2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle doğru....ekmk mak,dky s.var... cilt g.k,ve lazer kalsın...onları ilerki yaşlara bırakıyorum....spa tatiline gitmem imkansız...burada olsaydı iyi olurdu ama yok işte....ama kitap olabilir...ama yetmez tabi...sınırsız bütçe ya....hem eşimede kızıma da alayım diyorum....uyanmadan seçsem iyi olacak yoksa pcyi bana vermez eliz rana..sağol önerilerin için...

cilt g.k,ve lazer kalsın...onları ilerki yaşlara bırakıyorum....

pardon, bir an kendim gii gördüm sizi, hani yaşı 40'lara dayanmış filan
tabi sizin ihtiyacınız olmaz

not: eşi sınırsız bütçe vermiş hayırsever arkadaşların, cilt gençleştirme kuponlarına açığım

Son düzenleme:

eminim sizinde ihtiyacınız yoktur...ama illede istiyorum diyorsanız linki atın bana seve seve hediye ederim..lafı bile olmaz...

okuduğunuzda "işte ben!" diyeceğiniz mesajım

öncelikle pilatese başlayan arkadaşlarım mutlu_anne ve dilberege hanımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. bu klışe mesajdan sonra gerçek hislerimi söyleyeyim: ayyy, çok zor valla 3 yıl yoga yapmıştım da, o şekil senin bu şekil benim her hale girmiştim ama sonu selamet oldu. son derece esnek bir anne adayı olarak hamileliğimi hoplaya zıplaya yaşamıştım. bir de, herşeyi rahatlıkla kaldırailiyordum ama bi'daa olsa bi'daaa yapmam :18: şekersizyeşilçay hanım da başlamıştı bir ara. hava erken karardığı için evde devam edecekti sanırım :26:bir de planner hanım başlayacaktı. n'oldu acep? bir de Mira yine ateşlenmiş. çok geçmiş olsun. bakıcı teyzemiz bildiğimiz kadarıyla çok tecrübeli. yakından takip ediyordur durumunu

talay hanım, musab bilal'in burnu o kadar da küçük değil. temizlenir marım kolayca kilo veriyormuşsunuz. mide bulantınıza mı üzüleyim kilo verdiğinize mi, bilemedim bakın şimdik :26:Amasra geziniz de güzel geçmiş, iyi olmuş valla

pelin7 hanım, çok yiyerek kilo verenlerdenmişsiniz. hiç de kıskanmadık ama (içses: hırrrrr, kilo almıyormuş yaaa :18:)

nagihan hanım, yaren'in boyunu da kilosunu da çok eğendik. maşallah, nazar değmesin inşallah

tatlıcadı hanım, Tarık Buğra almış başını gidiyor böyle daha ne kadar uzayabilir ki :18: bir de Ömer vardı böyle damat ferit gibi

dostum Babyceren, azizim size en son yer veriyorum kalbim kadar temiz bu sayfada. Ceren'i kutluyorum. demek şiirini güzel okudu bir de, yemeğe gitmişsiniz. biz de dün ailecek kelle-paça içmeye gittik. çok romantik bir birliktelikti

Bİ_ANEGEL_KUJUM HANIM NERDESİNİİİİZZZZ, BİZ BURDAYIZZZZ SESİMİZE GELİİİNNN

Son düzenleme:
demek baloncuk yapıyor

s.ümüğüyle yaptığı balona, toprakla kirlenmiş yüzü, ağlamaktan kiri akmış yanağı, yemek dökülmüş kazağı ve elindeki küreğini eklerseniz "sokak bebesi" tablomuz tamamlanmış olur

siz bu manzaraya bakarken "anneaaa" şeklindeki kaba sesi de tabloya ayrı bir "güzellik" katar

not: karman çorman olup, görüntü itibariyle fırçaya yaklaşan saçına değinmiyorum bile

Son düzenleme:

sevsinler o sokak bebesini....sçının tarzına karışmayınız lütfen...benimkinin de arka saçının tam ortası daha uzun..kıl kuyruk olur kendileri....

hemen hemen hepimiz bu ve buna benzer durumları yaşıyoruz yahu..sümüğü ile balon yapma kabiliyeti yok benimkinin ama sümüğü akınca eliyile silip üstüne sürebiliyor yaaa...

herkesee selammmmm

bir günde olsaa tatill ne güzeldiiiii cumayada bir şey kalmadı şurda dimii amaaa işlerimmde yoğunnnn herkesleree güzel bir gün dilerimmmm

mutlucum mira'cık ateşlendi yine demek off offf çok geçmiş olsun canım benimm ya tez şifa dilerimm bizide haberdar et durumdan

slm hatunlar:)tarık buğra uyumuşken bi bakim dedim
uyanmadan akşam yemeğini halletmem lazım ve duş almam lazım
bu gün daha iyi kuzucum..dün dışarı çıkardık çoook uzun yürüdü banamısın demedi elimizide tutmuyo arada bir de yön değiştirip geriye gidiyo bizde peşinden tabii :) dün babasıyla dışarda saklambaç oynadı büyüdükçe daha da tatlı oluyolar
bizim minnoşta kedi,köpek ve kuş hastası dün bi çocuk köpek gezdiriyodu kocaman bi şeydi bizimki yaklaştı nasıl sarılıyo köpeğe bi şeyler anlatarakuzaklaştırıncada kıyamet kopardı
uyansında biraz dışarı çıkarıcam hava alsın

sağol hejarım..minik bi dana oldu tarık buğra:)
demek kuzum emeklemeye başladı :)yerim ben onu
dikkat et canım çok fazla emeklemeden yürümeye başlasa iyi olur..tarık buğra çok hızlı emekliyodu ve ulaşmak istediği şeye daha çabuk ulaştığı için yürümek istemiyodu
emeklemesi hızlanmadan yürür umarım kuzucuk..boyuda uzun yakışıklımın maşallahh

hoşbulduk canım..bende sevmiyorum kışı bi hafta iyi kuzularımız sonrasında burun akıntısı,öksürük vs.
basketbolcu olmak isterse bizde zevkle izlemeye gideriz artık :)
balık yağı ablam yeğenim için kullandı faydası olduğunu söyledi iştahı açılmıştı..ama kokusu kötüydü hatırladığı kadarıyla ben bi sorim ablama hangi markaydı..sende bi doktoruna danış canım istersen bazı doktorlar önermiyo

pilatesin hayırlı olsun canım da ne gerek vardı bizim kemiklerimiz iri kilolu değilizki
bi dönem ben evde yapmıştım ebru şallıyla her sabah yapıyodum ilk günler zorlanmıştım ama sonrasında alışmıştım çok faydası olmuştu incelmiştim..şimdilerde o resimlerime bakıp iç çekiyorum
çabucak incelmen dileğiyle :)

sağol canım..mahirimede geçmiş olsun
dışarıda gören sevmek isteyenler tarık buğraya boyuna bakarak cevap veremiyceği sorular soruyolar adın ne..kaç yaşındasın gibi bazende ağzında emzik oluyo bu yaşta bu emzik ne diyolar bilmiyolarki o daha küçük bi bebek

bizde yeni başladık vitamine vücut direnci düşük çıkınca vitamin şart oldu..dediğin gibi doğallıkta yok
bu arada bi kaç gün önce mahiri rüyamda gördüm uzun boylu çok yakışıklı bi delikanlı olmuştu..yakışıklılığından dolayı ağzım açık kalmıştı:)manken gibiydi aynı
bende kendi kendime mahir geç yürümeye başladı ama ne kadar güzel yürüyo diyodum

çok sağol canım evt alerjikmiş
çağlada sık rahatsızlanıyo bende sana bi test yaptır diycemktim inş çağlanınkide alerjik değildir
bizim ilacımız airfix canım bir de şurup verdi gece yatmadan ikisini kullanıyo..airfix i koyu kıvamlı bi yiyeceğin içine boşaltıyorum yediriyorum

sana katı meyve sıkıcağı sorucaktım canım..bi ara sen araştırıp aldın galiba küçük bi şey arıyorum diye sormuştun burda hangi marka aldın?bende bakınıyorumda çok büyükler meyveyi bütün atabileceğim,çok buşağı çıkmayan,küçük bi model arıyorum çok şey istiyorum di mi

çok geçmiş olsun canım..zordur mide bulantısıda
nane limon iç belki iyi gelir

yazdıklarını okuyunca bende sanki deniz kenarında ben oturmuşum gibi ohhh çektim:)
ne güzel bi gün geçirmişsiniz
küçük bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu canım?kaçırmış olabilirim yazdıysan merak ediyorumm:)

bu arada ben tarık buğranın burnunu ıslak mendili yıkıyorum biraz sulu bırakıyorum ve temizliyorum çok hoşuna gidiyo :)
sprey ve otri bebeden nefret eden kuzum ıslak mendille temzilenmesine bayılıyo..sprey olarakta okyanus suyu kullanıyorum

geçmiş olsun kuzuma umarım boğazında bi şey yoktur
peditusun tarık buğraya hiç bi faydası olmuyo

sağlıklı,mutlu huzurlu nice 4 yıllaraa evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:)

amin canım tşk ederim....
bu hayvan sevgisi merakı benim kızda da var..hayvan görünce ranayı tutmak mümkün olmuyor...

Yerim ben Ceren ablanin siir okumasini..masallah kizimiza..cnm senin duygulanmmani cok iyi anliyorum bende bazen ogluma guzel seyler soylediginde gogsum kabariyor..gerci sir okumak gibi degil ama onunda kendi capinda buyuk birsey yaptiginda mutlu oluyorum valla..

Ne Mutlu Turkum diyene ve Turkiyede ozgurce bayramizin altinda yasayana.. boyle yazdim cunku ben malum ulkemde yasamiyorum ve insanin kendi vataninda olmasi kadar guzel bir nimet olmadigini iliklerime kadar hissediyorum..rabbim milletime ve vatanima zeval vermesin ins.amin..

Cnm gecmis olsun, mide rahatsizligi cok gecirdigimi soyleyemem ama bizim ailede cok olurdu ozellikle annemde..evde kalmak cnm inan calismaktan daha zor bence..bende artik calismak istiyorum ama yakin bir arkadasimin kizi Elif surekli hasta oluyor kreste inan gozum korktu malum burda Tr de gibi temizlik cok iyi degil bende kiyamiyorum seneye okula baslayacak o zamana kadar bekleyeyim diyorum..Feyzanur un buyuk ihtimal huysuzlugu distendir cnm bizimkinin de oyle oldugunu soylememe gerek yok herhalde..off bu cocuklar..

Daha nice guzel dogum hediyelerini ailenle olmani diliyorum cnm..aile aslinda en buyuk hediye diyi..oyle o kuzular yokmu..hayatlarimizin anlami resmen herbiri..

Amasraya bende gitmistim cok sakin ve guzel bir yer..oranin salatasini hic unutamam cok guzeldi..sizde yedinizmi?nasil yapildigini sormustum da soylememislerdi oyle sir kaldi valla..yemek icin oraya gitmek lazim galiba :)) guzel bahane olur da hani..

Musab Bilal belki sonradan birden boy atar cnm hic sorun etme niyahetinde bu cocuk kime cekecek size ceeker baska caresi yokki..evt topikte boylar masallah subhanallah hepsi selvi boylu olucak ne guzzle..

Otribebe kullaniyoruz bizde..oncesinden serum sikiyorum sonrada cekiyorum..suan hatta hasta oglum gecemiz gunduzumuz karisti birbirine inan cunku nefes alamaasina care bulamiyoruz tam olarak..

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun sekerim...nice yillar dilerim..rabbim daim etsin ins..
Hediyene bayildim bu arada bende istiyim oyle birsey bir dahakine ama adama inme inmesin sonra yazik olur oglusuma babasiz kalir mazallah..

Balik kreker him..cok iyi oturdu cup diye :)) simdi topikte cukuk kreker cok hele pelin hanimin kilosunu duyunca dudagim ucuklayacakti nerde ise o ne yahu toplasan kemikler ve organlar o kadar eder..ee gerisi nerde dimi..

Gecmis olsun size cok, ins atlatirsiniz..Ben bu cocuklarin hastlanmalarina icim dayanmiyor ama elden de bir sey gelmiyor malasef benim oglanda sifayi kapti ne yapcaz bilmiyorum oksurmeye basladi ,burun akintisi ile baslamisti simdi asagiya mi indi anlamiyorumki..yakinda her birimiz doctor olup cikacaz herhalde baksana bizimkiler bizi egitiyor

chihiro79 cnm onemli deilnolcak.melegim34 kanina bi baktir istersen malum emzirme doneminde demir eksikligi olabiliyor.mutlu anne acil sifalar cnm

Ben ancak 6 ay emzirebildim bu yuzden olamaz ama benim beslenme duzenin bozuk belki ondandir..kesin bilememekle beraber bir doktora danismak en iyisi galiba..

meleğim amasra salatasının sırrını bende araştırıyorum iz peşindeyim öğrenir öğrenmez sanada söylerim canım.

Kuzun büyümüş tabi maşallahSaçları da uzamış kuyruklar bile yapılmışGeçmiş olsun.
kızım özellilkle ağladığı zaman kulak pamuğuyla temizliyorum...dene istersen...
Bende çok dertliydim burun çekme konusunda,otri bebeden nefret ediyordu, akşam ilk kez kulak çubuğuyla denedim hem kızmadı hem de burnu tertemiz oldu minnoşumun sağol teyzesi
Teşekkürler,bende yoga yapmıştım 1 sene kadar...Bakıcı teyzemiz tecrübeli evet ve en güzel yanı tabi benim gibi panik değil daha sakin yaklaşıyor hastalıklarla savaşmaya,ben çok üzülüyorum panikliyorum...
mutlucum mira'cık ateşlendi yine demek off offf çok geçmiş olsun canım benimm ya tez şifa dilerimm bizide haberdar et durumdan
Çok sağol bitanem,bugün 2. günümüz ve yine ateşliyizHep 3 gün sürer zaten..Dün gece ve bu Sabah yine ılık duş aldırdım.
Walla öyle bi gerek vardı ki sana anlatamam canımKemikler iri doğru ama göbek te iri benim
Canım Mahir'e de geçmiş olsunÇabucak iyileşir inşallahTespitin doğru hepimiz birer çocuk doktoru gibiyiz maşallahRabbim dermansız dert vermesin kimseye

Herkese güzel bir diliyorum
Dün gece misafirlerim vardı sonrada kızı yıka evi topla derken yine yorgunum dostlarım..Kuzumun ateşi yine yükseklerde seyrediyorAma keyfi daha iyi bu sabahHepimize güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
günaydın dün emirimin ateşi çıktı dra götürdüm kulağında hafif bi enfeksiyon varmış ilaç verdi şimdilik iyiyiz

günaydın dostlarım

yok, hayır, sigaraya başlamadım. bugün bizim köyde (Bolu'da uzakta bir yerde) cenaze var. eşim, annemleri götürdü. lk defa oğluşum benden ayrı uzun (sayılabilecek) bir yola gidiyor. gelişmeleri ilerleyen saatlerde öğreneceğimdir yok hayır, bizim köyde cenazeler öyle çok kasvetli geçmez. tam tersine, köye gitmeye fırsat bulmanın sevinciyle gidilir. bagajlar, yoldan alınan tereyağ, yoğurt, fasulye, domates ile doldurulur ve ceşitli akraba dedikoduları eşliğinde yolculuk tamamlanmış olur. Orhan Cemal ilk defa bizim yemyeşil köyümüzü görecek ve agresif kaz sürüsü tarafından kovalanacak şanslıysa, bir kaz tarafından da ısırılabilir koyun pisliklerini zeytin diye yemeye kalktığı anda da, olay yerinden hızla uzaklaştırılacak

meleğim hanım, siz de kansızmışsınız dostum şifalar diliyorum. Mahir nasıl? geçen gün aklıma geldi. Orhan Cemal normal eti pek yemez. ama böbrek, taşlık, karaciğer, kelle-paça, işkembe, kokoreç gibi aromatik ve hayvanın en garip yerlerinden elde edilen etleri çok güzel yer. böyle uç yiyecekler hiç denediniz mi? ne bileyim, aromatik veya baharatlı (acı olmamak kaydıylan) yiyecekleri belkim sever :26: hani, hiç belli olmuyor ki çocuğun neyi seveceği. dediğim gibi, normal eti ağzına sürmeyen çocuk açlıktan ölüyor gibi kelle-paça-işkembe içiyor. dün akşam bir sürü taşlık yedi mesela Londra'da bu tarz et bulabilir misiniz bilmiyorum ama yurtdışındaki etlerin, ülkemizden daha güvenilir olduğunu duymuştum :26:herşeyi açık açık yazdıklarından dolayı. bir de, bir Türk kasap yada dönercinin fethetmediği bir yer yok gibi Dünya'da. Londra'da da vardır bir "İtimat aile kasabı"

başka başka :44: biangel_kujum nerdesiniz kujum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…