2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun cnm..umarim hemencecik atlatirsiniz..benim oglanda nezle oldu..burnu sapur sapur akiyor kuzuumun..
Masallah Tarik Bugra selvi boylu cok yakisikli bir delikanli olmus annesi sen disarda soranlara 3 yasinda de ki nazar almasin pasamiza

vitamin bizde aliyoruz bir yasindan sonra doctor onerdi halandaa devam ediyoruz.bu zamanda biraz sart gibi sanki ne yedirsek dogallik tan uzak nasil vitamin alsinlar ki

Cnm benim inan herseyin zamani var demek Arasin da zamani var bazi seyleri yapabilmesi icin , ne guzel demissin gec olsun guc olmasin diye ins rabbim daha kolay kilar

Boyuda kilosuda cok guzel masallah

Gecmis olsun cnm..benimde saclarim son zamanlarda avuc avuc elime gelmeye baslamisti acaba benimkide mi demir eksikliginden..
Ceviz iyi gelir denemelisin ..cigeri duymadim hic.fikrim yok malasef..

Biz azilari cok sukur tamamladik ve 12 disimiz var toplamda..kopek dislerimiz hic yok bekliyoruz ve inan korkuyorumda cunku azilari cok zor cikardik..13 kilo masallah ne yediriyorsunuz merak ettim benim oglan 9 kiloda daha da (

Can bogazdan gelir cnm sakin pisman olma...simdi sorun aslinda kararinda yiyip spor yapmakta ...biliyormusun ben her yedigimin hakkini veryorum ama su aralar kilo vermeye basladim sence neden dersin Mahir in pesinden kosmaktan demek hem yiyip hemde cok hareketle bu is oluyor..

Pilates ins senin icin cok yararli olur ve istedigin tum kilolarida verinsin cnm..

Bir sisman arkadaasin da buurda bilesin :)) muck xxx

Bilin bakAyim nerden yaziyorum pamukkale otobusu tabikine mutlum miracimda gule gule kullansin masasini platesinde hayirli olsun kizlar
hiç şaşırmadım canım:)acaba yarın hangi şehrimize gidecen merakla beklemekteyim:)umarım sıra burayada gelir:)
ahh zaten ev işi olmasa çocuk bakmak çok kolay ama hem iş hem çocuk zor oluyosalla gitsin diycem ama olmuyo:)
aman boşver gitsin:)
geçmiş olsun:26:demek alerjikmiş:26:hay Allah bu alerjide herkesin başındaacil şifalar canım..
sende kendine dikkat et
koruyucu ilaç dedigin onceair mi canım:26:bizim doktor çağlaya ondan yazdı,hergün kullanmamız lazımmış:26:

hadi bakalım çok kısa bir süre sonra ''oğlum yürüyo'' yazacaksın heycanla bekliyoruz canım

kız ne ısırıyon:)beni gidiklayarak öpNe mutlu Türküm diyene
patatesin hayırlı,platesin afiyet olsun canımhadi bakalım zaten güzelsin artık zayıflayınca güzeller güzeli olursun
şişman arkadaşlarında hayırlı olsunişlaa ben zayıfım diye beni defterden silmessin:)öyle bir niyetin varsa hemen kilo alıyım eheueheu:)kötüyüm ben kötüyümmm
zayıflayacagına inanıyorum ve arkandayım canım

herkese selammmmmm
çok özledimneyimitabikide sizleriii hepinize love youbide kiss you
bugün cerenin şiirini dinlemeye okula gittikaşkım benim çok güzel okudu,çok duygulandım gögsüm kabardı
sonra ordan arkadaşıma geçtim biraz dedikodu yapıp dejarz oldumsonra eve geldik
akşamda eşim bizi yemege götürdübayramı kutladık
herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum
dünden beridir havada gezen savaş uçagı gösteri yapıyodu:18:ben daha önce böyle birşey izlemedim:18:yeminle çok korktum:18:
hele bugün okuldan çıktık havaya bi baktım uçak balıklama üstümüze geliyo:18:yemin ediyorum o anda kelimeyi şahadet çektim
ölecem sandım:)son anda nasıl düzeltti uçagı anlamadım:18:nerdeyse binaların tam üstünden geçti:18:tabi ki bu gösterinin bi parçası ama ben çok korkagım çok tırstım Allah korusun..
başka başkaaadaha çok şey yazacaktım unuttum

Günaydın Sevgili Mayıs Anneleri Dostlarım....

Bir gün gecikmeylede olsa hepinizin bayramını kutluyorum..Tek yürek tek vatan tek bayrak altında daha nice Cumhuriyet Bayramları geçirelim inş...malesef kötü bir mide üşütmesi dolayısıyla tüm günü yatarak geçirdim demek isterdim ama yacı yatmaz gibi çocuklarla ilgilenmek hevesimi biraz kursağımda bıraksa da evde olmak iyi geldi...bugünde kusma önleyici ilaçlarla tekrar işimin başındayım...Feyzanur bu aralar çok huzursuz vara yoğa herşeye ağlar oldu...ya dişten yada onu bilmiyorum işte tek aklıma diş geliyor...

günaydın kızlar inş. bayramınız çook güzel geçmiştir.bizimki gayet güzel fakat yorucuydu musab bilal sayesinde ne yeyiğimizi anlayabildik nede içtiğimizi.ama o çok mutluydu onu öyle mutlu görmek bana yettide arttı bile en güzel doğum günü hediyesi oldu.amasranın bütün kedi ve köpekleri musab bilalden bezdi bir dakika durmadı yorulmak bilmedi tabi çok güzel bi hava ve denizi görünce enerji depoladı.bayram kutlamasında dans etti.deniz ne muhteşeem bi şey valla bütün yorgunluğumuz denize karşı içtiğimiz bi çayla gitti.içim huzur doldu sıkıntılarım buhar oldu uçtu.eşimle karar aldık inş. daha sık böle molalar vericez.fotoğraf makinemiz bozuldu foto çekemedim aslımda foto paylaşmayı istiyordum.
bebeklerimizden bahsetmişsiniz hepsine kocaman maşallah diyorum boylar kilolar süper.Rabbim nazarlardan korusun darısı meleğimle başımıza inş.birde zayıflamadan bahsedilmiş bende 170 boyunda 61 kiloyum hem emzirmek hemde bulantılarım yüzünden formumu koruyorum sanırım.bu yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen.

Evet canım zormuş walla hele o koca toplar bana çok sempatik gelirdi artık çok antipatik geliyor
Turuncum gerçekten bir dvd alıp evde yapılası bir spor,aslında pilates zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak için yapılır ama benim başladığım yerde herkes zayıflamak istediğinden hoca 20dk kardiyo da yapıyo.Yeterki iste bak maşallah 14kg vermişsin devamını da tutma üstünde canımver gitsin Bu konuda azmedelim bebişlerimizin 2.yaşlarını fit vücutlarımızla kutlayalım
hep destek tam destek:13:
Benim güzel arkadaşım şişman değiliz ki biz fazlamız var eksiğimiz yok çok şükürForumda birsürü çubuk kraker var zaten birazda balık kraker olsun yani Tebrik ediyorumaynen devam gitsin kilolar
Ayyy çok gaza geldim inşallah zayıflarım da sizi utandırmamKilo alma sakınBen seni böyle tanıdım sevdim
Alışamam kilolu haline
Geçmiş olsun AlyelcimHastayken işe gelmek çok zor walla acil şifalar dilerimFeyzanurun da dişleri geliyordur inşallah

Herkese mutlu sabahlarDün gece herşey güzeldi yaşgününe gittik iyi geçti fakat eve gelince minnoşum ateşlendi,41leri gördük derecede yineSabaha kadar ılık duşlar,kompressler derken gün aydınlandıişe yeni geldim berbat haldeyimMira evde ve ateşli tabi hala,herhangi bir diş belirtisi yok sanırım bir enfeksiyonla savaşıyor yavrumGözlerinin içi bile kırmızı kırmızı...
Akşama Antalyadan yatılı misafirim var ve kızım hasta pofff İnşallah çabucak iyileşir yavrum37.4e kadar düştü sabah 5te ateşi,daha da düşmedi...

chihiro79 cnm onemli deilnolcak.melegim34 kanina bi baktir istersen malum emzirme doneminde demir eksikligi olabiliyor.mutlu anne acil sifalar cnm

Cok yogun bir gun yine.

Hrrkes iyidir ins. Okuyamadm henüz geçmişi 1 günlük geçmiş kaldi gerci
Yorumlariniza teşekkür lr. Buyumus mu kuzum teyzeleri?

Yaren nur yine grip dün sesi degismisti demek k bogazda da birsey vqr. Bogaz icin ne yapabiliriz?

Ihlamur veriyorum. Dun aksam peditusa basladm.

Ben kacar firsat bulabilirsem gelecem. Opuldunuz

kızlar bebeklerininizin burnunu nasıl temizliyorsunuz.benimkinin burun delikleri çok küçük serum fizyolojik ile deniyoruz ama katılaşmış mukuslar çıkmıyo.sürekli tıslıyo.burnuna hiç dokundurtmuyo.otribebe kullanan varmı.

oynasınlar tabi..oyuncağın kızı erkeği olmaz...kıyafet renginde de bence...para para paraa...para basalım biz en iyisi.....anca yetişiriz ihtiyaçlara....

ahh ki ne ahhh....hokus pokusumuz olsa ne güzel olurdu....

.
çok g.olsun yavruna....boyu kilosu da çok güzel maşallah..darısı başımıza ....

maşallah yavruna....evet ya geç olsun da güç olmasın...

slm....aramızda çirkin yok tabi....inş.gider kiloların kilo kilo.....

Arkadaşlar balık yağ kullanan var mı? İştah için mesela?

mrh....ben doktorumuza sormuştum balık yağı kullanalım mı diye...doktorda gerek yok...hormon bozukluğuna sebep olabiiyor dedi...erken adet görme,memesi erken büyür v.s dedi...korktum valla...ama bazı doktorklar da veriyor anlamdım gitti...

Son düzenleme:
kızlar bugün evliliğimizin 4.yılına giriyoruz...4 yıl ne zaman geçti bilmiyorum...evli,mutlu,çocukluyum çok şükür...eşim bu sefer kendi hediyeni kendin al diye sınırsız bütçe verdi:) netten alışveriş yapıcam ama bi şey bulamadım...başka zaman olsa çok şey beğenirdim...

Son düzenleme:

bilemiyorum dostum :26: bizimkinin burnu şırıl şırıl akıyor, hatta kocaman balonlar bile yapabiliyor katılaşmış s.mükleri, serçe parmağıma ıslak mendil dolayarak filan çıkarmaya çalışmışlığım var

hapşırması burun temizlemek için en iyi yol. karabiber filan koklatarak hapşırtabilirsiniz bekim (çok ciddiyim)

kızım özellilkle ağladığı zaman kulak pamuğuyla temizliyorum...dene istersen...

zaten hep öyle olur: para yokken alacak bir sürü şey buluruz, varken de bulamayız
ekmek yapma makinası, dikey elektrik süpürgesi, cilt gençleştirme kuponu, bitme garantili lazer epilasyon seansı, son derece edebi bir kitabın 1932 tarihindeki ilk basımı (Ahmet Hamdi TANPINAR-Saatleri ayarlama enstitüsü mesela), 2 günlük SPA tatili benim aklıma gelen alternatifler. belkim biri size uyar :26:

Son düzenleme:

demek baloncuk yapıyor

ne bileyim işte, sadece kendimi yazayım dedim. size diğer mesajımda değinirim. Ankara'da Burç akademi (Çankaya) diye bir kreş varmış. çişi kendileri çok güzel öğretiyorlarmış. yani kreşe göndermek için çişini öğretmemize gerek kalmayacak kendi kendime sevindim işte

not: aylık 1200 lira imiş kreşin çamaşırları yıkayarak bu parayı çıkarmayı umuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…