2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Biz Chelsea nin alt yapısına vermeyi denicez , malum büyük takım ve çok pahalı kursları .. Arsenal da olabilir ..
Ben anladım ne demek istediğinizi sorun yokrahat )

Son düzenleme:
Anlıyoruz anlıyoruz:)
Bayıldım mikrofonunuza Bende bakayım toyz shopa bari çok havalı bişymiş
Orhan Cemal de haklı naaapsın yavrum hoşaaa diyip görmek istemiyor demek sizin tel.leri
Annem de tahta almış bizimki de bişeyler yapıyor... Zaten herşeyden birsüre sonra sıkıldıkları için biz de birtakım oyuncakları arada kaldırıp sonra yeniden çıkarıyoruz ki yeni alınmış gibi seviniyormuş o zaman çocuklar...

Yine de yeni bişey keşfederseniz haber verin kızlar

dostlarım hepinizi teker teker öperken yok yok selamlarken,

iyi ve verimli bir haftasonu diliyorum. kuzularınıza iyi bakınız anacığım, 1 hafta boyunca o kadar uzun bakamayacaaanız
hayır canım, kötü anlamda demedim. hani, 1 hafta boyunca işyerinde olacaksınız, akşamları da yemekle vs geçecek, uzun uzun bakışamayacaksınız demek istediydimdi

Zaten bu sistemde bir sorun var5gün tatil 2 gün iş olmalıydı ve biz doyabilmeliydik kuzularımıza
#kahrolsun bağzı şeyler
Annene geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

sbende akşam bi davete katılacam
davet dediysem ev daveti caaanım
yalnız yemegemi çağırıyo yoksa pasta böregemi bilemedim:26:arkadaşımı arayıp sorsam ayıp olur diye bende şöyle yaptım
-alooo cigerim ne yapıyon
-çocuklarla oynuyoz cnm
-hıı ben akşam gelemiyorum haberin olsun
-aaa olmazo kadar sarma sardım dolma yaptım
-şaka şaka geliyorummm

nasıl ögrendim amaaklımı seveyim
herkese süper hadtasonlarıhepinizi öpüyorumm
gidip giyeneyimm

Aklını seveyim , seni seveyim , hatayı seveyim , ÇAğlayı seveyim , cereni seveyim , künefeyi seveyim , aşur U seveyim , kısaca seveyim ne olsun .. senin kadar uyanık bir arkadaşım var sevmiyimde ne yapayım dimi
Git bakalım bizim yerimizede ye bir güzel kapiş ..

saol canım tesekkür ederim
ziyaretcilerim olmus melegim ve babycerencim cok saolun güldürdünüz beni
babyceren ufoyamı ihtiyacın var hayırdır yollıyım benimkiini neler gördün ordan birazda ben izlerimmm seni

slm mayıs anuşları ve datluşları

ALLAH sağlk sıhat afiyet versin hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam

geberiom bugun dr gittim 4 gündür sırt ağrısı çekiom ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum annem yemek yapıo tavşanıma ve bana bakıo saolsun ana gibi yar olmaz kıymetlerini bilin

iğne oldum bi tane hastanede 5 tanede vurulcak verdi krem yazdı az sanki rahatladım ama zor oturup kalka bilyom böle yatıcam anlıcanız biraz daha of nefes bilem alırken ağrıom yaw olmaz böle birşey

ALLAHA emanet olun dualarınzı bekliom

Son düzenleme:
sağol ilkimcim. sen nasıl oldun

öpsün teyzesi... :)

sağolun arkadaşlar..
Bugün regl oldum normalde bir gün bile şaşmaz bir hafta önce oldum yaşadığım stresten sanırım onun yorgunluğu dışında iyiyim tatlım çok sağ ol. Öptüm kuzuyu ve seni
Güle güle kullan CNm , resimleri merakla bekliyoruz .. Yavrupiside koyucaktı resim ama unuttu galiba , Dilbercim çok güzel şeyler almıştır kesin yinede meraktayım
teşekkür ederim canım yarın koyacağım inşallah
benim akıllı, kibar kuzum onun çatal tutan parmaklarını yerim ben

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun aman dikkat kendine ve yorma dinlen CNm .. Anneler gibi olmuyor gerçekten onların yerini hiçbir şey tutmuyor Rabbim uzun ömür nasip etsin inş ..
Bol şifa diliyorum mevlamdan hemen iyileşirsin inş .

ben senin künefe yapabilme ihtimalini seviyorum kele cigerim
ya sorma gittik tıkındık çok şiştim yaw nefes alamıyorumgöbegim kilo alıyo ne olacak bu işin sonu
eskiden fit fücutlu bir baby vardı dersiniz

datlum ya çok üzüldümAllah saglık sıhhat versin sana..
anneninde ellerine saglık çok şükür yanında,tavşanıda senide çok öptüm datlum,hemen iyleş

selam millet uyumaya gitcem bi bakayım dedim
aslında bugünlerde pek yazasım yok hevesim kaçık
ama yinede sizsiz olmuyo

akşam gezmemizde ceren 2 çağlada 3 defa çeşitli şekillerde düştüler
neyseki önemli birşey yokevde çocuk çok hepside kudurukev zaten 80 metre kare
her metrekareye 1 insan vardı evdebu kadar duvara toslamaları ve düşmeleri normal diye düşünüyorum
arkadaş yaş pasta almış üstünede mum koydu sırf çocuklar sevinsin diye
hepsi bir muma üflüyo sonra bir daha mumu yakıyoz bi daha üflüyolarsonra yine istiyolarrrrrbu böyle 10 defa falan oldu,
sonra o pastadan gel ye yiyebilirsenüflerken mübarekler tükürük doldurdular pastaya
neyse yinede çocukların keyfi iyiydi ya bizim dedikodu hep yarım kaldı
11 buçukta uyudu minnoşlar
bende gidip yatsam iyi olacak kafam kazan gibi oldu
herkesi öptümmmmtükürüksüzzzz

Geçmiş olsun canım kuzulara neyseki bir şey olmamış.
O kadar çocukla kafanın kazan olmaması mümkün mü?

merhaba canlar ben bişey sorcam
enes horluyor baya oluyor hastaydı bilyorsunuz
ona yordum oyuzdendır burnunu tıkamıstır dedim ama degil şimdi iyi cok sükür ama hala horluyor
şimdi ben enesi kbb goturucm yoksa cocuk doktorunamı :26:

Künefe çekti şimdi CNm yaw, yapmasam şimdi şîser dimi biryerlerim :)) kadayıf var ama mozarilla peyniri yok onu almak lazım bi gidip geleyim bari )

Sana birşey olmaz şekerim ye gitsin , yarasın

Önce bir doktora göster ki göğüsten gelmediği kesin olsun sonra gerekirse doktor zaten öneride bulunur ..geçicidir inş CNm ..

Önce bir doktora göster ki göğüsten gelmediği kesin olsun sonra gerekirse doktor zaten öneride bulunur ..geçicidir inş CNm ..

saol canım kac defa baktırdım ama gögsünden degil
bende burun tıkanıklıgındandır dedim ama gecti hastalıgı yine horluyor :26:
burundan yada baska yerden gidip en iyisi göstermekte hangi doktora kbb yoksa cocuk doktorunamı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…