merhaba kızlar chihiro msj atmış beni merak etmişsiniz teşekkür ederim.
hep aklımdasınız ama hem fırsatım yok başıma neler geldi sormayın kızım mina tuanam iyi çok şükür diğeri de daha yolda bir buçuk ayımız falan kaldı bu da erkek olcak inşallah.
eşim kasım ayından beri cezaevinde üstelik hiç suçu yok sarhoş sarhoş ifade vermiş arkadaşının suçunu üstlenmiş sonra pişman olup ben yapmadım demiş ama ifade değişikliğinden mahkemeye kadar tutuyolar iki aydır mahkeme erteleniyo bu son karar mahkemesi ayın 30 unda.
Dua edin nolur dualarınıza çok ihtiyacım var:2::2::2::2::2:
merhaba canlar ben bişey sorcam
enes horluyor baya oluyor hastaydı bilyorsunuz
ona yordum oyuzdendır burnunu tıkamıstır dedim ama degil şimdi iyi cok sükür ama hala horluyor
şimdi ben enesi kbb goturucm yoksa cocuk doktorunamı :26:
hep aklımdasınız ama hem fırsatım yok başıma neler geldi sormayın kızım mina tuanam iyi çok şükür diğeri de daha yolda bir buçuk ayımız falan kaldı bu da erkek olcak inşallah.
eşim kasım ayından beri cezaevinde üstelik hiç suçu yok sarhoş sarhoş ifade vermiş arkadaşının suçunu üstlenmiş sonra pişman olup ben yapmadım demiş ama ifade değişikliğinden mahkemeye kadar tutuyolar iki aydır mahkeme erteleniyo bu son karar mahkemesi ayın 30 unda.
beykozum enesi kbb ye götür canım..
horlama dedin aklıma direk geniz eti geldi:26:cerende horluyodu sonra geniz eti çıkmıştı..
geçmiş olsun cnm
Allah kurtarsın CNm gerçekten zor rabbîm yardımcınız olsun .. Demek oğluşlarımız geliyor ne güzel topikte ikinciler erkek oluyor hayırlısı ile kavuşun inş .. Bakalım kızı ben belki turtururum ehuehue diğer. Arkadaşlara başarılar dilerim) ne konuda mı tutturma konusunda tabikine :))
slm mayıs anuşları ve datluşları
ALLAH sağlk sıhat afiyet versin hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam
geberiom bugun dr gittim 4 gündür sırt ağrısı çekiom ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum annem yemek yapıo tavşanıma ve bana bakıo saolsun ana gibi yar olmaz kıymetlerini bilin
iğne oldum bi tane hastanede 5 tanede vurulcak verdi krem yazdı az sanki rahatladım ama zor oturup kalka bilyom böle yatıcam anlıcanız biraz daha of nefes bilem alırken ağrıom yaw olmaz böle birşey
ALLAHA emanet olun dualarınzı bekliom
1haftadir kayinvalideler bende. Eymen atesli hasta. Ne yemek bitiyo ne is. Oynatmaya az kaldi...
girmeye çalışcam canım ben de sizleri çok özlüyorum.amin dua edincanım yazcaktım sistem attı beni yeni girebildim rabbim kavustursun canım cok kötü bişey
bebişin için masallah nerdeyse dogcak inş babasıda yanınızda olur
özledik valla canım
buarada erkekmiş hayırlı saglıklı bir oglun olur inş
bir buçuk aymı kaldı ayy ne güzel zaman çok hızlı geçiyo
bebişimizde erkekmiş çok sevindim canım saglıkla kucagına alırsın inşallah..
eşin için üzüldüm,umarım hemen kurtulur,Allah yardımcınız olsun..
amiiin çok sağol meleğim.valla aslında çok canımı yakmıştı hele ki son zamanlar demek ki biliyodu bunun stresiydi rabime dedim sen ver cezasını biraz yatsın aklı başına gelsin iki gün sonra tutukladılar hamileyim Allah duamı kabul etti orda hidayete ersin değerimizi anlasın dedim valla namaza başlamış tövbe etmiş kuran bile öğrenmiş hatalarımı anladım sizi çok özledim diyo bakalım inşallah çıkıncada aynı olur çevresi arkadaşları herşeyiydi şimdi anlamış neyin ne olduğunu ben zaten hiç kinci birisi değilim iki çocuğumun babası düzelsin bi tek bunu istiyodum inşallah teslimiyetinde tövbesinde samimidir. dua ed,n nolur bu ayın sonunda son mahkeme karar vercek inşallah bırakırlarAllah kurtarsın CNm gerçekten zor rabbîm yardımcınız olsun .. Demek oğluşlarımız geliyor ne güzel topikte ikinciler erkek oluyor hayırlısı ile kavuşun inş .. Bakalım kızı ben belki turtururum ehuehue diğer. Arkadaşlara başarılar dilerim) ne konuda mı tutturma konusunda tabikine :))
çok sağol canım amiiin dualarınıza ihtiyacım var tek olsam bu kadar üzülmez yıpranmazdım tuanam var üstelik hamileyim doğdum doğacam insan ne de olsa eşini yanında istiyo doğumda elini tutmak istiyo sonrasında da..:2:çok geçmiş olsun siyahlale hanım, insan olanın başıan herşey geliyor. tez zamanda kavuşun inşallah eşinize ve bebeğinize. Allah yardımcınız olsun
1haftadir kayinvalideler bende. Eymen atesli hasta. Ne yemek bitiyo ne is. Oynatmaya az kaldi...
Misssss gibi bir ocak pazrindan selammmm
Mevsimler nasil karisti boyle ya sanki bahar gunundeyiz gerci isimize geldi kendimizi disari attik ama kisin kis yazin yaz istiyorum beeennn
Kayinvalidemler geldi, birkac hafta bizde kalacaklar sanirim
Oncesinde de annem Omer hasta diye bize gelip gitmisti
evimin duzeni ellerimden ucup gitti
Beykozcum sana hayirli satislar diliyorum cnm
fusya elbise bir harika bayildiimm tamm senin rengin!!
Mutluannem Mirama gecmis olsun, Omer de 3gundur oksuruyor ve biraz atesli, kendini tam anlamiyla memeye adadi gece gunduz emiyor sut bitince 'baska meme ver baska memee' diye bagiriyor oglum 2tane var sadece diyorum nafile gozunu meme burudu cocugun :18:
Isyerindeki durumumla ilgili bircogunuz destek olmaya calismis, cook tesekkur ediyorum, cansiniz, balsiniz!!
Maalesef ayni sirkette oldugum surece kidemi daha dusuk bir ise gecip daha az maas isteme gibi bir sansim yok. Olsa super olurdu bildigim tanidigim ortam sevdigim insanlar...
Gecen hafta sinir krizi gecirdim resmen. Her gece 9da cikiyordum en son patladim yoneticim mudurum kim varsa
Birlikte calistigimiz yabancilar da bu kiza cok yukleniyorsunuz diye geribildirim vermisler ben toplantida dellenince
Galiba bu hafta bir cozum icin masaya oturacagiz yoksa ipler koptu kopacak anayim ben anaaa diye bagirarak kacacam ofisten
Azicik gecmise gidip geliyorum oglum da uyur azicik dedikodu yaparim :)
ha bir de, gecen günlerde Orhan Cemal birkaç gün hasta olmuştu. ateşsiz, bol öksürük ve mızmızlanmayla seyreden birşey. o arada köpek dişleri patlamışzaten her hasta oluşunda diş çıkarıyorki, o kadar hastalık arasında kaynasın gitsin maşalah deyin bakayım hımm, evet şimdi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?