2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yani bu durumda benim mi size para vermem gerekiyoşeyyy çok acil işim var bu konuyu sonra konuşuruz

biri yerime versin sevaptır:))
Olayı parayla sınırlama babyküflü peynir,katıklı ekmek,sac oruğu,aşur,kaytaz böreği,arap tava da olurkünefeyi de yollarsan kargo benden olur hatta

benim oglusumda 2 mayıs 11.10da dogdu bizde saat farkıyla büyügüz

çok duygulandım okuyunca.... bebeğinizi Allah korumuş desenize...

benim de ikizimin birini ilk haftalarda kaybettik... ikiz olduğunu doktora ilk gidişimizde, normal kesenin yanında sönmeye başlamış 2. bir kese görmemizle öğrenmiştik. doktorum çok yakın bir çocuk cerrahı arkadaşımızın eşiydi. çok dürüst ve açık sözlü biriydi. hiç unutamam kendisini

bu arada, bir ara topik olarak doğum hikayelrimizi yazmıştık. boş bir vaktinizde doğum hikayenizi yazınız da okuyalım

işlaa 2. bebegin ayın 14 ünde dogar

ben özellikle sana 5 çocuk tavsiye ediyorum canım:)

dostum bugün 2 kere hakkımda dua ettiniz. 5 çocuk ve 14'ünde doğum yapmak :18: şu mübarek günde dualarınız kabul olursa, 5 çocuğun 4'ünü size yollarım artık hani, kedi yavrularını sağa sola evlaklık verirler ya, çok enik olduğundan. işte o misal

not: bu konuda şaka yapmayayım. eşimin akrabası "2. çocuğu yapalım artık. zamanı geldi" dedikten 9 ay sonra üçüzle karşılaştı bir anda 4 çocukları oldu. o gün bugündür 2. çocuk denince tırsarım :18:

canım cok zor günler gecirirmiş Allah onları nasıl biliyorsa öle yapsın insan hayatı ucuz artık
benim adet günüm 500 küsür cıkmıstı millet o yüksekmiş ikizdir belki dedi ama tekiz
2tane enesle bakırköye yatardım rabbim acımıs sükürler olsun
sag salimler saka yapıyorum 5te olsa bakarım ben yeterki dermansız dert vermesin rabbim varsın azgın olsunlar

bende ahenkliyim hemde takımımla tam ahenkli 19.03.1990 anladıgınız üzre BEŞİKTAŞLIYIMMMM 1903
topigin en minik dümeni benim sanırım

heh heee, topiğin en küçük dümeni sizdiniz, en yaşlısı da ben hatta, sizin yaşınız kadar dostluklarım vardı da, depresyona girmiştim yaşlanıyorum diye

ama burda, herkes 2012 annesi olduğundan, eşitleniveriyoruz da rahatlıyorum

koketa hanım, 2012 nisan-mayıs annesi değilseniz aradan çıkınız. özel konuşuyoruz topik olaraktan

benim oglumda 3 mayista 5:05 de dogdu tek ahenki saat oldu galiba :)) kilosuda ahenkli degilde 2.430 kg dogdu sipa karnimda bile istahsizmis demek :)) ne diyim sana oglum buyude adam ol yeter gayri

meleğim kıyamam ben sana kaderdaşım inş. iyi olucaklar Rabbim dermansız dert vermesin.

bilegimiz agri kesiciyle gecti biseyimiz yok.oksuruk içinde antibiyotik balgam sokturucu ve gicik surubu içiyoruz

Suan yuruyerek eve gidiyorum. Spor olsun diye:))
2. Raunda basladigim kilo verme olayinda 1 kg daha verdm.
Is başladı yine uzaj kaldim burdan. Umarım herkes iyidir.

Biz genel olarak iyiyiz oksuruk grip durumları 5 gundur yok. Ama geceleri gozu kapalı aglamalar huysuz luklar dokunuca vurmalar falan var.bir dun gece yoktu. Kopek dislerimiz hazir ama daha çıkmadı.

Agaca tosluyordum:)) stop...

Kucuk cikcikli minik hayvanlarimiz va. Kedi kopek fil tavsan ayi maymun. Tek tek gösteriyor cok egleniyoruz. Güzel kozim benim.

Kizlar kendi basina uyumasini saglama konusunda başarılı olan var mı? Yoksa cok mu erken? Nasil basardiniz?

Offf firsatim olsa herseyi paylassak ya icimi dokmeye ihtiyacım var kafamdakileri sormaliyim.

Bu işi seviyorum ama beni benden aldı ya. Bir zamanlar cok içten dua etmiştim Allahım bana basimi kaldiramayacagim bir is ver diye.Rabbim verdi. Offfff bende ya.
Wordde yazdığım gunleri özledim ben..

Muhabbet lere katilmak istiyorum. En kidsasurede görüşürüz ins

Şimdi bebeğim e kavuşma vakti. ..

Opuldunuz

benim oglusumda 2 mayıs 11.10da dogdu bizde saat farkıyla büyügüz

Ooo o zaman opelim Enesimizin elini :)) Enes Rananin abisi, Enes Rana ve bir cok mayis bebeginin abisi hatta ama mayista gelmesi gereken bebeklerden nisanda gelenler oldugu icin burda buyuk abi ve ablallarimizda var..Kayra Eymen..Mina..Zeynep Ada ( Zada nin kuzusu o en buyumuz yani ablamiz o aslinda ) birde Omer paasamiz var..unuttugum yoktur ins varsada sorry yasliligima verin hemi

Baby cnm sen bana kirginmisin, neden benle konusmuyorsun artik..yoksa beni sildinmi defterden..

Bugun kulaklarini cinlattik senin cinladimi..Esimle bir konu gecti o an sen geldin aklima da..

Olayı parayla sınırlama babyküflü peynir,katıklı ekmek,sac oruğu,aşur,kaytaz böreği,arap tava da olurkünefeyi de yollarsan kargo benden olur hatta
canımsın o saydıkların sana feda olsun:)inşallah bi gün karşılaşırızda sana ellerimle küflü çökelek yediririm
biraz agır kokar ama idare edersin artık
keşke burdan oraya künefe yollamak mümkün olsaydımesela şekersize hediye alırken yollamak istemiştim ama otobüste o kadar saat bozulurmuşneyse sen nasılsa buraya gelecen yok gelemessen ben gelecem o zaman yaparım sana:)
bende ahenkliyim hemde takımımla tam ahenkli 19.03.1990 anladıgınız üzre BEŞİKTAŞLIYIMMMM 1903
topigin en minik dümeni benim sanırım
kız dümen senin ahengini yerim ben:)bu arada beşiktaşa gicigim var bilesin
hemde mübarek cuma günü dua etmişim bak sen şu işe:)5 iz dogurursan sakın benden bilme:)git kocana hesap sor
bilegimiz agri kesiciyle gecti biseyimiz yok.oksuruk içinde antibiyotik balgam sokturucu ve gicik surubu içiyoruz
bileginizin iyleşmesine sevindim umarım bi daha böyle birşey olmaz,öksürük içinde acil şifalar canım
yaren nurun dişi gelecek ondan uyanıp aglıyodur canımbizimde daha gelmediçok sıkıntılı geçiyo
bizde senin word yazılarını çok özledik canım:)kendine ve agaçlara dikkat et:)

Baby cnm sen bana kirginmisin, neden benle konusmuyorsun artik..yoksa beni sildinmi defterden..

Bugun kulaklarini cinlattik senin cinladimi..Esimle bir konu gecti o an sen geldin aklima da..

canımsın ya ben sana neden kırgın olayım aşk olsun,kendimi silerim seni silmem o defterden:)
evet bugün kulagım degilde gözüm seyiriyoduişte böylene konuştunuz canımişlaa küfür etmediniz bana
baksana tamda sana yazacaktım dün gece seni rüyamda gördümneden elbisenin resmini koymadın diyodun bana:))
bak rüyam çıktı sayılır:)
hatta az önce elbisenin resmini çektim senin için şimdi koyacam canım
hangi elbise biliyon dimi''kiboş la benim pişti oldugum elbise''

işte kibariyeyle pişti oldugum elbise
bunun kırmızısını giymiştibana daha çok yakışıyoaksini düşünen varmı

not:elbise 7 veya 8 yıllıktır almak isteyen varsa bedevaaaakargoya karışmam:))
yani hem elbiseyi verip hemde kargo parası koyamamanlaşılmayan bişey varmı

Son düzenleme:

Mahir e bugun canta aldik bu cantanin bir ozelligi var oda annenin tutabilmesi icin uzunca bir kemeri var boylece ordan tuttugunuzda kacma sansi olmuyacak...bu konuda onceden cok cekimserdim malum kopek gibi tasma seklinde oluyor biraz ama Mahir gibi sagi soluu belli olmayan cok haylaz bir cocuk icin ideal gibi geldi bana..

Hayy allah razi olsun inan cok merak ediyordum ama ben elbiseyi begendim cnm yaa kotu degil bence giyilebilir gibi geldi..bedenime uysaydi yani dusunebilirdim malum balina gibiyim ona hayatta sigmam :))

Senden bugun iyi bahsettik cnm ama konuyu hatirlayamiyorum cok yorucu bir gun gecirdik oglum yurumekten bikmak bilmiyince benimde ayaklarima kara sular indi..

akşam ceren tutturdu annecim pogaça yapalım diyededim haydi bakalım
neyse ceren hanım çoguna el attışekillere bakıp aldanmayıntadı güzeldi
o minnak olanlarıda çağla yaptıcanım benim ya

hani kemal sunalın bi filmi vardı,fırında çalışıyolardı ekmek yapıyolardıbiri büyük biri küçük şekilleri bi tuhaf
hah işte bizim pogaçalarda onlara benziyo

çok güzelmiş çok begendim,renginide mavi almadıgın için tebrik ederim.bende tasma gibi olanları sevmiyorum canım ama sanırım oralarda herkes öyle kullanıyotabi çocugu korumak için güzel bir yöntem.ben dişarda eger yürüyecekse kapşonlu ceketler giydiriyorum arkadan yakalaması kolay oluyo:)
güle güle kullansın mahirim yakışıklım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…