GüzelHaftalar Kızlar
Haftasonumuz güzel geçti çok şükür,ama Mira hala tam olarak iyileşmedi,yani şöyle; yemesi düzelmediği için kakasının rengi düzelmiyor,ama keyfi yerinde ya en büyük mutluluk banaCumartesi anne bebek fuarına gittim ama pek bizlik bişy yoktu,bebek arabası oda tk ...vs,perakende kısmında çok ucuz giysiler vardı ama çok kalabalıktı döndük 5TL ye ev ayakkabısı aldım sadece
Bizde dün havanın güzelliğini fırsat bilip kendimi dışarı attık,ocak ayında 20derece sıcak havadan korkmuyor da değilim:18:Allah korusun tam hastalık havaları:18: Sahile gittik ama Mira deniz deniz diye koşarcasına denize girmeye çalıştı:18: Korkarım bu kız
denizden çıkmıcak daha doğrusu evdeki oyuncak havuzdan
çok sağol tatlım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAnneciğine acil şifalar dilerim canımKardeşin de inşallah sağlıklı bir şekilde doğum yapar
Yeni bebek aileye mutlulukla gelsin inşallah
bak sen demek denize girmek istedi sıpa.. ben de bu sene havuzu doldurcam balkonda takılcaz kısmetseyalnız cok gunes alıyo balkon ona bi çözüm bulmam lazım.
çok sağol tatlım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın annecikler..
sabah sabah kötü bi güne başladım
tam evden çıkarken banyo kapısını kapatayım derken kuzucuğumun parmaklarını sıkıştırdım kapıya
arkamdaymış elini sokmuş araya. ben de onu kapının önünde ayakkabılarını dolaptan çıkarıyo sanıyodum
nasıl ağladı kim bilir nasıl acıdıarabada sustu sonra keyfi yerine geldi. kreşe girdik..
öpüşüp koklaştık vedalaştık... selimle elele tutuşup oyun odasına gittiler..
umarım hemen geçer
tünaydınnnnnnn:)
b
bende kendim yapmaya karar verdim babası renkli resimleri çıktı aldı..üzerini pvc ile kapladık eşleştirmesi için tarık buğraya gösterdim
sonuçaynı olan resimlere bakıyo üzerine koymuyo farklı bi resmin üzerine koyup sırıtıyo:)
sonrasında da dışları pvc olduğu için üzerine basıp kaydı düştü..kaygan olduğunu görüncede hoşuna gitti baktım itina ile yere kodu üzerine bastı ve kaymaya başladı:)
sonrada bi tanesinin üzerine tükürdü eliyle yaydırdıbu çocuğun aklı hep böyle muzurluklara çalışıyo
.
aaa evet çiko gercekten talayda öyle sanmıstı üşüttüm diye sonra mercimegimmiş diye geldi
inş dogru hatırlıyorumdur :26:
heee o benim sırf o benim demek için sabahtan beri geçmişi taradım parmaklarım mauseye basmaktan katılaştı ve işte kanıtım. >2 haftadır ara ara midem bulanıyordu.geçende yazmıştım midemi üşütmüşüm dikkat edin diye.işte o üşütme değilmiş mercimekmiş.öyle diyosan bence sen dogru diyorsundur ben baskasını hatırlıyorum ozamn :44:
hatta meme veriyordu orası burası acıkta kalıyormus hasta oldum buyuzden falan demişti :44:
kim bu bilinç altıma yapışan çabuk çıksın bu denklem çözülsün
yoksa o kişi hamile degil hastamıydı gercekten :26:
heee anladım aklımda yine meme kalmıs :26:
Bugün oğlumda yaşadığım minik bir anımız oldu ve onu paylaşmak isterim .. Şimdi sabah oğlumun kalvsltısını verdikten sonra kendime birşeyler hazırladım . Sahanda suçuk ve yumurta çekti CNm ve onu yaptım ., neyse masaya geçtim mahir herzamanki gibi gelip kuçağama oturdu . Baktım çoçuk harıl harıl birşeyler söylemeye çalışıyor ama bir türlü anlamadım . Baktı anasının kafası basmıyor kuçağımdan indi ve mutfağa koştu .. Elinde kendi çatalı ile geldi bende çatal almamıştım ne kendine ne ona elimle Bandırma Bandıra yiyordumki oğlum bana ona öğrettiğim şeyi çok iyi hatırlattı :)) benim elimle verdiklerimi yemeyip kendi çatalı ile yumurtasından bir güzel yiyerek bana iyi bir ders verdi paşam ..
Evde bazı enstrümanlar var olmazsa mikrofon falan alayım Çağlam gibi şarkıcı olur belki
Bizim boya kalemlerimiz silinebilirlerden canım, şişman kuru boya ve ağıza soktuğunda zarar vermeyenlerden,markasını bilmiyorum tavsiye ederim. Ama yine de arada tükenmez falan bulduğunda koltukları karalamaktan çekinmiyor kızım
Daha doğrusu babasının çalışma sandalyesine hiç acımıyorRengi de beyaz cifledik ama çıkmadı
Kızlar bebeklerinizin cep telefonuyla arası nasıl???
Bizimki telefon görünce hemen istiyor:18: Hatta bi kere bir arkadaşımın elinde siyah telefon gördü,tutturdu"babacıkın" diye ağladı:84: güya telefon babasınınmış(eşiminkide siyah) babasına verecekmişisiz zorla arkadaşımın elinden aldı:18:
Neyse ne diyodum eline telefon veriyor musunuz?ben akşamları 10-15dk falan veriyorum ama uçak moduna alıyorum eline verdiğimde,hatta app store dan baby first sayı zamanı diye bir oyun indirdim,oyun sayesinde 1den beşe kadar sayıları tanıyor artık...Oyunda yukardan kuşlar iniyor ve 3 sayı geliyor ekrana,kaç kuş indiğini buluyorsun,bilirsen alkış var bilemezsen çarpı Eşimde hep bana kızıyo veriyorum diye ama uçak moduna alıyorum diyorum,, offf zaten nerde ortak noktada buluştuk ki biz bu adamla Neyse ne diyordum
Anlıyoruz anlıyoruz:)
Bayıldım mikrofonunuzaBende bakayım toyz shopa bari çok havalı bişymiş
Orhan Cemal de haklı naaapsın yavrum hoşaaa diyip görmek istemiyor demek sizin tel.leri
Annem de tahta almış bizimki de bişeyler yapıyor... Zaten herşeyden birsüre sonra sıkıldıkları için biz de birtakım oyuncakları arada kaldırıp sonra yeniden çıkarıyoruz ki yeni alınmış gibi seviniyormuş o zaman çocuklar...
Yine de yeni bişey keşfederseniz haber verin kızlar
slm mayıs anuşları ve datluşları
ALLAH sağlk sıhat afiyet versin hastalara şifa dertlilere deva versin mevlam
geberiom bugun dr gittim 4 gündür sırt ağrısı çekiom ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum annem yemek yapıo tavşanıma ve bana bakıo saolsun ana gibi yar olmaz kıymetlerini bilin
iğne oldum bi tane hastanede 5 tanede vurulcak verdi krem yazdı az sanki rahatladım ama zor oturup kalka bilyom böle yatıcam anlıcanız biraz daha of nefes bilem alırken ağrıom yaw olmaz böle birşey
ALLAHA emanet olun dualarınzı bekliom
saol canım kac defa baktırdım ama gögsünden degil
bende burun tıkanıklıgındandır dedim ama gecti hastalıgı yine horluyor :26:
burundan yada baska yerden gidip en iyisi göstermekte hangi doktora kbb yoksa cocuk doktorunamı :26:
merhaba kızlar chihiro msj atmış beni merak etmişsiniz teşekkür ederim.
hep aklımdasınız ama hem fırsatım yok başıma neler geldi sormayın kızım mina tuanam iyi çok şükür diğeri de daha yolda bir buçuk ayımız falan kaldı bu da erkek olcak inşallah.
eşim kasım ayından beri cezaevinde üstelik hiç suçu yok sarhoş sarhoş ifade vermiş arkadaşının suçunu üstlenmiş sonra pişman olup ben yapmadım demiş ama ifade değişikliğinden mahkemeye kadar tutuyolar iki aydır mahkeme erteleniyo bu son karar mahkemesi ayın 30 unda.
Dua edin nolur dualarınıza çok ihtiyacım var:2::2::2::2::2:
cuam akşamı, tam "emaneti devretmeye az kala (saat 17 suları)" annem Orhan Cemel'le oynarken Orhan cemal gözünü pencerenin betonuna çarpmışşuan itibariyle gözünün altında mosmor bir yarım halka var yavrumun ertesi gün sabah da dengesini kaybedip mutfak çekmecesinin köşesine dudağını vurdu, dudağında biraz yarık oluştu ve kanadı yok hayır, doktora götürmedik. eşim "göz etrafı yumuşak dokudan zengin olduğu için morarma çok olur. gözüne bir şey olmamıştır" dedi, ben de inandım :26:
zaten dün akşam düğünde herkes "ayol bu çocuğa nooolmuş böyleee" diyerek "şiddet mağduru çocuk" muamelesi yaptılar, kendimi kötü hissettim. zaman ilerledikçe "ay, hatırladık bak, bu çocuk geçen hafta kına gecesinde çok oynayan çocuk ayoool" diyerek, zaten hareketli bir çocuk olduğuna karar verip, masumiyetime inandılar
böyle işte... hastalara şifa, dertlilere deva, uykusuzlara rüya, ev sahiplerine kira, kiracılara para diliyorum. hoşta kalınız
amiiin çok sağol meleğim.valla aslında çok canımı yakmıştı hele ki son zamanlar demek ki biliyodu bunun stresiydi rabime dedim sen ver cezasını biraz yatsın aklı başına gelsin iki gün sonra tutukladılar hamileyim Allah duamı kabul etti orda hidayete ersin değerimizi anlasın dedim valla namaza başlamış tövbe etmiş kuran bile öğrenmiş hatalarımı anladım sizi çok özledim diyo bakalım inşallah çıkıncada aynı olur çevresi arkadaşları herşeyiydi şimdi anlamış neyin ne olduğunu ben zaten hiç kinci birisi değilim iki çocuğumun babası düzelsin bi tek bunu istiyodum inşallah teslimiyetinde tövbesinde samimidir. dua ed,n nolur bu ayın sonunda son mahkeme karar vercek inşallah bırakırlar
çok sağol canım amiiin dualarınıza ihtiyacım var tek olsam bu kadar üzülmez yıpranmazdım tuanam var üstelik hamileyim doğdum doğacam insan ne de olsa eşini yanında istiyo doğumda elini tutmak istiyo sonrasında da..:2:
BEYKOZZ,listeye benide ekleKizlar cok dusundum,aslinda esinin hic yardimci olamamasindan dolayi 2.cocuk dusunmeyenler grubundaydim ama birseyleri kabullendim.Dusunun kizlar isten cikinca 2.5 yil zaten evdeyim sosyallik sifir disari buz ,bu sutede ikincide olsa Masalima arkadas olur hem batiya donerken ikisinide buyutmus olurum bu sayede is hayatima geri donebilirim,sizce kizlar ?Evet esim yardimci degil cok yorulacagim fakat bu evliklik devam ettigi surece illaki 2.cocuk yapacagiz bu zamani degerlendirim diyorum yalismi dusunuyorum,esimde cok istiyor( bende olsam onun yerinde 4 tane yine isterdim,nasil olsa anne bakiyo )
selam herkese. nerden nasıl bağımı bilmiyorum. kısaca şöyle diyeyim. eşim hastaneden çıktı önce menenjit dediler sonra idrar yolu enf. 1 hafta yattı. ateşe bağlı havale geçirdi ama şimdi iyi. tam düze çıktık derken lorinin öksürük kırızleri başladı. dr. hastaneye sevk etti zatürre olabilir diye 3 günde lorin hastanede yattık. neyse kanındada ciğerlerindede birşey çıkmadı. hala düzelmiş değil ama geçen haftaya göre gayet iyi. burda ki sağlık sistemini neler yaşadığımı anlatmayayım daral gelmesin kimseye. ne çektiğimi bir ben bilirim. 2 hafta kursa da gidemedim koptum gibi ona yanıyorum. lorin babayla tam alışamdı galiba 2 aydır kursa gidiyorum çocuk hep hasta. eşimde çok uğraşıyor ama çok beceriksiz her konuda ne yaptırabilirim ki başka. neyse gelecek yıl kreşe gidecek. 1,5 ayda 750 gr vermiş. canımdan can aldılar sanki. o kiloları nasıl aldırmaya çalışıyoruz bir hastalanıyorlar hop yok. 10.500 kilo boyu 87cm. boyu uzamış biraz belki ondan kilo almıyor. eşimle papazız biraz çocuğa çok çizgi film izletiyor. tamam biraz izlemesinde bir sakınca görmüyorum. ben de yemek saatlerinde 10 -15 dk açıyorum. belli çizgi film leri izliyor. bende öyle yapıyorum diyor ama bir yemek yedirmesi 1 saatten fazla sürüyormuş. konuşmaması belki bundan dır.
ben yine kendi derdime düştüm sıralıyorum böyle tüm hasta olan bebeişlere ve annelerine geçmiş olsun. genelde okuyorum topiği ama yazma konusunda tutuğum..
dün bir arkadaşa gittik kedisi vardı lorin çıldırdı. kediyede çok eziyet verdi. kedicik kaçmak zorunda kaldı. birkaç foto attım. öptüm hepinizi sevgiler...
Abovvvv 16 ziyaretci arasinda kaldim yetisin gariiiiiiHerkes haftasonun son dakikalarinda duramamis foruma girmis sozde hemen cikacakmis ama dayanamamis merak etmis klakalmis galiba :)KIZLR BENIM TATIL ONERISINE IHTIYACIM VARRAma Allah askina gurultulu patirtili asiri populer rus ya da ingiliz dolu yerler olmasinDaha sakin daha huzurlu bir tatil istiyoruz bu seneOyle fellik fellik gezme gibi bir dusuncemiz yok zira canimi cikardilar yatayim kalkayim yemegim temizligim yapilsin azicik dinleneyim istiyorumAKYAKA bu sene de top tende basi cekiyor, kerme ottomanlardan birini ayarlayacagimOrada uzun sure sıkiliriz diye alternatif yer dusunuyorumHani soyle gizli cennet tarzi olanlardannn
Dua etmezmiyiz canım,walla benim hep aklıma geliyorsun Ömeri sağlıkla kucağına alman için dua ediyorumboya kalemi olarak garocco diye bi marka aldım doğal diye.bizim cep tel. basit ama onu bile minik parmaklarıyla hallediyor ne zaman eline geçirse en az 5-10 tane bilumum kişiye mesaj gönderiyor.
ben musabın çoğu oyuncağını facedeki oyuncak annesinden alıyorum yapboz ve kitapları seviyor bu günlerde aradada montesori yapmaya çalışıyorum nohut falan doldurma gıda boyasıyla resim falan yapıyoruz ama en favori şeyi canavarcılık oynamak hoplamalı zıplamalı şeyler.
selam kızlar perşembe ve cuma rapor alıp evde oğlumla ilgilendim iş yerinden kaçtım resmen.bu hafta perşembe günü tayinimiz açıklanacak çok stresliyim:18: hep dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun diye ne olur bi dakikada sizler bizim için dua edin müminin mümine duası kabul olurmuş.unnadodan sipariş vermiştim 1 ay oldu nerdeyse hala tedarik diyor 2 kere müşteri temsilcilerine yazdım çık sinirlendim.kaza geçiren ,yaramazlık yapan varsa hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.
dua etmezmiyiz canım,walla benim hep aklıma geliyorsun ömeri sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum
Tayin için de inşallah gönlünüzden geçen olur
Montessori için nohut dedin ya aklıma geldi,gerçi yazmış ta olabilirim ama emin değilim,ben a4 kağıtlarına nohut mercimek kuru baklagil..vs resimlerini çıkarttım baya oldu,kesip kartona yapıştırdım,evdeki minik kaselerine canlılarını koydum,eşleştirmeler yaptık,isimlerini öğrendik,fikir olur diye yazayım dedim
Haftasonu babymin önerdiği mikrofondan aldım ve ütü masası..özellikle mikrofonu çok sevdi ışıklı falan mp3 kısmı da var,
ütü masasında da akşam pijamasını ütülediama ben nerdeysem oraya geliyo ütü masasıyla
öncelikle duaların için teşekkür ederim eşleştirme fikri çok güzel bende bunu mevsim meyveleri ile yapıcam inş. Oyuncaklarınızıda güle güle eskitin benim bıdıkta ütüye bayılıyor.
şemsiye iyi fikirmiş.. du bakalım.yarın ola hayrolaYa sorma walla ateşli kızım çıcak çıcak dedi montunu bile giymedi:18: Hava misssti gerçektenOlmazsa minik bi portable şemsiye falan alırsın,, benimde arka balkon aynen öğlene kadar çok güneş alıyo bende çamaşır tellerine çarşaf falan sererim artık
tesekkkurler talaycımbenimde başıma çok geliyor bu durum musab bilal peşimden hiç ayrılmadığı için bizde çok tehlike atlattık bu yüzden eşimin uyarılarına çok maruz kalıyorum çok geçmiş olsun kıyamam o minik parmaklara. [/COLOR]
ayy ütü masası annem almış defneye. dün eve gelince kurduk birlikte yaptıkDua etmezmiyiz canım,walla benim hep aklıma geliyorsun Ömeri sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum
Montessori için nohut dedin ya aklıma geldi,gerçi yazmış ta olabilirim ama emin değilim,Ben A4 kağıtlarına nohut mercimek kuru baklagil..vs resimlerini çıkarttım baya oldu,kesip kartona yapıştırdım,evdeki minik kaselerine canlılarını koydum,eşleştirmeler yaptık,isimlerini öğrendik,fikir olur diye yazayım dedim
Haftasonu babymin önerdiği mikrofondan aldım ve ütü masası..Özellikle mikrofonu çok sevdi ışıklı falan mp3 kısmı da var,
ütü masasında da akşam pijamasını ütülediAma ben nerdeysem oraya geliyo ütü masasıyla
Bu minik eller de cumartesi sabah aktivitemizden
Walla suluboyaya da geçicez ama korkuyorum işin içine su girince:18:Şimdilik kuru boya ve parmak boyalar yeter bize
Eki Görüntüle 940970
Walla suluboyaya da geçicez ama korkuyorum işin içine su girince:18:Şimdilik kuru boya ve parmak boyalar yeter bize
Eki Görüntüle 940970
selam herkese. nerden nasıl bağımı bilmiyorum. kısaca şöyle diyeyim. eşim hastaneden çıktı önce menenjit dediler sonra idrar yolu enf. 1 hafta yattı. ateşe bağlı havale geçirdi ama şimdi iyi. tam düze çıktık derken lorinin öksürük kırızleri başladı. dr. hastaneye sevk etti zatürre olabilir diye 3 günde lorin hastanede yattık. neyse kanındada ciğerlerindede birşey çıkmadı. hala düzelmiş değil ama geçen haftaya göre gayet iyi. burda ki sağlık sistemini neler yaşadığımı anlatmayayım daral gelmesin kimseye. ne çektiğimi bir ben bilirim. 2 hafta kursa da gidemedim koptum gibi ona yanıyorum. lorin babayla tam alışamdı galiba 2 aydır kursa gidiyorum çocuk hep hasta. eşimde çok uğraşıyor ama çok beceriksiz her konuda ne yaptırabilirim ki başka. neyse gelecek yıl kreşe gidecek. 1,5 ayda 750 gr vermiş. canımdan can aldılar sanki. o kiloları nasıl aldırmaya çalışıyoruz bir hastalanıyorlar hop yok. 10.500 kilo boyu 87cm. boyu uzamış biraz belki ondan kilo almıyor. eşimle papazız biraz çocuğa çok çizgi film izletiyor. tamam biraz izlemesinde bir sakınca görmüyorum. ben de yemek saatlerinde 10 -15 dk açıyorum. belli çizgi film leri izliyor. bende öyle yapıyorum diyor ama bir yemek yedirmesi 1 saatten fazla sürüyormuş. konuşmaması belki bundan dır.
ben yine kendi derdime düştüm sıralıyorum böyle tüm hasta olan bebeişlere ve annelerine geçmiş olsun. genelde okuyorum topiği ama yazma konusunda tutuğum..
dün bir arkadaşa gittik kedisi vardı lorin çıldırdı. kediyede çok eziyet verdi. kedicik kaçmak zorunda kaldı. birkaç foto attım. öptüm hepinizi sevgiler...
Eki Görüntüle 940970
Bugün regl oldum normalde bir gün bile şaşmaz bir hafta önce oldum yaşadığım stresten sanırım onun yorgunluğu dışında iyiyim tatlım çok sağ ol. Öptüm kuzuyu ve seni
teşekkür ederim canım yarın koyacağım inşallah
benim akıllı, kibar kuzum onun çatal tutan parmaklarını yerim ben
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun aman dikkat kendine ve yorma dinlen CNm .. Anneler gibi olmuyor gerçekten onların yerini hiçbir şey tutmuyor Rabbim uzun ömür nasip etsin inş ..
Bol şifa diliyorum mevlamdan hemen iyileşirsin inş .
ben senin künefe yapabilme ihtimalini seviyorum kele cigerim
ya sorma gittik tıkındık çok şiştim yaw nefes alamıyorumgöbegim kilo alıyo ne olacak bu işin sonu
eskiden fit fücutlu bir baby vardı dersiniz
datlum ya çok üzüldümAllah saglık sıhhat versin sana..
anneninde ellerine saglık çok şükür yanında,tavşanıda senide çok öptüm datlum,hemen iyleş
saol canım kac defa baktırdım ama gögsünden degil
bende burun tıkanıklıgındandır dedim ama gecti hastalıgı yine horluyor :26:
burundan yada baska yerden gidip en iyisi göstermekte hangi doktora kbb yoksa cocuk doktorunamı :26:
merhaba kızlar chihiro msj atmış beni merak etmişsiniz teşekkür ederim.
hep aklımdasınız ama hem fırsatım yok başıma neler geldi sormayın kızım mina tuanam iyi çok şükür diğeri de daha yolda bir buçuk ayımız falan kaldı bu da erkek olcak inşallah.
eşim kasım ayından beri cezaevinde üstelik hiç suçu yok sarhoş sarhoş ifade vermiş arkadaşının suçunu üstlenmiş sonra pişman olup ben yapmadım demiş ama ifade değişikliğinden mahkemeye kadar tutuyolar iki aydır mahkeme erteleniyo bu son karar mahkemesi ayın 30 unda.
Dua edin nolur dualarınıza çok ihtiyacım var:2::2::2::2::2:
aynen canım önce tutturalımda
kız test yapan yokmu regl olan yada olmayan olacak olan
olmak yada olmamak bütün mesele bu sapıttımmmm
1haftadir kayinvalideler bende. Eymen atesli hasta. Ne yemek bitiyo ne is. Oynatmaya az kaldi...
ayyy, geçmiş olsun biangel_kujumsize ve tavşanınıza bakan annenizin elleri dert görmesin inşallah. kendinize dikkat edin ama bizi de ihmal etmeyin, merakta bırakmayın anacığım
Al benden de o kadar :)
Omer hasta, uyumuyor, tek avuntusu meme, sirtim boynum kazik gibi oldu
Ustune isler cok yogun, hep gec geliyorum, her aksam ertesi gunun yemegi Omerin cantasi yiyecegi hazirliklari
Ustune bir de esimin ailesi geldi artik her hucrem YORGUNUUUM diye bagiriyor canim
Buyukler yardim etmeye geldiler aslinda ama oyle olmuyor iste, her aksam cay servisi bulasik vs vs ayagini uzatip yatamiyorsun bu aksam da cay icmeyiverelim diyemiyorsun
Kolay gelsin canim, bir dokun bin ah isit durumu oldu ama yalniz degilsin yanindayim demek istedim :)
canım zaten sen kendi cvplarını vermişsin
sonucta biz bakacaz gercekten
inş gönlüne göre verir bide eşin yardımcı olur
listedekiler kimler yazsın bakıyım cogalıyoruzzzz
inş hamile kalırız hep beraber
Selam kizlar guzel havayi firsat bildik attik kendimizi dışarı hayvanat bahcesine götürdük oğlumuzu biraz huysuzdu ama eglendik kar yagmiyo diye uzuluyorum ama boyle olunca da rahat rahat dışarı çıkıyoruz bir hafta sonu daha bitti ah bu pazartesiler
canımsın çok teşekkür ederiz.. :)
ben veriyorum arada, uçakmoduna falan da almıyorum. özellikle kreşten eve giderken arabada veriyorum bazen. ama telefon olmasa da ipad le de oynuyo. onun için indirdiğim aplikasyonlar var, ya da video izliyoruz birlikte. çok şey öğrendi. bu aralar finger family şarkısını ingilizce söylüyor. tabii ki de sürekli gözetimimde veriyorum. tv gibi bişey bu da. karşısına oturtup bırakmıyorum yani.. birlikte oynuyoruz izliyoruz. o zaman faydalı olduğunu düşünüyorum. ve süre de önemli tabi..
çok geçmiş olsun kujum. allah şifa versin
oyy regl sancısı gibisi yok. çok geçmiş olsun. biz de öptük
çok güldüm tükürüklü pastaya yaaa.yiyin canım nolcak. insan çocuğunun tukurugunden iğrenir mi
bilmiyorum ama kızlar kbb diyo vardır bi bildikleri.. sen de kbb ye götür. geçmiş olsun.
arkadaş ne hamaratsınız ya. ben olsam üşenip otururdum evde.. maşallah
üzüldüm ama senin için üzüldüm... geçmiş olsun. hatalarını anlayıp düzelterek çıkar umarım doğuma kadar da yanınızda olur inşallah
izliyim ben de
oyy.. geçmiş olsun ve allah sabır versin turuncu.. salla gitsin
oh iyi etmişsin.. defne memeyi bırakmış olmasına rağmen gördü mü "meme" diye bağırıyo.. kolumu boynumu emmeye başlıyosıpalar çok tatlı yaa.. tabi bi de elini yakamdan içeri daldırışları var ki sorma
iş konusunda hayırlısı olur inşallah. çemkirmekle iyi yapmıssın ama. farkına varmalarını sağlamıssın en azından
çok geçmiş olsun.. kaşla göz arasında oluyo zaten
maaşallahhhhh
öff evet yaaa.. ne sıkıcı bi durum..
oh oh mersin sana iyi gelecek.. kararların için bişey diyemiyorum ama sen bilirsin tabi en iyisini..
sağol tatlım ya. çok şükür hiçbişey kalmadı. hafif bi kızarıklık vardı kan oturmuş gibi ama o da gecti gitti..
boşuna beykoz dümen olmadı senin adın :)
canım defnenin parmakları banyo kapısına sıkışmıştı ama çok şükür bişeyi yok..
tarık buğra da camın dibine sandalye çekip çıkmış.. allahtan önü balkon olan cammış..
ne güzel yaa..
bakalım ne öneriler gelecek. ben de merak ediyorum
çok geçmiş olsun ikisine de..
kıyamam kuzuma yaa.. inşallah ciddi bişey değildir canım
saolasın bacım aratma yoklumu belli etme iyiki varsınzıgunaydın herkese :)
bu sabah kujumu aratmayayım dedim
haftasonu istanbuldaydık. dun evimize geldik. temizlikti ütüydü derken daha yeni bakabildim..
annem minik bi operasyon geçirdi. kardeşimin tansiyonu yukseliyo. gebeliğe bağlı hiper tansiyon demiş dr. hatta dun akşam hastanede kaldı. dr bırakmamış. birazdan arayıp durumu öğrenicem. falan filan..
hepinize mutlu bi hafta diliyorum.
GüzelHaftalar Kızlar
Kujum geçmiş olsunHorultulu sarı şekeri kbb ye gotür istersen Beykozum
Siyahlale bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerimHayırlı doğumlar şimdiden
Kayra'ya da geçmiş olsun TuruncumHalkalı şeker olan Orhan Cemal'e de geçmiş olsun Chihiro
Masalcığıma da geçmiş olsunİnşallah çabucak toparlar
Çiçekçim 2 bebek fikrini tebrik ederimAnnezeynom yakışıklı oğluşuna kardeş düşününce ona kuma değil
arkadaş diye düşün canım benimKimbilir nasıl iyi gelecek yeni kardeşler yavrularımıza
Çocukla tatil için öyle çok gezemediğimizden pek bir fikrim yok canım,ama geçen yıl çocukla gittiğimiz titanic beach lara yı tavsiye edebilirimBiz çok rahat ettik,özellikle çocuk için çok aktivite vardı,ayrıca en güzel yanı havaalanına yakın olmasıydı
Haftasonumuz güzel geçti çok şükür,ama Mira hala tam olarak iyileşmedi,yani şöyle; yemesi düzelmediği için kakasının rengi düzelmiyor,ama keyfi yerinde ya en büyük mutluluk banaCumartesi anne bebek fuarına gittim ama pek bizlik bişy yoktu,bebek arabası oda tk ...vs,perakende kısmında çok ucuz giysiler vardı ama çok kalabalıktı döndük 5TL ye ev ayakkabısı aldım sadece
Bizde dün havanın güzelliğini fırsat bilip kendimi dışarı attık,ocak ayında 20derece sıcak havadan korkmuyor da değilim:18:Allah korusun tam hastalık havaları:18: Sahile gittik ama Mira deniz deniz diye koşarcasına denize girmeye çalıştı:18: Korkarım bu kız
denizden çıkmıcak daha doğrusu evdeki oyuncak havuzdan
benimde başıma çok geliyor bu durum musab bilal peşimden hiç ayrılmadığı için bizde çok tehlike atlattık bu yüzden eşimin uyarılarına çok maruz kalıyorum çok geçmiş olsun kıyamam o minik parmaklara.
çok geçmiş olsun kujum Rabbim şifa versin en kısa zaman da toparlan inş.
selam kızlar perşembe ve cuma rapor alıp evde oğlumla ilgilendim iş yerinden kaçtım resmen.bu hafta perşembe günü tayinimiz açıklanacak çok stresliyim:18: hep dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun diye ne olur bi dakikada sizler bizim için dua edin müminin mümine duası kabul olurmuş.unnadodan sipariş vermiştim 1 ay oldu nerdeyse hala tedarik diyor 2 kere müşteri temsilcilerine yazdım çık sinirlendim.kaza geçiren ,yaramazlık yapan varsa hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.
Dua etmezmiyiz canım,walla benim hep aklıma geliyorsun Ömeri sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum
Montessori için nohut dedin ya aklıma geldi,gerçi yazmış ta olabilirim ama emin değilim,Ben A4 kağıtlarına nohut mercimek kuru baklagil..vs resimlerini çıkarttım baya oldu,kesip kartona yapıştırdım,evdeki minik kaselerine canlılarını koydum,eşleştirmeler yaptık,isimlerini öğrendik,fikir olur diye yazayım dedim
Haftasonu babymin önerdiği mikrofondan aldım ve ütü masası..Özellikle mikrofonu çok sevdi ışıklı falan mp3 kısmı da var,
ütü masasında da akşam pijamasını ütülediAma ben nerdeysem oraya geliyo ütü masasıyla
Eki Görüntüle 940970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?