2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben de gunduz sohbeti takip edemiyorum oglumla ya gezmelerdeyiz ya da evde olsam da oglumun yaninda nette pek kalamiyorum
aksamlari bakiyorum ama aksamlari da pek sohbet donmuyor burda calisanlar isyerinden giriyor cogunlukla
negüzel canım gez ogluşunla
hamişler çogalınca canım akşam sohbetleride artar şimdilik akşamları az, olanlarda bişey yazmıyo geçmişi okuyolar galiba

canım bişey olmaz bence kötü bişey düşünme

canim benimde oyle agzimin tadi hic yok,o dedigin meleklerden bende iki tane ama buyukler bana zararlari yokrahatca yatabiliyorum ben

ooo canim sen avrupanin heryerini isgal etmissin,boyle farkli ulkelerde dil sorunu olmuyor mu,ben fransizcayi ogrenene kadar ne cektim..

ooo canim sen avrupanin heryerini isgal etmissin,boyle farkli ulkelerde dil sorunu olmuyor mu,ben fransizcayi ogrenene kadar ne cektim..

Avusturya, Isvicre ve Almanya ve bunun gibi bir cok ulkede almanca konusuluyor.

bu yastan sonra baska bir dil konusulan bir ulkeye gidip herseye yeniden baslamak istemem ben de. fransizca da almanca gibi zor bir dildir ne kadar zorluk cektigini anliyorum

bende 6+3 te gittim 4 mm dedi korkma bence

kızlar iyi geceler... beni bi uyku tutmadıı.. aklım yarınki dr randevumda :)
umarum herşey olumlu olurrrr

Bence biraz kendini rahatlatmaya çalış ,bende de bulantı filan yok.ben şükrediyorum olmadığı için.ben de 6 haftalık olcam ama sadece bitkinlik ve hafiften iştahsızlık var.bu kadar yıpratma kendini her insanın metabolizması farklı işler.

6+4 de dün gittim ben kontrole 7,9 mm çıktı.seninde dediğin gibi geç döllenmeden dolayıdır.sakın kafana takıp kendinide bebişinide üzme.

ben gebelikten hemen önce son sattan 10 gün sonra bütün tam kan sayımı yaptırmıştım onları görünce yenisini istemedi.ama bağışıklık sistemiyle ilgili bulaşıcı hastalılar falan için tekrar bi kan idrar testi yaptırdı.

kızlar iyi geceler... beni bi uyku tutmadıı.. aklım yarınki dr randevumda :)
umarum herşey olumlu olurrrr

canım sana ve senin vasıtanla yarın kontrolü olan bütün hamişlere bol şans diliyorum.hayırlısıyla bebişlerinizi keseleri ve pıtpıtlar hepiniz görürsünüz inşallah

herkese merhabalar..
bende mayıs annesi olucam inşallah arkadaşlar.. 10 mayıs beklenen tarih...
ilk hamileliğim o yüzden çok korkuyorum.. allah hepimizi ve bebişlerimizi gözetsin..

arzumcum benim yaş 29 kilo 50 yer izmir ellerine sağlık

selam kızlar günaydın
bugün büyük gün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
kontrolüm 12:30 da bakalım bizi neler bekliyor

günaydın kızlar nasılsınız

behiyecim tatlım bana selin yapmıştı sanada ben yaptım umarım beğenirsin
http://lbdf.lilypie.com/FA3Tp3.png
bu linki kontrol paneli-profil ayarlarında çizelge var oraya yapıştır cnm beğenmezsen başka yaparsın kendine

selam kızlar günaydın
bugün büyük gün çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
kontrolüm 12:30 da bakalım bizi neler bekliyor

ilk kontrol galiba cnm korkma güzel haberler getir bize asıl korkması gereken benim doktor randevum taaa haftaya cuma geçmiyoki günler ilk hamileleğim olduğu için biraz tedirgin oluyorum

benim doktorum keseyi gördükten sonra ilk kontrolde verdi 3 hafta sonra gel hem tahlilleri getirirsin hemde bebişi görürüz dedi.özel hastanede pahalı tuttuğu için randevuma yakın devlet hastanesine gidip yaptırıcam tahlillerimi.

günaydın tatlım çok güzel olmuş teşekkür ederim.nasılsın erken uyanmışsın sen evde değil misin?

merhaba ....
ben uzun yıllardır lazer ve iğneli epilasyon konusunda uzmanım.Endişelenmene hiç gerek yok inan bana...Çünkü uygulandığı anda bile hamile kalmış olsan dahi sıfır risk.Zaten sen daha sonra kalmışsın hiç düşünmene gerek yok,çünkü lazer ışını yanlızca papülün olduğu yani kıl kökünün olduğu 3 tabakaya ancak erişir ve deri altına sistemik dolaşıma geçmasi imkansızdır.zaten o kadar kuvvettli olsa ve dolaşıma geçse yani derinin en alt katmanını göre emin ol bu güçle kılları tek seferde yok ederdi.yanlızca vücudun bir miktar radyasyon alır ki onuda bütün gün bilgisayar tv radyolar yada cep telefonlarından alıyoruz. sağlıklı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…