şekersizyeşilçay hanım, geçmişte annenizin rahatsızlığını bulamadım ama geçmiş olsun diyorum. umarım ciddi birşey yoktur.
şu kitaplık ve masa-sandalye işini ben de düşünüyorum. Bizim burda "sitelr" denen mobilya sitesi var. 3-5 metre suntalamdan yapıvereyim diyorum. Yok hayır, marangoza vermeyeceğim, kendim yapacağım. Elimden gelir öyle şeyler
Orhan cemal minderin üzerine defter koyup, dizlerini kırıp yazma-çizme yapıyor. "anne bana her medeni insan gibi bir masa sandalye alsanıza" demek sanırım bu
sabah sabah kitaplık mı kurulur yaa :d siz gune kaçta başlıyosunuz allah aşkına.. Biz evden zor cıkıyoruz
şaka bi yana güle güle kullansın kuzu..
Sesli kitap olarak neşeli orkestrayı kesinlikle öneriyorum. Yılbaşı öncsinde almıştık ve bayılıyo benim kuzu...onun dışında başka sesli kitabımız yok ama gergedanlar krep yemez kitabını çok seviyo buaralar.
Smear ben de rutin olarak yaptırıyorum yılda bir kez.. 40 tan sonra cok daha önemli olduğunu biliyorum ama başlangıç için bu yaşı beklemek gerekmiyor.
bizim canavarın etkisiz olduğu tek zaman dilimi sabah namazından sonra yaptık yaptık şekersiz.neşeli orkestrayı aldım dün ilk defa gördü kuzu ve çok sevdi sabah müziğini açıp birlikte dans ettik bile
Canım geçmiş olsun inşallah iyi bir dr bulursun sarı şeker içinkızlar gecmişi sonra okucam
bugun enesi kbb götürdüm cok iyi bir doktora denk geldim
doktor önce kendinize güzel bir cocuk doktoru bulun eger o sizi bana gönderirse direk gelin
cocugu huzursuz etmeyelim film cekilcek bosuna radyasyon yemesin
3yasından sonra hatta önümüzdeki yılbası gelebilirsiniz dedi
kulagına bogazına baktı ve cocuk doktorunuza gidin dedi ayrıntılı baksın
tamam dedik cıktık
Geçmiş olsun bebişeuyuması bir saat sürdü geri uyudu ben zombi gibi kaldım ortada. alışkanlık oldu 2 de ve 4 de kalkıyr. bu sefer sakinlemedi off. 3 gündür ishal. salgın mı var acaba
Maşallah Defneciğimegunaydın
çok mutluyum. kızım ingilizce öğreniyor ve yavaştan konuşmaya başladı. 2-3 kelimeden oluşan cümlelerle beni mest ediyo :)
papagan gibi tekrar ediyor herseyi..
sen tam öğren ben elimden geleni yaparım mutlucum telimide veririm görüşürüz.
chirico ve şekersiz annelerinize geçmiş olsun çabuk toparlanırlar inş. bizde bu sabah namazından sonra oğluşımun karton kitaplığını kurduk eşimle.önce birbirimizi yedik ikimizde birbirimizden beceriksiziz o yüzden başı biraz yamuk oldu ama kitapları koyunca eşim foto çekelim dedi.bu kurmalı şeyler bize göre değil resmen origami yaptık sabah sabah.kızlar oğluşuma sesli kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
sen tam öğren ben elimden geleni yaparım mutlucum telimide veririm görüşürüz.
duana amin diyorum inş. eşinin bu hali hep sürsün çünkü gerçekten herşey boş insanın tek ve gerçekten mutlu olduğu tek yer ailesi.eşinde bunu anlamıştır inş.
kız sen bu topiğin en bebesisin ne smear testi rutin kontrole mi denk geldin.folik başlamakla iyi etmişsin inş. yakında seninde güzel haberlerini alırız.
chirico ve şekersiz annelerinize geçmiş olsun çabuk toparlanırlar inş. bizde bu sabah namazından sonra oğluşımun karton kitaplığını kurduk eşimle.önce birbirimizi yedik ikimizde birbirimizden beceriksiziz o yüzden başı biraz yamuk oldu ama kitapları koyunca eşim foto çekelim dedi.bu kurmalı şeyler bize göre değil resmen origami yaptık sabah sabah.kızlar oğluşuma sesli kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
:) çok tatlılar yaaaa :)
Enes'e aşırı geçmiş olsun ama smear testi anlamadım :26: ne bileyim, rahim ağzı kanseri teşhisi için, 40 yaşından büyük kadınlara rutin yapılır sanıyordum. belkim, doktor bir veritabanı oluşturmaya çalışıyordur da her hastasına yapıyordur bu testi :44:uzmanlık tezleri gibi şeyler için sık sık yapılan birşey çünküm
evet özelliklede dans ederken totolarından ısırmak geliyo insanın.
Yarın akşama hastaneden bizim gibi tayin isteyen bir çift ve yakın arkadaşım yemeğe davetli tayinimiz açıklanacak ya ya oturup ağlıcaz yada kutlama gibi olucak inş. Haıyrlısıyla keyifli bi akşam olur.bende fırında balık yapmak istiyorum levrek yada çupra bu akşamdan marine edicem.canım çektiği için tramisu yapıcam keki hazırdan balığın yanına kremalı patates mantar garnitür yapayım diyorum çorbaya karar veremedim ve salata ne yapsam başka menüye ekleme yapın lütfeen.
aynen öyle..
Inşallah sevinçten ağlarsınız
çorba yapma ya.. Balık ve salata candır. Soğan roka kıvırcık maydonoz bol limon ve sızma zeytinyağ.. Hmm misss
şu kitaplık ve masa-sandalye işini ben de düşünüyorum. bizim burda "sitelr" denen mobilya sitesi var. 3-5 metre suntalamdan yapıvereyim diyorum. yok hayır, marangoza vermeyeceğim, kendim yapacağım. elimden geelir öyle şeyler
Orhan Cemal minderin üzerine defter koyup, dizlerini kırıp yazma-çizme yapıyor. "anne bana her medeni insan gibi bir masa sandalye alsanıza" demek sanırım bu
uyuması bir saat sürdü geri uyudu ben zombi gibi kaldım ortada. alışkanlık oldu 2 de ve 4 de kalkıyr. bu sefer sakinlemedi off. 3 gündür ishal. salgın mı var acaba
MUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya
Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...
neysee tatil diye şişirdim sizi!
kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak
Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!
odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde
şekersizim doktorun verdigi ilaç metpamid.
ayrıca sen sonuçları göstermek için bi dahamı muane ücreti verecen ki:26:normalde bir defa ücret veriyosun bi de kontrol hakkın olmuyo mu:26:yani ben cereni özel cildiyeye götürmüştüm orasıda pahalıydı ama 1 defa para verdik sonra bi daha gittik kontrol için para vermedik:26:sen onu bir sor bence bi daha ödemene gerek olmaya bilir cnm..
ne kadar merak ettim:18:
MUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya
Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...
neysee tatil diye şişirdim sizi!
kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak
Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!
odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde
Kizlaaarrrr geldim sonunda.
Unuttunuz mu beni yoksam.cok yogun gunler anlarrr offf fenalik geldi:)))
Begen butonu kafayi mi yemis ne?:)) kazen abi miydi eski haline dondur nolur please.
An itibariyle bu aralar iyiyim. Iste cnm çıkıyor aksam fistigim uyuyana kadar bir hareketlilik.
Genel olarak iyiyiz ama zaman yetmiyor ve su gibi akip gidiyor.
Nerde kaldi eski word sayfalarim.geri verin geri verin bana:))
Koptum gibi birswy oldu degil mi? Ne kadardır girmedigimi bilmiyorum valla.
Is yerinde nefes alamıyorum kis olur durulur zannettim ama iihh olmadi.aman is olsun da.maasima biraz daha zam yapsalar keske.
Yaren.nurum buyudu.3 ay once kadar saclarini kestirdim.uzuldum bir süre ama iyi de oldu.erkek fatma oldu bebegim benim:)) teyzeleri cok inatla siyor.genel anlamda iyi.taklitci oyuncu yagci gezme delisi papagan ki ne papagan.uc kelimeli cumlelrr kuruyor.herseyin farkında. sarkilar soyluyor.elinden birsey alamazsin ama rica minnet ikna etmeye calisarak aliyorum elinden.yani hanimefendinin vicdanina kalmis.cok akilli bidigim.cok sasirtiyor bizi.hastalandik birkaç kez hafif atlattik sayilir.biliyorsunuz hastalik olmazsa olmuyor sanki.cok sukur.
Yeme problemimiz hala var.bir ara bayagi duzelmisti oysa. simdi agzinda tutuyor devamli uzun sure.cok zorluyor. Bakicisi da bende cok uzuluyoruz.Yemek konusuna egilince fazla aktivite yapamiyoruz sayilir bu da beni uzuyor.kilosu 11, 5 kg boy 82 cm.hic yoktan iyidir.hala neseli bir cocuk.komsu teyzemiz iyi bakiyor ama o da saskin yeme olayina.ne onerirsiniz? Aclik ilgilenmeme sokmedi diyebilirim.pazar gunu mama diye agladi sabah ilk defa.muz mandalina elma ekmek mama diye saydi:)) cok sasirdik.sonrasinda fena degildi yemesi.ama devamli ac birakamamki.bugunume sukur.
Kv yok ya sorumluluk katlandi yine.ama boyle daha iyi en azindan kendi duzenime kavustum.maddi anlamda da yaraladi gerci.neyse nasio boyleymis.
Ben iki aydir faranjitle uğraşıyorum. Bademcigin biri şişiyor biri iniyor.kronik olmusum vesselam.eksikti sanki.plannerimi daha iyi anliyorum simdi.bu boyle surecekmis.gecen ay kbb ye gittim bunun icin.burun kemigim egriymis:/ buyuk burun etlerim varmis.burun ici odem ve kuruluk varmis.kurulugun farkindayim zaten ama simdilik nefesle ilgili priblemim yok cok sukur.neyse bu burun olayi da faranjiti tetiklermis.cok zorlanirsan ameliyat dedi.aylik ilac kullanip mayisa kadar devam edecegim. Sesim kisiliyor devamli gripmisim gibi bir ses tonuna sahip oldum Son bir senedir.ne komik ya:)) he bide burun kemigi egriligimi yeni ogrendim.hic haberim yoktu valla:))
Kulaklar saglammis.
Bugun goze de gittim. Benim sol goz kör sayilir.uyuksek hipermetrop.8 sene once ameliyat olmustum. Ve her sene bir ya da iki defa gozum siser mevsimsel ve mikrobik.yine sisti ama erken davranip damla kullandim.cok sismeden hallettim ilk defa balona donmeden indirdim.goz kontrolu oldm.boyle devam.sag goz cok iyi sol goz kotu lens yada gozluk vermiyorlar 6 ay yada en gec senedr bir kontrol e cagirdi.her zamanki terane.
Ise gitmeden kendime kadikoyde cay esliginde kahvaltı ismarladim.ay mis gibi geldi valla.insan arada kendini simartmali.
Bu arada kilom 77 kizlar.bir ay once 75e dusmustum ama abartarak yiyip uzerine de yatmaktan 3 kilo aldim.bu kilo olayı cok hain ya.o yuzden hep kontrol lazim.zayiflamak isteyen arkadaslarim napti acaba?
Umarim bana gönül koymadiniz.cekilise katilamadim donemedim bile mutlucum affina siginiyorum canim arkadasim.
Herkes iyidir insallah.bir gönül dostjnuz var unutmayin olur mu? ? Herkes iyi olsun lutfen.kisa zamanda bir bulusma ayarlayip kaynatalim.ozledim sizleri.sizde ozlediyseniz haykirin bakalim:))
Bir de tatil muhabbeti var ramazamdan once mi sonra mi nerde ne zaman cocuk dostu sakin heryere yakin sicak bir yerlere gitmeliyiz.1, 5 senedi r izin yapmıyorum. Tavsiye var mi?
Hepinizi öpüyorum ve Allahin selameti uzerinize olsun canim arkadaslarim ve onlarin guzel minikleri.
Albume foto koyacagim.bakin bakim son halim nasılmis:)) gunaha girdim resmen fazla susluluk bana iyi gelmiyor ya:)))
Hadi kactim bennnnn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?