2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben Babyimden eminim en kral şekilde ağırlayacaktır sizi hiç şüphem yok amma velakin başımın üstünde yeriniz var büyük şeref benim içn hepiciğinizi bekleriz. Elimizden gelenin fazlasını yaparız ayyy lütfen gelinnn.

Doğru söylediniz ama onaylamamak mümkün değil yani . Utanmayın Efendim birşey yok bunda :))
Serenay inş görür yazdıklarımızı şimdi tek düşündüğüm bu :18:

Sağol CNm bilmezmiyiz hiç ikinizde cansınız , hataya ben inş gelicem baby ve kızları görmeye eğer sende müsait olursan seve seve tanımak isterim seni ve güzel gönülümüzü )

Sağol CNm bilmezmiyiz hiç ikinizde cansınız , hataya ben inş gelicem baby ve kızları görmeye eğer sende müsait olursan seve seve tanımak isterim seni ve güzel gönülümüzü )

Müsait olmasam bile plan bozarım hiç önemli değil yeter ki haberim olsun. Ayy çok sevindim mutlaka tanışalım.Size Antakya nın meşhurr yemeklerindedn tattırır şişmanlatır gönderririzz oleyyyy.

Müsait olmasam bile plan bozarım hiç önemli değil yeter ki haberim olsun. Ayy çok sevindim mutlaka tanışalım.Size Antakya nın meşhurr yemeklerindedn tattırır şişmanlatır gönderririzz oleyyyy.

Ay Canımsınız baby de aynısını söylüyor ben zaten tombili biriyim daha fazla şişmanlık iyi gitmez ama tadıcam inş yemeklerimizi .. Nazik davetin için çok tşk ederim ..bende çok isterim tanışmayı gelince mutlaka haber verelim inş .

SEKERSIZIM hic unuturmuyum sizi inan hergun ya sizden yada minislerinizden mutlaka birine bahsediyorum ama kizimla tam anlamiyla koyden indim sehire durumu yasiyoruz Eve yatmadan yatmaya girmemize ragmen kizim evin kapisindan girince agliyor Dun gece 4.30 da uyandi bagira bagira agladi addeaaaaa diye inanilmaz tirsmaya basladim bizim zilli tekrar eve donunce ne yapacak :18::18: Yarin Defnecigimin kontrolunden hayirli haberler bekliyorum bebek yuzlu arkadasim

BEYKOZZZ,kusum bende hastalandim tutturamadim yani Sanafa cok gecmis olsun kuzum neyseki cok ciddi birseyin yokmus.Bende hafta ici kontrole gidecegim bakalim bizde durum nedir.Ama ne yalan soyleyim insan tam hazir hissetmese bile kararini verince hemen bekliyor,bildigin adetim 1 gun gecikince ben moda girmeye basladim pat hastalaninca ne bilim insan biran uzuluyor.Neyse en hayirli zamanda olsun ins.

ILKIM canim nice senelere,sanki dun gece seni ruyamda gordum ama net hatirlamiyorum hayal gibi.

MUTLUM canim Allah kovustursun hemde en dopdolu kollarla(anladin sen soyle parfumler vb )

MELEGIM canim nasilsin?Ben bomba gibiyim memleketim misss gibi gunluk guneslik inan incecik gomlek ve incecik deri ceket isimizi goruyor.Hic donmek istemiyorum Karsa.Oraninda kendine has guzellikleri var tabi ama ben ve kizim bu iklime alismisiz zor geliyor...Sen iyi anlarsin beni malum sende zorlu hava sartlarindasin.

Chihiro,cok gecmis olsun operim o minnak parmaklari.

AZRAECE,nerelerdesin canim cok sık aklima geliyorsun burada da gormedim yazini yada gozumden kacti.

Ya ben farkettimde illaki haftasonu burada kimsecikler yokken yaziyorum neden acaba,kucuklugume inmek lazim Asosyal deseniz degilim ,ezikmiyim neyim Allah allahhhh

SEKERSIZIM kusum canim nasilsin adini gorunce altta cok sevindim.En son yazistigimizda yazacak cok seyim vardi ama yolculuk cok uzun olunca Masalla cok zorlandim yazamadim sonrada iste gez toz zaman olmadi.Bide o konu yazilacak turde degil uzunnn uzunn sohbet isteyen bir konu bilmem anlatabildimmi,soyle kahve esliginde

Canımsın iyiyiz çiçekcim ne olsun soğuk havalarla boğuşuyoruz , şu London I'n kasvetli havası beni acaip kasıyor
Neyse sen memleketin bir güzel zevkini sür CNm düşünme döneceğîni anı yaşa ve bol bol moral topla ki bu size gittiğinizde enerji olsun inş .

Kizlar dort gundur yaren nur hasta grip bir yandan gunde bir kere o da gece olmak üzere kusma ve ateslenme geciriyor.bir dun gece olmadı.

Bugun hic iyi degilim.hatta son birkac gundur iyi degilim.suanda cokmus durumdayim.

Esimde kalb e giden damardan biri tikaliymis ama cok degil
Kolestrol yüksekmis.uc ay takipten sonra net karar verilecek.

Icim oyle sıkılıyor ki anlatamam kizlar.suan söyle uçsuz bucaksiz bir yere gitmek istiyorum.

Yaren nur sa son derece mizmiz ve inatci oldu
Bir haftada çocuk koptu benden.resmen direniyor bana.sanki benim kizim degil bu çocuk. Cok uzuyor beni.o yüzden herkesi kovasim geliyor evden.bir hafta oldi evde coluk ocuk yedi kisi yasiyoruz.

Ay yazıyorum rahatlamak icin.suan krizdeyim çünkü. Tabi suanki asiri sinirimin bu derece bana kotu yansimasinin nedeni son yyirmi dort saattir duman almıyor olmam.butun gun o kadar zor gectiki.

Kendimi kontrol etmeye calisiyorum.dislerimi sıkıyor um ama hikaye
Esim icin bırakıyorum lanet olasicayi.cunku daha otuz iki yasinda.adamda gram yag yok neredeyse. Kilo yok.nerden cikmis anlamadim.

Yani moralim her kulvarda bozuk.dua edin bu kardesinize.uzgunum...

Çok yerinde yazmışsınız inş annemiz bizi okumuştur ve ilaç vermeye başlamamıştır ..
Cevaplarınız için teşekkürler bayanlar, henüz ilaç vermedim çünkü bir doktorun çocuğumla iletişim bile kurmadan oturduğumuz anda bize beynin yapısını ve hiperaktiviteyi anlatması hiç mantıklı gelmedi sonuçta 21 aylık ve hareketli ve uykusuz kalmış bir çocuk karşısındaydı üstelik bu çocuk çok fazla dışarı çıkmıyor o yüzden dışarıdaki herşey ona ilginç geliyor ve sanki özgürlüğünü kazanıyor gibi hareketleniyor. Bir de dikkatimi ne çekti oğluma doktora vermesi için barkod fişini verdim aldı verdi doktor amcasına aferin dedim oğlum da kendi kendini alkışladı adam da bu çocuklar böyle olur hep insanları memnun etmeye çalışırlar halbuki evde canı isterse dediklerimi yapar keyfi yerindeyse yapar bazen de hiç oralı olmaz yani adam 20 dk da herşeyi genelliyor. Belki de merkezi sinir sistemi daha çok gelişince ortama daha uygun davranacaktır yaşı ilerledikçe düzelir inşallah. Benim orada biraz yönlendirilmeye tavsiyeye ihtiyacım vardı ama doktor ilaçtan başka birşey vermedi özellikle şu öfke durumunda ne yapmalıyım gibi yani bana duruma yönelik hiçbir öneride bulunmadı, dediğiniz gibi toplum her hareketli çocuğu hiperaktif diye adlandırıyor,hatta oğlum konuşmuyor diye ilaç bile verdi kutusunda da 8 yaşından küçükler kullanmamalıdır diyor adam öyle bir konuşuyor ki eşim bile kendini inandırdı ilaçları vermedim diye çatıştık, benim moralimi çok bozdu bu doktor belki oğlum da son günlerde benim bu depresif halimden etkileniyordur. Ben de bir proftan özel randevu aldım hem aklımdaki sorulara cevap bulmayı hem de biraz rahatlamayı ümit ediyorum hem de bazı zor durumlarla nasıl başa çıkacağımı öğrenmek zorundayım belki yanlış davranıyorumdur özellikle şu inatlaşma ve öfke durumlarında...yarın randevumuz var hakkımızda hayırlısı olsun

kizlar merhabaaa en sevdigim gunun aksamindan herkese opuicukler yolluyorum!
Hos eve az once girdim bu hafta da pestilimi cikardilar

Bu sene DG hazirliklarina baslayamadik gitti gecen sene ne kadar kurtluyduk bir beni mi sardi yahu telasi kimseden cit cikmiyorr

Evimizi aldik kizlar Allah borcundn da kolayca kurtrsin insallah isteyen herkese nasip etsin

Serenay hanim Chihiroya sonuna dek katiliyorum henuz cok kucukler lutfen ilac vermeyin

Beykozum gecmis olsun esmer bombam ufoyu yakmadiniz miydi yoksaaa???!!

SEKERSIZim kapi susunuz sahane olmus bayildim! Kenar dikisini nasil yaptin ben de Omere yapmistim ama kenar dikisini beceremedim:)

NAGISIM su an yaninda olup sarilasim geldi sana, hic kiyamam
Esinin gayet iyi cikacak sonuclri endiselenme, dua ettim hemen simdi sizin icin
Ufakliklar bu ara 2yas sendromunun dibine vurdular hepimizinki bi cesit bazen oynatmaya ramak kaliyor

Kizlar yarin sirketten misafirlerim var hepsi her gidisimde super ikramlar hazirliyor cok baski altindayim bana best of tariflerinizden pratik birseyler onerir misiniz:26:

Çok geçmiş olsun canım umarım tedaviden sonra bir şeyciğin kalmaz. Tertemiz olursun yeni yeni bebelere kavuşursun.Öptüm seni balım:)
Sen bu işlerden anlıyorsun cicim çok güzel olmuş ellerine sağlık.
sağ ol tatlım sen de memleketine gitmişsin oh ne iyi olmuş tadını çıkar.Öpüyorum kuzuyu ve seni
Çok büyük geçmiş olsun canım üst üste gelmiş çoğu şey umarım bütün olumsuzlukları atlatırsınız.
Canım hayırlı olsun eviniz dediğin gibi hayırlısıyla, kolaylıkla ödersiniz umarım.
Kıyamam ben onun minik parmaklarına çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun yazdıklarınızı okuyunca bir ara ben de çok kötü günler yaşadım. Allah sabırlar versin ve eşinize de şifalar versin. Eşim ciddi bir rahatsızlık geçirmişti daha sonra da işten çıkarılmıştı neyseki oğlum o zaman 1 yaşındaydı daha sakin akıllıydı yoksa çıldırırdım sanırım. Aksilikler olumsuzluklar üst üste geliyor ve biz bayanlar daha çok yıpranıyoruz o dönemde eşim için çok üzülmüştüm ama zamanla anladım ki evlat ve anne babamdan başka kimse için üzmemek gerek kendimizi. Belki takip etmişsinizdir oğlum da son dönmelerde çok huysuz, uykusuz ve hareketli bütün gün onun huysuzluklarına öfke nöbetlerine ve kendine zarar vermesine engel olmakla geçiyor kendimi unuttum resmen, eşimin yanına gidiyorum yarın gideceğimiz doktorla ilgili birşey söylemek için adam kanepede skype üzerinden bir kadınla sohbet ediyor ve ben gelince hemen kapatıyor ve uykum var deyip susturuyor beni...

Öncelikle CNm balkon işine son verme kararını sonuna kadar destekliyorum inş kolay atlatırsın bu süreçi ve darısı bizlerin başına olur ..
Eşinin inş birşeyi çıkmaz daha genç eminim kendine uygulayacağı sıkı yaşam metodu ile bunu aşıcak , ailemde çok oldu bu rahatsızlığı yaşayan ,, kolesterol zayıf olanda da çıkabilir bu ona bakmıyor , yediklerine çok dikkat etmesi lazım birde şu balkon işini kökünden halletmesi gerekiyor .. Teknolojı çok ilerledi artık kapanan damarları laser operasyonu ile halledîyorlar ama inş buna da gerek kalmıyacak ..
Yaren Nur kuzuma çok geçmiş olsun inş hemen iyileşir fıstık , valla huysuzluk diklenme durumları bizde de var ben çok üzerine gitmeyin kendi haline bırakıyorum ve sanki daha iyi oluyor gibi geldi .. Bilemem her çoçuk farklı olur yinede herşeyi deneyip en güzeline ulaşmak lazım ..
Geçmişler olsun CNm dualarım seninle ..

Hayırlı olsun Ömer paşanın evi :)) inş kolay ödersiniz ve güzel yatırım olur ..
Hangi evi almaya karar verdiniz CNm. Şu mezarlığı gören ev mi , umarım karli bir alışveriş olur ..
Misafirlerin konusunda çok pratik şeyler vermek isterdim ama bilmiyorum , inanıyorum sende çok güzel bir şekilde üstesinden geliceksin CNm ..

Son düzenleme:

Eşinize Allah akıl fikir versin inş. Ben anlamıyorum bu varlıkları İnan . Kolay değil Rabbim dayanma gücü versin ..
Oğlunuzu Prof a gösterme fikri iyi olmuş , yarın inş hayırlı haberler alırsınız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…