canım o bluzu görmemiş olman imkansızınstagramdan bak bakalım orda birsürü var
canım sen safranboluda mıydın? Haftasonu bir arkadaşım oraya gelicek büyük ihtimalle,bişy lazım mı buralardan
Sen merkezde misin,oralar güzel mi canım
Gelincik şerbetini kesin hazır almıştır gittiğim kadın hiç becerikli ev hanımı tipi yoktu bi filtre kahveyi yapması saatler sürdü laf aramızdaZaten tam o geldi biz geçmiş olsun deyip kalktık
Ama nette vardır kesin tarifi
meleğim sende bendensin bende hiç sevmiyorum otelleri.sabah akşam aynı geliyor bana oysa kahvaltıyı başka öğleyi başka yerde yemeli insan oranın değişik şeylerini keşfetmeli.ilk görev yerim muş olduğu için doğu ve g.doğunun biçok yerini gezdim .nemrut dağına çıkmak bi ölüm sabaha karşı çıkıyorsun dik bi dağ çık çık bitmiyo haziran olmasına rağmen üşüdüm ben ve malesef 3-4 tane insan kafası heykeli.ama manzara çok güzel arkadaşlarımın çoğu bunun için mi çıktık demişti.ama ben hayatımda yaptığım şeylerden pişman olmayı sevmeyen bi insanım benim için güzel bi anı ama ozamanlar gençtim şimdi çıkamam sanırım.bi hayalimde mehmet yaşinin kitabını alıp tavsiye ettiği yerlerde yemek yiyip gezmek inş. Olur ve anadolu ekspresiyle ülkemi gezmek.kızlar hep tatil yerleri için güney , batı ve doğu düşünülüyor ama güney doğu'da ve batı karadeniz'de harika yerler var .. Trabzon ve artvin cennet .. Mardin urfa çok eski ve görülmeye değer . Gerçi benim tatil anlayışım genelde deniz ve kum olmamıştır hep tarihî ve eski yerleri keşfetme isteğim olur .. Bu yüzden aynı fikirde olmayabiliriz .
ıngiltereye gelmeden önce yılda iki kez tatil molası verirdim ve görülmeyen yerleri keşfetme çabam olurdu .. çok güzel gezip görmek bilmek ah yine gidebilsem keşke .. Hatay a gidicez inş birde adıyaman var şu nemrut dağını çok merak ediyorum .. ülkemin her yeri cennet ve çok zengin her yönden görmek lazım mutlaka ..
Walla yardımcı olursan süper olur yani en azından gezilecek yerler nasıl güzel mi oralarevet merkezdeyiz arkadaşın tatil içinmi geliyor asıl benim burda arkadaşına yardım edebileceğim bişey olursa seve seve ör: Lokum yollayabilirim küçük kuzu miraya. Nazik teklifin için çok sağol.
mesajınızda herkes kendinden birşeyler buluyor, ne güzel herkese değinmişsiniz
biraz önce hızlı hızlı rapor yazıyordum, arkadaşım "kadınlar kulübüne mi yazıyorsun" dedi"yooo, bölüm başkanına sunulacak raporu yazıyorum" dedim. "ay ne bileyim. kadınlar kulübüne de böyle hızlı hızlı yazıyorsun ya, ondan şeyettiydim" deme mi demekki o kadar çatır çutur yazıyormuşum
neyse, annem sabah ameliyat oldu. ameliyat çıkışında anneme "anne çay koyalım mı" dedimbiri gelse, bir yerden gelse veya değişik bir şey olsa hemen "ocağa bir çay koy "derdi de
eşim evde oğlana bakıyor. lab.da işlerimi bitirip, nöbeti eşimden devralacağımdır. hoşta kalınız
kızlar gecmişi sonra okucam
bugun enesi kbb götürdüm cok iyi bir doktora denk geldim
doktor önce kendinize güzel bir cocuk doktoru bulun eger o sizi bana gönderirse direk gelin
cocugu huzursuz etmeyelim film cekilcek bosuna radyasyon yemesin
3yasından sonra hatta önümüzdeki yılbası gelebilirsiniz dedi
kulagına bogazına baktı ve cocuk doktorunuza gidin dedi ayrıntılı baksın
tamam dedik cıktık
ve kadın doguma gittim az akıntım vardı :26:
birde hamile kalmadan bir baktırıyım takım taklavat saglıklımı
tam zamanında gitmişim smear günümde gelmiş
önce hamile kalmak için bu yada calıstıgımı söyledim ama yeni adet olmusum diye sorun görmedi yolladı:26:
doktorum cok hassas bu konuda bende gittim hazırlandım
cok cok acımadı ama daha önce olmamıstı bunda lekelenmem oldu silince sadece
nese doktorun eline kendi rızamla düştüm yani :26:
olsun suan sorun yok smear sonucunuda alalım konusalım dedi
folikasit yazıcam dedi bende ben basladım kullanmaya dedim
oooo sen hızlısın dedi güldü hamileligi sevdin sanırım dedi
bende güldüm gülüştük cok rahatlatıyor adam beniii
nese benden bukadar canlarım
2hafta sonra sonucu almaya gitcem inş bişey yoktur :26:
enese geçmiş olsun. inşallah iyi bi dr bulursunuzkızlar gecmişi sonra okucam
doktor önce kendinize güzel bir cocuk doktoru bulun eger o sizi bana gönderirse direk gelin
tamam dedik cıktık
önce hamile kalmak için bu yada calıstıgımı söyledim ama yeni adet olmusum diye sorun görmedi yolladı:26:
tesekkur ettim. aminnnnncanım annene gecmiş olsun
sekersizim yazını göremedim annene gecmiş olsun canım
rabbim onlara uzun ömürler versin şifa versin inş aminnnn
uyuması bir saat sürdü geri uyudu ben zombi gibi kaldım ortada. alışkanlık oldu 2 de ve 4 de kalkıyr. bu sefer sakinlemedi off. 3 gündür ishal. salgın mı var acaba
Walla yardımcı olursan süper olur yani en azından gezilecek yerler nasıl güzel mi oralar2 günlük geziymiş.
Nerde kalınır acep bunu bile söylesen mutlu olurum çeşmeli konak yada imren konak mı düşünüyordu.Sen daha iyi bilirsin
Ben yine konuşiim akşam yarın sana tam söylerim,sakıncası olmazsa senin tel.ini ona veririm belki seni görme imkanı olur...
Lokmumuzu da alırDüşünmen yeter talaycım sağol
biangelkujum,talay,şekersiz yeşilçay hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
annemde kalıyorum onlar olmasa zaten napardım bilmem.buraya yazıyodum zaten belki hatırlarsınız eşim çok duyarsızdı bize karşı şimdi bizi çok özlüyo ama orda pişmanım demek kolay herkes tek kalınca akıllandım der inşallah çıkar ve çıktığında bundan sonra aklı başında olur bi tek bunu istiyorum o da çocuklarım için. babasız büyümesşnler,boyunları bükük olmasın kızım daha küçücük dün babasını görmeye gittik bizi bir arada görünce gözleri gülüyo babasına nasıl şımarıyo,diğeri daha doğmadı bile onların hatrına rabbim kurtarır inşallah..
tamam dedik cıktık
tamam dedik cıktık
bizde bu sabah namazından sonra oğluşımun karton kitaplığını kurduk eşimle.önce birbirimizi yedik ikimizde birbirimizden beceriksiziz o yüzden başı biraz yamuk oldu ama kitapları koyunca eşim foto çekelim dedi.bu kurmalı şeyler bize göre değil resmen origami yaptık sabah sabah.kızlar oğluşuma sesli kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
chirico ve şekersiz annelerinize geçmiş olsun çabuk toparlanırlar inş. bizde bu sabah namazından sonra oğluşımun karton kitaplığını kurduk eşimle.önce birbirimizi yedik ikimizde birbirimizden beceriksiziz o yüzden başı biraz yamuk oldu ama kitapları koyunca eşim foto çekelim dedi.bu kurmalı şeyler bize göre değil resmen origami yaptık sabah sabah.kızlar oğluşuma sesli kitap almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
smear ben de rutin olarak yaptırıyorum yılda bir kez.. 40 tan sonra cok daha önemli olduğunu biliyorum ama başlangıç için bu yaşı beklemek gerekmiyor.Enes'e aşırı geçmiş olsun ama smear testi anlamadım :26: ne bileyim, rahim ağzı kanseri teşhisi için, 40 yaşından büyük kadınlara rutin yapılır sanıyordum. belkim, doktor bir veritabanı oluşturmaya çalışıyordur da her hastasına yapıyordur bu testi :44:uzmanlık tezleri gibi şeyler için sık sık yapılan birşey çünküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?