2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oy baby sen olmasan kime gülücez yine kırdın geçirdin beni ..
Aklımda kalanlara değineyim bende , Ceren ablaya geçmiş olsun inş devamı gelmez .
Çağlama bisiklet çok iyi oldu, bende alıcam evde bir heyecan olur dimi :)) güle güle kullansın kızım ..
Ayaklı süpürgende gelmiş oh yarasın anacım sen habire onları kullan dur sonra zayıfım de :)) o kadar enerjiye yağ kalırmı anacım :)) süpürgeler inş dayanır sana ) uzun ömürlü olsun inş .
Başka ne vardı yahu unuttum neyse sen değindin varset yaşlıyım amca bu kadar :))
Evet elbise vardı, hayırlı olsun CNm iyi yapmışsın kendinide düşünmen..
Birde doğru sende o göz yok :)) ne gözü bilemedim ama yok :))

Son düzenleme:
bi sürü alıntı yapmıştım elektrik gitti, onlar da uçtu..

beybicim sonuçlar elimde (evde) ama henuz gosteremedik. şubat başında maaşımı alınca götürcem çünkü dr çok pahalı..

ceren kusmuş, geçmiş olsun. motilium mu verdi bulantı için?

annem için geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.

sabah defne karen ile olan diyologumuz:

-ayy kızımın oto koltuğu çok güzel. bu Defne'nin. sadece Defne biniyor buna.. ama kardeşi de binebilir lazım olursa.
senin kardeşin var mı annecim?
-vaaa...
-kim? adı ne?
-patuuu, kutttuuu

(kardeşimin oğlunun ismi kutlu batur olacak inşallah. şimdiden alıştırma yapıyoruz

sabah sabah güldürdü bizi sıpa..

dün akşam da salata için malzemeleri yıkadık birlikte.. büyüyolar yaaa

Son düzenleme:
Günaydıııın

Hava yine çok güzel burdaHaftaya kar geliyormuş gelsin buyursun
Babycan Çağlam bisikletini güle güle kullansın,sende süpürgeni
Akşam hasta ziyaretine gittik bi akrabaya,kızım çok hanımdı ilk kez
Maşallah ne kadar uslu dediler Gittiğimiz ev loştu biraz kasvetliydi sanırım tırstı kalkmadı pek yerinden
Gelincik şerbeti ikram ettiler bize,ilk kez içtim hayatımda çok hoşuma gitti
Sabah kızımı bakıcıya götürdüm,bugün biraz değişiklik olsun yavruma,akşam ordan alıcam kısmetse...
Biangel özletme O Defnenin ağzını burnunu yerim ben yerrrrMaşallah akıllı bıdığıma
Herkese çok güzel bir gün olur inşallahöpüldünüz

sekersizyesilcay bunu beğendi seni ve mirayı da öptü

günaydın kızlar cerene geçmiş olsun defne karen gerçekten büyümüş yardım etmeye bile başlamış.
mutlu anne gelincik şerbetinin tarifini alırsan bizimlede paylaş.
nihayet musab bilal için beklediğim kargolarım birer birer geliyor ama unnadodan aldığım bi parça eksik mail atmaktan bıktım.
kitapyurdundan çok güzel kitaplar aldım özellikle neşeli orkestra kitabına ben bile bayıldm akşamı iple çekiyorum bebeğim beğenecekmi acaba.
kujum bel ağrın için fizik tedavi alsana tam olarak ne tanı koydular fıtık gibi bişeymi acaba.

mesajınızda herkes kendinden birşeyler buluyor, ne güzel herkese değinmişsiniz

biraz önce hızlı hızlı rapor yazıyordum, arkadaşım "kadınlar kulübüne mi yazıyorsun" dedi "yooo, bölüm başkanına sunulacak raporu yazıyorum" dedim. "ay ne bileyim. kadınlar kulübüne de böyle hızlı hızlı yazıyorsun ya, ondan şeyettiydim" deme mi demekki o kadar çatır çutur yazıyormuşum

neyse, annem sabah ameliyat oldu. ameliyat çıkışında anneme "anne çay koyalım mı" dedim biri gelse, bir yerden gelse veya değişik bir şey olsa hemen "ocağa bir çay koy "derdi de
eşim evde oğlana bakıyor. lab.da işlerimi bitirip, nöbeti eşimden devralacağımdır. hoşta kalınız

kizlar selammm
Dun performans notlarimiz aciklandi ve yil boyunca canimi cikarmalarinin karsiligi olarak yuksek not ve yuksek prim verdiler
Gerci oglumla gecirecegim zamanin karsiligi olamaz kesinlikle ama hic olmamasindan iyidir:)

Tatil onerilerinizin hepsini gezdim gordum birden cok kez :s

Amasra'ya hayran kaldim. Sessiz sakin haftasonu kacamaklari icin super
Bozcaada favorilerimizdendir yine hfatasonu icinn
Cunda ve Ayvalik civarinda da cok gezdik yaz tatilinin icini doldurmayabilir
Behramkale assos civari yine haftasonu ve fotograf cekimi icin super
Antalya'ya gidersek TITaNIC hep aklimda MUTLUANNEM nasil memnun kaldiginizi hatirliyorum
Yine Antalya dusunenlere Voyage Beleki tavsiye ederim
Daha az yol gitmek isteyenlere Cesme Ilica Otel'i oneririm cook memnun kaldik denizinden otelinden heryere yakinligindan

Ben 3 4gun kafa dinleyelim denizimiz olsun yesilimiz olsun vb bir tatil istiyorum
Vicik vicik cibil xibil olmasin bi de :)
Aslinda tum yollar Akyaka'ya cikiyor gibi
YINE DE AKLINIZA BU TARZ SAKLI KOYLAR SAKIN MEKANLAR GELIRSE BEKLERIMMM

Ben 3 4gun kafa dinleyelim denizimiz olsun yesilimiz olsun vb bir tatil istiyorum
Vicik vicik cibil xibil olmasin bi de :)
Aslinda tum yollar Akyaka'ya cikiyor gibi
YINE DE AKLINIZA BU TARZ SAKLI KOYLAR SAKIN MEKANLAR GELIRSE BEKLERIMMM [/B]

Cibil cibil olmasın dersen hem muhafazakar hemde aile için özel koyları olan angelspeninsula var canım,
ben gitmedim ama eltimin birinin vazgeçilmez yeridir 10 numara 5 yıldız rahat ediyorlarmış,tekneyle ailecek ayak basılmamış koylara falan gidiyormuşsun lux ve temizliği de iyimiş diyorlardı

Birde cratos var aklımda,bende gidicem kısmetse ama sen bizden önce gidersen bize de fikir olur
Sakin bi yer olmadığını biliyorum ama çok eğlenceliymiş, eğlence de lazım dimi

selam
geç uyandık hızlıca kahvaltı yaptık sonra dedim haydin cerenin okuluna gidelimne zamandır ugramamıştım hemen giyindikçağla yine çiçekli bluzunu giydiservis geldi şöföre dedim bizide bırak abi tamam bin abla dediarabanın içi minnak minnak çocuk doluhiçbirinin sesi çıkmıyo galiba şöförden korkuyolar:18:birtek cadı cerenim car car konuşuyo
çağla nasıl mutlu oldu anlatamam kuzum ne zamandır servise binmeye ugraşıyodu:)
okulda biraz kaldık çağla ortalıgı karıştırdı:18:bütün sınıfta çağlayı öpmek için arkasında ama ben izin vermedim
sonra cerenin ögretmeniyle biraz konuştuk neyse kızımdan çok memnunbu aralar resim yapmaya çok merak sarmış durumda,isterseniz yazın resimkursuna yollıyın dediçok güzel resimler yapıyomuşdedim zaten bende göndermeyi düşünüyorumailede ressam varmı deditabi var hocam şu ünlü pikaçu bize uzaktan akraba gelir dedimayy yoksa o pikaçu degilde picasso muydu
yok hocam yaww ne resssamıbenim eskiden badana yapmışlıgım var onu sayarsak bende ressam sayılırım dedim
neyse sonra okuldan çıktıkokul eve 1 km uzaklıktainanmıycaksınız ama çağla bütün yolu yürüyerek geldi
birtek caddeden geçerken kucagıma aldım
yolda enerji olsun diye kuta aldım kızıma:)ama benim akıllıkuzum abbaa abba dedi yani ablasınada alaymışızaldık mecbur:)
eve yetişmeye yakın artık yoruldugunu şöyle anladım:her apartmanın önünde durup bakıyo bizim evmi diye:))
kucagıma almamada izin vermedi,hani yaşlı kadınlar olurya güne yetişecekler yalpalaya yalpalaya yürürlerçağlada öyle yürümeye başladı:))zaten kaldırımlar delik deşik düşecek di,ye korktum:18:dünyada degilde sanki ay da yürüyüş yapıyoruz:)
neyseki düşmeden yetiştik
abboww amma yazmışımsıkılan burda okumayı bıraksın:))

Son düzenleme:
şekersizim doktorun verdigi ilaç metpamid.
ayrıca sen sonuçları göstermek için bi dahamı muane ücreti verecen ki:26:normalde bir defa ücret veriyosun bi de kontrol hakkın olmuyo mu:26:yani ben cereni özel cildiyeye götürmüştüm orasıda pahalıydı ama 1 defa para verdik sonra bi daha gittik kontrol için para vermedik:26:sen onu bir sor bence bi daha ödemene gerek olmaya bilir cnm..

ne kadar merak ettim:18:

ohh bize bir yemek ısmarlarsın artıkben acılı adana istiyorumyanınada pipsiiii
kızların hepi rejimde zaten onları boşver

o saydıgın tatil yerlerinin hiçbirini bilmiyorum benhiç gitmedim
ama yazın belkix menimi kandırabilirim:18:şöyle eglenceli bol cıbıl cıbıllı bir yer istiyorumeşimin gözlerini baglarım ben bakarım
hiç görmedim gözüm açık gitmiyim
haftaya bizim akrabalarla hamama gitmeyi düşünüyorumcerenide götürecem ama çağla evde kalacak,,
foto isteyen olursa çekilebilirimayy hamamda insanın midesi kalkıyo ya:18:eskiden çok giderdim:18:
saklı mekan istiyosan buraya gelbizim apartmanın bodrumu süperrr

Canım sen safranboluda mıydın? Haftasonu bir arkadaşım oraya gelicek büyük ihtimalle,bişy lazım mı buralardan
Sen merkezde misin,oralar güzel mi canım
Gelincik şerbetini kesin hazır almıştır gittiğim kadın hiç becerikli ev hanımı tipi yoktu bi filtre kahveyi yapması saatler sürdü laf aramızda Zaten tam o geldi biz geçmiş olsun deyip kalktık
Ama nette vardır kesin tarifi

Kitaplarını güle güle kullansın Musab Bilal

Baby alemsin alem Kız dua et para çıksın bütün foruma 7 yıldızlı otel kapatıcam yazın Para nerden çıkıcaksa artık
Çağırıyorumçekim yasası diye bişey var dimi Çağlayı öptürmediğin iyi olmuş ben onu 550 kez öperim kimselere bırakmam

yettim gariiievet mutlucan ya bende çagırıyorumparaa paraaa paraaaaa
biryerlerden çıksın hepimiz tatile gidelim7 yıldızı boşver 3 buçuk yıldız bile bize yeter
ne güzel olurdu bütün kızlar bebeler havuzdayızbirbirimize su atıyoruzbana kimse atmasın hiç hoşlanmam
ben çikonun kafasını suya batırıyorummelegimide havuzda gıdıklıyorum
kujum terlikleriyle x menini kovalıyotavşana biz bakıyoruz
off offf

Demek cıbıl cıbıl göresin var :))fetiye ölü deniz süper .. İspanya'da bu konuda çok zengin hem sadece bayanlar da yok ehuehuehu
Hamam iyidir ya bir güzel kese atıp rahatlarsın .. Bence cereni de götürme çok küçük mikrop kapar çoçuk ..

Walla hayal edince kafasında şapkaları uçuşan,rengarenk bolerolarıyla sahilde fink atan makoyikini fit vücutlu 2012
mayıs anaları geldi gözümün önüne xmenleri götürmicez tatile ben sadece anneleri götürücem kujum da bi rahat etsin dimi
hatta mümkünse erkek sinek bile olmasın bakıcıları da ben ayarlıcam,birbirimizi yağlar,yağlı güreş oynarız
yada deve güreşi güreşte ata sporu iyimiata da erkek yine olmaaazyok vazgeçtim ben yayılıp yatalım yeter gel para geeeel geeel geeel geeeel

Kızlar hep tatil yerleri için Güney , batı ve Doğu düşünülüyor ama Güney Doğu'da ve batı Karadeniz'de harika yerler var .. Trabzon ve Artvin cennet .. Mardin Urfa çok eski ve görülmeye değer . Gerçi benim tatil anlayışım genelde deniz ve kum olmamıştır hep tarihî ve eski yerleri keşfetme isteğim olur .. Bu yüzden aynı fikirde olmayabiliriz .
Ingiltereye gelmeden önce yılda iki kez tatil molası verirdim ve görülmeyen yerleri keşfetme çabam olurdu .. Çok güzel gezip görmek bilmek ah yine gidebilsem keşke .. Hatay a gidicez inş birde Adıyaman var şu nemrut dağını çok merak ediyorum .. Ülkemin her yeri cennet ve çok zengin her yönden görmek lazım mutlaka ..

Çağlanın çiçekli bluzunu yiyim .. Resip çekip paylaş bizimlede görelim şu namıdeğer bluzu ..
Yürüme konusunda hepsi aynı demek Mahir'de hiç banamısın demez deli dana gibi birde yürüyor bizim uşak :))

evet cıbıl cıbıl göreisim varinsan merak ediyo ya
ispanya demek by konuda zengin haa seni gidi senineyse ben almıyım ya midem kalktı bak erkekte varmış düşnemiyorum bileeeehayal ettim de tüüü kaka ne biçim şey onlar öyleeterbiyesizler

yess mayokiniiibenim geçen yıldan var yenisini almama gerek yokbirde sen bana kırmızı bikinini verecektin gelirken valize koy cigerim unutma orda degişik degişik giyerim
x menleri zaten götürmeyecezde dedim kujumun ikismeninde şeytan tüyü var o atlar gelir kujumu görmeyekujumda onu terlikleriyle kovalar
beni kimse yaglamasın sevmemsonra kayar düşerim

bende şöyle ormanın içinde klube evlerinde kalacagım bir yer istiyorumis gibi orman kokmalı varmı öyle bir yer:26:
bide ucuz olmalı:)
oley yazın melegim antekyeye geliyoooooley oley oleyyyyy

Son düzenleme:

canım o bluzu görmemiş olman imkansızınstagramdan bak bakalım orda birsürü var

canım ben henuz para vermedim cunku hastaneye goturdum ama tabi orda benim profa gösteremedim. muayenehanede bakıyomus. o yuzden maaşımı alınca gidicez kendisine.

340 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…