2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

anamm bizkartonunu bile bi saatte kurduk onunda sağlamlığından emin değilim madem elinizden geliyodu kuzum o zaman bizede maliyetine yapıversenizya 14 şubat hediyesi gerçi ikimizinde oğlu var birimizin kızı olsa tam 14 şubatlık olur aman boşverin illede sevgilimi olmak gerekiyo sevgi evrenseldir.kitaplık yapma işini düşünün derim ben.komşuda pişer bizede düşer inş.

bizim canavarın etkisiz olduğu tek zaman dilimi sabah namazından sonra yaptık yaptık şekersiz.neşeli orkestrayı aldım dün ilk defa gördü kuzu ve çok sevdi sabah müziğini açıp birlikte dans ettik bile

Canım geçmiş olsun inşallah iyi bir dr bulursun sarı şeker için
uyuması bir saat sürdü geri uyudu ben zombi gibi kaldım ortada. alışkanlık oldu 2 de ve 4 de kalkıyr. bu sefer sakinlemedi off. 3 gündür ishal. salgın mı var acaba
Geçmiş olsun bebişe uykusuzluk çok zor iyi bilirim
gunaydın

çok mutluyum. kızım ingilizce öğreniyor ve yavaştan konuşmaya başladı. 2-3 kelimeden oluşan cümlelerle beni mest ediyo :)

papagan gibi tekrar ediyor herseyi..
Maşallah DefneciğimeBayılıyorum bende yarım yarım konuşmalarına

Canım çok sağol,arkadaşımın eşi vurdumduymazgillerden olduğu için hala netleşmemiş,sana haber edeceğimKız çok istiyormuş oraları görmeyi inşallah giderler,havalar soğuk mu orda canım?
Kitaplığını mutlulukla kullansın yakışıklımBizde resim isteriz ama Ben şimdiye kadar baya bi sesli kitap aldım ama
isimlerini hatırlamıyorum,akşam bakar söylerim sanaSadece en son aldığımı hatırlıyorum "kaşif Dora" tuvalet eğitimi isimliydi.Birde meleğim teyzemiz bize hello kitty sesli kitap yollamıştı

talaycım doktorum öyle biriki yakaladıgı an yapıyor
ben 1sene degil 6-8ay olmustur diye düşündüm smear olayı olmaz diye gittim :26:
kontrol amaclı birde akıntım var normaldede hep var bir ara yine gitmiştim fitil kullandım sonra tekrar basladı yine gidip yazdırdım
kontrolümüde oldum smearide aldı aradan birde ben gercekten aceleciyimdir

sekersizim ve melegim cok saolun canlarım

:) çok tatlılar yaaaa :)

evet özelliklede dans ederken totolarından ısırmak geliyo insanın.
Yarın akşama hastaneden bizim gibi tayin isteyen bir çift ve yakın arkadaşım yemeğe davetli tayinimiz açıklanacak ya ya oturup ağlıcaz yada kutlama gibi olucak inş. Haıyrlısıyla keyifli bi akşam olur.bende fırında balık yapmak istiyorum levrek yada çupra bu akşamdan marine edicem.canım çektiği için tramisu yapıcam keki hazırdan balığın yanına kremalı patates mantar garnitür yapayım diyorum çorbaya karar veremedim ve salata ne yapsam başka menüye ekleme yapın lütfeen.

belkide cikocum her gidene yapıyor cünkü kvdem de gitti onada seneye gel demiş :26:
erken yapması iyi degilmi canım mesela kadın 40yasına geldiginde geç kalınacak bir rahim kanserine yakalandıysa :26:

aynen öyle..

inşallah sevinçten ağlarsınız

çorba yapma ya.. balık ve salata candır. soğan roka kıvırcık maydonoz bol limon ve sızma zeytinyağ.. hmm misss

aynen öyle..

Inşallah sevinçten ağlarsınız

çorba yapma ya.. Balık ve salata candır. Soğan roka kıvırcık maydonoz bol limon ve sızma zeytinyağ.. Hmm misss

hakılısın zaten artık yorgunluktan bazen sofrayı bile kaldıramıyorum.tatlıda var rabbim ağzımızın tadını bozmasın.

Talaycım kitaplığınız hayırlı olsun .. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş .. Resim isteriz haberin ola ..
Sesli kitap bizde de bir kaç tane var .. Biri fisher Price dan çok hoş hem kitap hemde oyuncak şeklinde .. Hayvanları anlatıyor müzikali var ..

Helal olsun hocam , her iş elinizden geliyor olması çok güzel .. Biz hazır olanı monte edene kadar canımız çıkıyor siz yapmaktan bahsediyorsunuz bravo

uyuması bir saat sürdü geri uyudu ben zombi gibi kaldım ortada. alışkanlık oldu 2 de ve 4 de kalkıyr. bu sefer sakinlemedi off. 3 gündür ishal. salgın mı var acaba

Geçmiş oldun bizim oğlanda son bir haftadır sık sık kalkar oldu .. Diş diyecek ama dişlerde çıktı . Vardır mutlaka bir dertleri yoksa tatlı uykularından neden kalksınlar dimi . Umarım kısa süreli bir süreçtir gerçi burda 3 yaşlarında çoçukları olan arkadaşlarım var ve onların söylediklerine göre halan devam ediyormuş gece kalkmalarına yani bu kabus biter mi bitecekmi bende karamsarım ..

Kızlar burda smear testi 25 yaşından sonra üç yılda bir yapılıyor yani 40 yaş sınırı yok bencede erken başlaması çok yerinde .. Sizde yaptırın hiç 40 yaşı beklemeyin çünkü kanser olma yaşı bu zamanda çok erkene düştü .. Allah göstermesin kimseye erken önlem her zaman iyidir ..

MUTLUM angelspeninsulaya baktım bizim istediğimiz tarihte 4 gecesi 12bin liraya geliyor
Son rzervasyon birleşip arap emirliklerinden yapılmış zaten
Havuza bakan villa odaları da 4gece için 36bin lira
Eşime gösterdim ne dersin diye baştan algılayamadı devremiülk mü almak istiyorsun dedi
Demem o ki zengin yer gelini olmadan gidilmez oraya

Eşimi kandırıp Kıbrıs'a ikna etmek istiyorum
ya da yunan adalarına, balkanlara.. hazır Ömer,in de vizesi varken...

neysee tatil diye şişirdim sizi!

kıslar bütün sene cnm çıktı ama değdi güzel bir prim aldım bugün allah bereket versin oğlumuza ev alma niyetimi vardı kaporası annesinden çıkacak

Şekersizim dafnenin o yumuşacık parmaklarına hiiiç kıyamam bennnn!!

odaklanıp yazamıyorum ya, üst kşum o kdr gürültülü ki inanamazsınız şu an bizim evde kavga ediyorlar sanki durulmuyor tangır tungur bağırış çağırış
Yan komşumd a birazdan yeni bir hatunu atar eve gece bıyunca dinle dur yatak odalarını dipdibe yapan mimarı kınıyorum!
adam karısını aldatıp boşanmış hiç akıllanmamış sürekli fantazi halinde evin içinde

ne diyosun sennyan komşu falannnhani bi ara duvarı yumruklıycaktın hani kalabalıklardı bunlar onlarmı
aman dikkat et duvara vurma:18:sonuçta onlar kalabalık:18nlarda duvara vururlarsa seni düşünemiyorum

sorması ayıp bacım sen ne kadar prim aldın
maşallah ömere ev falan diyosun
ahh canım arkadaşım bilirsin şu topikte seni benim kadar seven yokbenimde çok begendigim bir ev varbelki arkadaşına destek olmak istersin
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun inşallahhh

selam canım kankilerim
dün internet yoktu akşam gelemedimüst komşuyla orta kullanıyoz uyuzlar modemi kapatıp gezmeye gitmişler
böyle komşun olacagına annezeynebin komşusu gibi ses çıkaran komşun olsun daha iyi sanki
bugünde gezmelere gittik çağla hanımla
ordanda babaannemi gittik gördük:26:Allah düşürmesin uzun ömür versin ama halini hiç iyi görmedim:44:
neyse başkada birey yok:26:
çocuklar iyi çokşükür,2 gün sonra ceren karne alacak çok heycanlıyız
filmim başladı görüşürüz

Kizlaaarrrr geldim sonunda.
Unuttunuz mu beni yoksam.cok yogun gunler anlarrr offf fenalik geldi:)))

Begen butonu kafayi mi yemis ne?:)) kazen abi miydi eski haline dondur nolur please.

An itibariyle bu aralar iyiyim. Iste cnm çıkıyor aksam fistigim uyuyana kadar bir hareketlilik.
Genel olarak iyiyiz ama zaman yetmiyor ve su gibi akip gidiyor.
Nerde kaldi eski word sayfalarim.geri verin geri verin bana:))

Koptum gibi birswy oldu degil mi? Ne kadardır girmedigimi bilmiyorum valla.

Is yerinde nefes alamıyorum kis olur durulur zannettim ama iihh olmadi.aman is olsun da.maasima biraz daha zam yapsalar keske.

Yaren.nurum buyudu.3 ay once kadar saclarini kestirdim.uzuldum bir süre ama iyi de oldu.erkek fatma oldu bebegim benim:)) teyzeleri cok inatla siyor.genel anlamda iyi.taklitci oyuncu yagci gezme delisi papagan ki ne papagan.uc kelimeli cumlelrr kuruyor.herseyin farkında. sarkilar soyluyor.elinden birsey alamazsin ama rica minnet ikna etmeye calisarak aliyorum elinden.yani hanimefendinin vicdanina kalmis.cok akilli bidigim.cok sasirtiyor bizi.hastalandik birkaç kez hafif atlattik sayilir.biliyorsunuz hastalik olmazsa olmuyor sanki.cok sukur.
Yeme problemimiz hala var.bir ara bayagi duzelmisti oysa. simdi agzinda tutuyor devamli uzun sure.cok zorluyor. Bakicisi da bende cok uzuluyoruz.Yemek konusuna egilince fazla aktivite yapamiyoruz sayilir bu da beni uzuyor.kilosu 11, 5 kg boy 82 cm.hic yoktan iyidir.hala neseli bir cocuk.komsu teyzemiz iyi bakiyor ama o da saskin yeme olayina.ne onerirsiniz? Aclik ilgilenmeme sokmedi diyebilirim.pazar gunu mama diye agladi sabah ilk defa.muz mandalina elma ekmek mama diye saydi:)) cok sasirdik.sonrasinda fena degildi yemesi.ama devamli ac birakamamki.bugunume sukur.
Kv yok ya sorumluluk katlandi yine.ama boyle daha iyi en azindan kendi duzenime kavustum.maddi anlamda da yaraladi gerci.neyse nasio boyleymis.

Ben iki aydir faranjitle uğraşıyorum. Bademcigin biri şişiyor biri iniyor.kronik olmusum vesselam.eksikti sanki.plannerimi daha iyi anliyorum simdi.bu boyle surecekmis.gecen ay kbb ye gittim bunun icin.burun kemigim egriymis:/ buyuk burun etlerim varmis.burun ici odem ve kuruluk varmis.kurulugun farkindayim zaten ama simdilik nefesle ilgili priblemim yok cok sukur.neyse bu burun olayi da faranjiti tetiklermis.cok zorlanirsan ameliyat dedi.aylik ilac kullanip mayisa kadar devam edecegim. Sesim kisiliyor devamli gripmisim gibi bir ses tonuna sahip oldum Son bir senedir.ne komik ya:)) he bide burun kemigi egriligimi yeni ogrendim.hic haberim yoktu valla:))
Kulaklar saglammis.

Bugun goze de gittim. Benim sol goz kör sayilir.uyuksek hipermetrop.8 sene once ameliyat olmustum. Ve her sene bir ya da iki defa gozum siser mevsimsel ve mikrobik.yine sisti ama erken davranip damla kullandim.cok sismeden hallettim ilk defa balona donmeden indirdim.goz kontrolu oldm.boyle devam.sag goz cok iyi sol goz kotu lens yada gozluk vermiyorlar 6 ay yada en gec senedr bir kontrol e cagirdi.her zamanki terane.
Ise gitmeden kendime kadikoyde cay esliginde kahvaltı ismarladim.ay mis gibi geldi valla.insan arada kendini simartmali.

Bu arada kilom 77 kizlar.bir ay once 75e dusmustum ama abartarak yiyip uzerine de yatmaktan 3 kilo aldim.bu kilo olayı cok hain ya.o yuzden hep kontrol lazim.zayiflamak isteyen arkadaslarim napti acaba?

Umarim bana gönül koymadiniz.cekilise katilamadim donemedim bile mutlucum affina siginiyorum canim arkadasim.

Herkes iyidir insallah.bir gönül dostjnuz var unutmayin olur mu? ? Herkes iyi olsun lutfen.kisa zamanda bir bulusma ayarlayip kaynatalim.ozledim sizleri.sizde ozlediyseniz haykirin bakalim:))

Bir de tatil muhabbeti var ramazamdan once mi sonra mi nerde ne zaman cocuk dostu sakin heryere yakin sicak bir yerlere gitmeliyiz.1, 5 senedi r izin yapmıyorum. Tavsiye var mi?
Hepinizi öpüyorum ve Allahin selameti uzerinize olsun canim arkadaslarim ve onlarin guzel minikleri.

Albume foto koyacagim.bakin bakim son halim nasılmis:)) gunaha girdim resmen fazla susluluk bana iyi gelmiyor ya:)))

Hadi kactim bennnnn!!!

NAAGISIMM seni cok iyi anliyorum ben de pek giremiyorum alsina bakarsan bazi gunler wc.ye bile gitmeyi unutuyorum ise dalip

BEYBI ben ev parasi mi dedim kapora dedim ne bicim dinliyorsun sen beni
Ev dediysem 1+1 ya da mutevazi bir aile evinden bahsediyorum yarin obur gun universiteye giderken kirasini harclik yapar ya da ne bileyim evlenirken satar daha iyisini alir... Mdem bu kdr pestilimiz cikiyor en azindan oglumuza bir geri donusu olsun dedik iste... Bakalim hayirlisi ins gonlumuze gore uygun duzgun biryer buluruz...
Yalniz evlenirse tapuyu vermem haa bende duracak ! (annemin gun arkadaslari arasinda moda)

Dayanamadim izmirden datcaya kdr butun sahil seridini yuzde bin zum yaparak google haritalarindan inceledimmm
BORDOBET ve PALAMUT BUKU tam bana gore sakin huzurlu yemyesil masmavi yerler eger o kdr guneye inersek kesin gidecegiz huzur arayanlar bir baksin derimm

Yazimi en sevdigim ifadeyi kullanarak bitirirken hepinizi operim, omer de oper ama azi disi cikiyor cok salyali olur

Allahtan bu cvp yazarken alıntı var yoksa diger sayfayla ugrascaktım
unuttum herseyiii
sen nerelerdesin canım ya
senin kilolar uctukca havalandın gelmez oldun
cok özledik cokkkk
nese masallah kızımıza canım kilosu boyu cok güzel
hastalıklar için gecmiş olsun birdaha ugramaz inş kimsenin evine
canım burun kemigi egriliginden ben ameliyat oldum aralıkta bende 1sene önce röntgenle ögrendim
ama doktor yaslıydı burnum diye baska yerlerimi zadeler diye gitmedim ona
1sene sonra baktım olmuyor sürekli bende sünizit faranjitim ve nefes sorunum arttı
agzım acık uyuyorum bogazlarım kuruyor ve acıyordu
sonra erdinç ak diye doktora gittim üsküdar hospitalde dogum yaptıgım hastanede
genc ve cok ilgili baktı kamerayla gösterdi egri yeri 15-20dkkalık ameliyat dedi +sünizit temizledi
şimdi sürekli hastalıktan burnum tıkandıgından bilirsin salgın
hala tam anlayamadım gectimi gecmedimi ama sünizit azaldı
nese simdiden gecmiş olsun inş kurtulursun

buarada kilo vermek isteyip bir cacık yapmayanlarıda soruyorsan ben aralarındayım:26:
sadece istiyorum icraat yok sen ne güzel verdin yaaaa
ben baktım veremiyorum bebek yapmaya karar verdim inş tez zamanda gelir
sen naptın bebiş isini

Nagiş hoşgeldin CNm .. Kilon gayet iyi hiç üzülme toparlarsın yine .. Yaren Nur un kilosuda gayet iyi CNm bence yedikleri yetiyordum o yüzden yemek istemiyordur .. Benim Mahir'im mesela yemez ama kilosunun hakkınıda verir daha 10. Kilo ya oldu ya olmadı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…