Olayı parayla sınırlama babyyani bu durumda benim mi size para vermem gerekiyoşeyyy çok acil işim var bu konuyu sonra konuşuruz
biri yerime versin sevaptır:))
yok canım sizden büyükleri var:)
mesela ömer,mira,kayra
başkada varmı acaba:26:
ahenginizde çok güzelmiş:)benim cadı cerenimde ahenklidir 09.06.2009 :))
çağla biraz ahenksiz ama kaza bebesi oldu yoksa isteyerek yapsam kesin ahenkli olurdu:)18.05.2012
sonra değerler düzenli olarak arttı...5.hafta keseyi görmeye gittiğimizde ikiz olduğunu öğrendik ama ikinci kese sönmeye başlamıştı..doktor değerlerin yükesek oluşundan belliyidi ikiz olduğunu dedi..nasip değilmiş...
her şey allahtan...doktor zamanında gelmiş olup beni ameliyata alsaydı bebeğim belkide şuan benimle olmayacaktı...
doğumumu rizede yaptım ben...doğumdan sonra koridorda geziniyorduk eşimle...doktorların dosyaları vardı masada...bi dosyada r.bekar yazıyor...eşime bu o doktor olmasın deyip gülüştk..hemşireye sordum yinede ve onun olduğunu söylemez mi!!!şok olduk..yeni başladı demez mi!!! sinirden gülmeye başladım....bebeişi alıp odasına gidip bak senin dış gebelik dediğin bebek demek istedim ama yapmadım...allah böyle doktorlardan uzuk tutsun bizi...tam anlamadan etmeden bir ultrasonla beni ameliyata alacaktı...bi test bile yaptırmadı ya...neyse çok kızdım yine....
ahenk konusunda kendimide yazmadan edemeyecegim:)annemle babam beni özel yapmışlar
08.04.1984
işlaa 2. bebegin ayın 14 ünde dogar
ben özellikle sana 5 çocuk tavsiye ediyorum canım:)
kızlar size hamile olduğumu nasıl duyduğumu,aşamalarımı anlatayım...
bir gece kasık ağırısıya uyandım...ama öyle bir ağrı ki doğrulamadım bile...arabaya zor bindim...hastaneye gidene kadar da çıkardım...
gece aezeryan doğum varmış.k.doğumcu bayan oradaydı geldi vajinal ultrasona aldı ve dış gebelik oluşmuş yarın ameliyata alacağını söyledi...şok oldum...bir bebeğimiz olmasını çok istyrdm...
ağrı kesiciler,serumlar verilidi..sabaha kadar hem ağrıdan,hem de üzüntüden ağlayıp durdum..
sabah 9 oldu doktor ortada yok...benim ağrımda çok..eşim kızdı gitti doktorun yanına hanım efendi kahvaltı yapyr..güya 8de ameliyata alacaktı beni...eşim ben hastamı alıp götüreceğim başka hastneye diyor...doktor izin vermiyorum çıkaramazsın diyor...kavga gürült çıkıyoruz doğru trabzona..o zaman bayburtta yaşıyorduk
karadeniz hastnsine gittikk..benim doktorum oradaydı zaten..ultrasona aldı beni 3 tane kistim olduğunu 2 tanesinin kanadığını ağrının sebebinin kistler olduğunu söyledi...17,21,22 cm büyüklükleri....
rahim duvarının kalınlaştığını söyledi doktor....kanımı aldılar orda yatışımı yaptılar...bu arada ağrıdan kıvranıyorum...
doktor odama gelip normal gebesin dedi...adetime 5 gün kala kan değerim 121 çıkmıştı..ama gözlem altında olacağımı değerlerin nasıl artacağına bakacağını söyledi...bide kistleri izleyeceğini falan..
öyle ani duygu değişimleri yaşıyordum ki idrak edemiyordum hiçbir şeyi...ağrılarım azda olsa azalmıştı ama sadece serum yiyordum..
sonra değerler düzenli olarak arttı...5.hafta keseyi görmeye gittiğimizde ikiz olduğunu öğrendik ama ikinci kese sönmeye başlamıştı..doktor değerlerin yükesek oluşundan belliyidi ikiz olduğunu dedi..nasip değilmiş...
her şey allahtan...doktor zamanında gelmiş olup beni ameliyata alsaydı bebeğim belkide şuan benimle olmayacaktı...
doğumumu rizede yaptım ben...doğumdan sonra koridorda geziniyorduk eşimle...doktorların dosyaları vardı masada...bi dosyada r.bekar yazıyor...eşime bu o doktor olmasın deyip gülüştk..hemşireye sordum yinede ve onun olduğunu söylemez mi!!!şok olduk..yeni başladı demez mi!!! sinirden gülmeye başladım....bebeişi alıp odasına gidip bak senin dış gebelik dediğin bebek demek istedim ama yapmadım...allah böyle doktorlardan uzuk tutsun bizi...tam anlamadan etmeden bir ultrasonla beni ameliyata alacaktı...bi test bile yaptırmadı ya...neyse çok kızdım yine....
bende ahenkliyim hemde takımımla tam ahenkli 19.03.1990 anladıgınız üzre BEŞİKTAŞLIYIMMMM 1903
topigin en minik dümeni benim sanırım
benim oglumda 3 mayista 5:05 de dogdu tek ahenki saat oldu galiba :)) kilosuda ahenkli degilde 2.430 kg dogdu sipa karnimda bile istahsizmis demek :)) ne diyim sana oglum buyude adam ol yeter gayri
benim oglusumda 2 mayıs 11.10da dogdu bizde saat farkıyla büyügüz
canımsın o saydıkların sana feda olsun:)inşallah bi gün karşılaşırızda sana ellerimle küflü çökelek yediririmOlayı parayla sınırlama babyküflü peynir,katıklı ekmek,sac oruğu,aşur,kaytaz böreği,arap tava da olur künefeyi de yollarsan kargo benden olur hatta
kız dümen senin ahengini yerim ben:)bu arada beşiktaşa gicigim var bilesinbende ahenkliyim hemde takımımla tam ahenkli 19.03.1990 anladıgınız üzre BEŞİKTAŞLIYIMMMM 1903
topigin en minik dümeni benim sanırım
hemde mübarek cuma günü dua etmişim bak sen şu işe:)5 iz dogurursan sakın benden bilme:)git kocana hesap sordostum bugün 2 kere hakkımda dua ettiniz. 5 çocuk ve 14'ünde doğum yapmak :18: şu mübarek günde dualarınız kabul olursa, 5 çocuğun 4'ünü size yollarım artıkhani, kedi yavrularını sağa sola evlaklık verirler ya, çok enik olduğundan. işte o misal
not: bu konuda şaka yapmayayım. eşimin akrabası "2. çocuğu yapalım artık. zamanı geldi" dedikten 9 ay sonra üçüzle karşılaştıbir anda 4 çocukları oldu. o gün bugündür 2. çocuk denince tırsarım :18:
bileginizin iyleşmesine sevindim umarım bi daha böyle birşey olmaz,öksürük içinde acil şifalar canımbilegimiz agri kesiciyle gecti biseyimiz yok.oksuruk içinde antibiyotik balgam sokturucu ve gicik surubu içiyoruz
yaren nurun dişi gelecek ondan uyanıp aglıyodur canımSuan yuruyerek eve gidiyorum. Spor olsun diye:))
2. Raunda basladigim kilo verme olayinda 1 kg daha verdm.
Is başladı yine uzaj kaldim burdan. Umarım herkes iyidir.
Biz genel olarak iyiyiz oksuruk grip durumları 5 gundur yok. Ama geceleri gozu kapalı aglamalar huysuz luklar dokunuca vurmalar falan var.bir dun gece yoktu. Kopek dislerimiz hazir ama daha çıkmadı.
Agaca tosluyordum:)) stop...
Kucuk cikcikli minik hayvanlarimiz va. Kedi kopek fil tavsan ayi maymun. Tek tek gösteriyor cok egleniyoruz. Güzel kozim benim.
Kizlar kendi basina uyumasini saglama konusunda başarılı olan var mı? Yoksa cok mu erken? Nasil basardiniz?
Offf firsatim olsa herseyi paylassak ya icimi dokmeye ihtiyacım var kafamdakileri sormaliyim.
Bu işi seviyorum ama beni benden aldı ya. Bir zamanlar cok içten dua etmiştim Allahım bana basimi kaldiramayacagim bir is ver diye.Rabbim verdi. Offfff bende ya.
Wordde yazdığım gunleri özledim ben..
Muhabbet lere katilmak istiyorum. En kidsasurede görüşürüz ins
Şimdi bebeğim e kavuşma vakti. ..
Opuldunuz
Baby cnm sen bana kirginmisin, neden benle konusmuyorsun artik..yoksa beni sildinmi defterden..
Bugun kulaklarini cinlattik senin cinladimi..Esimle bir konu gecti o an sen geldin aklima da..
işte kibariyeyle pişti oldugum elbise
bunun kırmızısını giymiştibana daha çok yakışıyo aksini düşünen varmı
Eki Görüntüle 839555
not:elbise 7 veya 8 yıllıktır almak isteyen varsa bedevaaaakargoya karışmam:))
yani hem elbiseyi verip hemde kargo parası koyamamanlaşılmayan bişey varmı
Eki Görüntüle 839551 Eki Görüntüle 839550
Mahir e bugun canta aldik bu cantanin bir ozelligi var oda annenin tutabilmesi icin uzunca bir kemeri var boylece ordan tuttugunuzda kacma sansi olmuyacak...bu konuda onceden cok cekimserdim malum kopek gibi tasma seklinde oluyor biraz ama Mahir gibi sagi soluu belli olmayan cok haylaz bir cocuk icin ideal gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?