QUOTE=BabyCeren;33984509]ah canım ben bazen ne anlatmak istedigimi anlatamıyorum bu benim suçum,,düşüncelerimi dogru şekilde yazıya dökemiyorum,,sorun yigenime yemek yedirmem degil,sen beni anlıyosun dimi melegim:)
sorun benim yemek hazırlamamda degil,,
sorun yengemin rahatlıgı..mesela bir örnek vereyim geçen amcamlardayız orda küçük çok yok bende yanıma yemegimi aldım gittim ve yengemde geldi,,neyse çağlanın yemegini yediriyorum yigenim zaynepte geldi agzını açtıyani o da benim canım şimdi çocuga yedirmesen olurmu,,yarı yarıya paylaştırdım ama ne benim kızım doydu ne onun kızı yani sen olsan sinirlenmezmisin
ay sinir oldum içim şişti
neyse sen bana gel yemek derdini düşünmemahire çeşit çeşit yemek yaparım ben
hoşbuldum chihiro cum; az önce de yazdığım gibi tayin istedim hem de bu 4. defadır ..malesef benim değil torpili olan arkadaşın tayini çıktı...Canım çok sıkkın geçen haftadan beri...[/QUOTE
ne pis bi durum insanın hakkı olmasına rağmen böyle bi duruma düşmesi.Rabbimden sana sabır ve güç vermesini diliyorum tayin istemeye devam edeceksin ama değilmi.inş. bi sonrakinde çıkar.eşimin tayini çıktı ama daha benim tayinim var bakalım ne olacak korkuyorum valla çocuklarım küçük olacak bana ihtiyaçları olacak inş. hayırlı bi yer olur.
CNm senin daha tayinin çıkmadımı ben ikinizede çıktı sanıyorum ve sadece göreve başlama tarihleri farklı sandım .. Peki sana çıkmana olasılığı varmı CNm ya öyle birşey olursa dedim ne olur Rabbim kolay kılsın inş zor be tâlay .
Harika ve enerjik birgun olsun ins kizlar.
Yoldayim.gunun sarkisi m.dalkilic bi hayli:))
Dun gece tam yazarken sarj bitti.
Mutlucum beni günün merak edilen arkadaşı secmissin:)) sagol cnm benim.iyidir iste idare ediyorum.
Melegim esimin 3 ay sonra kontrolü var ve kendine cok dikkat etmesi lazim. Sigarayı birakmali.asiri yagli yiyecek ve kirmizi etten uzak olacak.asiri heyecan yapmayacak kendini cok yormafyacak.kalp krizi gecirme risko yuksekmis.offf.bitmez.kafam cok dolu.tatil plqnina yogunlasamiyorum.kolesterol icin musterileri.den duyduğum bir formul var onu uyguluyoruz.aksamdan kirilip bi su bardagina konulmus cevizi sabah ac karnina yiyecek suyunu icecek.20 gun duzenli yapmak kolesterol diye bir şey birakmiyormus.oyle iste.sende durumlar nasıl?
Tatlicadim sen nasılsın? Tarik bugrayi kardesleriyle bulusturman cok iyi.bende ablam ve kardesimle bir araya gelmeye calisiyorum.cok sagol cnm.ins sikintilarj atinca tekrardan deneyecegim.biskuvi ekmek yapimi icin Tebrikler valla.ben hiç yapmadım denemedim bile.tatli sevmiyor demek aslinda iyi birsey ya.keske bende sevmesem:)) yaren nur da seviyor gibi gibi.
Yemek konusunda da beende de var o takinti.ne yapayim gittigim yerde yemek olmayabiliyor.dalga konusu oluyorum. Meyve yogurt corba yemek vs.tasiyorum da tasiyorum yani.
Neyse canlar benim.mesai basladi.ben kacar.optum hepinizi:))
Malesef aynı..Feyzanur bildiğiniz gibi öyle iştahlı bir çocuk değil Mahir gibi...En son 10.5 falan gördük ama geçen ay götürmedim şuan son durum ne bilmiyorum kiloda..inş aşarız canım napalım...sağlıklı olsunlar da klasik laf ama yapacak bişe yok malesef...bel ki ev de olsam çocuklara daha çok zaman ayırabilsem fark ederdi tabiii biraz...kısmet napalım...hayırlısı olsun...Hşg CNm , tayin olayına üzüldüm Rabbim gönlüne göre versin inş . Kızlar nasıl CNm , feyzanur nasıl oldu , yemesi boyu kilosu iyimi .. Bizde halan yemek yeme sıkıntısı var bir aşamadık bu durumu gitti(
devam edecm canım mecbur..hayırlısı bakalım önümüzdeki maçlara bakacaz...:)İnş Rabbim de size gönlünüze göre nasip eder hakkınızda hayırlısı olsun canım....hoşbuldum chihiro cum; az önce de yazdığım gibi tayin istedim hem de bu 4. defadır ..malesef benim değil torpili olan arkadaşın tayini çıktı...Canım çok sıkkın geçen haftadan beri...[/QUOTE
ne pis bi durum insanın hakkı olmasına rağmen böyle bi duruma düşmesi.Rabbimden sana sabır ve güç vermesini diliyorum tayin istemeye devam edeceksin ama değilmi.inş. bi sonrakinde çıkar.eşimin tayini çıktı ama daha benim tayinim var bakalım ne olacak korkuyorum valla çocuklarım küçük olacak bana ihtiyaçları olacak inş. hayırlı bi yer olur.
CNm senin daha tayinin çıkmadımı ben ikinizede çıktı sanıyorum ve sadece göreve başlama tarihleri farklı sandım .. Peki sana çıkmana olasılığı varmı CNm ya öyle birşey olursa dedim ne olur Rabbim kolay kılsın inş zor be tâlay .
canım şöle ...biliyorsun biz doğudan Bursanın ilçesine geldik.önce ben geldim sonra eşim eş durumuyla geldi...nerdeyse 2 yıl olacak..evimiz merkezde olduğu için büyük kızın okulu, küçüğün bakıcı olayı ,ailelerimiz,kendi evimiz, hep bursa merkezde bu şartlar oluştuğundan gidiş geliş yapıyoruz...günün nerden baksan 3-3,5 saati yolda geçiyor...işyerinde, yolda, o kadar yorgunluktan sonra çocuklara enerji kalmıyor...hiçbi düzen yok nasıl gelişirse öle yaşayp gidiyoruz..yaniii yorgunluk hiç bitmiyor ...çocuklara yetemiyorum..kendime bile yetemiyorum..merkeze tayin aldırabilirsek tam düzen kuracağız ama olmadı bi türlü işte...süt izinlerimi bile adam gibi kullanamamıştım mesafeden dolayı...şimdi ki beklentimiz şu şekilde...2015 mmmmmayıs ta eşimin burdaki mecburi görev süresi dolunca tayin isteyecek bu sefer de ben eş durumu isteyecem inş bu sefer olur...işte böyle canım yaaa...dolmuşum ya biraz uzun oldu sıkılmazsınız umarım...
ya alıntıları alırken karıştırmışım ortalığı biraz ama siz anlarsınız artık :))) yorgunluktan gözlerim şaşmış valla...
Kıyamam CNm ya çok üzücü gerçekten ama yinede olaya pozitif tarafından bakmaya çalış .. Buraya doğudan kalkıp geldiniz ki uzakta olsa memleketine tayinin çıktı şimdi biraz daha sabret inş Buda olucaktır . Ne güzel işin var çalışıyorsun Rabbim güç kuvvet versin ve bol kazançlar olsun inş . Eminim senin yerinde olmak isteyen çok ta insan vardır.. Bunları yazıyorum çünkü bazı şeyleri görmen belki seni biraz daha rahatlatabilir ..
Selam canımEvet bi kan tahlili yaptır bencede
Maşallah KayramaŞimdi minyon olabilir ama ilerde upuzun bir delikanlı olur boncuğum
Yakın bir arkadaşımın eşi bebekken tam topaç gibiymiş tombiş ve minik fotoğraflarını gördüm şok oldum,,şimdi ise maşallah hepimize tepeden bakıyor
Süt içmemesi gerçekten çok yorucu olmalı çünkü süt büyük nimet gerçekten,sürekli muhallebi yapmanı geçtim görmek bile sıkar senin dediğin gibi..Yavaş yavaş daha cıvık yapsan mesela yemez mi acaba?Kendi yesin döksün saçsın ama sulu olsun kaşıklasınSüte geçiş gibi olur...Sonra da kaşıkla içer sütü diye geldi aklıma..Belki de sen denemişsindir gerçi canım...
Allah sağlığını huzurunu daim eylesin.Uyku sorunun olmamasına da maşallah
Oyyyy herbişeyi de anlarmış ya yerim ben o Tarık Buğrayı
Arabanız hayırlı olsun ve uzun süre dayansınEkmeği bile kendin yapman da süper canım sen kimseyi takma ve devam et Ne şanslı Tarık Buğra da hem senin gibi bir annesi var hem de kalabalık ailede musmutlu büyüyor
Bal için bişey diyemicem aldığın ne olursa şifa olsun inşallah,yalnız bazı ballar ağır geliyo diye bende duymuştum..
Mira kendi odasında her gece uyumadığı için yazmadım size ama şöyle diyim nerde uyursa uyusun mutlaka kendi yatağına alıyoruz zaten ve sabah yatağındannn günaydıııın Miya kaktııı diye bize sesleniyor artık
Kısacası daha çok yeni olmakla beraber Mira birkaç gündür gece hiç kalkmıyorAma tabi geç uyuma durumu devam ediyor hala Zilli bu sabah babasına "nüt ısıtmısın babacıkım" dedi
Unutmadan,Tarık Buğranın konuşmasına takılma bencede,zaten biliyoruz her çocuk ayrı ama insan yine de yavrusu yesin içsin konuşsun uyusun ve bunların hepsi normal zamanda olsun istiyor dimi..Yakında bıcır bıcır olacak bütün yavrularımız inşallah
Sende öpüldün bebebemm:) Tatlı dilli NagişimEşin inşallah senin yaşam koçluğun sayesinde kolastrolden kurtulur
O vazgeçse bile sen vazgeçme sigarayı bırakmaktan canım..Sendeki azmi görüp bırakacaktır eminim...
Yaren Nurun iştahı düzelmiş her daim iştahlı olmasını diliyorum
Evet seni merak ettim yaw,gelip yaz istedimtopiğe enerji ve mutluluk geliyor kalabalık olduğumuzda
CanımsınKuzzulkurtumsun iyide ben gerçekten dün hiç sinirlenmemiştim yaw Sinirlenince herhangi bir simge kullanmam zaten Direk yazarım rahatlarım
Atladığın bişey yok bence canım, normal yumurta yemiyorsa çorbasına eklesen terbiyeli olsa çorbaları?
Kuru üzümü biraz arttır istersen gün içinde birde mesela sebzelerden alınanmax%10 demirin emilimini arttırmak için C vitamini kullanabilirsin demişti dr.,örneğin ıspanak yemeği yedirirken yanına portakal suyu içirmek gibi..
Bu arada Mira'da benim sevmediğim yiyeceklerden yemiyor,bende inandıramıyodum kimseyi ama inan çorbanın içinde 1 parça kereviz olsa ağzına sürmezHatta görümcem inanmadı ama görünce çok şaşırdı Ama bizde de böyle
Dr. demir depoları için herhangi bir şurup falan önermedi mi canım?
Ne diyim yaw Bravo Eğer bu ikonun yanında kayınpeder eşim ve eşimin ailesinin kelimeleri kullanılmamışsa şaka olarak eklenmiştir İşin tuhafı konuşmalarımızda bozulunacak bişey yoktu ve ben anlamadı siz niye
böyle düşündü
QUOTE=BabyCeren;33984509]ah canım ben bazen ne anlatmak istedigimi anlatamıyorum bu benim suçum,,düşüncelerimi dogru şekilde yazıya dökemiyorum,,sorun yigenime yemek yedirmem degil,sen beni anlıyosun dimi melegim:)
sorun benim yemek hazırlamamda degil,,
sorun yengemin rahatlıgı..mesela bir örnek vereyim geçen amcamlardayız orda küçük çok yok bende yanıma yemegimi aldım gittim ve yengemde geldi,,neyse çağlanın yemegini yediriyorum yigenim zaynepte geldi agzını açtıyani o da benim canım şimdi çocuga yedirmesen olurmu,,yarı yarıya paylaştırdım ama ne benim kızım doydu ne onun kızı yani sen olsan sinirlenmezmisin
ay sinir oldum içim şişti
neyse sen bana gel yemek derdini düşünmemahire çeşit çeşit yemek yaparım ben
size de "hello" tatlıcadı hanım
yok hayır, mesajınızın sadece bu kısmını okumadım, hepsini okudum.
tarık buğranın hafızasına maşallah diyorum
dışarı çıkarken yanınızda yemek götürmenizi takdir ediyorum. bendeniz öyle değilim malesef
ve ev oturması.... aaah ahhhannem ameliyat olup da, oğlana baktığım zamanda 1 defa annemi görmeye ablama gitmiştim. yıllardır ev oturması yapmadığımı o zaman farkedip hüzünlenmiştim. tabiki aradaşıma vs gidiyorum ama orda ev oturması gibi değil de, kitap okuma grubu olduğundan yayılamıyoruz pek
böyle işte... tarık bğranın gözlerinden öpüyorum
selam tatlışlar
giyindim süslendim misaficiklerimi bekliyorumgelselerde gitselerde kurtulsam
eşimin akrabaları gelecek ve sanırım kaynanamda gelecek:86kadaaa mutluyum ki anlatamam:86 nu öyle çok özlemiştim ki:86:
içime sokasım geliyo:86:
haşhaşlı kek yaptım başkada birşey yapmadımzamanım kalmadı
zaten kahve içmeye diye geliyolar:86:
çikocum aferim akıllanmışsın:))ya eger ayda bir görüştügün insansa ne sorun olacak kisen yine bildigin gibi yap:86:
mutlum canişkom ben tabikide sinirlenmedigini çok iyi biliyorumama melegim öyle yazınca açıklıyım dedim ondan sende yalnış anladın:)bende senin gibiyim eger sinirliysem veya ciddi bi konu konuşuyosak düz yazıyorum
neyse bu yalnış anlaşılmaya son verelim yoksa gerçekten sinirlenecemkapişko
tatlıcadı hamarat hatun mutfagı halletmişsin darısı bana inşallahbenim mutfak elden gitmek üzere
eşininde sana yardımcı olması çok güzel
turuncu sagol canım beni çok iyi anlamışsın:))sonuçta zeyno benim yigenim ona canım fedaçocuk bu sonuçta canıda çeker ama hani oda birçeşit getirse biraz ondan biraz bundan karınlarıda doyar:)haftada 2 defa görüşüyoruz o yüzden yaptıgı zoruma gitti ama yinede o degişmeyecek ben degişecem:86:yanıma fazladan almaya devam edecem:86: çok relaxım:86:
kaynanamı görecem ondan böyleyim:86:
ama haklısın hayatı ertelememek lazımbundan sonra daha boşvermeye çalışacam:18:komşuya giderken arkama bakmadan kapıyı çekip çıkacam
Baby, kekinde bir karanlık olduğunu farketmiş yeniden kek çırpmış
Buyrun babynin haşhaşlı kekinin son hali
Bu büyük ve gösterişli bol haşhaşlı parçayı da bizzat kv.sine hazırlamış
Ellerine sağlık canım,tarifi bekliyorum bende
Eki Görüntüle 976200
Ne kadar oldu burayı açmayalı daha doğrusu açamayalı bilmiyorum..Beni tanıyanlar az çok bilir ne kadar yoğun bi çalışma hayatı ve işyerimin uzaklığı nedeniyle günümün yarısının yolda geçtiğini..ee hal böyle olunca da ister istemez gönül arzu etsede uğrayamaz oluyor insan can dostlarının yanına...hayat galesi böööyylllee sürüp akıyor hızlıca...naappaaccaammm çekeceeemmm meeccbbuurrr...((
Kim nerede ne zaman ne yapmış hiçbir fikrim yok. Umarım herkes iyidir..Umarım hastalık kaza bela olumsuz ne varsa uzak olur hayatımızdan...
Biraz geçmişe bakmaya çalışacağım...beni hatırlayan merak eden var mıdır pek sanmıyorum ama varsa da şimdiden teşekkür ederim yüreğine sağlık yaniii:))) ne de olsa sık sık gelemiyorum hergün bişeyler kaynatamıyorum sizlerle...
Bu aralar canım çok sıkkın moralim bozuk...4. defadır il merkezine verdiğim tayin dilekçesi gene olumsuz sonuçlanarak hüsrana uğramış oldum..sürünmeye devam yaniii...işin en kötü yanı da şartları uyanın değil torpilini bulanın tayininin gerçekleşmesi. en üzücü yanı da bu yaniii... bu aralar gene depresyonlarım ayakta anlayacağınız...ne se bi bakim sizlerde ne var ne yok...
evet canım..bunların farkında ve bilincindeyim aslında...çok şükür...ama akşam eve gdip çocuklara yetemediğimi görünce ister istemez üzülüyorum...bi de ben hiç haksızlığa tahammul edemiyorum ondan bu kadar etkileniyorum sanırım...yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım..rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin yeter değil mi? gerisi boş...zaman öyle hızla akıp geçiyor ki..ve giden ömürden gidiyor...Çocuklarımız var büyüyorlar ve hayata anlam katıyorlar varlıklarıyla...yanii dediğin gibi hayatta şükredecek o kadar çok şey var ki...sağlık ve huzurumuz yerinde olsun başta..gerisi gelir di mi...:))))
mutlum şurup verdi doktor kullanıyoruz inşallah çabuk toparlarda vermek zorunda kalmam o acı şurubu eceye( kızlar sağolun dediğiniz şeyleride yapıyorum hep ama ırsi bişey olacak bu galiba. hep diyom ben zaten bu kız anasına çekmiş diye:))
nagişim 2. bebeyi hatta insan bir düzineyi bile yapmak istiyorda sadece istemekle olmuyor işte( maddi manevi olarak hazır olmak gerek yoksa olduktan sonra çaresine bakarız bana göre yanlış. hayırlısıyla gelsinlerde ne zaman olur orası Rabbime kalmış.
yarın sevgililer günü ve fark ettimki kimse takmadı forumda bunu:)) ahh aahhh nerde o eski günler:)) benim x men kaban almış bana yine bir ihtiyacımı bir güne denk getirip yırttı kendince:))
Meleğim hanım meleğim hanımBiz kimsenin teyzesi değiliz bu topikte Evet biraz karta kaçmış olabiliriz ama
sende ne çaktırıyosun şimdiAblasıyız dersen olur Ancak beykozun abası oluruz ama
mutlum şurup verdi doktor kullanıyoruz inşallah çabuk toparlarda vermek zorunda kalmam o acı şurubu eceye( kızlar sağolun dediğiniz şeyleride yapıyorum hep ama ırsi bişey olacak bu galiba. hep diyom ben zaten bu kız anasına çekmiş diye:))
nagişim 2. bebeyi hatta insan bir düzineyi bile yapmak istiyorda sadece istemekle olmuyor işte( maddi manevi olarak hazır olmak gerek yoksa olduktan sonra çaresine bakarız bana göre yanlış. hayırlısıyla gelsinlerde ne zaman olur orası Rabbime kalmış.
yarın sevgililer günü ve fark ettimki kimse takmadı forumda bunu:)) ahh aahhh nerde o eski günler:)) benim x men kaban almış bana yine bir ihtiyacımı bir güne denk getirip yırttı kendince:))
Hayırlı olsun kabanın CNm , bizimkide sordu ne istersin diye bende huzurumuzu bozma yeter dedim :)) valla beni üzmemesi en güzel hediye olur gerisi boş geliyor bana ..
Mahir'in her geçen gün gözüme bir başka tatlı gelmeye başladı , habire çoçuk. Proğramından İngilizce kelimeler öğreniyor kuzum .. Türkçe zor geliyor galiba herşeye okey diyo ya :)) bugün düşündümde tüm yalnızlığımı Mahir'le paylaşıyorum , çok şükür oğlum var yanımda oda olmasa çekilmez bu ülke ..günün onunla oyun oynarak geçiyor , hemde koşturmaca şeklinde gidiyor .. Sayesinde çoçuk oldum tekrardan .. Benim en büyük ,en tatlı , en değerli sevgilim "oğlum " .. Iyiki varsın kuzum Rabbim Mahir'ime ve bütün çoçuklarımıza bol rızıklı uzun ve güzel ömür etsin inş . Âmin
anca benim abam olur mutlu dagılın
canlarıım saka bir tarafa 4günddür migrenle savas veriyorum aglayarak kusarak geciyor günlerim bana dua edin canlarım cok zor
doktora gittim 2 kez
kücük serum taktılar birde igne yaptılar hala agrım var
meleğim eşim kıdem olarak benden önde olduğu için ben ona tabiyim ondan 1 ay sonra gidicem eşim nokta tayin ben sekreterlik nereye verirse benim olayım biraz daha zor yani inş. hayırlısı olur.
QUOTE=melegim34;34002342]
canım şöle ...biliyorsun biz doğudan Bursanın ilçesine geldik.önce ben geldim sonra eşim eş durumuyla geldi...nerdeyse 2 yıl olacak..evimiz merkezde olduğu için büyük kızın okulu, küçüğün bakıcı olayı ,ailelerimiz,kendi evimiz, hep bursa merkezde bu şartlar oluştuğundan gidiş geliş yapıyoruz...günün nerden baksan 3-3,5 saati yolda geçiyor...işyerinde, yolda, o kadar yorgunluktan sonra çocuklara enerji kalmıyor...hiçbi düzen yok nasıl gelişirse öle yaşayp gidiyoruz..yaniii yorgunluk hiç bitmiyor ...çocuklara yetemiyorum..kendime bile yetemiyorum..merkeze tayin aldırabilirsek tam düzen kuracağız ama olmadı bi türlü işte...süt izinlerimi bile adam gibi kullanamamıştım mesafeden dolayı...şimdi ki beklentimiz şu şekilde...2015 mmmmmayıs ta eşimin burdaki mecburi görev süresi dolunca tayin isteyecek bu sefer de ben eş durumu isteyecem inş bu sefer olur...işte böyle canım yaaa...dolmuşum ya biraz uzun oldu sıkılmazsınız umarım...
Mahir'in her geçen gün gözüme bir başka tatlı gelmeye başladı , habire çoçuk. Proğramından İngilizce kelimeler öğreniyor kuzum .. Türkçe zor geliyor galiba herşeye okey diyo ya :)) bugün düşündümde tüm yalnızlığımı Mahir'le paylaşıyorum , çok şükür oğlum var yanımda oda olmasa çekilmez bu ülke ..günün onunla oyun oynarak geçiyor , hemde koşturmaca şeklinde gidiyor .. Sayesinde çoçuk oldum tekrardan .. Benim en büyük ,en tatlı , en değerli sevgilim "oğlum " .. Iyiki varsın kuzum Rabbim Mahir'ime ve bütün çoçuklarımıza bol rızıklı uzun ve güzel ömür etsin inş . Âmin
canlarıım saka bir tarafa 4günddür migrenle savas veriyorum aglayarak kusarak geciyor günlerim bana dua edin canlarım cok zor
doktora gittim 2 kez
kücük serum taktılar birde igne yaptılar hala agrım var
Hayatı benimle benzer monotonlukta geçen anne arkadaşlarımı da bu günü eğlenceli bir hale çevirmeye davet ediyorum:13: Kıpırdayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?