Sanki yıllardır görüsmuyormusuz gibi oldum

sizi cok özledim...
Öncelikle kızım icin gecmis olsun dileklerinize cok tesekkurler

,hep derlerya ilacla 1 haftada, ilacsız 7günde
gecer diye dogru galiba...
Sevgililer gununde baslayan nezle serüvenimiz bugün kızımın en azından biraz daha iyi olmasıyla sona erecek insallah
Nagisim canim enisten bana bisey almamis sevgililer gununde, eve tatlı almıstı sadece o da bisey gerci dimi:) Ben planlarımı hayata gecirdim canım yine soframı kurdum giyindim süslendim mutlu bir gece geçirdik ilerleyen saatleri saymazsak...
Nerden geldiyse Miranın ayagını cam kesti salonda,gece de hastalandı iste...
Bu arada dogumgunun kutlu olsun canım,coook mutlu ol insallah Saatin de hayırlı olsun..Birdaha da esinin aldigi hicbiseye ne gerek var deyip şevkini kırma enistemin:)Hediye candir:)
Babycan: Beyaz gülüm nasılsın:) Cereni bakkala göndermeye baslamıssın süper:)
Cagla bebek buyudu de bebek sevmeye mi gidiyo yerim onu yerrr:)Kazak:100TL canım kapito
Talaycim kapi süsü cok güzelmis,simdiden ellerine saglik,,bende arkadasimin ogluna yasgunu icin denizci temali biseyler hazirladim cok cici oldular,lacivert turuncu ve beyaz kullandim;söyle bişeyler oldu
Eki Görüntüle 988110
Eki Görüntüle 988111
Cicekcim gecmis olsun canim,Allah nazarlardan korusun sizi..
Melegim: misafirlerin ne güzel çok memnun olmuslar eeee sen yaparsında memnun olunmazmı..
Ciceklerin de harika... Yemek konusunda ne deseniz haklısınız yemeyen çocuk cok zor
ben bu konuda sanslıyım ama Mirada acıgı uyumayarak kapatıyor...
Inanın uykusuz cocuk da cok zor

Mesela uyku saatleri konusulmus özendim size walla masallah,bi dusundum duzenli uyku saaatimizi
ama bulamadım:)
Rabbim yavrularımıza saglık versin de gerisi bos...
Turuncum o tatlıyı yapmadıgına pisman olmadan dene canım

, yine son zamanlarda tatlı yiyorum
ya biri beni durdursunnn
Azraecem adasım:)bu yolların ustasıyım,gözlerinin hastasıyım..iyi tatiller canım

Baban insallah muhtar olur da bizi de bu hayattan kurtarır:)
Insallah secilir de rahat eder canım hayırlı olsun..
Chihirocan: insallah fizik tedaviyle hicbirseyi kalmaz Orhan Cemalin.Doktoranı da hayırlısıyla
ver insallah.
Elifcim: Gönül Mira nasıl oldu canım
Beykozum baş ağrıların hala devam ediyor mu?Acil şifalar dilerim
Tatlıcadım abaam:ııı ııııııı ııııı diyor demek akıllı kuzum, biranda konusur hiiic takma derim...
Masallah paraları da cukka yapmayı ögrenmis yakısıklım:)
Sekersizim: Defnecigime gecmis olsun

,,seminerden notlari bizimle de paylasırsın artık

Insallah yagızın yasgununde batur da yanınızda olur