zaten hep öyle olur: para yokken alacak bir sürü şey buluruz, varken de bulamayız
ekmek yapma makinası, dikey elektrik süpürgesi, cilt gençleştirme kuponu, bitme garantili lazer epilasyon seansı, son derece edebi bir kitabın 1932 tarihindeki ilk basımı (Ahmet Hamdi TANPINAR-Saatleri ayarlama enstitüsü mesela), 2 günlük SPA tatili benim aklıma gelen alternatifler. belkim biri size uyar :26:
cilt g.k,ve lazer kalsın...onları ilerki yaşlara bırakıyorum....
pardon, bir an kendim gii gördüm sizi, hani yaşı 40'lara dayanmış filan
tabi sizin ihtiyacınız olmaz
not: eşi sınırsız bütçe vermiş hayırsever arkadaşların, cilt gençleştirme kuponlarına açığım
demek baloncuk yapıyor
s.ümüğüyle yaptığı balona, toprakla kirlenmiş yüzü, ağlamaktan kiri akmış yanağı, yemek dökülmüş kazağı ve elindeki küreğini eklerseniz "sokak bebesi" tablomuz tamamlanmış olur
siz bu manzaraya bakarken "anneaaa" şeklindeki kaba sesi de tabloya ayrı bir "güzellik" katar
not: karman çorman olup, görüntü itibariyle fırçaya yaklaşan saçına değinmiyorum bile
29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
tatlıcadım çok geçmiş olsun ailecek,tosunuma da maşallah subhanallah selvi boylum tosunum olmuş kocaman olmuş
kızlarrrrrr Aras Eymen emekliyorevet evet yanlış duymadınız 17. ayında emeklemeye başladı kuzum,artık yürümeyede heveslendi sanki,çok tatlı emekliyor ama ya sizin aylar önce yaşadığınız heyecanı ben şimdi yaşıyorum,nasip geç olsunda güç olmasın
kuzum 10,500 gr 86 cmolmuş
hepinizi kocaman öperiz
Hoş geldin canım.. Çok geçmiş olsun.. Şu kışı hiç sevmiyorum başladı yine hastalıklar :18:
Boyunuza ve kilonuza maşallah.. Öyle tahmin ediyorum ki Tarık Buğra topiğimizn en uzun bebeği:)) Geleceğin başarını basketbolcusu mu olacak acaba? :)
Selam güzel annelerAramızda çirkin yok dimi
Herkesin bayramını kutlarımbüyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından ısra ısıra öperim Ne mutlu Türküm diyene
her ne kadar bu bayram çalışmak zorunda kalsam da ve buna çok sinir olsamda buradan çıkacağım saati iple çekmekteyim
Hejar maşallah Aras Eymen'eTatlıcadı geçmiş olsun ailecek size Oğluşunun boyuna posuna endamına da ayrıca maşallah
Kuzum bugün bakıcı teyzesinde,iş çıkışı ordan alıp eltime geçicem doğumgünü var
Dün pilatese gittim patates oldum kızlar yawilk gün diye çok zorlamadı hoca sağolsun ama ben çok zorlandım
Ama ruhuma çok iyi geldi birsürü şişman arkadaşım oldu salondanzayıflar da var ama onlarla tanışmadım daha
Kuzumu dedesine bıraktım giderken akşam eşim aldı benle br girdiler eve,kuzumla oyun için yaklaşık 40dk. zamanımız arttı,böyle giderse devam edebilicem,yani en azından 1 ay deniycem kendimi bebeğimin durumunu.Bütün yediğim fazla yemekler için şimdiden çok pişmanımKarar verdim zayıflıycam
gecmis olsun cnm..umarim hemencecik atlatirsiniz..benim oglanda nezle oldu..burnu sapur sapur akiyor kuzuumun..
MasallahTarik Bugra selvi boylu cok yakisikli bir delikanli olmus annesi sen disarda soranlara 3 yasinda de ki nazar almasin pasamiza
vitamin bizde aliyoruz bir yasindan sonra doctor onerdi halandaa devam ediyoruz.bu zamanda biraz sart gibi sanki ne yedirsek dogallik tan uzak nasil vitamin alsinlar ki
hiç şaşırmadım canım:)acaba yarın hangi şehrimize gidecen merakla beklemekteyim:)umarım sıra burayada gelir:)
ahh zaten ev işi olmasa çocuk bakmak çok kolay ama hem iş hem çocuk zor oluyosalla gitsin diycem ama olmuyo:)
aman boşver gitsin:)
geçmiş olsun:26:demek alerjikmiş:26:hay Allah bu alerjide herkesin başındaacil şifalar canım..
sende kendine dikkat et
koruyucu ilaç dedigin onceair mi canım:26:bizim doktor çağlaya ondan yazdı,hergün kullanmamız lazımmış:26:
hadi bakalım çok kısa bir süre sonra ''oğlum yürüyo'' yazacaksın heycanla bekliyoruz canım
kız ne ısırıyon:)beni gidiklayarak öpNe mutlu Türküm diyene
patatesin hayırlı,platesin afiyet olsun canımhadi bakalım zaten güzelsin artık zayıflayınca güzeller güzeli olursun
şişman arkadaşlarında hayırlı olsunişlaa ben zayıfım diye beni defterden silmessin:)öyle bir niyetin varsa hemen kilo alıyım eheueheu:)kötüyüm ben kötüyümmm
zayıflayacagına inanıyorum ve arkandayım canım
Günaydın Sevgili Mayıs Anneleri Dostlarım....
Bir gün gecikmeylede olsa hepinizin bayramını kutluyorum..Tek yürek tek vatan tek bayrak altında daha nice Cumhuriyet Bayramları geçirelim inş...malesef kötü bir mide üşütmesi dolayısıyla tüm günü yatarak geçirdim demek isterdim ama yacı yatmaz gibi çocuklarla ilgilenmek hevesimi biraz kursağımda bıraksa da evde olmak iyi geldi...bugünde kusma önleyici ilaçlarla tekrar işimin başındayım...Feyzanur bu aralar çok huzursuz vara yoğa herşeye ağlar oldu...ya dişten yada onu bilmiyorum işte tek aklıma diş geliyor...
günaydın kızlar inş. bayramınız çook güzel geçmiştir.bizimki gayet güzel fakat yorucuydu musab bilal sayesinde ne yeyiğimizi anlayabildik nede içtiğimizi.ama o çok mutluydu onu öyle mutlu görmek bana yettide arttı bile en güzel doğum günü hediyesi oldu.amasranın bütün kedi ve köpekleri musab bilalden bezdi bir dakika durmadı yorulmak bilmedi tabi çok güzel bi hava ve denizi görünce enerji depoladı.bayram kutlamasında dans etti.deniz ne muhteşeem bi şey valla bütün yorgunluğumuz denize karşı içtiğimiz bi çayla gitti.içim huzur doldu sıkıntılarım buhar oldu uçtu.eşimle karar aldık inş. daha sık böle molalar vericez.fotoğraf makinemiz bozuldu foto çekemedim aslımda foto paylaşmayı istiyordum.
bebeklerimizden bahsetmişsiniz hepsine kocaman maşallah diyorum boylar kilolar süper.Rabbim nazarlardan korusun darısı meleğimle başımıza inş.birde zayıflamadan bahsedilmiş bende 170 boyunda 61 kiloyum hem emzirmek hemde bulantılarım yüzünden formumu koruyorum sanırım.bu yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen.
Cok yogun bir gun yine.
Hrrkes iyidir ins. Okuyamadm henüz geçmişi 1 günlük geçmiş kaldi gerci
Yorumlariniza teşekkür lr. Buyumus mu kuzum teyzeleri?
Yaren nur yine grip dün sesi degismisti demek k bogazda da birsey vqr. Bogaz icin ne yapabiliriz?
Ihlamur veriyorum. Dun aksam peditusa basladm.
Ben kacar firsat bulabilirsem gelecem. Opuldunuz
kızlar bugün evliliğimizin 4.yılına giriyoruz...4 yıl ne zaman geçti bilmiyorum...evli,mutlu,çocukluyum çok şükür...eşim bu sefer kendi hediyeni kendin al diye sınırsız bütçe verdi:) netten alışveriş yapıcam ama bi şey bulamadım...başka zaman olsa çok şey beğenirdim...
slm hatunlar:)tarık buğra uyumuşken bi bakim dedim
uyanmadan akşam yemeğini halletmem lazım ve duş almam lazım
bu gün daha iyi kuzucum..dün dışarı çıkardık çoook uzun yürüdü banamısın demedi elimizide tutmuyo arada bir de yön değiştirip geriye gidiyo bizde peşinden tabii :) dün babasıyla dışarda saklambaç oynadı büyüdükçe daha da tatlı oluyolar
bizim minnoşta kedi,köpek ve kuş hastası dün bi çocuk köpek gezdiriyodu kocaman bi şeydi bizimki yaklaştı nasıl sarılıyo köpeğe bi şeyler anlatarakuzaklaştırıncada kıyamet kopardı
uyansında biraz dışarı çıkarıcam hava alsın
sağol hejarım..minik bi dana oldu tarık buğra:)
demek kuzum emeklemeye başladı :)yerim ben onu
dikkat et canım çok fazla emeklemeden yürümeye başlasa iyi olur..tarık buğra çok hızlı emekliyodu ve ulaşmak istediği şeye daha çabuk ulaştığı için yürümek istemiyodu
emeklemesi hızlanmadan yürür umarım kuzucuk..boyuda uzun yakışıklımın maşallahh
hoşbulduk canım..bende sevmiyorum kışı bi hafta iyi kuzularımız sonrasında burun akıntısı,öksürük vs.
basketbolcu olmak isterse bizde zevkle izlemeye gideriz artık :)
balık yağı ablam yeğenim için kullandı faydası olduğunu söyledi iştahı açılmıştı..ama kokusu kötüydü hatırladığı kadarıyla ben bi sorim ablama hangi markaydı..sende bi doktoruna danış canım istersen bazı doktorlar önermiyo
pilatesin hayırlı olsun canım da ne gerek vardı bizim kemiklerimiz iri kilolu değilizki
bi dönem ben evde yapmıştım ebru şallıyla her sabah yapıyodum ilk günler zorlanmıştım ama sonrasında alışmıştım çok faydası olmuştu incelmiştim..şimdilerde o resimlerime bakıp iç çekiyorum
çabucak incelmen dileğiyle :)
sağol canım..mahirimede geçmiş olsun
dışarıda gören sevmek isteyenler tarık buğraya boyuna bakarak cevap veremiyceği sorular soruyolar adın ne..kaç yaşındasın gibi bazende ağzında emzik oluyo bu yaşta bu emzik ne diyolar bilmiyolarki o daha küçük bi bebek
bizde yeni başladık vitamine vücut direnci düşük çıkınca vitamin şart oldu..dediğin gibi doğallıkta yok
bu arada bi kaç gün önce mahiri rüyamda gördüm uzun boylu çok yakışıklı bi delikanlı olmuştu..yakışıklılığından dolayı ağzım açık kalmıştı:)manken gibiydi aynı
bende kendi kendime mahir geç yürümeye başladı ama ne kadar güzel yürüyo diyodum
çok sağol canım evt alerjikmiş
çağlada sık rahatsızlanıyo bende sana bi test yaptır diycemktim inş çağlanınkide alerjik değildir
bizim ilacımız airfix canım bir de şurup verdi gece yatmadan ikisini kullanıyo..airfix i koyu kıvamlı bi yiyeceğin içine boşaltıyorum yediriyorum
sana katı meyve sıkıcağı sorucaktım canım..bi ara sen araştırıp aldın galiba küçük bi şey arıyorum diye sormuştun burda hangi marka aldın?bende bakınıyorumda çok büyükler meyveyi bütün atabileceğim,çok buşağı çıkmayan,küçük bi model arıyorum çok şey istiyorum di mi
çok geçmiş olsun canım..zordur mide bulantısıda
nane limon iç belki iyi gelir
yazdıklarını okuyunca bende sanki deniz kenarında ben oturmuşum gibi ohhh çektim:)
ne güzel bi gün geçirmişsiniz
küçük bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu canım?kaçırmış olabilirim yazdıysan merak ediyorumm:)
bu arada ben tarık buğranın burnunu ıslak mendili yıkıyorum biraz sulu bırakıyorum ve temizliyorum çok hoşuna gidiyo :)
sprey ve otri bebeden nefret eden kuzum ıslak mendille temzilenmesine bayılıyo..sprey olarakta okyanus suyu kullanıyorum
geçmiş olsun kuzuma umarım boğazında bi şey yoktur
peditusun tarık buğraya hiç bi faydası olmuyo
sağlıklı,mutlu huzurlu nice 4 yıllaraa evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:)
herkese selammmmmm
çok özledimneyimi tabikide sizleriii hepinize love you bide kiss you
bugün cerenin şiirini dinlemeye okula gittikaşkım benim çok güzel okudu,çok duygulandım gögsüm kabardı
sonra ordan arkadaşıma geçtim biraz dedikodu yapıp dejarz oldumsonra eve geldik
akşamda eşim bizi yemege götürdübayramı kutladık
herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum
dünden beridir havada gezen savaş uçagı gösteri yapıyodu:18:ben daha önce böyle birşey izlemedim:18:yeminle çok korktum:18:
hele bugün okuldan çıktık havaya bi baktım uçak balıklama üstümüze geliyo:18:yemin ediyorum o anda kelimeyi şahadet çektim
ölecem sandım:)son anda nasıl düzeltti uçagı anlamadım:18:nerdeyse binaların tam üstünden geçti:18:tabi ki bu gösterinin bi parçası ama ben çok korkagım çok tırstım Allah korusun..
başka başkaaadaha çok şey yazacaktım unuttum
Hayirdir ins cnm..ne guzel ruya mis oyle..aslinda oglum gittikce yakisikli olmaya basladida :)) masallah hepsine cok tatli kuzular.
Bizimki gec yurudu ama inanin cok hizli gelistirdi suan nerde ise kosuyor cocuk oyle yani..bizimkide alir basini gider ve dedigi yere gitmezse kiyameti koparip buyuk adam gibi de sinirlenip kiziyor..
Günaydın Sevgili Mayıs Anneleri Dostlarım....
Bir gün gecikmeylede olsa hepinizin bayramını kutluyorum..Tek yürek tek vatan tek bayrak altında daha nice Cumhuriyet Bayramları geçirelim inş...malesef kötü bir mide üşütmesi dolayısıyla tüm günü yatarak geçirdim demek isterdim ama yacı yatmaz gibi çocuklarla ilgilenmek hevesimi biraz kursağımda bıraksa da evde olmak iyi geldi...bugünde kusma önleyici ilaçlarla tekrar işimin başındayım...Feyzanur bu aralar çok huzursuz vara yoğa herşeye ağlar oldu...ya dişten yada onu bilmiyorum işte tek aklıma diş geliyor...
günaydın kızlar inş. bayramınız çook güzel geçmiştir.bizimki gayet güzel fakat yorucuydu musab bilal sayesinde ne yeyiğimizi anlayabildik nede içtiğimizi.ama o çok mutluydu onu öyle mutlu görmek bana yettide arttı bile en güzel doğum günü hediyesi oldu.amasranın bütün kedi ve köpekleri musab bilalden bezdi bir dakika durmadı yorulmak bilmedi tabi çok güzel bi hava ve denizi görünce enerji depoladı.bayram kutlamasında dans etti.deniz ne muhteşeem bi şey valla bütün yorgunluğumuz denize karşı içtiğimiz bi çayla gitti.içim huzur doldu sıkıntılarım buhar oldu uçtu.eşimle karar aldık inş. daha sık böle molalar vericez.fotoğraf makinemiz bozuldu foto çekemedim aslımda foto paylaşmayı istiyordum.
bebeklerimizden bahsetmişsiniz hepsine kocaman maşallah diyorum boylar kilolar süper.Rabbim nazarlardan korusun darısı meleğimle başımıza inş.birde zayıflamadan bahsedilmiş bende 170 boyunda 61 kiloyum hem emzirmek hemde bulantılarım yüzünden formumu koruyorum sanırım.bu yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bazen.
kızlar bebeklerininizin burnunu nasıl temizliyorsunuz.benimkinin burun delikleri çok küçük serum fizyolojik ile deniyoruz ama katılaşmış mukuslar çıkmıyo.sürekli tıslıyo.burnuna hiç dokundurtmuyo.otribebe kullanan varmı.
kızlar bugün evliliğimizin 4.yılına giriyoruz...4 yıl ne zaman geçti bilmiyorum...evli,mutlu,çocukluyum çok şükür...eşim bu sefer kendi hediyeni kendin al diye sınırsız bütçe verdi:) netten alışveriş yapıcam ama bi şey bulamadım...başka zaman olsa çok şey beğenirdim...
Benim güzel arkadaşım şişman değiliz ki biz fazlamız var eksiğimiz yok çok şükürForumda birsürü çubuk kraker var zaten birazda balık kraker olsun yani Tebrik ediyorum aynen devam gitsin kilolar
Herkese mutlu sabahlarDün gece herşey güzeldi yaşgününe gittik iyi geçti fakat eve gelince minnoşum ateşlendi,41leri gördük derecede yine Sabaha kadar ılık duşlar,kompressler derken gün aydınlandı işe yeni geldim berbat haldeyim Mira evde ve ateşli tabi hala,herhangi bir diş belirtisi yok sanırım bir enfeksiyonla savaşıyor yavrum Gözlerinin içi bile kırmızı kırmızı...
Akşama Antalyadan yatılı misafirim var ve kızım hasta pofffİnşallah çabucak iyileşir yavrum 37.4e kadar düştü sabah 5te ateşi,daha da düşmedi...
chihiro79 cnm onemli deilnolcak.melegim34 kanina bi baktir istersen malum emzirme doneminde demir eksikligi olabiliyor.mutlu anne acil sifalar cnm
Daha nice guzel dogum hediyelerini ailenle olmani diliyorum cnm..aile aslinda en buyuk hediye diyi..oyle o kuzular yokmu..hayatlarimizin anlami resmen herbiri..
Amasraya bende gitmistim cok sakin ve guzel bir yer..oranin salatasini hic unutamam cok guzeldi..sizde yedinizmi?nasil yapildigini sormustum da soylememislerdi oyle sir kaldi valla..yemek icin oraya gitmek lazim galiba :)) guzel bahane olur da hani..
Musab Bilal belki sonradan birden boy atar cnm hic sorun etme niyahetinde bu cocuk kime cekecek size ceeker baska caresi yokki..evt topikte boylar masallah subhanallah hepsi selvi boylu olucak ne guzzle..
Kuzun büyümüş tabi maşallahCok yogun bir gun yine.
Hrrkes iyidir ins. Okuyamadm henüz geçmişi 1 günlük geçmiş kaldi gerci
Yorumlariniza teşekkür lr. Buyumus mu kuzum teyzeleri?
Yaren nur yine grip dün sesi degismisti demek k bogazda da birsey vqr. Bogaz icin ne yapabiliriz?
Ihlamur veriyorum. Dun aksam peditusa basladm.
Ben kacar firsat bulabilirsem gelecem. Opuldunuz
Bende çok dertliydim burun çekme konusunda,otri bebeden nefret ediyordu, akşam ilk kez kulak çubuğuyla denedim hem kızmadı hem de burnu tertemiz oldu minnoşumun sağol teyzesikızım özellilkle ağladığı zaman kulak pamuğuyla temizliyorum...dene istersen...
Teşekkürler,bende yoga yapmıştım 1 sene kadar...Bakıcı teyzemiz tecrübeli evet ve en güzel yanı tabi benim gibi panik değil daha sakin yaklaşıyor hastalıklarla savaşmaya,ben çok üzülüyorum panikliyorum...öncelikle pilatese başlayan arkadaşlarım mutlu_anne ve dilberege hanımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. bu klışe mesajdan sonra gerçek hislerimi söyleyeyim: ayyy, çok zor valla3 yıl yoga yapmıştım da, o şekil senin bu şekil benim her hale girmiştim ama sonu selamet oldu. son derece esnek bir anne adayı olarak hamileliğimi hoplaya zıplaya yaşamıştım. bir de, herşeyi rahatlıkla kaldırailiyordum ama bi'daa olsa bi'daaa yapmam :18: şekersizyeşilçay hanım da başlamıştı bir ara. hava erken karardığı için evde devam edecekti sanırım :26:bir de planner hanım başlayacaktı. n'oldu acep? bir de Mira yine ateşlenmiş. çok geçmiş olsun. bakıcı teyzemiz bildiğimiz kadarıyla çok tecrübeli. yakından takip ediyordur durumunu
Çok sağol bitanem,bugün 2. günümüz ve yine ateşliyizmutlucum mira'cık ateşlendi yine demek off offf çok geçmiş olsun canım benimm ya tez şifa dilerimm bizide haberdar et durumdan
Walla öyle bi gerek vardı ki sana anlatamam canımpilatesin hayırlı olsun canım da ne gerek vardı bizim kemiklerimiz iri kilolu değilizki
bi dönem ben evde yapmıştım ebru şallıyla her sabah yapıyodum ilk günler zorlanmıştım ama sonrasında alışmıştım çok faydası olmuştu incelmiştim..şimdilerde o resimlerime bakıp iç çekiyorum
çabucak incelmen dileğiyle :)
Canım Mahir'e de geçmiş olsunBalik kreker him..cok iyi oturdu cup diye :)) simdi topikte cukuk kreker cok hele pelin hanimin kilosunu duyunca dudagim ucuklayacakti nerde ise o ne yahu toplasan kemikler ve organlar o kadar eder..ee gerisi nerde dimi..
Gecmis olsun size cok, ins atlatirsiniz..Ben bu cocuklarin hastlanmalarina icim dayanmiyor ama elden de bir sey gelmiyor malasef benim oglanda sifayi kapti ne yapcaz bilmiyorum oksurmeye basladi ,burun akintisi ile baslamisti simdi asagiya mi indi anlamiyorumki..yakinda her birimiz doctor olup cikacaz herhalde baksana bizimkiler bizi egitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?