Canım çok geçmiş olsun.. Bu kabızlıktan bende çok dertliydim.. 5 aylıktan beri hep çektik bunu..3 gün yapmadığı olurdu.. bir şekilde masajla fitil sokmayla falan yaptırıyorduk.. biraz daha büyüyüp ek gıdalara başladığımızda özellikle de demir ilacı kullanırken kabızlık hat safhadaydı .. dediğin gibi ağlayarak yapıyordu veya gelip bize tutunuyordu..
Ben bu durumlarda kakasının geldiğini anladığımda hemen soyup lavaboya tutuyordum aynaya bakıyordu oyun oynuyor gibi yapıyordum..suyu açıyordum ve bekliyordum.. çoğu zaman bu pozisyonda yapıyordu ve inanılmaz rahatlıyordu.. sonrasında hemen zeytinyağı sürüyordum yumuşak tutsun diye..
Ve en önemlisi kabız yapacak yiyeceklerden uzak durdum epey bir zaman.. Mesela ben muzu yeni yeni vermeye başladım..
Ve özellikle kapuska, pırasa, kıymalı soğan yemeği yapıyorum Kaan da bu yemekleri Allahtan çok seviyor inan bana bu yemeklerden sonra çok daha kolay yapıyor kakasını..
Kabızlık zamanlarında korkudan da tutuyorlar.. Acıyacağını düşünerek yapmıyorlar.. Çok şükür 2 aydır benim normale döndü şimdi günde 2 kez yapıyor.. Ne zaman yaptığnı anlamıyoruz bile.. Kokudan farkediyoruzArtık o da rahatladı acıyacak korkusu da olmadığı için rahatça yapıyor..
Gün içinde yapmıyorsa akşam yatmadan lavaboya kaka pozisyonunda tut canım.. hergün tutarak yaptırmaya çalış en azından kabızlığını hafifletmiş olursun..
Ben bir de doğal komposto suları veriyordum.. Kayısı, Erik (erik çok iyi geliyor)
Ama merak etme inan bana normale dönecek.. Sadece o korkusunu üzerinden atması gerekiyor.. Biraz da yiyeceklerine dikkat et ok
kele cigerim bu şimdimi söylenirsaatte geç oldu,gelsem ayıp olmaz dimi hemde kazanlamı yaptın hepsini yiyebilirim
kaçırdım desenecanım yeni evin nerde nereye taşındın umarım çok uzaga gitmemişindir hem ben sana geldim şimdi sıra sende bide şey diycem öglen bazara gittim Allah seni inandırsın baktenis bile dünya para oluk melevermeye kenlere:))
leymunu bile sayıdan aldım keni ne edim bre cigerim:)neyse koya Allah seni,ne zaman istersen gel buyur gönül mirayı da görmüş olurum
2.Akevler sokak canım eski evin iki arka sokağı şaşmaz güvenliğin hizasındaki antikya nın sonu.Çok yakın yani eski eve 5 dk. mesafede yürüyerek biliyosun kaynanamdan uzaklaşamam çocuğuma bakıyor .İnşallah gelmek isterim bigün ama ne zmn müsait olursun bilemiyorum ki .
kele cigerim bu şimdimi söylenirsaatte geç oldu,gelsem ayıp olmaz dimi hemde kazanlamı yaptın hepsini yiyebilirim
kaçırdım desenecanım yeni evin nerde nereye taşındın umarım çok uzaga gitmemişindir hem ben sana geldim şimdi sıra sende bide şey diycem öglen bazara gittim Allah seni inandırsın baktenis bile dünya para oluk melevermeye kenlere:))
leymunu bile sayıdan aldım keni ne edim bre cigerim:)neyse koya Allah seni,ne zaman istersen gel buyur gönül mirayı da görmüş olurum
2.Akevler sokak canım eski evin iki arka sokağı şaşmaz güvenliğin hizasındaki antikya nın sonu.Çok yakın yani eski eve 5 dk. mesafede yürüyerek biliyosun kaynanamdan uzaklaşamam çocuğuma bakıyor .İnşallah gelmek isterim bigün ama ne zmn müsait olursun bilemiyorum ki .
Babyim ya kaçırmak olur mu hakkın her zaman saklı.Soykalar bunca mı phalı yaparlar keni ağzım bozulmasın deye herifi yolluyom ben sıraca çıkmaya bess. .ev yakın eski evin iki sokak arkası şaşmaz güvenlik hizası ben de gelmek isterim ama ne zmn müsait olursun bilemiyorum ki
Canın sağolsun canımcım....Demek çok hastasın çok çok geçmişler olsun...umarım tez zamanda toparlanırsınız...Bugün aslında ailece hasta olduk eşim ,ben ve mahir çok kötü grîp veya soğuk algınlığı geçiriyoruz Allah'tan oğlumun ilacı Nurofen hepimizi iyi geliyor kısa süreli oluyor ama olsun biraz olsun rahatlıyoruz demem o ki genelde telden girip bakıyordum fakat bügün bakamadım yoksa beni online görmüştüm sağlık olsun bir dahaki sefere inş
kız şaka yapıyomtabi ki yazacam kovsanızda gitmem
ayrıca neyime gülüyonçokmu komik
işlaa beni tanımamışsındır:)
seni nasıl tanımam hemen gözüme sen iliştin zaten. en baştaki ziyaretçi sendin evet evet...
çok şekerler yaham diye yiycen hepsini gelecegin kokoşları ayy bide aynı üniversitelerde okuyolarmış
Sağol CNm çok fena kaptık şifayı bizde mutlu gibi sıfır uyku ile dolandık bugün acayip dayanılmaz oluyor eğer anne ve babada hasta olunca ..dualarınızı bekleriz canı gönülden oğluma bakacak dermanım olsun inş
selamyine kimse yok melegim nasılsın canım lütfen mahirin kilosunu kafana takma biliyorum demesi kolay ama senin oglunda çok hareketli maşallahı var:)hareketli çocuk iyidir saglıklıdır
baktım telefon çalıyo yabancı bi numaradedim alowwwww:))baktım avoncular dün toplantıda adımızı telefonumuzu almışlardı
ne çabuk aradılarüye yapacaklarmış dedim yemezler:))bilmem ne kadar satış yaparsam çekilişe katılacakmışım kazanırsam hadiseyle yemege gidecekmişim dedim hadiseyi ne yapıyım murat boz olaydı kesin üye olurdum
şişşttt kocam duymasınkardeşim olsun gözüm yok:)Allah onu elizine bagışlasın
neyse üye olmadımben bişey satamam öyle bir kabiliyetim yok gerçi zamanında diş macunu satmışlıgım var:))
liseyi yeni bitirmiştim köy köy gezip satıyodukekmek parası ne yaparsın:)bi ara bi işyerine geçtim arap vardı dedim haydi ya hacı al bir macun:))adamda tepside et yiyo dediki tepsii tepsiiiii,dedim yok tepsi varmı pepsi çok susamışım
bi arada bi köye gittik geç oldu dönecek araba yok:18:sogan arabasının arkasına oturduk 4 kız ama yusuf yusufuz:18:adam dikiz aynasından bize bakıyo:18:benim elimde telefon 155 yazmışım ama basmıyorum adam durursa yada yoldan çıkarsa hemen polisi arayacam:18:arkadaşın elinde de 2 sogan adamın kafasına fırlatacakneyse sagsalim döndük:18:köyün ismide büyükçat köyü
ayy 1 ay çalıştım çıktım çok stresliydiama çok güzel anılarım oldu
off sıkıntıdan ne yazacagımı şaşırdımsanki yazmak zorundayımda:))
Babyim ya kaçırmak olur mu hakkın her zaman saklı.Soykalar bunca mı phalı yaparlar keni ağzım bozulmasın deye herifi yolluyom ben sıraca çıkmaya bess. .ev yakın eski evin iki sokak arkası şaşmaz güvenlik hizası ben de gelmek isterim ama ne zmn müsait olursun bilemiyorum ki
Ben niye yokum looooburdada kimse yoknerdesiniz
mutlucan
şekersiz
beykoz
azraece
planner
çiko
dilberege
tatlıcadı
pınarda
ilkim
nagiş
edacık
gönül1999
kujumm
ve adını yazamadıgım milyonlarca kişi nerdesinizdu bakıyım beykozu yazmışmıyım hah yazmışım:))sonra niye benim adım yok diye kızmasın
neyse çocugumun karnını doyurayım
meleğim çok geçmiş olsun keşke yakın olsaydıkda size bi hasta çorbası pişirseydim.inan dinlenmek ve çorba kadar hiçbişey iyi gelmiyo gribe.inş. mahir iyidir.gurbette olmak zor elin ecnebisi ne bilsin komşusuna çorba yapmayı.
kız sende bu laflar varken senmi satamıcakmışın hiçte inanasım gelmiyo valla.bu arada maziye götürüp yine güldürdün beni.acaba başka ne anıların var.
meleğim çok geçmiş olsun keşke yakın olsaydıkda size bi hasta çorbası pişirseydim.inan dinlenmek ve çorba kadar hiçbişey iyi gelmiyo gribe.inş. mahir iyidir.gurbette olmak zor elin ecnebisi ne bilsin komşusuna çorba yapmayı.
kız sende bu laflar varken senmi satamıcakmışın hiçte inanasım gelmiyo valla.bu arada maziye götürüp yine güldürdün beni.acaba başka ne anıların var.
burdada kimse yoknerdesiniz
çiko
adıgım milyonlarca kişi nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?