geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, hamile olduğumu pek sanmıyorum reglim yeni bitti sayılır, allah isteyenlere versin, ben ikinci bebeği yapar mıyım yapmaz mıyım muamma, hamileleri gördükçe özenmiyor değilim ama sonrası da ciddi anlamda gözümü korkutuyor,
chihiro'ya not: Emzirirken üşütmüş olma ihtimalim yüksek bütün gece bir taraflarım hep açık sayılır.
canım sen degilsin yani o üsüten :26:
çiko bilemedin bakalım hangimiz dogru hatırlamıssss
Kızlar bit pazarı topigine konu açtım bişeyler satıyorum bakmak istersiniz belkiii
Ay gelmek için öyle çok sabırsızlanıyorum ki .. Nisan veya Mayıs gibi ordayım inş . Gelince herkesle görüşmek gıdı gıdı yapmak isterim duyduk duymadık demeyin canlar .. Londra'ya gelecekler içîn kapım sonuna kadar açık Burdada bir bacınız var unutmayın hemi
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, hamile olduğumu pek sanmıyorum reglim yeni bitti sayılır, allah isteyenlere versin, ben ikinci bebeği yapar mıyım yapmaz mıyım muamma, hamileleri gördükçe özenmiyor değilim ama sonrası da ciddi anlamda gözümü korkutuyor,
chihiro'ya not: emzirirken üşütmüş olma ihtimalim yüksek bütün gece bir taraflarım hep açık sayılır.
evet evet cuma bugun. akşam olsun yola çıkalım..
bekle beni istanbul :)
canım sen degilsin yani o üsüten :26:
çiko bilemedin bakalım hangimiz dogru hatırlamıssss
Kızlar bit pazarı topigine konu açtım bişeyler satıyorum bakmak istersiniz belkiii
Selam KızlarDün erkenden çıkıp eve gittim ve dr.a,kuzum hala iyileşemedi,inşallah haftasonu annesi onu iyileştirecek
evet, haftasonu İstanbul'da olmak isabetli bir karar zira 11 17 18 24 25 Ocak 2014 tarihlerinde Japon filmleri festivali var
Hayao Miyazaki'nin veda filmi de gösterilecekler arasındaymış27 şubat'tan sonra da Ankara'da göreceğiz
Huu huuu kimse yok mu? Nerdesiniz arkadaşlar?
aşkolsun.. bi gelsek londraya sende kalcaz zaten :) başka kimsemiz yok kiama merak etme yormayız seni
geçmiş olsun şeker
Selam KızlarDün erkenden çıkıp eve gittim ve dr.a,kuzum hala iyileşemedi,inşallah haftasonu annesi onu iyileştirecek
Beykozum ticarete atılmışsın hayırlı olsun canım bol kazançlar dilerimMeleğim maşallah Mahir'e yerin onu yerrrr
Tarık Buğra da iyice afan bişey olmuş ya maşallahmutlulukla okuyorum yazdıklarınızı kızlar
Tatlıcadı kolay bi menü paylaşayım canım: üzeri bol kaşarlı ıspanak graten yanında et yada köfte,cakık,maydanozlu arpa şehriyeden pilav yap sunumu da tadı da leziz oluyor..birde mercimek çorbası ekle oldu bittiTatlı olarak gelenlerin getirmesi tercihimdir lakin getirmemelerine karşılık etimekli tatlıyı önerebilirim
Huu huuu kimse yok mu? Nerdesiniz arkadaşlar?
Ben ara ara girip bakıyorum kimse olmayınca tekrar çıkıyorum .. Şimdi sen yoksun tatlım :)) benim canım acayip Türk kahvesi çekti yapsam mı .. Uf yanında da double fıstıklı türkish delight oh miss :)) tamam karar vardım yapıyorum , çıkardım maraş usulü bakır cezve mi)
Ben ara ara girip bakıyorum kimse olmayınca tekrar çıkıyorum .. Şimdi sen yoksun tatlım :)) benim canım acayip Türk kahvesi çekti yapsam mı .. Uf yanında da double fıstıklı türkish delight oh miss :)) tamam karar vardım yapıyorum , çıkardım maraş usulü bakır cezve mi)
Geldim canım... Bende bir nescafe aldım şimdi.. karşılıklı içelim bakalım :) Ohh afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?