2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bak sen demek denize girmek istedi sıpa.. ben de bu sene havuzu doldurcam balkonda takılcaz kısmetse yalnız cok gunes alıyo balkon ona bi çözüm bulmam lazım.

Anneciğine acil şifalar dilerim canımKardeşin de inşallah sağlıklı bir şekilde doğum yapar
Yeni bebek aileye mutlulukla gelsin inşallah
çok sağol tatlım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bak sen demek denize girmek istedi sıpa.. ben de bu sene havuzu doldurcam balkonda takılcaz kısmetse yalnız cok gunes alıyo balkon ona bi çözüm bulmam lazım.
çok sağol tatlım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya sorma walla ateşli kızım çıcak çıcak dedi montunu bile giymedi:18: Hava misssti gerçektenOlmazsa minik bi portable şemsiye falan alırsın,, benimde arka balkon aynen öğlene kadar çok güneş alıyo bende çamaşır tellerine çarşaf falan sererim artık

benimde başıma çok geliyor bu durum musab bilal peşimden hiç ayrılmadığı için bizde çok tehlike atlattık bu yüzden eşimin uyarılarına çok maruz kalıyorum çok geçmiş olsun kıyamam o minik parmaklara.

sanırım bu oğlanlara has benimkide aynı ne zaman özene bözene bişey alsam yada yapsam oyunun sonunda ağlamaklı oluyorum çünkü düşündüğümden çok farklı gelişiyor herşey.

aaa evet çiko gercekten talayda öyle sanmıstı üşüttüm diye sonra mercimegimmiş diye geldi
inş dogru hatırlıyorumdur :26:

doğru hatırlıyorsun şekerim.

heee o benim sırf o benim demek için sabahtan beri geçmişi taradım parmaklarım mauseye basmaktan katılaştı ve işte kanıtım. >2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.

biz unutuyoruz ama onlar asla unutmuyorlar afiyet bal şeker olsun küçük söre

boya kalemi olarak garocco diye bi marka aldım doğal diye.bizim cep tel. basit ama onu bile minik parmaklarıyla hallediyor ne zaman eline geçirse en az 5-10 tane bilumum kişiye mesaj gönderiyor.

ben musabın çoğu oyuncağını facedeki oyuncak annesinden alıyorum yapboz ve kitapları seviyor bu günlerde aradada montesori yapmaya çalışıyorum nohut falan doldurma gıda boyasıyla resim falan yapıyoruz ama en favori şeyi canavarcılık oynamak hoplamalı zıplamalı şeyler.

çok geçmiş olsun kujum Rabbim şifa versin en kısa zaman da toparlan inş.

bende kbb uzmanı diyorum.

çok az kalmış siyahlale ama yanlız kalman çok kötü olmuş yanında biri varmı eminim yoruluyorsundur inş. bian evvel eşin yanınıza gelir özellikle doğumdan önce.

orhan cemale geçmiş olsun çoklu bi kaza geçirmiş sanırım asıl tehlikeli zamanları bu zamanlar duanızada amin diyorum

bazen şer diye gördüğümüz şeylerin sonu hayır oluyor inş. buda eşin ve ailen için öyledir hapisteki halini dışardada kouru inş. bebeğin erkekmiş hayırlı olsun seni anlayabiliyorum benimde eşimden ayrı kalma durumum var ve yanlız kalmaktan çok korkuyorum.Rabbim evlatlarının hürmetine eşini size bağışlasın.

güzel düşünmüşsün ama eşinin sana yardımcı olmadığından bahsetmişsin senin için yıpratıcı olacaktır çiçekçiğim.birde bunalınca rahatlayacağın birilerinin olması çok önemli inş. senin için en iyi kararı verirsin.

çok geçmiş olsun sanırım çok yorucu ve yıpratıcı bi zaman dilimi geçirmişsiniz.bende oğluma bayb tvyi seyrettiriyorum Allah eşinize sağlık sizede güç ve sabır tatlı lorinede iştah versin inş.

valla ben tercihini butik otellerden kullan derim ben fethiye ve kalkan,dalyanda çok güzel butik oteller ve bungolov evler var hem genelde butik otellere yerli turistler tercih ediyor.

selam kızlar perşembe ve cuma rapor alıp evde oğlumla ilgilendim iş yerinden kaçtım resmen.bu hafta perşembe günü tayinimiz açıklanacak çok stresliyim:18: hep dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun diye ne olur bi dakikada sizler bizim için dua edin müminin mümine duası kabul olurmuş.unnadodan sipariş vermiştim 1 ay oldu nerdeyse hala tedarik diyor 2 kere müşteri temsilcilerine yazdım çık sinirlendim.kaza geçiren ,yaramazlık yapan varsa hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.

Dua etmezmiyiz canım,walla benim hep aklıma geliyorsun Ömeri sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum
Tayin için de inşallah gönlünüzden geçen olur
Montessori için nohut dedin ya aklıma geldi,gerçi yazmış ta olabilirim ama emin değilim,Ben A4 kağıtlarına nohut mercimek kuru baklagil..vs resimlerini çıkarttım baya oldu,kesip kartona yapıştırdım,evdeki minik kaselerine canlılarını koydum,eşleştirmeler yaptık,isimlerini öğrendik,fikir olur diye yazayım dedim
Haftasonu babymin önerdiği mikrofondan aldım ve ütü masası..Özellikle mikrofonu çok sevdi ışıklı falan mp3 kısmı da var,
ütü masasında da akşam pijamasını ütülediAma ben nerdeysem oraya geliyo ütü masasıyla

öncelikle duaların için teşekkür ederim eşleştirme fikri çok güzel bende bunu mevsim meyveleri ile yapıcam inş. Oyuncaklarınızıda güle güle eskitin benim bıdıkta ütüye bayılıyor.

öncelikle duaların için teşekkür ederim eşleştirme fikri çok güzel bende bunu mevsim meyveleri ile yapıcam inş. Oyuncaklarınızıda güle güle eskitin benim bıdıkta ütüye bayılıyor.

Bu minik eller de cumartesi sabah aktivitemizden
Walla suluboyaya da geçicez ama korkuyorum işin içine su girince:18:Şimdilik kuru boya ve parmak boyalar yeter bize

şemsiye iyi fikirmiş.. du bakalım.yarın ola hayrola

tesekkkurler talaycım
ayy ütü masası annem almış defneye. dün eve gelince kurduk birlikte yaptık cok tatlılar ya.
Walla suluboyaya da geçicez ama korkuyorum işin içine su girince:18:Şimdilik kuru boya ve parmak boyalar yeter bize
Eki Görüntüle 940970

yerim o parmakları. sulu boya da zevkli oluyo tabi sürekli yanında durmak kaydıyla

Eki Görüntüle 940970

minik eller iş başında ben toz gıda boyasını sulandırarak yaptım ama pişman oldum Allahım o ne bulaşıcı bişey oğluşum hemen kirlenen ellerini yıkamak istedi 1 saat ellerimizi sabunladık ama severek yaptı.bizi gören eşim nezan sen bi oyun oynatsan ya ev ya çocuk dağılıyor diye sitem etti.biz ortalık kirlenmesin diye düzenli ve baskıcı yetiştikte ne oldu özgüvensiz pasif olduk dedim eşim biraz düşününce hak verdi ama ikimizde yeşile boyandık.bizim evdede parmak boyası var ama ben ağzına koyar diye korktum.

Çok geçmiş olsun inş Lorin hemen toparlar ve hızlıca kilo almaya başlar .. Boyu çok güzel uzamış maşallah .. İştah bizim oğlanında yok en azından Lorin iyileşince düzelir mahir doğduğundan bari aynı . Üzme kendini CNm herşey zamanla düzelir , dil kursunuda yakalarsın önce sağlık olsun gerisi gelir . Sağlık sistemi burda da aynı hayata papuk ipliği ile bağlıyor resmen .

Sekersizyeşilçay CNm annene çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum ..
Talaycım CNm inş Rabbim gönlüne göre verir . Dualarım seninle CNm ..
Masalıma çok geçmiş olsun umarım kusması uzun sürmez iyi olur güzel kızım ..
Miranın papuçları hayırlı olsun, güle güle giyinsin mavişim..

Kızlar ist da havalar 15 - 20 dereceymiş valla CNm orda olmak istedi . Burda da 7 derece bunada şükür :)) Ocak ayında bu kadar sıcak hayırlara vesile olsun inş . Şaşırtıcı biraz ne yalan diyim garip geldi bana , kızkardeşimle konuşuyorum bende alıyorum haberleri )

saol bacım

saol meleğim dinlenmek eziyet öle diyim yanı yatamıom bi tarafına

saol bebeğim annem olmasa napardım bilmiyom X tam bir öküz

sen hep benım için fıt vucutlu olcan emin ol

geçmiş olsun canım ihmal etme

hg kaçak

datlununiyi olmasına sevindim özledük 2 nizide oluşunda sağlıkla doğsun işlaaa

eşinide allah kurtarsın işla doğuma çıkar

aynen canım önce tutturalımda
kız test yapan yokmu regl olan yada olmayan olacak olan
olmak yada olmamak bütün mesele bu sapıttımmmm

ben listedeyim saten bu bellle nasıl yapacaksam sıpayı

1haftadir kayinvalideler bende. Eymen atesli hasta. Ne yemek bitiyo ne is. Oynatmaya az kaldi...

geçmiş olsun işla tez zamanda ileşir sabır bacım

ayyy, geçmiş olsun biangel_kujum size ve tavşanınıza bakan annenizin elleri dert görmesin inşallah. kendinize dikkat edin ama bizi de ihmal etmeyin, merakta bırakmayın anacığım

saol monşer amin ana gibi yar yok valla

etmemeye çalııom telden okuyomda yazamıom X bana tel ,tabletvada laptop alana kadar böle okumaya devam

çok geçmiş olsun allah kolaylık versin canım

sırt boyun deme bana

inşalahhhhhhhhh

oh ho sefanız olsun bacum

hepinizede geçmiş olsun

ya neder allaha güç gitmesin 2014 uğursuzmu geldi ney hep ya biz hastayız ya datlularımız

saol canım kıyamam datlunun parmağınada öpmedinmi bacım ya geçerdi hemen

saolasın bacım aratma yoklumu belli etme iyiki varsınzı

annenede çok geçmiş olsun tez şifa versin mevlam

saol mutlu_anne hafta sonu iyi geçmiş oh oh safenız olsun ucuzmuş hepimize birer çift alaydın şöle

sevmesi güzel denizi suyu ay bide yüzücü oluyomuş amanın biz tavşanı sokamadık işla bu yaza

amin işlal tez zamanda bacım hakkında hayırlı olsun canım

hayırlı olsun ütü masanız ve mikrofonunuz sağlıklı günlerde kullansın fıstığın

Eki Görüntüle 940970

aynen kuru boya iyidir candır işin için su katmaya gerek yok

SLM mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin cümlemize

önce şikayet : siteye ne olmuş böle paso değişiyo yapmayoın ya bozmayın nolur beğenmiyom bu halini eskisini seviyom

tavşanım iyi azı dişleri çıktı galiba önden 4 tane kaldı tuaf çıktı bu dişler yemiyo aynı sorunlar kusuo bildiniz gibi işta çadırımız var paso içinde oynuo oyuncak dağıtmıo yanı eve saolsun

şuan zor oturuom totomun üstüen özledim sizleri bu sene uğurlu gelmedi bana galiba bir drdim dah çıktı sağ baş tırnağım ete girmş şişmiş çok acıyo delircem üst üste gelo böle giderse inmese çekilcek galiba

ben öle durumlar

Son düzenleme:
selamlarrrr
herşey yolundamıyaramaz bi durum yoktur inşallah
bizde herşey yolunda sayılır,pazar sabah ceren karnım agırıyo dedi sonra kahvaltı yaptırdım hepsini kustu,sonrada karın agrısı faan kalmadı,ateş falanda yok:26:neyse bi daha da kusmadı ama ne olur ne olmaz bugün eşim doktora götürdü
bebek gibi agzına herşeyi koydugu için mikrop kapmış,ama çokta ciddi birşey degil çok şükür
eger midesi bulanırsa diye bi ilaç vermiş yollamış
çağla iyi çok şükür
geçen arkadaştayken şom agzımı açtım dedim çok şükür 1 aydır hiç hastalanmadılarertesi günü ceren kustu
benim nazarım degdi
neyse geçti bitti gitti

ya bugün dikey süpürgem geldinasıl tatlı nasıl şekerhemen sarja koydum
yalnız şöyle bir durum var,kullanma klavuzunda ''akli dengesi yerinde olmayanların kullanması sakıncalı''yazıyo
yani kullansammı geri iademi etsem bilemedim
yok yawww benim akli dengem yerindee:86::86::86:

gündüzde internet baglantım yoktuöyle canım sıkıldı kiçağlayı uyuttum işimi bitirdim neyle ugraşacagımı şaşırdım
bende telefondan milleti arayıp,mesajlar atıp taciz ettim
Allah kimsenin internetini elinden almasın valla çok zor bi durum
ben yaşadım siz yaşamayın

çiçekçim 2. bebek düşüncen çok güzel ama doğru zamanmı bilemedim:26:
yani 2 buçuk yıl evde kalacan belki pek dişarıya çıkmıycan peki bunalmıycakmısın,stresini nasıl atacan..
yani ben düşünüyorum çağlayı ilk dogurdugum zamanlar daha 40 ı çıkmadan kendimizi dişarı atmıştık,2 çocukla sürekli evde olmak beni çok yordu özellikle ilk 1 yıl..eşimsagolsun bana tam destekti,o olmasa altından kalkmamazdım..
bence önce eşinle konuş sana yardımcı olacagına dair bir söz versin dimi canım..
hakkınıza hayırlısı olsun inşallah..

şekersiz annecigine geçmiş olsun,aklıma geldi sorayım defnenin sonucunu doktora gösteresektin ne oldu yazdında benmi görmedim:26:

mutlucan miracıkımın parmakları çok tatlıymışbence sulu boyaya hazır hale gelmiş:))yirim sizi yirimm

turuncu kaynanan sendeymiş:18:canım ya Allah yardımcın olsun:18:relax olmaya çalış:86:

melegim nasılsın kadim dostum

annezeyneptatil arayışına girmişsinizkız gel antekye çok güzelasi nehrimiz var kayıkla gezebiliyosun:=)
ay ben hiç anlamam tatil işindentatil yüzü gördügümüz yok vallabende size salça olup sizle tatilemi gitsem

çağla çok kuduruk oldu kızlarbir saniye yerinde durmuyo maşallahiki dakka poposunun üstüne oturtamıyorum:)3 dakika zaptedemiyorum:))
dedim belki çocugumun bi sıkıntısı vardır ondan böyledir diyerek eşimi kandırdımgittim mini bir bisiklet aldım kızıma
zaten bisiklet kuş gibi bişey çok rahat biniyo va hatta pedalını bile çevirebiliyo
zaten ucuza aldımadam 40 tl istedi,dedim sen benim gözüme bak bakalımbende o kadar para verecek göz varmı
adam dedi yok abla al ne kadar verirsen ver:))27 buçuk verdim aldım bisikleti
1 yıl bile kullansa kullansın caaanım zaten ucuza aldım

ayıptır söylemesi kendimede elbise aldım60 tl istedilerdedim bana bak bende o göz varmıtek fiyat dediler
dedim tamam aldım gitti uzatmaya gerek yok

2 gündür yazmayınca yazdıkça yazasım geliyoama eşim klavyenin sesine uyuz olmuş durumda
karadayıyı duyamıyomuşneyse biraz ara veriyim
devam edecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…