2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet merkezdeyiz arkadaşın tatil içinmi geliyor asıl benim burda arkadaşına yardım edebileceğim bişey olursa seve seve ör: Lokum yollayabilirim küçük kuzu miraya. Nazik teklifin için çok sağol.

meleğim sende bendensin bende hiç sevmiyorum otelleri.sabah akşam aynı geliyor bana oysa kahvaltıyı başka öğleyi başka yerde yemeli insan oranın değişik şeylerini keşfetmeli.ilk görev yerim muş olduğu için doğu ve g.doğunun biçok yerini gezdim .nemrut dağına çıkmak bi ölüm sabaha karşı çıkıyorsun dik bi dağ çık çık bitmiyo haziran olmasına rağmen üşüdüm ben ve malesef 3-4 tane insan kafası heykeli.ama manzara çok güzel arkadaşlarımın çoğu bunun için mi çıktık demişti.ama ben hayatımda yaptığım şeylerden pişman olmayı sevmeyen bi insanım benim için güzel bi anı ama ozamanlar gençtim şimdi çıkamam sanırım.bi hayalimde mehmet yaşinin kitabını alıp tavsiye ettiği yerlerde yemek yiyip gezmek inş. Olur ve anadolu ekspresiyle ülkemi gezmek.

bayb çıplak görmek istiyorsan ispanyaya gitmene gerek yok bebeğim antalyada böyle bi yer var ama sanırım türkleri almıyorlar sanki biz çok meraklıydık ta.

evet merkezdeyiz arkadaşın tatil içinmi geliyor asıl benim burda arkadaşına yardım edebileceğim bişey olursa seve seve ör: Lokum yollayabilirim küçük kuzu miraya. Nazik teklifin için çok sağol.
Walla yardımcı olursan süper olur yani en azından gezilecek yerler nasıl güzel mi oralar2 günlük geziymiş.
Nerde kalınır acep bunu bile söylesen mutlu olurum çeşmeli konak yada imren konak mı düşünüyordu.Sen daha iyi bilirsin
Ben yine konuşiim akşam yarın sana tam söylerim,sakıncası olmazsa senin tel.ini ona veririm belki seni görme imkanı olur...
Lokmumuzu da alır Düşünmen yeter talaycım sağol

Merhaba arkadaşlar bu hafta okullar kapandığı için çok yoğunum giremedim bir kaç gündür, hediyelerimin resmini koyayım dedim.
KUPAMIZ, AŞKI EN İYİ ŞEKİLDE İFADE EDEN KAPI SÜSÜMÜZ, ZARİF BİLEKLİĞİM VE YAVRUKEDİMİN GÜZEL SÖZLERİNİN OLDUĞU YILBAŞI KARTIMIZ
YAVRUKEDİM TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU GÜZEL HEDİYELER İÇİN. KESENE BEREKET CANIM
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KIZLAR

biangelkujum,talay,şekersiz yeşilçay hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
annemde kalıyorum onlar olmasa zaten napardım bilmem.buraya yazıyodum zaten belki hatırlarsınız eşim çok duyarsızdı bize karşı şimdi bizi çok özlüyo ama orda pişmanım demek kolay herkes tek kalınca akıllandım der inşallah çıkar ve çıktığında bundan sonra aklı başında olur bi tek bunu istiyorum o da çocuklarım için. babasız büyümesşnler,boyunları bükük olmasın kızım daha küçücük dün babasını görmeye gittik bizi bir arada görünce gözleri gülüyo babasına nasıl şımarıyo,diğeri daha doğmadı bile onların hatrına rabbim kurtarır inşallah..

kızlar gecmişi sonra okucam
bugun enesi kbb götürdüm cok iyi bir doktora denk geldim
doktor önce kendinize güzel bir cocuk doktoru bulun eger o sizi bana gönderirse direk gelin
cocugu huzursuz etmeyelim film cekilcek bosuna radyasyon yemesin
3yasından sonra hatta önümüzdeki yılbası gelebilirsiniz dedi
kulagına bogazına baktı ve cocuk doktorunuza gidin dedi ayrıntılı baksın
tamam dedik cıktık

ve kadın doguma gittim az akıntım vardı :26:
birde hamile kalmadan bir baktırıyım takım taklavat saglıklımı
tam zamanında gitmişim smear günümde gelmiş
önce hamile kalmak için bu yada calıstıgımı söyledim ama yeni adet olmusum diye sorun görmedi yolladı:26:
doktorum cok hassas bu konuda bende gittim hazırlandım
cok cok acımadı ama daha önce olmamıstı bunda lekelenmem oldu silince sadece
nese doktorun eline kendi rızamla düştüm yani :26:
olsun suan sorun yok smear sonucunuda alalım konusalım dedi
folikasit yazıcam dedi bende ben basladım kullanmaya dedim
oooo sen hızlısın dedi güldü hamileligi sevdin sanırım dedi
bende güldüm gülüştük cok rahatlatıyor adam beniii

nese benden bukadar canlarım
2hafta sonra sonucu almaya gitcem inş bişey yoktur :26:

canım annene gecmiş olsun
sekersizim yazını göremedim annene gecmiş olsun canım
rabbim onlara uzun ömürler versin şifa versin inş aminnnn

Doktor çok iyi demiş bencede çoçuk doktoruna götür ve emin ol .. Sana da geçmiş olsun CNm inş sonuçların iyi çıkar ..

uyuması bir saat sürdü geri uyudu ben zombi gibi kaldım ortada. alışkanlık oldu 2 de ve 4 de kalkıyr. bu sefer sakinlemedi off. 3 gündür ishal. salgın mı var acaba

uyuması bir saat sürdü geri uyudu ben zombi gibi kaldım ortada. alışkanlık oldu 2 de ve 4 de kalkıyr. bu sefer sakinlemedi off. 3 gündür ishal. salgın mı var acaba

enese geçmiş olsun. inşallah iyi bi dr bulursunuz
sana da cok guldum.. aceleci hatun
canım annene gecmiş olsun
sekersizim yazını göremedim annene gecmiş olsun canım
rabbim onlara uzun ömürler versin şifa versin inş aminnnn
tesekkur ettim. aminnnnn

ah bu gece kalkmaları beni de öldürecek. ama bi sıkıntısı vardır mutlaka.. çünkü bizim kuzu da normalde 1 ya da 2 ye düşürmüşken kalkmalarını şimdilerde daha sık mızırdanıyor. ve ne zaman böyle olsa dişlerle ilgili bi gelişme oluyor.
salgın olarak şu H3N2 yi biliyorum ama o daha çok kusma ile gösteriyor kendini.. diş çıkaracağı için ishal falan olabilir mi? bilemedim...

gunaydın

çok mutluyum. kızım ingilizce öğreniyor ve yavaştan konuşmaya başladı. 2-3 kelimeden oluşan cümlelerle beni mest ediyo :)

papagan gibi tekrar ediyor herseyi..

sen tam öğren ben elimden geleni yaparım mutlucum telimide veririm görüşürüz.

duana amin diyorum inş. eşinin bu hali hep sürsün çünkü gerçekten herşey boş insanın tek ve gerçekten mutlu olduğu tek yer ailesi.eşinde bunu anlamıştır inş.

kız sen bu topiğin en bebesisin ne smear testi rutin kontrole mi denk geldin.folik başlamakla iyi etmişsin inş. yakında seninde güzel haberlerini alırız.

chirico ve şekersiz annelerinize geçmiş olsun çabuk toparlanırlar inş. bizde bu sabah namazından sonra oğluşımun karton kitaplığını kurduk eşimle.önce birbirimizi yedik ikimizde birbirimizden beceriksiziz o yüzden başı biraz yamuk oldu ama kitapları koyunca eşim foto çekelim dedi.bu kurmalı şeyler bize göre değil resmen origami yaptık sabah sabah.kızlar oğluşuma sesli kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Enes'e aşırı geçmiş olsun ama smear testi anlamadım :26: ne bileyim, rahim ağzı kanseri teşhisi için, 40 yaşından büyük kadınlara rutin yapılır sanıyordum. belkim, doktor bir veritabanı oluşturmaya çalışıyordur da her hastasına yapıyordur bu testi :44:uzmanlık tezleri gibi şeyler için sık sık yapılan birşey çünküm

şekersizyeşilçay hanım, geçmişte annenizin rahatsızlığını bulamadım ama geçmiş olsun diyorum. umarım ciddi birşey yoktur.

şu kitaplık ve masa-sandalye işini ben de düşünüyorum. bizim burda "sitelr" denen mobilya sitesi var. 3-5 metre suntalamdan yapıvereyim diyorum. yok hayır, marangoza vermeyeceğim, kendim yapacağım. elimden gelir öyle şeyler

Orhan Cemal minderin üzerine defter koyup, dizlerini kırıp yazma-çizme yapıyor. "anne bana her medeni insan gibi bir masa sandalye alsanıza" demek sanırım bu

sabah sabah kitaplık mı kurulur yaa siz gune kaçta başlıyosunuz allah aşkına.. biz evden zor cıkıyoruz
şaka bi yana güle güle kullansın kuzu..

sesli kitap olarak neşeli orkestrayı kesinlikle öneriyorum. yılbaşı öncsinde almıştık ve bayılıyo benim kuzu...onun dışında başka sesli kitabımız yok ama gergedanlar krep yemez kitabını çok seviyo buaralar.
smear ben de rutin olarak yaptırıyorum yılda bir kez.. 40 tan sonra cok daha önemli olduğunu biliyorum ama başlangıç için bu yaşı beklemek gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…