2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben de Türk "kaavesi" içiyorum meleğim hanım yanında da bitter "çikilata" ama "çikilata" sevmediğimi bilen kocacığım güya bana almış, kendi mideye indirdi

Bende bihter çikolata yiyemem çok acı tadı .. Sizede afiyet olsun hocam . Yarasın inş

Süper oldu valla oh yandan :)) notta iyi olmuş yirim seni muaah

Keşke beraber içseydik meleğim neyse ben öyleymiş gibi hissediyorum

Kızlar yine öfff pöfff şöfff modundayım Bu ara hastalık girdi kuzumla layıkıyla oynayamıyoruz daa
Genelde hep kucağımda birkaç gündür Evdeki; lego,eşleştirme kartları,yapboz,oyun hamuru,parmak boyası evcilik vs... etkinliklerden sıkıldım benMira'yı bilemem bişey demiyo
Değişik ve yeni oyun/oyuncak arayışındayım ama bulamadım Fikri olan zikretsin lütfen Yeni bir oyun yada oyuncak keşfeden varsa paylaşırsa memnun olurum

Son düzenleme:

Müzik enstrüman takımı var çoçuklar için çok eğlenceli denemeni tavsiye ederim .. Ben sabah kahvaltı esnafında elimîzdeki kaşıkla her şeye vurarak ses çıkarıp şarkı söylüyoruz çok hoşlarına gidiyor ..

Valla ben kahvemi sizlerle içmiş kadar zevk aldım mutlu . İnş gerçeğinide yaparız ..
Bende oyun hamuru ve boya takımı almayı düşünüyorum ..mahir seviyor karalamayı yalnız eline geçirdiği her kalemi duvarlarda da deneme girişimi var bu yüzden kendi yönetimim altında yapmalıyız bu etkinliği ..

Evet sıkılıyorlar bir süre sonra.. Artık eşleştirme kartlarını vs çok kolay yapıyor.. ve resmen çocuk oyuncağı bunlar der gibi hızlı hızlı yapıp şımarmaya başlıyor.. Daha ziyade enerjilerini atabilecekleri oyunlar bulsak süper olur.. koşmacalı, hoplamalı zıplamalı vs..

3 yaşını doldursalar bir sürü aktiviteye dahil edebiliriz ama şimdi daha küçükler :) 3 yaşını doldurunca ben yüzmeye yazdırmayı düşünüyorum

Beklerim CNm ne demek yorgunluk aksine bana enerji olursunuz

Enerji olursunuzu alerji olursunuz okudum:)uyku serssemiyim ondan herhal:))
Kahveler gelmis bi haber veren yok.kirkyilda bir oglen uyuyum dedim ondada kolum altta kalmis uyusmus:))
demek insan 30 yasina gelince kolunu nereye koyacsgini sasiriyo:))

Evde bazı enstrümanlar var olmazsa mikrofon falan alayım Çağlam gibi şarkıcı olur belki
Bizim boya kalemlerimiz silinebilirlerden canım, şişman kuru boya ve ağıza soktuğunda zarar vermeyenlerden,markasını bilmiyorum tavsiye ederim. Ama yine de arada tükenmez falan bulduğunda koltukları karalamaktan çekinmiyor kızım
Daha doğrusu babasının çalışma sandalyesine hiç acımıyor Rengi de beyaz cifledik ama çıkmadı

Kızlar bebeklerinizin cep telefonuyla arası nasıl???
Bizimki telefon görünce hemen istiyor:18: Hatta bi kere bir arkadaşımın elinde siyah telefon gördü,tutturdu"babacıkın" diye ağladı:84: güya telefon babasınınmış(eşiminkide siyah) babasına verecekmişisiz zorla arkadaşımın elinden aldı:18:
Neyse ne diyodum eline telefon veriyor musunuz?ben akşamları 10-15dk falan veriyorum ama uçak moduna alıyorum eline verdiğimde,hatta app store dan baby first sayı zamanı diye bir oyun indirdim,oyun sayesinde 1den beşe kadar sayıları tanıyor artık...Oyunda yukardan kuşlar iniyor ve 3 sayı geliyor ekrana,kaç kuş indiğini buluyorsun,bilirsen alkış var bilemezsen çarpıEşimde hep bana kızıyo veriyorum diye ama uçak moduna alıyorum diyorum,, offf zaten nerde ortak noktada buluştuk ki biz bu adamla Neyse ne diyordum

Evet yaz gelse de parklara çıksak bol bolEn güzel aktivite bol güneş ve enerjilerini mutlulukla harcamaları zaten Yüzme süper fikir yakışır Kaanıma

Cigerim ben bazen veriyorum konya amacli:)aslinda soyle oluyo mesela telefon caliyo kosup bana getiriyo ama babasi ariyosa nerden anliyo bipmiyorum bas bas bagiriyo kinysmak istiyo..hemde arkasini donup baska odaya gidiyo:)))
Bizde mikrifonvar hem muzik caliyo hem kendi bagiriyo guzel birsey simdi foto gosteirum cok seviyo ama eline hic almadiguda oluyo.
Teldenyazuyom okuyinuz deg
ulmiuu')))
Beni anlayan varmi:))

Enerji olursunuzu alerji olursunuz okudum:)uyku serssemiyim ondan herhal:))
Kahveler gelmis bi haber veren yok.kirkyilda bir oglen uyuyum dedim ondada kolum altta kalmis uyusmus:))
demek insan 30 yasina gelince kolunu nereye koyacsgini sasiriyo:))

Kol bu anacım yaşa mı bakar yani sende :)) hay Allah yine koptum sayende geçmiş olsun kolcuğuna ..ben anlamıştım zaten uyuduğunu o yüzden seslenmedim CNm )

Son düzenleme:

şişman boyalardan bizim oğlana da babası almıştı. "gözüne mözüne sokamaz hem de silinebiliyor" diyerekte. hiç sıkılmadan yazıp çiziyor. basit bir legosu var. onunla uzunca bir kule yapıp, sonra uçan tekmeyle yerle bir oluşunu izlemeyi seviyor. garip gurup şekiller yapıp, sonrasında "hiyaayyyt" diyerek vurup dağılmasını izlemeyi de seviyor. sonra tekrar yapıyor, tekrar yıkıyor vs. zaten oyuncak adına pek bir çeşit yok evde. 3-5 arkadaş hediyesi ile vazgeçemediği tahta, kıvrılabilen kertenkelesi var. yanından pek ayırmaz. geri kalanlar tencere tava. telefonla arası ise pek yok :26: daha doğrusu bizim telefonlarda ilgi çekecek birşey yok. eşimle telefonlarımızın toplam değeri (söylemesi ayıp) 100 tl'yi buluyor eline alıp biraz tuşlara basıyor, pek birşey olmadığını görüp "hoşaaa (hoşçakal)" deyip masaya koyuyor

anlıyoruz dostum. yazmaya devam ediniz

Bizde de mikrofon var hatta üzerinde hayvan sesleri , şarkılar ve birçok şeyleri var ..da mahïr aradabir alıyor eline .. Ben de 3 yaş olsun futbola vercem , şimdiden iyi top yürütüyor :)) kereta

geçenlerde okumuştum: İstanbul'da yenidoğan bebeklere bile yüzme öğretiyorlarmış. Ankara'da yok ama ben 3 yaşı beklemeyip, hemen bu yaz unv.in olimpik yüzme havuzuna götürmeyi düşünüyorum. eşimin dediğine göre, bebeklerde yağ oranı fazla olduğundan su yüzeyinde kalmak onlar için çok kolaymış. ne kadar küçük yaşta başlarlarsa, yüzme o kadar refleks olurmuş. hani nasıl yapıldığını bilmezsiniz de yaparsınız ya, öyle birşey olurmuş. bakacağız artıkın :44:

Son düzenleme:
Bir tek senin beni anlaman "cok manidar":))))

zaten bu aralar ne yapsak "manidar" bulunuyor dostum yakında, bütün doğumların hamileliğin 9. ayına denk gelmesi de "manidar" bulunacak da yeni anneler sorgulanacak diye korkuyorum

Son düzenleme:
Bizde de mikrofon var hatta üzerinde hayvan sesleri , şarkılar ve birçok şeyleri var ..da mahïr aradabir alıyor eline .. Ben de 3 yaş olsun futbola vercem , şimdiden iyi top yürütüyor :)) kereta

öğrensin oğluşunuz, hem de futbolun beşiğinde Londragücü yada Londra İdman Yurdu diye takımlar varsa altyapıdan başlayabilir ay en bileyim, "mençistır yunaytıt, mençistır siti, livırpul" filan var da, Londra takımı aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…