hamile kalan tüm 2012 mayıs annesi dostları tebrik ederim..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...uzun süre takip etmeyince/edemeyince çok fazla bilgim yok gelişmelerden havadislerden ama biraz geçmişi karıştırınca gördüm ki hamişlerimiz var ve çok sevindim..ne kadar iyi etmişsiniz ben 10 yıl kadar bi aradan sonra 2. yi yani Feyzanuru doğum yaptığım için çok zorlanmıştım her konuda.ne güzel sizinkiler arkadaş gibi büyüyecekler..Bu arada benim meleğim de bülbül gibi konuşuyor artık teyzeleri kelime dağarcığımız çok geniş mşllh.kilo sorunumuz sa devam ediyor hala istenen kiloda değiliz..ben sürübmeye devam başka ilçeye git gel aynı yorgunluk stres..hımmm başka ne yazim bilemedim..acık sizi okuyayım bakayım..inş sık beraber oluruz ..
merhaba Hejar hanım, hoşgeldiniz.selam canlarım,hepinizi çok ama çok özledim,biz iyiyiz Allaha şükür,yuvarlanıp gidiyoruz 2 gündür oruçluyum Allah kabul ederse,ramazan bayramına 10 gün kala vefat etti,hem onun acısı hem kayınvalidenin eziyetleri çok yıprattı.. bu arada oyun grubuna yazıldık,3 gün 2 saat şimdilik iyi gidiyor.acayip duygusal oldu herkesin arkasından ağlıyor,tutturmaları da var arada,sizlerde de var mı,2 yaş sendromu mu acaba,özellikle annemlere geldiğmiz zamn azzıyor yüz buluyor.bu arada hamiş olan anneleri tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah,azraecem sesini duydum geldim keyifsizim biraz
bizim evde pek oyuncak yok esasındaBu arada ne tür oyunlar oynamalıyız ve ne tarz oyuncaklar almalıyız
kalabalık aileyi her çocuk tercih ediyor ve özlüyor hejar hanım, hepimiz o durumdayız emin olunEymen aslında huysuz bir çocuk değil,ama çok duygusal annemi babamı babasını amcasını dayısını yengesini çok özlüyor ağlıyor ve çok ilgi istiyor sürekli onunla oynayım istiyor haklı aslında o da,belki dönemseldir bilmiyorum,ağladığı zaman çok ağlıyor kendini boşu boşuna o kadar üzüyor,bende üzülüyorum tabii,ben önceden çok kuralcıydım onu yapma bunu yapma diye ama bende şimdi denemesine izin veriyorum.bu arada konuşma mızda fena değil ben anlıyorum ne demek istediğni ama çok da iyi değil olacak inşallah
Canım hiç merak etme; zamanı gelince Rabbim izin verice o da bıcır bıcır konuşacak..Ben de Feyzanur hala zayif diye üzülüyorum ama napalım canları sağ olsun..her çocuğun gelişimi farklı ...sonuçta zamanı gelince hepsi konuşacak, hepsi yürüyecek, hepsi çişini öğrenecek, kilo alacak....vs vs. yani iki gün önce yada sonra ne farkeder de mi...canları sağ olduktan sonra...bu arada geçmiş olsun..Umarım en kısa zamanda gribin geçer canım..Mrb kızlar , ne güzel gelenler olmuş çok mutlu oldum .. Arasıra ses verin böyle meraktayım valla :))
Beykoz CNm az kalmış kızımızın doğmasına Rabbim kolayca sağlıcakla kurtarsın inş .
Hejar CNm bizim oğlanda çok fena dışarı her çıkışımız eziyet oluyor .. Çok huysuzlanıyorlar bilmiyorum neden .. Çok mu yüz verdik zamanında ondan mı bazen düşünmüyor değilim .. Hamile hakimle de çok çekiliyor ..
Alyel16 Hşg din CNm ne güzel feyzanur bıcır bıcır konuşuyormuş benim oğlan Hakan sökemedi konuşmayı .. Darısı konuşamıyanlara inş ..
Çok grip oldum dualarınızı bekliyorum kızlar çok zorlanıyorum , nefes alamıyorum ya ..
Merhaba canım; ara ara gelip okusam da sizleri sizin kadar aktif olamadım hiç burada istemeyerek te olsa..ama ben de sizleri ayrı ayrı seviyor ve özlüyorum..aslında ben de olmalıyım o face grubunda demi yaaa nasıl bulacam sizleri...:)))Hejarım Hoşgeldin tabi alyel ve edacıkda biz facede birbirimizi görüyoruz hep sizi göremeyince merak ettik hejar hiç merak etme herkeste var sendromlar kişilikleri oturuyormuş şimdiden mücadeleye başlayıp öğreneceklermiş:)) bize sabır Düşüyor Bol bol
Çok haklısın CNm zamanı gelince herşeyi elbet öğrenecekler .. Bu ara geçmiş olsun dileğin için çok sağol .. Tek sen söylediğine göre çok kayde değer alınmadık galiba neyse kalın sağlıcakla ..Canım hiç merak etme; zamanı gelince Rabbim izin verice o da bıcır bıcır konuşacak..Ben de Feyzanur hala zayif diye üzülüyorum ama napalım canları sağ olsun..her çocuğun gelişimi farklı ...sonuçta zamanı gelince hepsi konuşacak, hepsi yürüyecek, hepsi çişini öğrenecek, kilo alacak....vs vs. yani iki gün önce yada sonra ne farkeder de mi...canları sağ olduktan sonra...bu arada geçmiş olsun..Umarım en kısa zamanda gribin geçer canım..
Merhaba canım; ara ara gelip okusam da sizleri sizin kadar aktif olamadım hiç burada istemeyerek te olsa..ama ben de sizleri ayrı ayrı seviyor ve özlüyorum..aslında ben de olmalıyım o face grubunda demi yaaa nasıl bulacam sizleri...:)))
Âmin CNm çok tşk ederiz .. Seninde gözün Aydın doğmuş delikanlımız .. Rabbim hayırlı ömür nasip etsin inş .. Kardeş olayını bizde yaşıyacaz ve kokmuyor değilim .. Rabbim hepimize sabır versin inş ..selam güzel anneler çooooook ama çoook uzun bir aradan sonra yazmak nasip oldu yine ,en son hamileyken yazmıştım ve bu süre içinde ara ara okuyabildim ancak, temmuzda 2. oğlumu kucağıma aldım ismi mustafa sait, şu an 2,5 aylık maşallah uyumlu bir bebek yada ben daha tecrübeli olduğum için öyle geliyor :) yusuf emre de büyüdü tabi kardeş kıskançlığını ve onun verdiği huzursuzluğu saymazsak iyi çok şükür, bülbül gibi konuşuyoruz şarkılar tekerlemeler falan iyi gidiyor sadece s harfini çıkaramıyor tıslıyoruz :) uyku problemini de hallettik kendi kendine uyuyor artık kardeşi uğurlu geldi ama tuvalet eğitimini veremedim henüz, aslında istekli yaptıktan sonra söylüyor bi kaç kez tuvalete de yaptı hatta bir gün bez takmamak için ağladı ve çıkardık bezi ama bir kaç kaza olunca ve mustafa ile de ilgilenmem gerekince mecburen yine beze döndük annemi bekliyorum 2 aya kadar gelecek o yanımdayken öğrenir inşallah, hamile olan annelerimiz varmış sadece melek ve beykozu okudum başka var mı bilmiyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzularınızı güzel anneler, bu arada talay da doğum yaptı sanırım benden önce hamile kalmıştı çünkü umarım onunda herşey yolundadır Allah yavrularını ona bağışlasın, bizden şimdilik bu kadar bu sene çalışmayacağım hep evdeyim o yüzden benim afacanlar fırsat verdikçe gelirim diye umuyorum, burayı çok özlemişim gerçekten :)))
Mrb kızlar , ne güzel gelenler olmuş çok mutlu oldum .. Arasıra ses verin böyle meraktayım valla :))
Beykoz CNm az kalmış kızımızın doğmasına Rabbim kolayca sağlıcakla kurtarsın inş .
Hejar CNm bizim oğlanda çok fena dışarı her çıkışımız eziyet oluyor .. Çok huysuzlanıyorlar bilmiyorum neden .. Çok mu yüz verdik zamanında ondan mı bazen düşünmüyor değilim .. Hamile hakimle de çok çekiliyor ..
Alyel16 Hşg din CNm ne güzel feyzanur bıcır bıcır konuşuyormuş benim oğlan Hakan sökemedi konuşmayı .. Darısı konuşamıyanlara inş ..
Çok grip oldum dualarınızı bekliyorum kızlar çok zorlanıyorum , nefes alamıyorum ya ..
Mahir hatırlamıyor meme işini çünkü 6 aylıkken bıraktı emmeyi .. Valla biz ne yapalım CNm hastayım onunla boğuşuyoruz. Şansım varsa 9 Aralık'ta söylerler cinsiyeti ama ben pek meraklıda değilim sağlıklı olsunda inş .. Kız gönlümde olan ama bir oğlumda olsa sorun değil .. Mahir'e arkadaş olsun diye biraz da doğurmaya karar verdim yoksa ben ve iki çoçuk hemde bu ülkede yapsyalnız deli işi .. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inş CNm . Enes iyi bir abi olucak ona yürekten inanıyorum ..Saol melegim Valla geldi cattı cok heyecanlıyım ama enes napcak diyede tuhaf duygum var kardesini sevecek elbet ama meme konusunda hala hassas BENİM MEMEM diyor :))) eee bebekte sürekli emcek nasıl saklanılırki bizim azmanlardan nese artık alıscak napalım :) seninde cinsiyet geliyor masallah kocaman oldu melegim bebiş görüsleriniz nasıl geciyor anlat kuzunuda :)))
nassı yani yaaa, nassı kaçırmışım benÇok haklısın CNm zamanı gelince herşeyi elbet öğrenecekler .. Bu ara geçmiş olsun dileğin için çok sağol .. Tek sen söylediğine göre çok kayde değer alınmadık galiba neyse kalın sağlıcakla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?