2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende gidip yatsam iyi olacak:26:biraz başım agırıyo:44:ben ne zaman üzülsem yada strese girsem böyle oluyo
anneme canım sıkıldıbana mesaj atmış bende biraz parası var saklamışım onu istiyo ama çarşıda bir arkadaşım var ona bırakaymışımkendi ordan alıcakmışdedim anne farkındaysan küçük çocugum var öyle canım her istediginde çıkamıyorumya bide ben burdan otobüse binecem çarsıda inecem 500 metre çağlayla yürüyecem
annemin işi gücü yok gelip almıyo parasını okadar rahatına düşkün kigötürmedim diyede bana çemkiriyo
ya ben ne diyim ne söyliyimgelip bana yardımcı olacagına bana iş çıkartıyo
şimdide telefonlarımı açmıyo
neyse işte bu yüzden başıma agrı geçti
neyse kızlar hepinizi çok öperim
iyi geceler dilerim
yarın belki gelirim
hepinizi severim

dilberege ilğilendiğini çok teşekkür ederim evet korktugunuda farketmiştik. yaptıklarının çogunu yaptık bizde tek lavaboya götürmedik oturma pozisyonunda kucaga alma yaptık onun yerine dediğin gibi hemen hatrın çiçeği özlü zeytinyagı sürdük popoya geçecek inşallah 3 gün rahatım yeni yaptı sayım başladı 111....

Hepinizden özür dilerim anneler bu görüntü kirliliğine yol açtığım için internetim sorunlu biraz bugün gitmedi diyip durdu.Bende tekrar tekrar yolladım

Canın sağolsun canımcım....Demek çok hastasın çok çok geçmişler olsun...umarım tez zamanda toparlanırsınız...

meleğim çok geçmiş olsun keşke yakın olsaydıkda size bi hasta çorbası pişirseydim.inan dinlenmek ve çorba kadar hiçbişey iyi gelmiyo gribe.inş. mahir iyidir.gurbette olmak zor elin ecnebisi ne bilsin komşusuna çorba yapmayı.

kız sende bu laflar varken senmi satamıcakmışın hiçte inanasım gelmiyo valla.bu arada maziye götürüp yine güldürdün beni.acaba başka ne anıların var.

:))
evin bana yakın sayılırsen gelecegin zaman beni bi 20 gün önceden ara bi bakıyım müsaitmiyim degilmiyim:))
şaka kız ne zaman istersen bi alo degündüzleri hep müsaitim,akşam bazen çıkıyoz ama o da haftada 2 falansen istedigin zaman ara ben misaitim canımne zaman istersenarayı fazla açma

selamnasılsınız
ben çok iyiydim ama az önce çalan kapı zili çıldırmama neden oldu
çağlayı yatıralı daha yarım saat olmuştu ki kapı çaldıaşagıdan
kimo dedim ''açarmısınız''dedikimsindedim,ben bihterlere geldim açmıyolar dedi
gerizekalı kız eger kapıyı açmıyolarsa demek ki evde degillerdir dimiiiiiiiii
apartmana geçip ne yapacaksınnnnn

çok sinirlendimçocugum uykusunu alamadan kalktıgeri yatırsamda yatmazartık akşma kadar huysuz olacak

burdada kimse yoknerdesiniz
mutlucan
şekersiz
beykoz
azraece
planner
çiko
dilberege
tatlıcadı
pınarda
ilkim
nagiş
edacık
gönül1999
kujumm
ve adını yazamadıgım milyonlarca kişi nerdesinizdu bakıyım beykozu yazmışmıyımhah yazmışım:))sonra niye benim adım yok diye kızmasın
neyse çocugumun karnını doyurayım

Ben niye yokum loooo tabîi sürekli buradayım imaji verdiğim için yazmaya gercek kalmamıştır hıh
Küstüm mektubunu da kestim haberin ola saka saka sefan olsun oh iyi yapmişsın

Yazamıyorum artik cok yogun 35 sayfa gerideym o kadar gecmisi nasil okurum ki.
Elektrik gitti oyle giriyorum.

Yaren nur bogaz enfeksiyon u gecirdi. Istahi gitti huyu shy degisti.ateslendi dusmedi ilkk kez ve acillik oldk.
Cok zor günler gecirdm.

Simdi iyi.sacimiz kesildi.iki numara

Kilomuz 11i buldu cok sukur.ben yine gribim

Cok sık oluyor nfeden bilmiyorum ilac da kullanmıyorum ama iltihap kokusu var.

Isten firsat bulamıyorum. Uyku saatleri de degisti.11-11:30dan once uyumuyor akilli ddelirecem bu konuda.sonra sabah gec kalkıyor o yüzden gece de okuyamiyorum.

Herkes iyidir ins.hepinixzi öpüyorum gorusmk uzere..

Talaycım çok sağol ..söylediklerinde tamamen haklısın gâvur memleketi öyle maalesef kim kime düm dumduma anlayacağın hiç hatır bilen ve sayan yok... Ben bugün biraz daha iyiyim boğazlar acıyor az o kadar ama Mahir kötü burnu tıkalı ve sürekli akıyor ..dün gece yine uyumadı ve 10dk aralıkla uyuyup uyanıyor uykusuzluktan zombiye döndük ..

Talaycım çok sağol ..söylediklerinde tamamen haklısın gâvur memleketi öyle maalesef kim kime düm dumduma anlayacağın hiç hatır bilen ve sayan yok... Ben bugün biraz daha iyiyim boğazlar acıyor az o kadar ama Mahir kötü burnu tıkalı ve sürekli akıyor ..dün gece yine uyumadı ve 10dk aralıkla uyuyup uyanıyor uykusuzluktan zombiye döndük ..

burdada kimse yoknerdesiniz
çiko
adıgım milyonlarca kişi nerdesiniz

ben burdayım örtmeniiimmmm
sıranın altına saklanmıştım ceeeee, şimdi de çıktııııım

ne sırası, ne ceee'si dostum sabah 10 dan beri ayağımın üstüneyim, saatlerdir deney yapıyorum. ayaklarım zonkluyor şuan sabah evden çıkmadan sildiğim 3 halıyı da bu tempoya eklediğinizde durum daha da vahimleşiyor akşama yiyecek bir kap yemeğimin olmadığını da düşünürseniz, halimin acınasılığı iyice bir ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…