ben de Türk "kaavesi" içiyorum meleğim hanımyanında da bitter "çikilata" ama "çikilata" sevmediğimi bilen kocacığım güya bana almış, kendi mideye indirdi
Eki Görüntüle 937678
Orta şekeri bol köpüklü Türk kahvesi benden size gelsin .. Kırk yıl hatırı vardır
Süper oldu valla oh yandan :)) notta iyi olmuş yirim seni muaah
Keşke beraber içseydik meleğim neyse ben öyleymiş gibi hissediyorum
Kızlar yine öfff pöfff şöfff modundayımBu ara hastalık girdi kuzumla layıkıyla oynayamıyoruz daa
Genelde hep kuceağımda birkaç gündürEvdeki; lego,eşleştirme kartları,yapboz,oyun hamuru,parmak boyası evcilik vs... etkinliklerden sıkıldım ben Mira'yı bilemem bişey demiyo
Değişik ve yeni oyun/oyuncak arayışındayım ama bulamadımFikri olan zikretsin lütfen Yeni bir oyun yada oyuncak keşfeden varsa paylaşırsa memnun olurum
Keşke beraber içseydik meleğim neyse ben öyleymiş gibi hissediyorum
Kızlar yine öfff pöfff şöfff modundayımBu ara hastalık girdi kuzumla layıkıyla oynayamıyoruz daa
Genelde hep kucağımda birkaç gündürEvdeki; lego,eşleştirme kartları,yapboz,oyun hamuru,parmak boyası evcilik vs... etkinliklerden sıkıldım ben Mira'yı bilemem bişey demiyo
Değişik ve yeni oyun/oyuncak arayışındayım ama bulamadımFikri olan zikretsin lütfen Yeni bir oyun yada oyuncak keşfeden varsa paylaşırsa memnun olurum
Müzik enstrüman takımı var çoçuklar için çok eğlenceli denemeni tavsiye ederim .. Ben sabah kahvaltı esnafında elimîzdeki kaşıkla her şeye vurarak ses çıkarıp şarkı söylüyoruz çok hoşlarına gidiyor ..
Beklerim CNm ne demek yorgunluk aksine bana enerji olursunuz
Evde bazı enstrümanlar var olmazsa mikrofon falan alayım Çağlam gibi şarkıcı olur belkiValla ben kahvemi sizlerle içmiş kadar zevk aldım mutlu . İnş gerçeğinide yaparız ..
Bende oyun hamuru ve boya takımı almayı düşünüyorum ..mahir seviyor karalamayı yalnız eline geçirdiği her kalemi duvarlarda da deneme girişimi var bu yüzden kendi yönetimim altında yapmalıyız bu etkinliği ..
Evet sıkılıyorlar bir süre sonra.. Artık eşleştirme kartlarını vs çok kolay yapıyor.. ve resmen çocuk oyuncağı bunlar der gibi hızlı hızlı yapıp şımarmaya başlıyor.. Daha ziyade enerjilerini atabilecekleri oyunlar bulsak süper olur.. koşmacalı, hoplamalı zıplamalı vs..
3 yaşını doldursalar bir sürü aktiviteye dahil edebiliriz ama şimdi daha küçükler :) 3 yaşını doldurunca ben yüzmeye yazdırmayı düşünüyorum
Evde bazı enstrümanlar var olmazsa mikrofon falan alayım Çağlam gibi şarkıcı olur belki
Bizim boya kalemlerimiz silinebilirlerden canım, şişman kuru boya ve ağıza soktuğunda zarar vermeyenlerden,markasını bilmiyorum tavsiye ederim. Ama yine de arada tükenmez falan bulduğunda koltukları karalamaktan çekinmiyor kızım
Daha doğrusu babasının çalışma sandalyesine hiç acımıyorRengi de beyaz cifledik ama çıkmadı
Kızlar bebeklerinizin cep telefonuyla arası nasıl???
Bizimki telefon görünce hemen istiyor:18: Hatta bi kere bir arkadaşımın elinde siyah telefon gördü,tutturdu"babacıkın" diye ağladı:84: güya telefon babasınınmış(eşiminkide siyah) babasına verecekmişisiz zorla arkadaşımın elinden aldı:18:
Neyse ne diyodum eline telefon veriyor musunuz?ben akşamları 10-15dk falan veriyorum ama uçak moduna alıyorum eline verdiğimde,hatta app store dan baby first sayı zamanı diye bir oyun indirdim,oyun sayesinde 1den beşe kadar sayıları tanıyor artık...Oyunda yukardan kuşlar iniyor ve 3 sayı geliyor ekrana,kaç kuş indiğini buluyorsun,bilirsen alkış var bilemezsen çarpı Eşimde hep bana kızıyo veriyorum diye ama uçak moduna alıyorum diyorum,, offf zaten nerde ortak noktada buluştuk ki biz bu adamla Neyse ne diyordum
Enerji olursunuzu alerji olursunuz okudum:)uyku serssemiyim ondan herhal:))
Kahveler gelmis bi haber veren yok.kirkyilda bir oglen uyuyum dedim ondada kolum altta kalmis uyusmus:))
demek insan 30 yasina gelince kolunu nereye koyacsgini sasiriyo:))
Evde bazı enstrümanlar var olmazsa mikrofon falan alayım Çağlam gibi şarkıcı olur belki
Bizim boya kalemlerimiz silinebilirlerden canım, şişman kuru boya ve ağıza soktuğunda zarar vermeyenlerden,markasını bilmiyorum tavsiye ederim. Ama yine de arada tükenmez falan bulduğunda koltukları karalamaktan çekinmiyor kızım
Daha doğrusu babasının çalışma sandalyesine hiç acımıyorRengi de beyaz cifledik ama çıkmadı
Kızlar bebeklerinizin cep telefonuyla arası nasıl???
Bizimki telefon görünce hemen istiyor:18: Hatta bi kere bir arkadaşımın elinde siyah telefon gördü,tutturdu"babacıkın" diye ağladı:84: güya telefon babasınınmış(eşiminkide siyah) babasına verecekmişisiz zorla arkadaşımın elinden aldı:18:
Cigerim ben bazen veriyorum konya amacli:)aslinda soyle oluyo mesela telefon caliyo kosup bana getiriyo ama babasi ariyosa nerden anliyo bipmiyorum bas bas bagiriyo kinysmak istiyo..hemde arkasini donup baska odaya gidiyo:)))
Bizde mikrifonvar hem muzik caliyo hem kendi bagiriyo guzel birsey simdi foto gosteirum cok seviyo ama eline hic almadiguda oluyo.
Teldenyazuyom okuyinuz deg
ulmiuu')))
Beni anlayan varmi:))
anlıyoruz dostum. yazmaya devam ediniz
Evet sıkılıyorlar bir süre sonra.. Artık eşleştirme kartlarını vs çok kolay yapıyor.. ve resmen çocuk oyuncağı bunlar der gibi hızlı hızlı yapıp şımarmaya başlıyor.. Daha ziyade enerjilerini atabilecekleri oyunlar bulsak süper olur.. koşmacalı, hoplamalı zıplamalı vs..
3 yaşını doldursalar bir sürü aktiviteye dahil edebiliriz ama şimdi daha küçükler :) 3 yaşını doldurunca ben yüzmeye yazdırmayı düşünüyorum
Bir tek senin beni anlaman "cok manidar":))))
Bizde de mikrofon var hatta üzerinde hayvan sesleri , şarkılar ve birçok şeyleri var ..da mahïr aradabir alıyor eline .. Ben de 3 yaş olsun futbola vercem , şimdiden iyi top yürütüyor :)) kereta
Bir tek senin beni anlaman "cok manidar":))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?