2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dostum geçmiş olsun burdan yapabileceğimiz tek şey de bu ne yazıkki şuan nasılsınız? gündüzleri biraz daha iyisinizdir umarım

dostum geçmiş olsun burdan yapabileceğimiz tek şey de bu ne yazıkki şuan nasılsınız? gündüzleri biraz daha iyisinizdir umarım

Sagol hocam inş iyi olucaz ..gündüzleri evt biraz daha iyiyiz yalnız benim oğlan ne kadar hasta olursa olsun yaramazlıklarına devam eder bügünde yatağın üzerinde tepinmekten bedenimde her yerim çürük durumda ..çoğunlukla üzerimde tepinirde ...birşeyde yemez nerden bulur bu enerjiyi valla bilmiyorum bende çuvallamiş durumdayım :18:

Nağiş CNm geçmiş olsun ,üzüldüm yaren nuruma Rabbim kuzuya şifa verir inş ..biZdede kırgınlık var burda havalar 2-3derecelere düştü ve hemen ailece hasta olduk

Bence de sinir bozucu ..öyle yapanları tutcan kulağından cocuğa baktırcaksın bak o zaman uykusunu alamamiş çoçuk nasıl olur bunu anlayıp bir daha tövbe etsinler basmamayı

Off nerdesiniz yaw ...tamda konuşacak havamdayım:2::118::118::118::118::128::118::81::88::26::92::111::124:

çok şekerler yaham diye yiycen hepsinigelecegin kokoşlarıayy bide aynı üniversitelerde okuyolarmış

Ay düşünemiyorum. Ne guzel olurdu kızzz...

yalnızlık cok zor yaa... Kolay gelsin ne diyim. Keske elimizden bişey gelseydi
Of şekersiz pert oldu bugun. İşte bi kahve molası verdim hepsi o. Mesai bitene kadar nefes almadım desem yeridir. Şimdi kuzuyu yerine yatırcam. An itibariyle müsaitim kuşum
Gecmiş olsun size de.. Yaren nur ne kadar cok hasta oluyor nagiş... Dr ne diyor? Yani buraya her yazdığında hasta diye okuyorum çok üzülüyorum...

uykusuzluk ve hastalık ikinizi de yormuştur. Eşin yardımcı olsa bari

Kuzuların kilolarını ölçtürürken kıyafetimi ile mi yoksa üzerlerinde hiç birşey yokken mi tattırıyorsunuz ?bizim burda bezi bile çıkarttırıyorlar da ..ben mesela oğlumu üstü başı ıle tartım 10 nun üstünde çıkıyor ama ben çok giydiriyorum .

Ilkim CNm nasılsın ,Nagiş sen nasıl oldun bende çok fenayım özellikle akşam olunca daha bir bastırıyor bu ağrılar...şuan nefes almaya çalişan kuzumu uyutmaya çalişıyorum ..burnu dolmuş yavrumun ..

Ayy aynen valla biz de aynı saatte oturuyoruz sabah 6.30 da da işe gitmek için kalkıyorum uyuyup kalıyorum akşam.
seni tebrik etmek lazım iki çocukla yine de gayet iyisin. Ben buradan iki ve daha fazla sayıda çocuklu anneleri tebrik ediyorum.
Canım çok geçmiş olsun zaten evde bir kişi hastalanınca zincirleme gibi herkes hasta oluyo umarım kısa sürede atlatırsınız.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm demek acillik oldu yaren nur. Bu kızcağıza nazar değiyor sanırım çok sık hastalanıyor. Sana da çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız.

Kıyafetle tartıyolar canım zaten beste hanım hayatta ütünü çıkarmaz ortalığı yıkar alimallah. Tarttıktan sonra 300-400 gr eksiğini kabul ediyolar.

sağ ol tatlım iyiyim çok şükür , hastalıklar akşamları daha da fena yapıyo insanı. En çok da evladının hastalığına üzülüyosun kuzuma çok büyük geçmiş olsun.

Her seferinde kıyafetiyle tartılıyor. O da bi pantolon bi bluz yani

Ben niye yokum loooo tabîi sürekli buradayım imaji verdiğim için yazmaya gercek kalmamıştır hıh
Küstüm mektubunu da kestim haberin ola saka saka sefan olsun oh iyi yapmişsın
seni yazmama gerek varmı gece kuşu:))
çok geçmiş olsunkuzucukta bi rahat edemedi Allah beterinden saklasın.sanada geçmiş olsun canım kendine dikkat et

Bence de sinir bozucu ..öyle yapanları tutcan kulağından cocuğa baktırcaksın bak o zaman uykusunu alamamiş çoçuk nasıl olur bunu anlayıp bir daha tövbe etsinler basmamayı
evet öyle melegimkapı açılmıyosa evde degillerdir yani daha neyi zorluyosun derdin ne anlamadım:)
bihtere gelmişmişadnan evde olaydı açardıemekki bihter behlülle beraber:))bi rahat bırakmadılar milleti

kıyafetimizle tartılıyoruz canımama sonra 300 gram düşüyoruzyazın 200 gram

babycim bak fırçayı yiyince nasıl adımı yazmayı unutmuyorsun
saka bir yana seni cok seviyorum canım arkadasım
buarada caglayla cereni ablamla bana benzetiyorum
ben ablama annem yazma ögretirken ben ögrendim
okula gitmeden ailemin isimlerini yazıyordum
sanırım kıskanclıktan
annem onla ilgileniyor diye
onlarda ilerde inş birbirlerine can ciger olurlar
ben 3 kız kardesim ve cok mutluyum iyiki varlar
bu yuzden 2kızım olsun cok isterimmmm

selam burayı kalabalık görmek ne güzel
bugün yine kuaföre gittim,kaş bıyıkbide saçımı biraz daha kestirdimilk kez böyle kısa oluyoyinede sevdim
eve geldim saçımı boyadım duş aldım fönledim,,eşime gösterdim dedim bak nasıl olmuş cigerim
arkanı dön dedidöndüm''hımm iyi kesememiş sanki biraz egri duruyo'' dedi
yine bana geldiler:86:ya dedim sanane düzünden egrisindennnnyakışmışmı yakışmamışmıııı
''hııı güzel güzell''dedikıcık ne olacak
eşimin bu huyunu hiç sevmiyorum
mesela magazada bir bluz denerim bak yakıştımı nasıl derim cevap şu:''acaba şu boncukları dökülürmü,içinde rahatmısın''
ya sanene inciginden boncugundan güzelmi degilmi
bide ayakkabı alınca yine aynı şeyi yapar''ayagını sıkıyomu,yürüyünce rahatmı''off offf
yani şöyle dese olmuyo mu evet bu senin rengin çok yakışmış harika vauwww
neyse boşverin canımı sıktıgıma degmez:86::86:
saçım bakır kahve oldu:86:hah işte böyle
fena degil daha gözüm alışmadıalışınca sizede gösteririm

canım gecmiş olsun hayatım neden ilac kullanmıyorsun ...
maasallah kilosu cok güzel
cok zor günler atlatmıssın canım üzüldüm inş bir daha gelmez tekrar gecmiş olsun ...

büyük küçük hasta herkes( meleğim içim cız etti denir ya sen hasta mahirim hasta kimsen yok tek başına( bende tek başıma çok kaldım ama komşum bile dar zamanımda yetti bana ama sende o da yok. yanlış anlamazsan hani sen 2. ci bebeği düşünüyorum dediğinde ben de seni düşünüyorum. mahir zor bir bebek ve sen onda çok yıprandın. senin ileride olmazsa diye hemen 2. bebeği yapman seni daha da yıpratmıcakmı gurbet ellerde 2 bebekle ki eşinde yardımcı değil. evet hayatlarımızda bütün önceliğimiz yavrularımız oldu onlar için iyi olanı yapmaya çalışıyoruz ama unutmayalım ki biz de iyi olucaz ki onlara iyi bakalım.

nagiş sen hiç yaren nuru üniversite hastanesine götürdünmü? hani orada herşeyi araştırıyorlar ya ondan dedim. yavrum daha kış bile daha tam gelmeden çok hastalanmış. maşallah o kadar iştahlı beslenmesi iyi çocuğun nasıl bünyesi böyle zayıf oluyor anlayamıyorum.

evet canım fırçayı yiyince aklımdan çıkmıyosun:))bide zamanında bi arkadaş vardı gerçi pek tanımıyorum sizleri iyi bi fırçalamıştıdilekmete miydi tam hatırlayamadım:))arada herkese fırça şart
bende seni çok seviyorum
benim kız kardeşim yok ve hep eksikligini hissettim,iyiki kızlarım var ilerde inşallah onlarla arkadaş gibi olurum
gerçi o zaman beni istemezler ama ben aralarına sıkışırım:)
senin kıskançlıkta iyi yönde olmuş beykozum:)okuma yazmayı sökmüşsün:)
Allah gönlüne göre versin umarım 2 kızın olur,benimde enes gibi yakışıklı bir oglum olsun
tabi 3. yaparsam:)bazen yapıyım diyorum bazen yok istemiyorum diyorumhakkıma hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…