2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu arkadaş hani sürekli sana gelen ve seni davet etmeyen olan mı CNm ? Ne biliyim uzun zamandır küse bileceğim arkadaşım olmadığı için artık sizin yazdıklarınız bana anıları hatırlatır şeklinde oluyor .
Hep Altan alıp idare etme olayı Banada ters geliyor , bu beylerin sürekli bizlerin üstünden işleri halletme huyları çok can sıkıcı , bende valla artık isyan bayraklarını açıyorum ..

Bende bende kaçmak istiyorum , ist a gelip ülkemin havasını çiğerlerime çekip ohh be deyip Canım vatanım demek istiyorum .. Hadi gel bize kaçak olmazmı , mutlum da bize katılır ne dersiniz anne kankiler )

Evt gelelim bizim ruh halimize , son bir hafta göz yaşım dinmiyor , herşeye ağlar oldum çok kötüyüm kızlar gözlerimin içi acıyor resmen (
Rabbim yavrularımızı daim korusun inş , çok üzüldüğüm şeyler oluyor ama mahir benim dayanma odağım ., iyiki kuzular var hele ben o kadar çok yalnızım ki bütüm yalnızlığımı mahir can ile geçiriyorum .. Rabbim hiçbirini eksik etmesin inş . Onları bize , bizlere onlara bağışlasın ..âmin

Buna bayıldım yöntem kesinlikle doğru, ama bunu bizim ona yapmamız gerekmiyormuydu :26::26: yedi yaşınada bişey kalmamış koskocamna 2 yıl :18:

meleğim mahir için annesinden daha önemli hiçbişey yok, söylemek kolay biliyorum ama üzme kendini, herşeyi zamana bırakmak lazım, Rabbim hayırlısını versin,herşey gönlüne göre olsun..

Eki Görüntüle 1007177
eski ne güzeldi dimiçağrı atardık birbirimizi düşündügümüzü anlardık
şimdilerde kontürü olmayan sadece çağrı atıyo:)
o da benim annem olur

evet ya, çaldırıp kapatma vardı ama ben çaldırıp kapatanlardan değil, elinde telefonla tetikte bekleyip, çalar çalmaz açıp karşıdakinin kontörünü yiyen tayfadandım

Gunaydın

Cansuyu nasıl göstermezler annesine. Ben orda kaldım gerizekalılar
Çok üzgünüm

Mutlu ve beybi; boşverin ve keyfinize bakın... Arkadaş değilmiş demek ki... Öyle olsa böyle olmazdı...

Tatlıcadı gecmiş olsun. Temiz hava iyi geliyo demek kuzuya

Eladuru oda cezasının (kapıyı kapatmadan) olması gerektiğini biliyorum. Hatta ödül-ceza yönteminin olmaması gerektiğini düşünüyorum ama şu an "bekara karı boşamak kolay" tabi :) allah sabır versin

Meleğim sllama olayından ben de daraldım
Klasik sabaha karşı uyanıp "sanna anne sanna" söxleri ve böğürmeli ağlamalarla gecen 1.5 saat sonunda sızış, harap olan sinirler, ağlamaktan içi çıkan bi bebe güne nasıl basladığımı özetler herhalde... Ve seninle aynı durumdayım. Çok yalnız ve mutsuzum... Tek güzel şey defne karen. Hadi hep birlikte kaçalım

Haklısın, ben de kapıyı kapatmıyorum, süre bitene kadar kapıdayım. hatta benim küçük oğlum da ceza boyunca ablasının dibinden ayrılmıyor, tek fark o istediği gibi hoplayıp zıplayıp odada geziniyor. Bende doğru bulmuyorum ama bi şekilde kuralları öğrenmesi gerekiyor. En önemlisi kardeşine zarar vermesi direk değil ama şunu yap bunu da yap diyerek tehlikeli şeyler yaptırıyor.

Bende bende kaçmak istiyorum , ist a gelip ülkemin havasını çiğerlerime çekip ohh be deyip Canım vatanım demek istiyorum .. Hadi gel bize kaçak olmazmı , mutlum da bize katılır ne dersiniz anne kankiler )
Ben seve seve geliyoruuuumEvet evet hazırım sizinleyim:13:
Bende ne zaman üzülsem sıkılsam kızımla avunuyorum Arkadaşımız onlar bizimRabbim korusun yavrularımızı
Mutlu ve beybi; boşverin ve keyfinize bakın... Arkadaş değilmiş demek ki... Öyle olsa böyle olmazdı...
Günaydın canım Walla bana kalsa ben boşwerdim ama eşim üstüne tuz biber oldu işte
Detaylı anlatıp kafanızı şişirmicem ama benim olayım dostum dediğim sürekli birlikte yiyip içtiğim güvendiğim can arkadaşımla konuştuğumuz hiçbirşeyin
aramızda kalmamış olduğunu öğrenmem Daha önce birçok kez farklı hatalarını görmezden geldim son durum bardağı taşıran son damla oldu Ama görseniz beni kardeşi olarak görüyordu Sonrasında çok özür diledi(whatsapptan!) ama bende gerçekten haklıyım ve affedemiyorum. Evimden çıkmayan insandı,, bi açıklama için bile ne aradı ne evimin kapısı çaldı...Sonrasında karşılaşmamızda da hiçbişey olmamış gibi davranmamı bekliyorlar işte...Benimde bir huyum var kızlar; eğer sorun varsa ve hemen çözülmezse bileniyorum,eğer karşımdaki hatasını anlayıp bir adım atarsa o an çözer ve kapatırım,,ama pişkince hatasına hata eklerse çizgimi koyar hayatıma bakarım...
Babycim canım sende üzme kendini bende daha fazla yıpratmıcam herşey olacağına varıyor nasılsa 3günlük dünyada değmiyor hiç bişeye

Gelelim Miroşaaaa

OYUN
Son zamanlarda o ne oynamak isterse oynamaya çalışıyoruz,genelde mutfak takımlarını yada oyun hamurunu seçiyor,minik bir merdane aldım ki eli alışsın bakarsınız hamur açar bize ilerdeBirkaç gündür havalar fena değil diye dışarı çıkartıyorum,annemin demesi;dışarda toprak kuvveti alması hem gelişimi hem yorulması açısından önemliymiş...Yaz gelse de parklara açılsak Birde geçen bahsettiğim renkli elişi kağıtlarını kesmeyi seviyor

EGITIM
Bakıcımızla birlikte hareket ediyoruz bu konuda,,yani gündüz o ne öğretirse ben akşam ve h.sonu devam ediyorum ki öğrensin diye...
Minik bir liste hazırlıyorum bazen,,genelde netten bakıyorum... Son 2 haftadır zıtlık öğretmeye çalışıyoruz oyunlarla,,büyük-küçük ,sıcak-soğuk ,
yüksek-alçak...vs Hakkını yiyemem bakıcı teyzemiz gelişimi için uğraşıyor çünkü gözlemlediğimde benim öğretmediğim birçok şeyi öğrendiğini görüyorum

INATCIYIZ:)
Israrla bişeyleri başarmak istiyor ve bizde müsaade ediyoruz mümkün olduğunca,kendi giyinecek ama "yüreğin bitecek anne mesajıyla"
Arada kendini yerlere atıyor bişey istediğinde,,evdeysek oyuna çevirebiliyorum ama dışardaysak şimdilik ilgisini dağıtıyorum ve bu durumdan korkuyorum:18:

MINIK DEGISIKLIKLERIMIZ
Mama sandalyesinden hariç haftasonları yanımızda sandalyeye oturuyor Bazen de biz ailecek salonda onun masasında yemek yiyoruz
Yer değişikliği olduğunda yemek yemesini gözlemliyorum, şimdilik bir değişiklik yok
Sabahları süt vermiyorum artık yerine öğlen uykusundan önce süt veriyor bakıcı teyzemiz,,çünkü kızım sütü uyuma ritüeli yerine koydu..
Yani öğlen ve akşam uyumadan önce süt içiyoruz.

UYKU
Evet teyzeleri benim kuzum kendi yatağında uyumaya devam ediyor geceleri Ama uyuyana kadar benimde yanında beklemem koşuluyla tabi
Uyuma ritüelimiz çok uzun sürüyor ama napiim bu da bişey dimiUyumamak için aklına gelen numarayı yapıyor ve çok yıpratıcı da oluyor ama
bi şekilde yatağında uyması gerektiğini bilmesi sevindirici

Bizden haberler böyle teyzeleri unutmadan,, çocuklara kitabı sevdirmek için gece yatmadan önce değil,,aksine sabahları uyandıkları zaman
en dinç oldukları anda okunmaları gerektiğini okudum geçenlerde Bebeği kitap okunmasını sevmeyen ve bunu denemeyen bir annemiz varsa denemekte fayda var diye düşünüyorum

Ne guzel yazmışsın. Ben şu an telefondan baglanıyorum ve bu kadar uzun yazamicam. Pc ye internet gelince detaylı yazıcam. Öpüyorum miracıkımı ve seni

Ne guzel yazmışsın. Ben şu an telefondan baglanıyorum ve bu kadar uzun yazamicam. Pc ye internet gelince detaylı yazıcam. Öpüyorum miracıkımı ve seni

Canımsınhepimiz yazarsak hem çocuklarımızın gelişim takibi için hem de belki bi eksiklikte birbirimize şöyle yapsan daha iyi olur dersiniz diye
aklıma gelenleri yazdım Tavsiyelerinizi yada eklemem gereken bişey varsa yardımlarınızı bekliyoruz teyzeleri

sanırım zaman zaman hepimiz arkadaşlarımızdan darbe yiyoruz.ben hala oda arkadaşımla yaşadıklarımı sindiremiyorum en sonundaşu kaanata vardım ben insanları tanıyamıyorum ve galiba safım.şans vereceğini söylemişsin inş. arkadaşın bunun değerini bilir.

evlenmeyeceğim 3 meslek vardı 1-avukat 2-doktor 3-ünüformalı meslekler.o yüzden meslektaşımla evlendim ya.

inş.bütün bebişler ve anneleri iyidir.dün oğluşum ayağını incitti nasıl oldu anlamadım kaşla göz arasında üstüne basınca offf diyor yavrum.böyle şeylerde tamda babamız gidince bizi buluyor.neyse röntgeninde bişey yokmuş incinmiş. doğumgünü hazırlıklarına tam gaz devam ediyorum.süslerim hazır şimdi ikramlara geçtim.dün akşam mititi köfte yapıp dondurucuya attım.bu akşam elmalı kurabiye yapıp atıcam.sizlere sormak istediğim bişey var bu sorum bayb ve bilen arkadaşlara kuru biber ve patlıcan dolması yapmak istiyorum doğumgününe.doldurup dondurucuya atsam ve bi gün önceden pişirsem olurmu.birde kurabiye hamurunu dondurucuya attınızmı kızlar bu konuda bilgiye ihtiyacım var.

musab bilalin gelişimiyle ilgili ise baklagil aktarma faaliyetlerini seviyor ama birtürlü örtünün üstünde yaptıramıyorum mutfağın heryeri baklagil oluyor.

amin dostum

dolmanın dondurucuya atılıp, ihtiyaç olunca pişirilmesini duydum ama kurabiye hamurunu hiç duymadım :26:kurabiye zaten dayanıklıdır diye, çokça yapıp, ağzı iyice kapalı kavanozda uzun süre saklıyorum bendeniz

babyim üzülme boşver bazı inanlar hassas oluyo mesela ben; beni iyi tanıyan, şaka kaldırabilen insanlara içimden geldiği gibi konuşuyorum; ama karşımdaki alıngansa o insanla mesafeli oluyorum 'merhaba nasılsın iyimisin' kendimi rahat hissetmediğim insanla arkadaş olmamın hiçbir anlamı yok çünkü.
bir de bayanlar daha alıngan eşime bakıyorum aralarında ne muhabbetler geçiyo gülüp geçiyolar

Seni bügünlerde çok dertli görüyoruz hayırdır inş diyelim ve herşeyin tatlıya bağlanmasını diliyorum CNm ..
amin tatlı dilli arkadaşım
kaçarım valla neden olmasın:)süper olur:)evin müsaitmi sonra evimi dagıttınız talan ettiniz deme bizeay bide bizden kurtulmak için geri ingiltereye kaçarsan bozuşuruz bilesin:))
canım ya sana ne olduAllah yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin,çocuklarımızı bi<lere bagışlasın.amin
Buna bayıldım yöntem kesinlikle doğru, ama bunu bizim ona yapmamız gerekmiyormuydu :26::26: yedi yaşınada bişey kalmamış koskocamna 2 yıl :18:
.
evet cnm 7 yaşına bişey kalmadı sadece 2 yılcık:18:ben şunu anladım ki çocuk büyüdükçe daha zorlaşıyoşuanda çağlaya bakmak cerene bakmaktan daha kolayevet ceren fiziksel olarak beni yormuyo ama ruhsal olarak beni çok yoruyo
yinede varlıklarına şükrediyoruz onlar bizim canımız
evet ya, çaldırıp kapatma vardı ama ben çaldırıp kapatanlardan değil, elinde telefonla tetikte bekleyip, çalar çalmaz açıp karşıdakinin kontörünü yiyen tayfadandım
kontür yiyici senibende ne uyuz olurdum kontür yiyenlere:)demek numaram sende yokdogruyu söyle bilerekmi sildinkızmıycam söyle
senin numaranı ben hem telefona kaydetmişim hemde sim kartaasla peşini bırakmam
ay vallahi işin zormuş şekersizsabah uyanıp ayakta sallamak ne bileyim büyük konuşmayım ama ben olsam çıldırırdım
bence hemen ayakta sallamaktan vazgeçmelisin bak ben çağlayı sallamıyorum ve sabaha kadar hiç uyanmıyo
hadi inşallah darısı başına arkadaşım..
çok tatlısın biliyosun dimi:)
ne güzel şeyler yazmışsın mutlucum miramada sanada hatta bakıcı teyzemizede bravo

öncelikle musab bilale geçmiş olsun canım demek görünmez kaza olmuş:26:
mutluya yazdıgınada çok güldümemek avukatla evlenmiycen:))
neyse gelelim kuru dolmayacanım ben hayatımda kuru dolma yapmadımzamanında çıkan patlıcanla ,kabakla ve biberle dolma yaparım ben
kaynanam kuru dolma yapıyo ama gerçekten çok kuru yapıyo hiç begenmiyorum
yani soruna cevap veremiycem bilemedim cnm:26:
ama melegim bilir sanırım:26 kuru dolma yapıyo

Yok canım eşime göre "ne var yani şans versem" demek istedim Veresiye vere vere kalmadı kalmadı
Ben tanıdığımda eşim öğrenciydi dahaöğrenci diye evlendim benBu kadar dırdırcı olduğunu bilseydim evlenir miydim:44:evet evlenirdim
Musab Bilale geçmiş olsun şükür ki bişeyi yokmuşHazırlıkları kolaylamana sevindim,bende biri el atsın diye bekliyorum ama kim

Son düzenleme:

canımsın
bende senin gibiyim şakamı kaldırabilen insanlarla çok rahatımdırçogu insanada çok mesafeliyimdir hatta benimle samimi olmayanlar bana nofrost bile derler
ama bahsettigim arkadaşım benim için en kıymetli arkadaşım ki herşeyimizi paylaşırız herşeyi rahatça konuşuruz neden böyle oldu anlamıyorum1 yıl önce taşındı,çevresi çok degişti bilemiyorum bunlarmı sebep ama bildigim tek şey ben hala aynıyım hiç degişmedim
ama takmıycam artık ne olursa olsunkoy verdim gitti:)
güzeller güzeli bestemiz nasıl cnm
sen nasılsın okuldaki yaramazlar seni üzüyomu
keşke burda olsaydın benim cadı cerenin ögretmeni olurdun:)
bende sürekli gelirdim cereni sormayaayaküstü dedikodu yapardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…