Bende benzer bir durum içindeyim ama benimki daha berbatBana haksızlık yapan arkadaşım,üstüne hiçbişey yokmuş gibi davranan yine aynı arkadaşım ve sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum. Sadece geçen hafta 2 kez aynı ortama girdik,bende haklı olarak gözgöze bile gelmedim ama dün birde eşim üstüme geldi, neymiş efendim ne olurmuş idare ediverseymişim Anlamadığım,neden herkesi ben idare etmek zorundayım...
Olayı biraz bahsetmiştim size belki hatırlarsın...Bugüne kadar iyilikten başka hiçbirşey görmedi benden ama hata üstüne hata yaptı ama yine şans vericem ve yine aynısı olursa nolucak...
herkese meraba
hiç keyfim yokbelli oluyo dimi çok suratsızım bugün mahkeme duvarı gibiyim çakinin gelini gibiyim
herşey ters gitmeye devam ediyodepresyondayım
çocuklar iyi çok şükür ama sanırım çağla nezle olacak öyle hissdiyorum
dün eşimle çok fena tartıştıkkızlarımıda alıp kaçmak istiyorum nereye gidecegimi bilmiyorum
keşke eşim evi terketsede 1 hafta yüzünü görmesemancak sinirim geçer,,
işte böyle
mesela ceren bilgisayara bakma yasagı almıştır,bana diyoki ''anne pc ye bakacam '' hayır diyorum ''anne o zaman ya bilgisayara bakacam ya bakkala gidip çikolata alacam''yani anlayacagın herşeyi kendine göre çeviriyo cadı:)
Evt gelelim bizim ruh halimize , son bir hafta göz yaşım dinmiyor , herşeye ağlar oldum çok kötüyüm kızlar gözlerimin içi acıyor resmen(
Rabbim yavrularımızı daim korusun inş , çok üzüldüğüm şeyler oluyor ama mahir benim dayanma odağım ., iyiki kuzular var hele ben o kadar çok yalnızım ki bütüm yalnızlığımı mahir can ile geçiriyorum .. Rabbim hiçbirini eksik etmesin inş . Onları bize , bizlere onlara bağışlasın ..âmin
Eki Görüntüle 1007177
eski ne güzeldi dimiçağrı atardık birbirimizi düşündügümüzü anlardık
şimdilerde kontürü olmayan sadece çağrı atıyo:)
o da benim annem olur
Gunaydın
Eladuru oda cezasının (kapıyı kapatmadan) olması gerektiğini biliyorum. Hatta ödül-ceza yönteminin olmaması gerektiğini düşünüyorum ama şu an "bekara karı boşamak kolay" tabi :) allah sabır versin
Ben seve seve geliyoruuuumBende bende kaçmak istiyorum , ist a gelip ülkemin havasını çiğerlerime çekip ohh be deyip Canım vatanım demek istiyorum .. Hadi gel bize kaçak olmazmı , mutlum da bize katılır ne dersiniz anne kankiler)
Bende ne zaman üzülsem sıkılsam kızımla avunuyorumEvt gelelim bizim ruh halimize , son bir hafta göz yaşım dinmiyor , herşeye ağlar oldum çok kötüyüm kızlar gözlerimin içi acıyor resmen(
Rabbim yavrularımızı daim korusun inş , çok üzüldüğüm şeyler oluyor ama mahir benim dayanma odağım ., iyiki kuzular var hele ben o kadar çok yalnızım ki bütüm yalnızlığımı mahir can ile geçiriyorum .. Rabbim hiçbirini eksik etmesin inş . Onları bize , bizlere onlara bağışlasın ..âmin
Günaydın canımMutlu ve beybi; boşverin ve keyfinize bakın... Arkadaş değilmiş demek ki... Öyle olsa böyle olmazdı...
Ne guzel yazmışsın. Ben şu an telefondan baglanıyorum ve bu kadar uzun yazamicam. Pc ye internet gelince detaylı yazıcam. Öpüyorum miracıkımı ve seni
Bende benzer bir durum içindeyim ama benimki daha berbatBana haksızlık yapan arkadaşım,üstüne hiçbişey yokmuş gibi davranan yine aynı arkadaşım ve sürekli aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum. Sadece geçen hafta 2 kez aynı ortama girdik,bende haklı olarak gözgöze bile gelmedim ama dün birde eşim üstüme geldi, neymiş efendim ne olurmuş idare ediverseymişim Anlamadığım,neden herkesi ben idare etmek zorundayım...
Olayı biraz bahsetmiştim size belki hatırlarsın...Bugüne kadar iyilikten başka hiçbirşey görmedi benden ama hata üstüne hata yaptı ama yine şans vericem ve yine aynısı olursa nolucak...
Al beni vur sanaCansuya hala içim yanıyor...Rabbim sevdi aldı ama ister istemez sürekli annesini düşünüyorum...
Biz tartışmadık eşimle çünkü tartışamayız,ne dersem diyim haklı o dur,adam avukat tabiKendi kendine yazıyor çiziyor birde bana akıl veriyor
deliriyorum...Sen al kızları bana kaç en iyisi,, burdan beraber başka yere kaçarız ne dersin,kalabalık iyidir kalacağımız yere grup indirimi yaptırırız
Evt gelelim bizim ruh halimize , son bir hafta göz yaşım dinmiyor , herşeye ağlar oldum çok kötüyüm kızlar gözlerimin içi acıyor resmen(
sizlere sormak istediğim bişey var bu sorum bayb ve bilen arkadaşlara kuru biber ve patlıcan dolması yapmak istiyorum doğumgününe.doldurup dondurucuya atsam ve bi gün önceden pişirsem olurmu.birde kurabiye hamurunu dondurucuya attınızmı kızlar bu konuda bilgiye ihtiyacım var.
amin tatlı dilli arkadaşımSeni bügünlerde çok dertli görüyoruz hayırdır inş diyelim ve herşeyin tatlıya bağlanmasını diliyorum CNm ..
kaçarım valla neden olmasın:)süper olur:)evin müsaitmi sonra evimi dagıttınız talan ettiniz deme bizeBende bende kaçmak istiyorum , ist a gelip ülkemin havasını çiğerlerime çekip ohh be deyip Canım vatanım demek istiyorum .. Hadi gel bize kaçak olmazmı , mutlum da bize katılır ne dersiniz anne kankiler)
canım ya sana ne olduEvt gelelim bizim ruh halimize , son bir hafta göz yaşım dinmiyor , herşeye ağlar oldum çok kötüyüm kızlar gözlerimin içi acıyor resmen(
evet cnm 7 yaşına bişey kalmadı sadece 2 yılcık:18:ben şunu anladım ki çocuk büyüdükçe daha zorlaşıyoBuna bayıldım yöntem kesinlikle doğru, ama bunu bizim ona yapmamız gerekmiyormuydu :26::26: yedi yaşınada bişey kalmamış koskocamna 2 yıl :18:
.
kontür yiyici senievet ya, çaldırıp kapatma vardıama ben çaldırıp kapatanlardan değil, elinde telefonla tetikte bekleyip, çalar çalmaz açıp karşıdakinin kontörünü yiyen tayfadandım
ay vallahi işin zormuş şekersizGunaydın
Cansuyu nasıl göstermezler annesine. Ben orda kaldımgerizekalılar
Çok üzgünüm
Mutlu ve beybi; boşverin ve keyfinize bakın... Arkadaş değilmiş demek ki... Öyle olsa böyle olmazdı...
Tatlıcadı gecmiş olsun. Temiz hava iyi geliyo demek kuzuya
Eladuru oda cezasının (kapıyı kapatmadan) olması gerektiğini biliyorum. Hatta ödül-ceza yönteminin olmaması gerektiğini düşünüyorum ama şu an "bekara karı boşamak kolay" tabi :) allah sabır versin
Meleğim sllama olayından ben de daraldım
Klasik sabaha karşı uyanıp "sanna anne sanna" söxleri ve böğürmeli ağlamalarla gecen 1.5 saat sonunda sızış, harap olan sinirler, ağlamaktan içi çıkan bi bebe güne nasıl basladığımı özetler herhalde... Ve seninle aynı durumdayım. Çok yalnız ve mutsuzum... Tek güzel şey defne karen. Hadi hep birlikte kaçalım
çok tatlısın biliyosun dimi:)Gelelim Miroşaaaa
OYUN
Son zamanlarda o ne oynamak isterse oynamaya çalışıyoruz,genelde mutfak takımlarını yada oyun hamurunu seçiyor,minik bir merdane aldım ki eli alışsın bakarsınız hamur açar bize ilerdeBirkaç gündür havalar fena değil diye dışarı çıkartıyorum,annemin demesi;dışarda toprak kuvveti alması hem gelişimi hem yorulması açısından önemliymiş...Yaz gelse de parklara açılsak Birde geçen bahsettiğim renkli elişi kağıtlarını kesmeyi seviyor
EGITIM
Bakıcımızla birlikte hareket ediyoruz bu konuda,,yani gündüz o ne öğretirse ben akşam ve h.sonu devam ediyorum ki öğrensin diye...
Minik bir liste hazırlıyorum bazen,,genelde netten bakıyorum... Son 2 haftadır zıtlık öğretmeye çalışıyoruz oyunlarla,,büyük-küçük ,sıcak-soğuk ,
yüksek-alçak...vs Hakkını yiyemem bakıcı teyzemiz gelişimi için uğraşıyor çünkü gözlemlediğimde benim öğretmediğim birçok şeyi öğrendiğini görüyorum
INATCIYIZ:)
Israrla bişeyleri başarmak istiyor ve bizde müsaade ediyoruz mümkün olduğunca,kendi giyinecek ama "yüreğin bitecek anne mesajıyla"
Arada kendini yerlere atıyor bişey istediğinde,,evdeysek oyuna çevirebiliyorum ama dışardaysak şimdilik ilgisini dağıtıyorum ve bu durumdan korkuyorum:18:
MINIK DEGISIKLIKLERIMIZ
Mama sandalyesinden hariç haftasonları yanımızda sandalyeye oturuyorBazen de biz ailecek salonda onun masasında yemek yiyoruz
Yer değişikliği olduğunda yemek yemesini gözlemliyorum, şimdilik bir değişiklik yok
Sabahları süt vermiyorum artık yerine öğlen uykusundan önce süt veriyor bakıcı teyzemiz,,çünkü kızım sütü uyuma ritüeli yerine koydu..
Yani öğlen ve akşam uyumadan önce süt içiyoruz.
UYKU
Evet teyzeleri benim kuzum kendi yatağında uyumaya devam ediyor geceleriAma uyuyana kadar benimde yanında beklemem koşuluyla tabi
Uyuma ritüelimiz çok uzun sürüyor ama napiim bu da bişey dimiUyumamak için aklına gelen numarayı yapıyor ve çok yıpratıcı da oluyor ama
bi şekilde yatağında uyması gerektiğini bilmesi sevindirici
Bizden haberler böyle teyzeleriunutmadan,, çocuklara kitabı sevdirmek için gece yatmadan önce değil,,aksine sabahları uyandıkları zaman
en dinç oldukları anda okunmaları gerektiğini okudum geçenlerdeBebeği kitap okunmasını sevmeyen ve bunu denemeyen bir annemiz varsa denemekte fayda var diye düşünüyorum
sanırım zaman zaman hepimiz arkadaşlarımızdan darbe yiyoruz.ben hala oda arkadaşımla yaşadıklarımı sindiremiyorum en sonundaşu kaanata vardım ben insanları tanıyamıyorum ve galiba safım.şans vereceğini söylemişsin inş. arkadaşın bunun değerini bilir.
evlenmeyeceğim 3 meslek vardı 1-avukat 2-doktor 3-ünüformalı meslekler.o yüzden meslektaşımla evlendim ya.
inş.bütün bebişler ve anneleri iyidir.dün oğluşum ayağını incitti nasıl oldu anlamadım kaşla göz arasında üstüne basınca offf diyor yavrum.böyle şeylerde tamda babamız gidince bizi buluyor.neyse röntgeninde bişey yokmuş incinmiş. doğumgünü hazırlıklarına tam gaz devam ediyorum.süslerim hazır şimdi ikramlara geçtim.dün akşam mititi köfte yapıp dondurucuya attım.bu akşam elmalı kurabiye yapıp atıcam.sizlere sormak istediğim bişey var bu sorum bayb ve bilen arkadaşlara kuru biber ve patlıcan dolması yapmak istiyorum doğumgününe.doldurup dondurucuya atsam ve bi gün önceden pişirsem olurmu.birde kurabiye hamurunu dondurucuya attınızmı kızlar bu konuda bilgiye ihtiyacım var.
musab bilalin gelişimiyle ilgili ise baklagil aktarma faaliyetlerini seviyor ama birtürlü örtünün üstünde yaptıramıyorum mutfağın heryeri baklagil oluyor.
Yok canım eşime göre "ne var yani şans versem" demek istedimsanırım zaman zaman hepimiz arkadaşlarımızdan darbe yiyoruz.ben hala oda arkadaşımla yaşadıklarımı sindiremiyorum en sonundaşu kaanata vardım ben insanları tanıyamıyorum ve galiba safım.şans vereceğini söylemişsin inş. arkadaşın bunun değerini bilir.
babyim üzülme boşver bazı inanlar hassas oluyo mesela ben; beni iyi tanıyan, şaka kaldırabilen insanlara içimden geldiği gibi konuşuyorum; ama karşımdaki alıngansa o insanla mesafeli oluyorum 'merhaba nasılsın iyimisin' kendimi rahat hissetmediğim insanla arkadaş olmamın hiçbir anlamı yok çünkü.
bir de bayanlar daha alıngan eşime bakıyorum aralarında ne muhabbetler geçiyo gülüp geçiyolar
sanırım zaman zaman hepimiz arkadaşlarımızdan darbe yiyoruz.ben hala oda arkadaşımla yaşadıklarımı sindiremiyorum en sonundaşu kaanata vardım ben insanları tanıyamıyorum ve galiba safım.şans vereceğini söylemişsin inş. arkadaşın bunun değerini bilir.]
Yok canım eşime göre "ne var yani şans versem" demek istedimVeresiye vere vere kalmadı kalmadı
Ben tanıdığımda eşim öğrenciydi dahaöğrenci diye evlendim ben Bu kadar dırdırcı olduğunu bilseydim evlenir miydim:44:evet evlenirdim
Musab Bilale geçmiş olsunşükür ki bişeyi yokmuş Hazırlıkları kolaylamana sevindim,bende biri el atsın diye bekliyorum ama kim
ayy çok guldum benmki hala öğrenci yukseklisansi bitiremedi tembelkuzum grip oldu, gece hiç uyumadı. ilaç içmiyo portakalsuyu içirebildm iştah sıfır. benm iştah tam gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?