2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

her ne kadar insan takmamaya çalışsada herseferinde böyle oluyorsa derviş olsan çatlarsın.benim merak ettiğim yengen heryerde aynımı yoksa bi tek sana mı böyle yapıyor.

tatlıcadı tağrık buğranın konuşmasında bencede bi sıkıntı yok farkındaysan topiğin ömer dışındaki erkekleri konuşma konusunda biraz tembel.eşin haklı 2,5 yaşa kadar beklenmeliymiş.
mercimek salatasınıda : 1su bardağı mercimeği haşladım,yarım su bardağı pirincide haşladım bunları karıştırdım.sonra z.yağında soğanı ve rende 1 havucu soteleyip mercimeğe ekledim.ve istediğin yeşillikleri ekledim.1 limon yarım kaşık sumak tuzu ekledim karıştırdım ben çok sevdim.denemenizi tavsiye ederim.
bende elimden geldiğince oğlumun ve ailemin herşeyini kendim yapıyorum ve çok zevk alıyorum sen kimseye kulak asma önemli olan senin düşüncen bende süt konusunda çok bakıya uğradım herkez biliyor bi ben bilmiyorum kimseye kulak asmadım ve hala doğru yaptığıma inanıyorum.

bence ecenin beslenmesi çok güzel ne kadar özendiğin belli umarım kansızlık olayıda biter.

aklına falan tükürme bunun adına aşk diyolar birbirinize karşı hala böyle olmanız ne güzel.

nagihan bu kürü bende duymuştum inş. faydası olur eşin daha çok genç üstesinden gelir Allahın izniyle.

süt kesme olayında 3. sabahım hala ara ara istiyor ve huysuzlanıyor resmen oğlumdan kaçıyorum 2 gecedir ayrı yatıyoruz .
dün gece benim küçük canavar resmen şımardıda şımardı önce çocukları hırpaladı bu arada hepsi ondan büyük sonrada gitmesinler diye arkalarından ağladı.ama çok eğlendi bende yorulmuşum ama güzel bi geceydi kütük gibi uyumuşum. herkeze günaydın burada hava güzel herkezin günü güzel geçsin.
[/QUOTE]

Talaycım mercimek salatasında halkama olayına takıldım , mercimek ve pirinçleri çok dağılmadan alıyorsun dimi .. Birde bunlar lapa gibi oluyor köfte hamuru oluyor galiba buna yeşillik nasıl katıyorsun düşündüğümde kısır misali gibi mi olucak ? Dimi

Evt Nagiş eşin dediklerinin hepsini yapması lazım hatta babam her sabah soğan suyu içip erkenden yürüyüşe çıkıyordu . Spor da şart . Görümcemde de kolesterol çok yüksek çıkmış ve kadın bir yerden bir tarif alıp uygulamış şimdi çok düşük hatta doktor ne yaptında bu kadar düşürdün diye sormuş . Ben bir öğreniyim sanada veririm tarifi ok .. Ki görümcem elli yaşlarında et yemekten gözleri kan çanağına döner yinede et yemekten vazgeçmiyen bir tip düşün yani ..

Son düzenleme:
Malesef aynı..Feyzanur bildiğiniz gibi öyle iştahlı bir çocuk değil Mahir gibi...En son 10.5 falan gördük ama geçen ay götürmedim şuan son durum ne bilmiyorum kiloda..inş aşarız canım napalım...sağlıklı olsunlar da klasik laf ama yapacak bişe yok malesef...bel ki ev de olsam çocuklara daha çok zaman ayırabilsem fark ederdi tabiii biraz...kısmet napalım...hayırlısı olsun...

ya alıntıları alırken karıştırmışım ortalığı biraz ama siz anlarsınız artık :))) yorgunluktan gözlerim şaşmış valla...

ya alıntıları alırken karıştırmışım ortalığı biraz ama siz anlarsınız artık :))) yorgunluktan gözlerim şaşmış valla...

Kıyamam CNm ya çok üzücü gerçekten ama yinede olaya pozitif tarafından bakmaya çalış .. Buraya doğudan kalkıp geldiniz ki uzakta olsa memleketine tayinin çıktı şimdi biraz daha sabret inş Buda olucaktır . Ne güzel işin var çalışıyorsun Rabbim güç kuvvet versin ve bol kazançlar olsun inş . Eminim senin yerinde olmak isteyen çok ta insan vardır.. Bunları yazıyorum çünkü bazı şeyleri görmen belki seni biraz daha rahatlatabilir ..

evet canım..bunların farkında ve bilincindeyim aslında...çok şükür...ama akşam eve gdip çocuklara yetemediğimi görünce ister istemez üzülüyorum...bi de ben hiç haksızlığa tahammul edemiyorum ondan bu kadar etkileniyorum sanırım...yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım..rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin yeter değil mi? gerisi boş...zaman öyle hızla akıp geçiyor ki..ve giden ömürden gidiyor...Çocuklarımız var büyüyorlar ve hayata anlam katıyorlar varlıklarıyla...yanii dediğin gibi hayatta şükredecek o kadar çok şey var ki...sağlık ve huzurumuz yerinde olsun başta..gerisi gelir di mi...:))))

ben geldimm
bu gün yine dışarıdaydık parka gittik alışveriş yaptık eve geldik çok vakit geçirdik bu gün doyamadım kuzuma yeni yatırdım
şimdi yine işim var uyumuşken halledim gece ev işi gündüz tarık buğra çok güzel oldu yeni düzenimiz

sağol canımda arabamız pek uzun dayanmıycak galiba tarık buğra öyle bi yayılıyo ki sırt kısmı kendi kendine geriye yatıyo..
ben elimle kuvvetli bi şekilde bastırdım geriye gitmedi nasıl beceriyo bu kuzum anlamadım
miradan bahsettiğin zaman dişlerimi sıkıyorum valla maşallah nazar değmesin prensese yerim onun o ağzını
miranın geceyi yatağı tamamlamasıda güzel varsın geç alışsın odasına ve yatağına mutlu huzurlu olsunlarda
bu gün oğlum amba(lamba),amam(tamam),mama,baba,ello(hello),la la la(ı love you) dedi ayy nasıl mutluyum
akşam babasıda duysun diye tekrar ettirmeye çalıştım ıı ıhhh dedi durdu
devamıda gelir inş

her ne kadar insan takmamaya çalışsada herseferinde böyle oluyorsa derviş olsan çatlarsın.benim merak ettiğim yengen heryerde aynımı yoksa bi tek sana mı böyle yapıyor.

tatlıcadı tağrık buğranın konuşmasında bencede bi sıkıntı yok farkındaysan topiğin ömer dışındaki erkekleri konuşma konusunda biraz tembel.eşin haklı 2,5 yaşa kadar beklenmeliymiş.
mercimek salatasınıda : 1su bardağı mercimeği haşladım,yarım su bardağı pirincide haşladım bunları karıştırdım.sonra z.yağında soğanı ve rende 1 havucu soteleyip mercimeğe ekledim.ve istediğin yeşillikleri ekledim.1 limon yarım kaşık sumak tuzu ekledim karıştırdım ben çok sevdim.denemenizi tavsiye ederim.
bende elimden geldiğince oğlumun ve ailemin herşeyini kendim yapıyorum ve çok zevk alıyorum sen kimseye kulak asma önemli olan senin düşüncen bende süt konusunda çok bakıya uğradım herkez biliyor bi ben bilmiyorum kimseye kulak asmadım ve hala doğru yaptığıma inanıyorum.

bence ecenin beslenmesi çok güzel ne kadar özendiğin belli umarım kansızlık olayıda biter.

aklına falan tükürme bunun adına aşk diyolar birbirinize karşı hala böyle olmanız ne güzel.

nagihan bu kürü bende duymuştum inş. faydası olur eşin daha çok genç üstesinden gelir Allahın izniyle.

süt kesme olayında 3. sabahım hala ara ara istiyor ve huysuzlanıyor resmen oğlumdan kaçıyorum 2 gecedir ayrı yatıyoruz .
dün gece benim küçük canavar resmen şımardıda şımardı önce çocukları hırpaladı bu arada hepsi ondan büyük sonrada gitmesinler diye arkalarından ağladı.ama çok eğlendi bende yorulmuşum ama güzel bi geceydi kütük gibi uyumuşum. herkeze günaydın burada hava güzel herkezin günü güzel geçsin.
[/QUOTE]

evt canım haklısın erkekler biraz daha tembel..zaman herşeyin ilacı bekliycez artık
tarifini not aldım en kısa zamanda yapıcam
burdaki annelerin sütten kesmeleri beni çok duygulandırıyoumarım yarını ve diğer günleri daha rahat atlatırsınız

tarık buğrada sizin ellerinizden öpüyo chihiro hanım teyzesi

bırak canım gitsin mutfağın dün temizledim ama şu an darmadağınçok nankör ev işi çooook..şimdi balkonları yıkıycam ertesi gün yine batıcak

eklemez olur muyum hiç canımellerine sağlık
Eki Görüntüle 976155

bu gayet güzl gözüküyo ellerine sağlık beybimin

üzüldüm canımumarım diğer tayin istemende herşey gönlüne göre olur

he şöyle ne güzel yazmışsın önce sağlık huzur olsunda diğerleride sonradan olsun inş:)

mutlum şurup verdi doktor kullanıyoruz inşallah çabuk toparlarda vermek zorunda kalmam o acı şurubu eceye( kızlar sağolun dediğiniz şeyleride yapıyorum hep ama ırsi bişey olacak bu galiba. hep diyom ben zaten bu kız anasına çekmiş diye:))

nagişim 2. bebeyi hatta insan bir düzineyi bile yapmak istiyorda sadece istemekle olmuyor işte( maddi manevi olarak hazır olmak gerek yoksa olduktan sonra çaresine bakarız bana göre yanlış. hayırlısıyla gelsinlerde ne zaman olur orası Rabbime kalmış.

yarın sevgililer günü ve fark ettimki kimse takmadı forumda bunu:)) ahh aahhh nerde o eski günler:)) benim x men kaban almış bana yine bir ihtiyacımı bir güne denk getirip yırttı kendince:))

Hayırlı olsun kabanın CNm , bizimkide sordu ne istersin diye bende huzurumuzu bozma yeter dedim :)) valla beni üzmemesi en güzel hediye olur gerisi boş geliyor bana ..

Mahir'in her geçen gün gözüme bir başka tatlı gelmeye başladı , habire çoçuk. Proğramından İngilizce kelimeler öğreniyor kuzum .. Türkçe zor geliyor galiba herşeye okey diyo ya :)) bugün düşündümde tüm yalnızlığımı Mahir'le paylaşıyorum , çok şükür oğlum var yanımda oda olmasa çekilmez bu ülke ..günün onunla oyun oynarak geçiyor , hemde koşturmaca şeklinde gidiyor .. Sayesinde çoçuk oldum tekrardan .. Benim en büyük ,en tatlı , en değerli sevgilim "oğlum " .. Iyiki varsın kuzum Rabbim Mahir'ime ve bütün çoçuklarımıza bol rızıklı uzun ve güzel ömür etsin inş . Âmin

Meleğim hanım meleğim hanımBiz kimsenin teyzesi değiliz bu topikteEvet biraz karta kaçmış olabiliriz ama
sende ne çaktırıyosun şimdi Ablasıyız dersen olurAncak beykozun abası oluruz ama

anca benim abam olur mutlu dagılın
canlarıım saka bir tarafa 4günddür migrenle savas veriyorum aglayarak kusarak geciyor günlerim bana dua edin canlarım cok zor
doktora gittim 2 kez
kücük serum taktılar birde igne yaptılar hala agrım var

yok canım ne stresi inan öylesine yapıyorum
hiç bebegim olmasaydı cok sitres yapabilirdim ama rabbim bana bagıslasın oglusum var

yok canım ne stresi inan öylesine yapıyorum
hiç bebegim olmasaydı cok sitres yapabilirdim ama rabbim bana bagıslasın oglusum var

gününüz aydın olsunn:)
ben bi anormal oldum son zamanlarda gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıyorum inanılmaz bi enerji patlaması yaşıyorum
bu gün cuma şekerler hepinize hayırlı cumalar veeee son iş günü
bir deee sevgililer günü
biz evlendiğimizden sevgililer gününde hediye almayız bu sebeple hiç kafamı ne alsam diye yormadım hiç bir beklentimde yok
bu gün tarık buğrayı ve kankasını avmeye götürüp top havuzuna sokup atlı karıncaya bindiricektik ama hava bulutlu yağmur yağıcak gibi götürsem mi götürmesem mi bilemedim..orda da çok eğleniyo meleğim sanki aylardır evdeymişte ilk defa dışarı çıkmış gibi davranıyo

günün menüsünü henüz bulamadım tarık buğra için kıymalı,havuçlu ve şehriyeli tarhana çorbası
günün şarkısı:shakira&rihanna can't remember to forget you
günün rengiijamalarımın rengi olan kırmızı ve siyah

umarım ecemin değerleri çabucak düzelir ama beslenmesi çok dediğin gibi ırsi olucak demek ki canım
doğru kız bu sene sevgililer günü hakkında hiç konuşma olmadı..geçtiğimiz seneyi hatırlıyorum herkes daha heyecanlıydı
hatta ben mutlumdan duyup kalpli kalıpta havuç salatası yapmıştım güzelde bi masa hazırlamıştım
topikçe 1 senede yaşlandık galiba
kabanın hayırlı olsun canım bu sene kış yok seneye kullanmaya başlarsın artık:)

Hayırlı olsun kabanın CNm , bizimkide sordu ne istersin diye bende huzurumuzu bozma yeter dedim :)) valla beni üzmemesi en güzel hediye olur gerisi boş geliyor bana ..

süper bi cevap olmuşhakikatten en büyük şey sağlık ve huzur onlar olunca insanın gözü pek hediye görmüyo
inş yuvanız huzur ve mutluluk dolsun meleğim

aynen canım hatta akşam geç yatırdım çok tatlı oldular çok
kuzum önce ingilizce öğrenicek galiba
idediğin gibi iyiki var yavrularımız doğduğu günden bu yana her gün su gibi geçiyo
duan içinde aminn canım..Allah sıkıntılarını göstermesin inş..hayırlı bi evlat olsunlar

ah canım çok geçmiş olsun arkadaşımdan bilirim o da senin ki gibi bi tutunca perişan olurdu
seruma ve iğneye rağmen hala ağrının olmasıda çok kötü
Allah tez zamanda şifa versin canım

Son düzenleme:
Talaycım mercimek salatasında halkama olayına takıldım , mercimek ve pirinçleri çok dağılmadan alıyorsun dimi .. Birde bunlar lapa gibi oluyor köfte hamuru oluyor galiba buna yeşillik nasıl katıyorsun düşündüğümde kısır misali gibi mi olucak ? Dimi[/QUOTE]

meleğim mercimekler pişmiş olacak pirinçler dağılamayacak ılık iken birbirine karıştıracaksın en son yeşillikler eklenecek lapa olmacacak.

2015 e az kalmış alyel ama eş durumlarıda sıkıntılı oluyor inş seninki gönlüne göre olur zaten sabrediyorsun biz çalışan annelerin zamanının ve enerjilerinin çoğu yolda gidiyor zaten.

Allah mutluluğunuzu daim etsin meleğim ne güzel yazmışsın.

canlarıım saka bir tarafa 4günddür migrenle savas veriyorum aglayarak kusarak geciyor günlerim bana dua edin canlarım cok zor
doktora gittim 2 kez
kücük serum taktılar birde igne yaptılar hala agrım var

beykoz geçmiş olsun migren öldürmüyor ama süründürüyor

Günaydın sevgili arkadaşlarım 14 şubat ailelerimize aşk getirsinmutluluk getirsin
Bunlardan bizde bol bol var diyenlere de e daha fazlasını getirsin
Özel günleri çok severim ve kutlarımçünkü bizler öyle her daim hayatları güllük gülistanlık olan kutlamadan kutlamaya koşan
insanlar değilizBende özel günleri hayatıma katılan birer renk olarak gördüğümden seviyorum Akşam için çekirdek ailemle
evimde yemek yemeyi planlıyorum ama ana yemek yapmadımEve giderken 1-2 bişey alıp eşime güzeeel bir sofra kurup almayacağım deyip parama kıydıp aldığım kazağı ona vericem Bu hayat koşuşturması içinde belki biraz renkleniriz diye düşündümBelki de kızımızı sonra kayınpedere bırakıp sinemaya bile gideriz Hayatı benimle benzer monotonlukta geçen anne arkadaşlarımı da bu günü eğlenceli bir hale çevirmeye davet ediyorum:13: Kıpırdayın kızlarne zamandır yapmadığım şekilde süslenip püslenip eşofman dışında bir elbise giyip sofraya oturmak bile iyi gelebilir
Hepinizi çok seviyorum

Günün yemeği:henüz sadece mercimek çorbası
Günün şarkısı:gamsız hayat
Günün sözü: Ey Sevgili…
Sevdam bil ki yüreğine emanet’tir..
Emanet’in saklı bir hazine yüreğimde…
Yüreğim asla zeval vermeyecek emanet’ine..
Peki ya benim ‘emanetim’, yüreğinde ne değerde..?(mevlana)

Hayırlı cumalar

GÜNAYDINNN VE HAYIRLI CUMALARRR ve ve ve

14.02.2010 ♥♥♥♥ 14.02.2014...Canım kocam bugün evliliğimizin 4.yılı Birlikte geçireceğimiz her günün bir öncekinden daha güzel olması dileğiyleee,,,,daha nice nice yıllara.aşkımmmmm SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMM ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ve mutlu hissediyorumm evleneli 4 aşkımı tanışalı 14 yıl oldu.koca 10 yılın sonunda olurdu olmazdı iyi gün kötü derken bu günlere geldik ve en güzeli dünya tatlısı oğluşumuz var allahım bu günlerimizi aratmasın herkesin yuvasına sağlık ve huzur versin aminnnnn

aziz dostum Babyceren,
dün haşhaşlı kek muhabbetinden sonra akşam denemeye karar verdim. deneme dediysem, "daha iyisi olacak" anlamında değil, "olup olacağı bu işte" manasında

Son düzenleme:
Hayatı benimle benzer monotonlukta geçen anne arkadaşlarımı da bu günü eğlenceli bir hale çevirmeye davet ediyorum:13: Kıpırdayın kızlar

keşke, eşlerimiz de "2012 mayıs babaları"na üye olsa da, onları da birileri monotonluktan çıkmaya davet edip, bizlere sürpriz hazırlatsa ne güzel olurdu ammaaaa nerdeee

neyse, davetiniz bendenizi ziyadesiyle heyecanlandırdı. bugün lab.da çok yoruldum ama akşam ailecek bir yere gidip ufak birşeyler yemeyi planlayayım. oğlanı güzelce giydiririm, kendim de giyinirim. dahasını yazamıyorum, eşim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…