selamnasılsınız
ben çok iyiydim ama az önce çalan kapı zili çıldırmama neden oldu
dostum geçmiş olsunTalaycım çok sağol ..söylediklerinde tamamen haklısın gâvur memleketi öyle maalesef kim kime düm dumduma anlayacağın hiç hatır bilen ve sayan yok... Ben bugün biraz daha iyiyim boğazlar acıyor az o kadar ama Mahir kötü burnu tıkalı ve sürekli akıyor ..dün gece yine uyumadı ve 10dk aralıkla uyuyup uyanıyoruykusuzluktan zombiye döndük ..
dostum geçmiş olsunburdan yapabileceğimiz tek şey de bu ne yazıkki şuan nasılsınız? gündüzleri biraz daha iyisinizdir umarım
Yazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Elektrik gitti oyle giriyorum.
Yaren nur bogaz enfeksiyon u gecirdi. Istahi gitti huyu shy degisti.ateslendi dusmedi ilkk kez ve acillik oldk.
Cok zor günler gecirdm.
Simdi iyi.sacimiz kesildi.iki numara
Kilomuz 11i buldu cok sukur.ben yine gribim
Cok sık oluyor nfeden bilmiyorum ilac da kullanmıyorum ama iltihap kokusu var.
Isten firsat bulamıyorum. Uyku saatleri de degisti.11-11:30dan once uyumuyor akilli ddelirecem bu konuda.sonra sabah gec kalkıyor o yüzden gece de okuyamiyorum.
Herkes iyidir ins.hepinixzi öpüyorum gorusmk uzere..
selamnasılsınız
ben çok iyiydim ama az önce çalan kapı zili çıldırmama neden oldu
çağlayı yatıralı daha yarım saat olmuştu ki kapı çaldıaşagıdan
kimo dedim ''açarmısınız''dedikimsin dedim,ben bihterlere geldim açmıyolar dedi
gerizekalı kız eger kapıyı açmıyolarsa demek ki evde degillerdir dimiiiiiiiii
apartmana geçip ne yapacaksınnnnn
çok sinirlendimçocugum uykusunu alamadan kalktı geri yatırsamda yatmaz artık akşma kadar huysuz olacak
çok şekerler yaham diye yiycen hepsini gelecegin kokoşları ayy bide aynı üniversitelerde okuyolarmış
Sağol CNm çok fena kaptık şifayı bizde mutlu gibi sıfır uyku ile dolandık bugün acayip dayanılmaz oluyor eğer anne ve babada hasta olunca ..dualarınızı bekleriz canı gönülden oğluma bakacak dermanım olsun inş
Of şekersiz pert oldu bugun. İşte bi kahve molası verdim hepsi o. Mesai bitene kadar nefes almadım desem yeridir. Şimdi kuzuyu yerine yatırcam. An itibariyle müsaitim kuşumburdada kimse yoknerdesiniz
mutlucan
şekersiz
beykoz
azraece
planner
çiko
dilberege
tatlıcadı
pınarda
ilkim
nagiş
edacık
gönül1999
kujumm
ve adını yazamadıgım milyonlarca kişi nerdesinizdu bakıyım beykozu yazmışmıyım hah yazmışım:))sonra niye benim adım yok diye kızmasın
neyse çocugumun karnını doyurayım
Gecmiş olsun size de.. Yaren nur ne kadar cok hasta oluyor nagiş... Dr ne diyor? Yani buraya her yazdığında hasta diye okuyorum çok üzülüyorum...Yazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Yaren nur bogaz enfeksiyon u gecirdi. Istahi gitti huyu shy degisti.ateslendi dusmedi ilkk kez ve acillik oldk.
Cok zor günler gecirdm.
Isten firsat bulamıyorum. Uyku saatleri de degisti.11-11:30dan once uyumuyor akilli ddelirecem bu konuda.sonra sabah gec kalkıyor o yüzden gece de okuyamiyorum.
Talaycım çok sağol ..söylediklerinde tamamen haklısın gâvur memleketi öyle maalesef kim kime düm dumduma anlayacağın hiç hatır bilen ve sayan yok... Ben bugün biraz daha iyiyim boğazlar acıyor az o kadar ama Mahir kötü burnu tıkalı ve sürekli akıyor ..dün gece yine uyumadı ve 10dk aralıkla uyuyup uyanıyoruykusuzluktan zombiye döndük ..
Ayy aynen valla biz de aynı saatte oturuyoruz sabah 6.30 da da işe gitmek için kalkıyorum uyuyup kalıyorum akşam.selam canımvalla bende bişeye yetişemiyorum ceren okula gidince çağlada uyuyunca biraz nete bakma fırsatım oluyo biliyosun ben geldimmide yazmadan durmam:))
aynen dedigin gibi sürekli yemek yap yedir bütün günüm bunlarla geçiyo,,eşimde bende saat 10 çocuklar uyuduktan sonra ancak oturup dinlenebiliyoruz
Canım çok geçmiş olsun zaten evde bir kişi hastalanınca zincirleme gibi herkes hasta oluyo umarım kısa sürede atlatırsınız.Bugün aslında ailece hasta olduk eşim ,ben ve mahir çok kötü grîp veya soğuk algınlığı geçiriyoruz Allah'tan oğlumun ilacı Nurofen hepimizi iyi geliyor kısa süreli oluyor ama olsun biraz olsun rahatlıyoruz demem o ki genelde telden girip bakıyordum fakat bügün bakamadım yoksa beni online görmüştüm sağlık olsun bir dahaki sefere inş
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm demek acillik oldu yaren nur. Bu kızcağıza nazar değiyor sanırım çok sık hastalanıyor. Sana da çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız.Yazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Cok zor günler gecirdm.
Kuzuların kilolarını ölçtürürken kıyafetimi ile mi yoksa üzerlerinde hiç birşey yokken mi tattırıyorsunuz ?bizim burda bezi bile çıkarttırıyorlar da ..ben mesela oğlumu üstü başı ıle tartım 10 nun üstünde çıkıyor ama ben çok giydiriyorum .
Ilkim CNm nasılsın ,Nagiş sen nasıl oldun bende çok fenayım özellikle akşam olunca daha bir bastırıyor bu ağrılar...şuan nefes almaya çalişan kuzumu uyutmaya çalişıyorum ..burnu dolmuş yavrumun ..
Kuzuların kilolarını ölçtürürken kıyafetimi ile mi yoksa üzerlerinde hiç birşey yokken mi tattırıyorsunuz ?bizim burda bezi bile çıkarttırıyorlar da ..ben mesela oğlumu üstü başı ıle tartım 10 nun üstünde çıkıyor ama ben çok giydiriyorum .
seni yazmama gerek varmı gece kuşu:))Ben niye yokum looootabîi sürekli buradayım imaji verdiğim için yazmaya gercek kalmamıştır hıh
Küstüm mektubunu da kestim haberin olasaka saka sefan olsun oh iyi yapmişsın
çok geçmiş olsunYazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Cok zor günler gecirdm.
evet öyle melegim
Bence de sinir bozucu ..öyle yapanları tutcan kulağından cocuğa baktırcaksın bak o zaman uykusunu alamamiş çoçuk nasıl olurbunu anlayıp bir daha tövbe etsinler basmamayı
Ben niye yokum looootabîi sürekli buradayım imaji verdiğim için yazmaya gercek kalmamıştır hıh
Küstüm mektubunu da kestim haberin olasaka saka sefan olsun oh iyi yapmişsın
Yazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Cok zor günler gecirdm.
babycim bak fırçayı yiyince nasıl adımı yazmayı unutmuyorsun
saka bir yana seni cok seviyorum canım arkadasım
buarada caglayla cereni ablamla bana benzetiyorum
ben ablama annem yazma ögretirken ben ögrendim
okula gitmeden ailemin isimlerini yazıyordum
sanırım kıskanclıktan
annem onla ilgileniyor diye
onlarda ilerde inş birbirlerine can ciger olurlar
ben 3 kız kardesim ve cok mutluyum iyiki varlar
bu yuzden 2kızım olsun cok isterimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?