öğrensin oğluşunuz, hem de futbolun beşiğindeLondragücü yada Londra İdman Yurdu diye takımlar varsa altyapıdan başlayabilir ay en bileyim, "mençistır yunaytıt, mençistır siti, livırpul" filan var da, Londra takımı aklıma gelmedi
Anlıyoruz anlıyoruz:)Cigerim ben bazen veriyorum konya amacli:)aslinda soyle oluyo mesela telefon caliyo kosup bana getiriyo ama babasi ariyosa nerden anliyo bipmiyorum bas bas bagiriyo kinysmak istiyo..hemde arkasini donup baska odaya gidiyo:)))
Bizde mikrifonvar hem muzik caliyo hem kendi bagiriyo guzel birsey simdi foto gosteirum cok seviyo ama eline hic almadiguda oluyo.
Teldenyazuyom okuyinuz deg
ulmiuu')))
Beni anlayan varmi:))
Orhan Cemal de haklı naaapsın yavrum hoşaaa diyip görmek istemiyor demek sizin tel.lerişişman boyalardan bizim oğlana da babası almıştı. "gözüne mözüne sokamaz hem de silinebiliyor" diyerekte. hiç sıkılmadan yazıp çiziyor. basit bir legosu var. onunla uzunca bir kule yapıp, sonra uçan tekmeyle yerle bir oluşunu izlemeyi seviyor. garip gurup şekiller yapıp, sonrasında "hiyaayyyt" diyerek vurup dağılmasını izlemeyi de seviyor. sonra tekrar yapıyor, tekrar yıkıyor vs. zaten oyuncak adına pek bir çeşit yok evde. 3-5 arkadaş hediyesi ile vazgeçemediği tahta, kıvrılabilen kertenkelesi var. yanından pek ayırmaz. geri kalanlar tencere tava. telefonla arası ise pek yok :26: daha doğrusu bizim telefonlarda ilgi çekecek birşey yok. eşimle telefonlarımızın toplam değeri (söylemesi ayıp) 100 tl'yi buluyoreline alıp biraz tuşlara basıyor, pek birşey olmadığını görüp "hoşaaa (hoşçakal)" deyip masaya koyuyor
dostlarım hepinizi teker teker öperken yok yok selamlarken,
iyi ve verimli bir haftasonu diliyorum. kuzularınıza iyi bakınız anacığım, 1 hafta boyunca o kadar uzun bakamayacaaanız
hayır canım, kötü anlamda demedim. hani, 1 hafta boyunca işyerinde olacaksınız, akşamları da yemekle vs geçecek, uzun uzun bakışamayacaksınız demek istediydimdi
sbende akşam bi davete katılacam
davet dediysem ev daveti caaanım
yalnız yemegemi çağırıyo yoksa pasta böregemi bilemedim:26:arkadaşımı arayıp sorsam ayıp olur diye bende şöyle yaptım
-alooo cigerim ne yapıyon
-çocuklarla oynuyoz cnm
-hıı ben akşam gelemiyorum haberin olsun
-aaa olmazo kadar sarma sardım dolma yaptım
-şaka şaka geliyorummm
nasıl ögrendim amaaklımı seveyim
herkese süper hadtasonlarıhepinizi öpüyorumm
gidip giyeneyimm
Selam KızlarDün erkenden çıkıp eve gittim ve dr.a,kuzum hala iyileşemedi,inşallah haftasonu annesi onu iyileştirecek
Beykozum ticarete atılmışsın hayırlı olsun canım bol kazançlar dilerimMeleğim maşallah Mahir'e yerin onu yerrrr
Tarık Buğra da iyice afan bişey olmuş ya maşallahmutlulukla okuyorum yazdıklarınızı kızlar
Tatlıcadı kolay bi menü paylaşayım canım: üzeri bol kaşarlı ıspanak graten yanında et yada köfte,cakık,maydanozlu arpa şehriyeden pilav yap sunumu da tadı da leziz oluyor..birde mercimek çorbası ekle oldu bittiTatlı olarak gelenlerin getirmesi tercihimdir lakin getirmemelerine karşılık etimekli tatlıyı önerebilirim
hımmm bit pazarı :44:bir bakalım
Bugün regl oldum normalde bir gün bile şaşmaz bir hafta önce oldum yaşadığım stresten sanırım onun yorgunluğu dışında iyiyim tatlım çok sağ ol. Öptüm kuzuyu ve senisağol ilkimcim. sen nasıl oldun
öpsün teyzesi... :)
sağolun arkadaşlar..
teşekkür ederim canım yarın koyacağım inşallahGüle güle kullan CNm , resimleri merakla bekliyoruz .. Yavrupiside koyucaktı resim ama unuttu galiba , Dilbercim çok güzel şeyler almıştır kesin yinede meraktayım
benim akıllı, kibar kuzum onun çatal tutan parmaklarını yerim benBugün oğlumda yaşadığım minik bir anımız oldu ve onu paylaşmak isterim .. Şimdi sabah oğlumun kalvsltısını verdikten sonra kendime birşeyler hazırladım . Sahanda suçuk ve yumurta çekti CNm ve onu yaptım ., neyse masaya geçtim mahir herzamanki gibi gelip kuçağama oturdu . Baktım çoçuk harıl harıl birşeyler söylemeye çalışıyor ama bir türlü anlamadım . Baktı anasının kafası basmıyor kuçağımdan indi ve mutfağa koştu .. Elinde kendi çatalı ile geldi bende çatal almamıştım ne kendine ne ona elimle Bandırma Bandıra yiyordumki oğlum bana ona öğrettiğim şeyi çok iyi hatırlattı :)) benim elimle verdiklerimi yemeyip kendi çatalı ile yumurtasından bir güzel yiyerek bana iyi bir ders verdi paşam ..
slm mayıs anuşları ve datluşları
ALLAH sağlk sıhat afiyet versin hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam
geberiom bugun dr gittim 4 gündür sırt ağrısı çekiom ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum annem yemek yapıo tavşanıma ve bana bakıo saolsun ana gibi yar olmaz kıymetlerini bilin
iğne oldum bi tane hastanede 5 tanede vurulcak verdi krem yazdı az sanki rahatladım ama zor oturup kalka bilyom böle yatıcam anlıcanız biraz daha of nefes bilem alırken ağrıom yaw olmaz böle birşey
ALLAHA emanet olun dualarınzı bekliom
geberiom bugun dr gittim 4 gündür sırt ağrısı çekiom ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum annem yemek yapıo tavşanıma ve bana bakıo saolsun ana gibi yar olmaz kıymetlerini bilin
iğne oldum bi tane hastanede 5 tanede vurulcak verdi krem yazdı az sanki rahatladım ama zor oturup kalka bilyom böle yatıcam anlıcanız biraz daha of nefes bilem alırken ağrıom yaw olmaz böle birşey
ben senin künefe yapabilme ihtimalini seviyorum kele cigerimAklını seveyim , seni seveyim , hatayı seveyim , ÇAğlayı seveyim , cereni seveyim , künefeyi seveyim , aşur U seveyim , kısaca seveyim ne olsun .. senin kadar uyanık bir arkadaşım var sevmiyimde ne yapayım dimi
Git bakalım bizim yerimizede ye bir güzel kapiş ..
selam millet uyumaya gitcem bi bakayım dedim
aslında bugünlerde pek yazasım yok hevesim kaçık
ama yinede sizsiz olmuyo
akşam gezmemizde ceren 2 çağlada 3 defa çeşitli şekillerde düştüler
neyseki önemli birşey yokevde çocuk çok hepside kuduruk ev zaten 80 metre kare
her metrekareye 1 insan vardı evdebu kadar duvara toslamaları ve düşmeleri normal diye düşünüyorum
arkadaş yaş pasta almış üstünede mum koydu sırf çocuklar sevinsin diye
hepsi bir muma üflüyo sonra bir daha mumu yakıyoz bi daha üflüyolarsonra yine istiyolarrrrr bu böyle 10 defa falan oldu,
sonra o pastadan gel ye yiyebilirsenüflerken mübarekler tükürük doldurdular pastaya
neyse yinede çocukların keyfi iyiydi ya bizim dedikodu hep yarım kaldı
11 buçukta uyudu minnoşlar
bende gidip yatsam iyi olacak kafam kazan gibi oldu
herkesi öptümmmmtükürüksüzzzz
ben senin künefe yapabilme ihtimalini seviyorum kele cigerim
ya sorma gittik tıkındık çok şiştim yaw nefes alamıyorumgöbegim kilo alıyo ne olacak bu işin sonu
eskiden fit fücutlu bir baby vardı dersiniz
datlum ya çok üzüldümAllah saglık sıhhat versin sana..
anneninde ellerine saglık çok şükür yanında,tavşanıda senide çok öptüm datlum,hemen iyleş
merhaba canlar ben bişey sorcam
enes horluyor baya oluyor hastaydı bilyorsunuz
ona yordum oyuzdendır burnunu tıkamıstır dedim ama degil şimdi iyi cok sükür ama hala horluyor
şimdi ben enesi kbb goturucm yoksa cocuk doktorunamı :26:
Önce bir doktora göster ki göğüsten gelmediği kesin olsun sonra gerekirse doktor zaten öneride bulunur ..geçicidir inş CNm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?