selam kızlar
bu akşam çıkışta ilk veli toplantıma giricemheyecanlıyım
ve kardeşimin kapı süsünün çoğu bitti azı kaldı. fikirlerinizi bekliyorum..
beykozcum inşallah önemli bişeyyoktur..
o miracıkın aajını buununu yeyim ben. allah kavustursun cicim
Eki Görüntüle 965551
evet yorumları alayım
kızlar bugun doktora gittim enfeksiyon var ama kötü degil dedi ilaclarıma devam edicem ve yarın kan testi yapcak hala süt geliyormu dedi unelerimi sıktı geliyor tamam dedi kan testi yapalım hormonlara bakalım dedi bakalım bakcak ne cıkcak sonucu taaaaaaa 17sinde gösterebilcem cünkü doktoruma randevu yok
karnımdan ultrasonla baktı birsey yokmus gebelik gibi testlerim pozitif cıktı dedim sonrada hastalandım dedim
oda önce ultrasona soktu sonra kan testi yapalım dedi sütüme baktı ordada sanırım süt hormonuma bakıcak o yukseksede hamile kalmam zorlasır diye duymudtum hakkımızda hayırlısı :26:
iyi hadi bakalim ins cabuk iyilesirsin gecmis olsun . bu halde iken bebek calismalarina biraz ara vermis olcan ama bomba ve enerjik olarak geri donersin calismalara dimi
aynen canım zaten böyle tutmazmıs enfeksiyon azalmalı canım
nese rabbim ne zaman isterse ozaman nasip eyler inş fazla bekletmez rabbim aminnn
buarada kızlar nursavaskan hamileeeeeeeeeee
kendi söyler diye bekledim ama buraya ugramadı ben söyliyim dedimmmm
daha yeniymiş 5haftalıkkk
bana kızmaz inş :26:
Ne güzel Rabbim kavuştursun oh valla topik ailesi artıyor .. Sen nerden biliyorsun CNm kendimi söyledi
Bendede bakteri çıkmıştı Beykoz , Halan iyileşemedim gitmediğim doktor kalmadıda valla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum .. Tr de doktora gittim iyi doktor ama onunda tedavisi yeterli olmadı eskisine oranla biraz daha iyi fakat acı halan devam ediyor . Bir dahaki tr ye gidişimde inş tekrar gidicem . Çoçuk olmasına evt engel olması mümkün baksana adet düzenini bile bozdu ..
Valla çok güzel olmuş ellerine sağlık .. Kuzunuz sağsalim doğsun inş .. Şanslı bıdık çok yetenekli ve şeker bir teyzesi var)
Zürafa. Çok iyi olmuş. Gözüm ilk ona takıldı :))
cok begendim süperrrrrrrrrr ellerine saglık bebegim
önemli ama kötü bişey degilmiş canım
ohhhh rahatladım yavvvv
çok teşekkür ederim. zürafaa.. evet en son onu yaptımsen seviyosun zurfaaları
sağol canım. oh be rahatladım ben dehadi geçmiş olsun..
merhaba arkadaslarım.. kimsecikler uğramıyo ama ben cok uzuluyorum.. nufusumuz azaldı iyice
Cevaplarınız için teşekkürler bayanlar, oğlumun uykuları son 1 aydır çok bozulmuştu biraz da huysuzdu istediği olmayınca kafasını yere vuruyordu uykusuzluktan da huysuzdu doktora gittiğimizde de odada koşturup durunca biraz da etrafı inceledi dağıttı adam hiperaktif teşhisi koydu tabi moralim bozuldu hani benim bildiğim 3-4 yaşından önce teşhis konulmuyor ve 3 ilaç verdi antidepresan tarzında o yüzden bu dönemdeki yaşıtlarını merak ettim gurbette ailemden uzak yaşıyorum oğlumla hergün evdeyiz ve bu teşhisten sonra psikolojim de bozuldu
odada koşturdu diye hiperaktivite teşhisi mi koyduiyi de, asıl adı "HİPERAKTİVİTE VE DİKKAT BOZUKLUĞU" olan bu sendromun teşhisini koymak öyle kolay değil ki. zaten adı da hiperaktivite değil aynı zamanda dikkat bozukluğu da olmalı yani her koşturan çocuğa hiperaktif denemez. dikkatini toplayamıyor, 2 küpü üstüste koymaya sabrı yok, 2 dakika oturamıyor ve her işi yarım bırakıyor ise teşhis konur. zaten bunları gözlemlemek 3-4 yaşından önce olamıyor. 2 yaşındaki çocuk zaten belli başlı bir iş yapamadığı için konsantrasyonunun bozulduğu da anlaşılmaz ki. bütün bunları, arkadaş çevremizdeki psikiyatrist ve çocuk doktorlarının "yaramaz ve hareketli çocuğun adını hiperaktif koyup dayıyorlar antidepresanı azizim" konuşmalarından biliyorum. ona bakarsanız, bizim oğlan yemek yerken bile salonda koşturur, 5 dakikadan fazla oturamaz. en son doktor kontrolünde, ben doktorla konuşurken odayı değil, tüm poliklinik katını turlamıştı. ben doktora koridorun sonunda oğlumun peşinden koşarak, "sizi dinliyorum doktor hanııııım. devam ediiiinnn" diye sesleniyordum. doktorun tepkisi "ay ne kadar hareketli ve özgür bir çocuk. harikaaa" olmuştu.
nacizane tavsiyem, antidepresanlar gibi yaptıklarından çok yıkmalarıyla bilinen, işe yaradıkları henüz gösterilmemiş yetişkin ilaçlarıyla çocuğunuzun sağlığıyla oynamayınız. en azından 3-4 yaşını bekleyip, birkaç farklı doktora gösteriniz.
çok teşekkür ederim. zürafaa.. evet en son onu yaptımsen seviyosun zurfaaları
sağol canım. oh be rahatladım ben dehadi geçmiş olsun..
merhaba arkadaslarım.. kimsecikler uğramıyo ama ben cok uzuluyorum.. nufusumuz azaldı iyice
Merhaba annecikler.. Evet siz istisnaymışsınız. Meğer siz haklıymışsınız. Face grubunda çatırdamalar başladı ne yazık ki :18::18:
Hayırlısı olur inş Mayıs annelerinde de olmuş ben bilmiyorum , bir ara katıldım ama takip edemediğim için çıktım .. En iyisi burası bence bizbize oluyoruz iyi oluyor ..
Gönül kızımız nasıl ,
Merhaba annecikler.. Evet siz istisnaymışsınız. Meğer siz haklıymışsınız. Face grubunda çatırdamalar başladı ne yazık ki :18::18:
samimiyetimiz bozulmasın inşallahmaşallah deyiniz bakıyim
Çok teşekkür ederim Meleğim anne. Hayırlısı olsun inş. Siz de ayrı bi huzur var hakikaten.Gönül kızım iyi çok şükür.Yaramazlıkta son noktadayız maşallah yerinde durmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?