2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hşg CNm evt evde olmak zor oluyor ama yinede güzel , her ne kadar kuzular bizlere çok fırsat vermeseler bile :))
Valla emzik konusunda seni tebrik ederim , bende çok istiyorum bırakmayı fakat mahir çok tutkun birde emzikleri parçalıyor ..sürekli değiştirmek zorunda kalıyoruz(

Psikiyatr olmaması Banada normal geldi çünkü onların alanları ilaçla tedavi edilebilecek tıppi vakalara giriyor CNm .. Umarım iyi bir doktor bulabilirsin CNm ..
Sigara konusunda arkandayız hadi bakalım bizde peşinden geliriz inş .
Miracıma çok geçmiş olsun inş çabuk iyileşir kuzum ..

Hocam yoğunluklarınız için kolay gelsin , umarım Orhan Cemal îçinde herşey iyi olucak ..
10.180 kg ortalama mı oluyormuş gerçekten öyle ise iyi valla çok şükür 9 kîlo kabusundan kurtardık en azından dimi

şu masaya bakarmısınız
vay anasınıEki Görüntüle 985879

şaka ya bu resmi netten buldum böyle bir sofra olabilirmişakamı bu

Masaya bakmak doymak için yeterli sanırım
Nerden bulursun böyle şeyleri bilmem ki :)))

Merhaba dilbercim; evet evde olunca bilgisayar başına geçmek cidden çok daha zor oluyor.Ev işi,yemek,çocuk derken bir bakmışın akşam olmuş ..
Emziği bırakmanızı tebrik ediyorum.Önceleri Kayraya sadece uyurken veya çok huysuzlandığında verirdim emziği ama şuan suyunu çıkarmış bir durumdayız.Yemek ortasında bile emzik istiyor...Son 2 haftada çok düştü emziğe.Böyle giderse bende bıraktırma yolunu seçeceğim mecburen

Talaycım ara ara girip okurken tayininizin çıktığını görmüştüm.Hayırlı olsun canım...
Hem hamilesin hem bebekli.Allah yardımcın olsun...

uyku saatleri şaşınca maalesef böyle oluyo ben de uyku saati konusunda cok takıntılıyım maalesef.

Uyku saatleri konusunda ben de çok takıntılıyım...Bazen Kayrayı sevmek için tam uyku saatinde geliyorlar.Uyuyor dememe rağmen "amaaan bugünde erken kalksın ne olacak ki" diyenler oluyor.O zaman ciddi anlamda karşımdaki insanı boğasım geliyor

Merhaba chihiro hanum; (sizin isminizi yazarken her seferinde tekrar tekrar isminize bakıp "acaba doğru yazdım mı"diye düşünüyorum :))..
İşlerinizde kolaylıklar diliyor,Orham Cemalin ise tez zamanda ayaklarında bir sorunun olmadığına dair güzel haberlerinizi bekliyorum.
Kilo konusunda çok takılmak istemiyorum çünkü anlattığın kadarı ile herşeyden yeterince yiyen bir bebek.Yani yemeyip kilo almasa sıkıntı vardır diye düşünülür ama yiyor ve kilo almıyorsa bünye meselesi der geçersin...Kilonuzun normal seviyelerde olması ayrıca güzel...Belki yapabileceğin yemeklerini biraz daha kalorilendirmek olabilir.

Merhaba tatlıcadım ; Bir türlü denk gelip iki lafın belini kıramadık :)
Tarık Buğranın bu ıııı ıı meselesini bilerek yaptığını düşünüyorum.Sizi anlıyor fakat işine gelmiyor cvp vermek.
Çok üzerinde durmayıp o ıı ıı dedikçe kendi cümleni tekrarlayıp sonra da hiç bir şey olmamış gibi davranın derim.Başkada ne yapılabilir bilemiyorum valla
Bu veletler bizi suya götürür susuz getirirler de,işlerine gelmiyor işte :))

Bende turuncu gibi düşünüyorum bu çoçuklar işlerine ne geliyorsa öyle yapıyorlar .. Bana kalırsa ki bîzim Mahir'de aynı şekilde o dedikçe ben söylenmesi gerektiği gibi söylemekten vazgeçmiyorum .. Eninde sonunda öğrenip konuşucaklar , konuşmak zorunda kalmalılar

Son düzenleme:

burdayım balım ismimi görünce yazayım dedim arada girip okuyorum ama yazmıyorum, bazen insanın canı hiçbir şey yapmak istemez ya şu ara o psikolojideyim tamamen kendimle ilgili cicim. öpüyorum seni babybim

yine ben geldimm..hoşgeldim
kendimi bu günün en aktif üyesi ilan ediyorum
çocukların uyku saatleri şaşınca hakikatten çok kötü oluyo,bizde bu gün öyle oldu..erken kalkınca öğlen uykusuna erken yattı haliyle erken uyanmış oldu,20:30 a kadar çok zor oyaladım baktım ki artık oturduğu yerde gözleri kapanıyo yatırdım..

evt canım denk gelemiyoruz:)
kesinlikle bilerek yapıyo çok uyanık şimdiki sıpalar:)
bazen ıı ıı diye isteklerini dile getirince anlamıyomuş gibi yapıp cümle olarak tekrarlıyorum sinirleniyo bacaksız
bu gün bana abaa derken eğildim aba demiyceksin oğlum anne diyceksin..anne,an neee diye tekraraladım
suratıma bakıp sırıtarak a baaa a baaa dedi çok fenalar çok
öptüm boncuğumu ve seni

meleğim bi bakıyosun bizimkiler bi gün yeter ulenn ısrar etmeyin bi konuşucaz diye bize kafa tutuyolar
bende gün içinde her ıı ıı demesinde eğilerek anlatıyorum inş bi gün bülbülleri kıskandırırlar

burdayım balım ismimi görünce yazayım dedim arada girip okuyorum ama yazmıyorum, bazen insanın canı hiçbir şey yapmak istemez ya şu ara o psikolojideyim tamamen kendimle ilgili cicim. öpüyorum seni babybim

hayırdır şekerim hopla zıpla kendine gel:)
minik kuş nasıl öperim minnoşu

yazmayı unuttum:)
bu gün tarık buğra cüzdanımı almış fermuarını açmış.bende içerisinde bozuk paralar olduğu için yaklaşıp almak istedim ama benden bir kaçışı vardı ki çok komikti
bende ne yapıcağını görmek için biraz daha yavaşladım içerisinden hemen 5 lirayı kaptı avuçlayıp buruşturarak cebine soktu çok hoşuma gitti çokta güldüm
karne gününde öğretmiştim cebini göstererek babandan para iste tamam mı diyeistemiştide..unutmamış hala
hafta sonu babasının cüzdanını eline vericem beybi sende yap kızz

birde bi kaç gündür özür dilemeyi ve öksürürken ağzını kapatmasını öğretiyoruz..dün babasının bacağını ıssırdı yanıma kaçtı
ıssırmak yok.babanın yanına gidip özür dilemelisin dedim
babasının kucağına çıktı oturdu boynuna sarıldı yanaklarından öptü.babasıda aferim oğluma deyince hemen kendini öptürdü

öksürürkende ağzını kapatmayı öğrendi gün içinde numaradan öksürüyo ağzınıda kapatıyo ve sürekli bana gösterip kendini öptürüyosevgi arsızı kuzum çok tatlılar

nerden öğrenmişse kıvırmayı ve göbeğini öne ve arkaya iterek oynamayı öğrenmiş ellerinide birleştirip yılan gibi sağa sola kıvırıyo çok güldürüyo beni canım yavrum
Allah acılarını göstermesin bu kuzuların aminn

Çok tatlı ya Tarık Buğra seni okudukça gözümde canlandırıyorum ve dayanılmaz oluyor öpüp kollamak isteğim artıyor :)) maşallah
Evt mahir bügünlerde ne yapıyor biraz da bizden bahsedelim ., son zamanlarda yalandan gülme taklidi yapıyor nerden öğrendiyse artık :)) o kadar komik yapıyor ki dayanamıyorum yapışık döverek seviyorum :)) benim sevme şeklin bu Mahir'de gülüyor hoşuna gidiyor sert erkeğim benim :))
Artık her yeni gördüğü kişiye hello veya hi diyor , ayrılırkende Byeee ile kapanış yapıyor )
Şimdilerde kalk ve gel kelimesi sık kullandıkları arasında çünkü en çok bunlar işini görüyor tam uyanık abdi bizimki :))
Anne yi çok sıkıştığında söylüyor ama baba delinden düşmez (
Şimdi ben bazı Türkçe kelimelerin ingilizcelerini kullanıyorum ki dışarı çıktığımızda veya okula başladığında aşina olsun diye zaten come , go ve sit bildiklerimiz , öpücük mesela demiyorum kiss diyorum ..
Iki gün önce ilgilizce puzzle aldık 10 kadar sayıları gösteriyor ve bu süre içinde two söylemeyi becerebildi bakalım diğerlerimi kapabilcek mi :18:
Şimdilik bu kadar gerisi arkası yarın inş :)) hep öyle derler ya )

Herkes uyuyordur sanirim.bana noldh bilemiyorum ama biraz islerim vardi hallettim.sonra kizimin gunlugune yaxdim.kahve ictim.guzel sevdigim sarkilardan dinledim. Bir de size bakayim dedim.

Guzel dogum gunu dilekletiniz icin cok tesekkur ederim canlarim.sagolun.ins. kopmadan baglarimiz hep böyle devam ederiz.

Zadayla yarim kaldi konusmamiZ.Yarin arayacm tekrar ama cok yogunmus o da fırsat bulamiyor mavisim.yoksa başka sebep yok. Ah bu yoğunluk olene kadar gider bizde.en yakin zamanda gorusecez ins.hatta bir toparlanalim yine bulusalim ya.ozledik birbirimizi. Hic gelmeyenler de tesrif etsin artik degil mi?

Sekersiz cnm tebrik koyuyorum sana.irade super.darisi basima.batur nasil haber var mi?cikti mi?

Melegim cnm benim.o haylaz mahiri operim ben isiririm.seninki sertlikten hoşlanıyor ya benimki de tam aksine kibarcik.sakadan poposuna vurup seveyim diyorum agliyor cadi.birkac kere agladigini gorunce bir daha oyle sevmemeye karar verdim.anasina cekmis:)) yanlis anladi yavrum beni.hirpalayarak daha once hic sevmedigimden garip geldi ters algiladi) esim icin bir karisim diyordun ya o nasil bisey yazar misin?

Talaycm cnm ALLAH gucunu kuvvetini daha cok artirsin bitanem.cok zor ama masallahin var.kaoi susun de cok güzel valla.helal sana caliskan kadinsin.

Turuncu gelmis hosgelmis.kayra iyidir ins boncugum.yeni resim koy da gorelim buyumus mu ne zamandir gormedik.emzik konusunu birakmak bence de iyi olur zamani diye düşünüyorum. Hayirlisi.sen nasılsın hersey yolunda mi?

Ilkimcm slm bende bazen o dedigin modda oluyorum. Geçici tabiki.bestosum iyidir ins.operim.

Baby sofra gorunce ilk gercek sandm.sonra oha dedim orda 100 kisi doyar baby gitmemistir o kadar kalabaliginnicine dedim:)) ) yer bulamaz insan. Iyi geziyorsun valla.

Azraece cnm çoktan varmissindir.iki ay oldy demek valla cok üzüldüm senin adina:)) babana basarilar dilerim. Gonlumuzun muhtari simdiden senin baban nasil olsa inancimiz sonsuz. Inss secim güzel sonuclanir.

Chiciro orhan cemal icin karariniz bence de yerinde.buyutulecek kadar bi sivrilik yoktu en son gordugum.kilo acisindan sinirdan mi kurtuldunuz?ayrica ins güzel sonuclar alirsiniz. Ins daimi olur.ben gece sutu harici ekstra birsey vermiyorum.hatta onu da kesmk istiyorum ama aman acikmistir diye düşünüyorum. Bizimki istahsiz oyalanarak yemeklrrini yiyor.bari sutunu isteyerek icsin diye düşünüyorum.

Mutlucum mirama gecmis olsun inşallah daha iyi olmustur guzel kizim.

Tatlicadi cnm o kadar guzel anlatiyorsun ki vqlla gormek istiyorum adamimi.konusma konusunda da merak etme konusur cani istemiyor beyimizin.kafana takma.o gayet relax çünkü. Sende pek bi gezer oldun gozumden kacti sanma:))kek de malzemelere bakinca gayet saglikli.eline saglik arkadasim

Dilberegecim cnm kaancim huysuzmus biraz.iki yas sendromu sanırım. Hepimizinkinde bir mizmizlik soz konusu.bu bebelerin neyi var anlamıyorum. Uyku konusunda bende cok hassas im.kaliteli ve zamanli uyku uyumasina dikkat ediyorum.duzenleri sasinca hersey zorlaşıyor cunku.nadiren bwzen degisiyir iste.esinle de bir an evvel kavusun ins.ana ogul da tadini cikarin ama.

Yazmadigim kaldi ki acaba benim.beykoz nerde ve nasil acaba? En son.migrenle ugrasiyordu fistigimm.ins daha iyisindir.

Bende isvyerindeki yeni jenerikle olan çalkantılarla ugrasiyorum.milletin egosundan biktim.herkes tepeme cikmaya calisiyor.

Neyse saat iki.olmus ben yatayim ya.

Ins musait en yakın zamanda görüşürüz opuldunuz bebekler:))

şekersiz;sigarayı bırakmışsın tebrik ederim iradeli hatunmuşsunbatur bebek nasıl varmı güzel bi gelişme?

mirayada geçmiş olsun çabucak iyileşsin inş

teşekkür ederim. ben de bu kadar iradeli olmayı beklemiyodum açıkçası kutlu batur çok şükür daha iyi. bugün kardeşimi emzirmek için çağırmışlar. emme refleksleri nasıl, emerken nefe alışı nasıl vs. kontrol ettikten sonra sorun yoksa cumartesi ya da pazar günü çıkaracaklarmış inşallah... ve ben anneme benzettim son fotoğrafını :)

şekersizyeşilçay hanım sigara mı içiyordu ki

siz de mi içiyordunuz

evet neden bu kadar şaşırdınız? anlayamadım :)

hadi bakalım. ortalama tutmuş. gerisi de gelir inşallah. yediğini yakıyo demek ki çocuk..
Benim kuzu da arada parmakuclarında gidiyo. bi dahaki kontrolde dile getireyim bakayım.. hep unutuyorum

yok valla hayatta biri sevsin diye uyandıramam kuzumu.. kimse kusura bakmasın.. daha da oynayacaklar bilmem ne diye geç de yatıramam. o bana sinyalini verir, uyuturum..

gelişmeler yukarda anlattığım gibi tatlım. sorduğun için çok tesekkurler..
ne guzel gunluk tutman. ben de bloga cok ara verdim yine. toparlamaya calışıyorum ama olmuyo.. yine fotoroman tarzında yazcam sanırım.. :) havalar iyice ısınsın da bi istanbul buluşması yapalım hakkatten ya..
egolar hiç bitmez.. boşvercen takılmayacaksın..

aah ahh defne karenim sanırım yine bi diş çıkarma dönemindde 2 gecedir perte çıktım.. evelki gun kreşten aradılar. öğle uykusundan uyanınca ateşi varmış. tabi ben gidene kadar biraz düşmüştü. gece 2 ye kadar kaç kez yatıp kalktığını hatırlamıyorum.. keza ateş vs bi daha olmadı ama dün akşam da felaketti.. saat 3.30 a kadar ayaklarım koptu.. eh işte biraz uyumuşum sonra 6.45 e kadar.. ama yine de cuma gununde olduğumuz için enerjik sayılırım..
yarın kreşin seminer+kokteyli var. 2 yaş ve civarındaki bebelerin davranışları, bizim yapmamız gerekenler vs üzerine.. sonra da ailelerle tanışıp kaynaşma kokteyli.. pazar gunu de yağızımızın doğum gunu var. batur da hastaneden çıkarsa istanbula gideceğiz. yine yoğun bi program.. evi bok götürüyo.. çamaşır, ütü, temizlik yapılması lazım. çarşamba akşam çayına misafirim var.. karı koca ve 4 aylık bebikleri.. pratik bişeyler yapmam lazım 1-2 çeşit çayın yanına.. vs vs..

gunaydınnnnnnnn

Sanki yıllardır görüsmuyormusuz gibi oldum sizi cok özledim...
Öncelikle kızım icin gecmis olsun dileklerinize cok tesekkurler,hep derlerya ilacla 1 haftada, ilacsız 7günde
gecer diye dogru galiba...
Sevgililer gununde baslayan nezle serüvenimiz bugün kızımın en azından biraz daha iyi olmasıyla sona erecek insallah

Nagisim canim enisten bana bisey almamis sevgililer gununde, eve tatlı almıstı sadece o da bisey gerci dimi:) Ben planlarımı hayata gecirdim canım yine soframı kurdum giyindim süslendim mutlu bir gece geçirdik ilerleyen saatleri saymazsak...
Nerden geldiyse Mira’nın ayagını cam kesti salonda,gece de hastalandı iste...
Bu arada dogumgunun kutlu olsun canım,coook mutlu ol insallah Saatin de hayırlı olsun..Birdaha da esinin aldigi hicbiseye ne gerek var deyip şevkini kırma enistemin:)Hediye candir:)

Babycan: Beyaz gülüm nasılsın:) Cereni bakkala göndermeye baslamıssın süper:)
Cagla bebek buyudu de bebek sevmeye mi gidiyo yerim onu yerrr:)Kazak:100TL canım kapito

Talaycim kapi süsü cok güzelmis,simdiden ellerine saglik,,bende arkadasimin ogluna yasgunu icin denizci temali biseyler hazirladim cok cici oldular,lacivert turuncu ve beyaz kullandim;söyle bişeyler oldu

Cicekcim
gecmis olsun canim,Allah nazarlardan korusun sizi..

Melegim: misafirlerin ne güzel çok memnun olmuslar eeee sen yaparsında memnun olunmazmı..
Ciceklerin de harika... Yemek konusunda ne deseniz haklısınız yemeyen çocuk cok zor
ben bu konuda sanslıyım ama Mira’da acıgı uyumayarak kapatıyor...
Inanın uykusuz cocuk da cok zor
Mesela uyku saatleri konusulmus özendim size walla masallah,bi dusundum duzenli uyku saaatimizi
ama bulamadım:)
Rabbim yavrularımıza saglık versin de gerisi bos...

Turuncum
o tatlıyı yapmadıgına pisman olmadan dene canım, yine son zamanlarda tatlı yiyorum
ya biri beni durdursunnn

Azraecem adasım:)bu yolların ustasıyım,gözlerinin hastasıyım..iyi tatiller canım
Baban insallah muhtar olur da bizi de bu hayattan kurtarır:)
Insallah secilir de rahat eder canım hayırlı olsun..

Chihirocan: insallah fizik tedaviyle hicbirseyi kalmaz Orhan Cemal’in.Doktoranı da hayırlısıyla
ver insallah.

Elifcim:
Gönül Mira nasıl oldu canım

Beykozum baş ağrıların hala devam ediyor mu?Acil şifalar dilerim

Tatlıcadım abaam:ııı ııııııı ııııı diyor demek akıllı kuzum, biranda konusur hiiic takma derim...
Masallah paraları da cukka yapmayı ögrenmis yakısıklım:)

Sekersizim: Defnecigime gecmis olsun,,seminerden notlari bizimle de paylasırsın artık
Insallah yagızın yasgununde batur da yanınızda olur

sağol canım. inşallah... tabii ki de paylaşırım..

miracıkımın ayağı uf olmuş kıyamam ona ben ya. iyileşmesine cok sevindim tatlım..

bu deniz temalı süslerden arkadaşıma yapmıştım ben de gecen sene 1. yaş gununde denizci temasını çok seviyorum. hayır eşimin denizci olmasıyla alakası yok. sadece hoşuma gidiyo

Herkese mutlu sabahlar
Mira dedigim gibi bugün biraz dah iyiŞükür ki hastalık kulağına vurmadı,sadece boğazında kaldı,
öksürürken kusmalar süreklii nefes alamayan bir bebek derken yavrum iyice süzüldü
Muayene de kilo almadığını fakat boyunun biraz daha uzadığını öğrendik3gün antibiyotik kullandık sonra da petitusla devam ettikSürekli evde olmaktan da sıkıldı balkona salıkcak kurduk arada montunu beresini giyinip orada sallnıyop mutlu oluyor yavrum Konuşma konusunda ilerledi bayaAma tabi birçok şeyi bizden duyup öğrendiği için komiklikler oluyor arada, yani mesela:bazen bana "hadiii kızım" falan diyor zillim Yada "git babanı çağır anne"...
uyku konusunda "yine sıfıra sıfır elde var sıfır" bir yerdeyiz Hastalıktan geceleri çoğu zaman üzerimde uyudu...
Bende doğal olarak oturarak uyudum Bu arada burnu tıkalı olduğundan horlamaya başladı
Bizden haberler böyle

CNm îyiki hatırlattın ben o karışimın tarifini görümcemden alıcaktım inş bu hafta sonu arayıp öğrenir hemen sana yazabilirim ..

Bizde özledik seni CNm , çok şükür miram biraz düzelmiş dediğin gibi iyiki kulaklara inmemiş yoksa iyileşme süresi dahada zor ve uzun olurdu .bol şifa olsun Rabbim inş ..
Arkadaşının oğlu için yaptığın doğum günü teması çok güzel olmuş ellerine sağlık her zamanki gibi mükemmel
Miracım uzun ve çok zarif bir kızce olucak bu yüzden yiyorsa ve kilo alamıyorsa sorun yok bence .miram her hali ile çok güzel maşallah

Son düzenleme:

Geçmiş olsun CNm , gerçekten dişten midir .. Yani arka dişlerimi çıkıyor , baktım mı ? Yani olabilirde nihayetinde dişler tamamlanmadı da .. Umarım çabuk atlatır defnem . Uykusuzluk çok zor gerçekten .

Bu arada cumanız hayırlı olsun kızlar , Rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin inş ..
Gelen giden pek yok ( neyse sağlık olsun diyelim . Bugün hava güzel gibi , güzel dediysem yağmur yok yok ama soğuk halan devam .. Bir ısınmadı gitti bu havalar , ısınmasını vazgeçtim yağmur yağmasın onada razı yım .. Yağacaksa ülkeme yağsın inş . Her yer kurak kaldı resmen (

şekersiz sigara bırakma deneyiminde sana başarılar diliyorum defnede inş. sıkıntısız dişlerini çıkarır.
mutluanne çok geçmiş olsun bizim bıdıkta göz alerjisi olmuş.ayrıca yaptığın süslere bayıldım zaten hepiniz biliyorsunuz benim marine aşkımı ellerine sağlık.
herkeze çoook güzel bi hafta sonu diliyorum pazartesi yeni maceralarda görüşmek üzere inş.

canım bakamadım tabii ki nerdeeeee... ama dönemsel yaşadığımız sıkıntılarla birebir aynı oldugu için öyle tahmin ediyorum.. inşallah başka bişey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…