2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugun smear testi sonucumu almaya gittim...
doktorum yoktu soramadım yarın baska doktora sorucam
kagıtta tedavi edilip smear tekrarlanmalı yazıyordu
birde epitel hücrelerinin %50si iltihapla örtülü oldugundan sınırlıdır yazıyor:26:
iltihaptan dolayı tutunamıyor olabilirmi testin pozitif cıkıp regl olmam bundan dolayı olabilirmi nese yarın aydınlanıcam inş

Cevaplarınız için teşekkürler bayanlar, oğlumun uykuları son 1 aydır çok bozulmuştu biraz da huysuzdu istediği olmayınca kafasını yere vuruyordu uykusuzluktan da huysuzdu doktora gittiğimizde de odada koşturup durunca biraz da etrafı inceledi dağıttı adam hiperaktif teşhisi koydu tabi moralim bozuldu hani benim bildiğim 3-4 yaşından önce teşhis konulmuyor ve 3 ilaç verdi antidepresan tarzında o yüzden bu dönemdeki yaşıtlarını merak ettim gurbette ailemden uzak yaşıyorum oğlumla hergün evdeyiz ve bu teşhisten sonra psikolojim de bozuldu

Sakın sıkma canını bende de olmuştu eğer iltihap varsa teklanabiliyor test hatta bende çok evham yapmiştim ki sizlede paylaştım aklıma bin türlü şey geldi mahir bensiz ne yapar demiştim hatırlarsanız .. Bundan dolayı pozitif çıkıyor olabilir senin testler .doktor bakalım ne diyecek bende merak ettim .

yarın ögrencem canım :26:
internet hemen rahim kanseri diyor kanser edecek bu alet bizi
ben hatırladm yazdıklarını okuduklarımdan bende hemen etkilendim agladım ilk enes geldi aklıma anne olmak böyle bişey rabbim bizi onlara onları bize bagıslasın inş aminnnn

Hiperaktif olan çoçuk fazlaca olabiliyor bu yüzden daha bu yaştan ilaç kullanımı bana tuhaf geldi ben olsam bir kaç doktor ilede görüşüp sonuç almaya çalışırdım .. Yani senin dediğin gibi benim oğlumda ama daha çok küçükler bu yaşta teşhis koymak bana biraz yanlış geliyor . Bende gurbetteyim ve kimsem yok burda bu yüzden oğlumun enerjisini atabilecek aktiveteler bulmaya çalışıyorum eğer yakınlarında oyun grupları varsa onlara katılabilirsin yada yaşıtlarını bulup bir grup oluşturmaya çalışabilirsin ..

Bu internet der anacım herkesi cup hasta eder . En iyisi bakmamak ama insanda merak ediyor yine bakıyor ister istemez ..
Âmin CNm bende hep öyle dua ediyorum , Rabb'in onları bize , bizleri onları bağışlasın inş .

canım bende düz lise mezunuyum:26:biraz araştırdım çocuk gelişimi bölümünden mezun olmak lazımmış:26:
sen nasıl oldun kız:)
şimdi ben tekrar lise okusam olurmuki:)açıktan bitirsem:26:bide benim ünv girişim var:26 engel olurmu:26:
bilgin varmı cicimyoksa boşuna ugraşmıyım
en iyisi gidip okula danışmak dimi
canım sonuçları doktora göster bakalım inşallah önemli bir şey degildir,,iltihapsa bile tedavi olursun cnm lütfen sıkma canını
ya ben yerinde olsam melegim arkadaşımın dedigi gibi bir kaç doktora daha danışırdım:26:hemen kullanma o ilaçları:26:
bizimde çocuklar çok hareketli ki bildigim kadarıyla bir çocugun hiperaktif olup olmadıgı sadece gözlemle anlaşılmaz,,
bir sürü testi falan vardır bunun:26:

yok daha neler,,beykozum bakma şu pis googledan,,
geçen benimde moralimi altüst etmişti hatırlarsangece uyuyamamıştımçok çükür ki kızımın birşeycigi yok ama kendi kendimi yedim
sende böyle şeyler düşünme yarın ola hayrola,,öptüm

iyi akşamlar cancanlar
çocuklar uyuyoşimde sızdı kaldıben hala ayaktayımsabah gözümü zor açıyorum ama biraz nete takılmadanda uyuyamıyorummerak ediyorum sizleri
akşamda minik bir misafirimiz vardıcerenin üst kat arkadaşı pelin hanımbugün ceren çok şımardıbütün gün arkadaşlarıyla oynadı bana diyo ki ''anne ne güzel okul tatil her gün bi yere gidiyoruz her gün birileri bize geliyo,,keşke tatil daha uzun olsaydı''
normalde okul okul diye sayıklardı ama sürekli gezdik,,evde oldugumuzda sürekli misafir geldihanımefendinin hoşuna gitti:)
okullara 4 gün kaldı4 gün evden çıkmasında okulunu özlesin biraz
şu 15 tatilde niye olur anlamam zaten:))önce evde oturmak zor gelir,okul açılmaya yakın okula gitmek zor gelir:))
çağlanında okula gidecegi günleri sabırsızlıkla bekliyorum
onlar okula ben yataga uyumaya
belkide çalışıyo olurumiyi olur valla

Iyi geceler canikom , bende oğlunun okula gidişini sabırsızlıkla bekliyorum .. Bende çalışmak istiyorum hatta iş kurmak istiyorum bakalım kismet olurmu ..
Baby sana tavsiyem meslek edinme kurlarına girmen , okulla zaman kaybetme İnan bu ülkede okuldan mezun olup işsiz çok .. Sana demem o ki el bir zanaat öğren çok rağbet var .. Mesela seramik olabilir yada pasta kursu olabilir .. Çok alan var araştır mutlaka zevk alanına giren bir tane olucaktır ..

Canım okul öncesi öğrt bölümünü eşit ağırlık(EA) puanımla öss sınavında kazandım ben, kız meslek lisesinden mezun olanlar da tercih edebiliyo biz de, hatta kız meslekten mezun olanlara sınavda ek puan da veriliyodu. Ama şu an ne değişti bilmiyorum ben 2001 girişliyim. Sadece bizim bölümün açık öğretim fakültesinden kaldırıldığını biliyorum.
Ünv girişin engel olmaz; ama liseyi dediğin gibi tekrar okuman gerekir diye düşünüyorum ama inan bilmiyorum yanlış yönlendirmeyeyim seni.

Geçmiş olsun tatlım umarım önemli bi durum değildir. Dediğin gibi iltihabın olması tutunmasına engel olabiir ama sadece mantık yürütüyorum. İnternete hiç bakma canım adamı öldürür onlar. Yarın güzel haberlerle bekliyoruz seni

oy saol canım benim inş güzel haberlerle gelicemmmm

Beykozcum hayırlı haberlerle dön inşallahGeçmiş olsun
Kızların dediği gibi başka dr.a göstermeden ilaçları kullanmayın. Dayım ve yengem depremde vefat ettiğinden 5yaşından beri bizimle yaşayan DEHB(Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu) teşhisi konulan kardeşim var evimizde...Bu, öyle hemen çocuktaki hareketliliğe bakılıp şu ilacı kullanın denilen bir rahatsızlık değil..7-8 ay norolog ve psikolog gözlemledi kuzenimi,haftada 2 gün özel danışmanlık okuluna getirdik İstanbula...Tam tanı koymak için "belirtilerin devamlılığı" gerektiğini biliyorum... Teşhisin yaşını bilmiyorum ama mutlaka başka dr.larada da danış canım hem için rahatlasın,geçmiş olsun

Herkese mutlu sabahlar
Kocişimi sabaha karşı uğurladımHayırlısıyla gitsin dönsün inşallah
Mira da sağolsun çıt sesine uyanır, o da kalktı hemen hayıyyı işteeer dedi babasına

Birde ona söylenen kelime olan "aaajını buynunu yeyim" dedi bana sabah
Benim ağzımı burnumu yicekmiş zilli Hayatımın neşesi bu kız yaaa

Herkese güzel bir gün diliyorum veee çabuk geçsin lütfen

selam kızlar

bu akşam çıkışta ilk veli toplantıma giricem heyecanlıyım

ve kardeşimin kapı süsünün çoğu bitti azı kaldı. fikirlerinizi bekliyorum..

beykozcum inşallah önemli bişeyyoktur..

o miracıkın aajını buununu yeyim ben. allah kavustursun cicim

evet yorumları alayım

wışşşşşşçok beğendimellerine sağlık Hayırlısıyla alın kucağınıza bebişi inşallah
veli toplantın var demek:) ayy bakalım öğretmen neler söyleyecek çok heyecanlı olmalısın

sağol tatlım.. valla bayaa bi uğraştırıyo.. ama guzel oluyo..

aslında biz veliler olarak bayaa bi sıkıştırmaya gidiyoruz memnun olmadığımız hususlarda konuscaz
korksunlar bizden. facete örgütledim hepsini

Valla çok güzel olmuş ellerine sağlık .. Kuzunuz sağsalim doğsun inş .. Şanslı bıdık çok yetenekli ve şeker bir teyzesi var )
Zürafa. Çok iyi olmuş. Gözüm ilk ona takıldı :))

Ne diyor ne diyor miracım aajını buynunu yeyim mi diyor :)) maşallah bende onunkini yemek istiyorum izin verir mi güzel kızım
Eniştemizde sağsalım gider döner inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…