kızlar biz 19+5teyiz ve özel sigorta limitim dolduğu için detaylı usg'yi ocak'ın ilk haftası yaptırmayı düşünüyordum. o hafta 24.haftada olacağız fakat doktorumla görüştüm 23ü geçirmeyelim diyor
detaylı usg bakan başka bir yerle görüştüm onlar da 22yi geçirmemek iyidir şeklinde bilgi verdi
bu konuda bilginiz var mı?
ne yapayım bilemedim çocuğuma feda olsun ama 1 haftayla birşey kaybetmeyeceksem o parayla bir eksiğini gideririm diye düşünüyorum:26::97:
annemin başı çok ağyıyo teyceleyim ona bi akıl verin n'oluyyy
kızlar biz 19+5teyiz ve özel sigorta limitim dolduğu için detaylı usg'yi ocak'ın ilk haftası yaptırmayı düşünüyordum. o hafta 24.haftada olacağız fakat doktorumla görüştüm 23ü geçirmeyelim diyor
detaylı usg bakan başka bir yerle görüştüm onlar da 22yi geçirmemek iyidir şeklinde bilgi verdi
ne yapayım bilemedim çocuğuma feda olsun ama 1 haftayla birşey kaybetmeyeceksem o parayla bir eksiğini gideririm diye düşünüyorum:26::97:
merhabalaar biz geldik oğluşumla..Dün iş yerinden izinliydik biraz keyfsizdim dinlendik evimizde iyi geldi açıkçasıı , ya biri çok şiddetli sancı yaşadığını sölemiş bende iki kere wc de yakalandım ama içimden bişey gidiyo sandım o kadar kötüydü ki nefesim kesildi neden oluyo acaba( az önce primadan aradılar 19 undan sonra alıcakmışız hediyemizi :) aranızda alanlar olmuştu içinde ne vardı ??
Bu arada ben eşime hala doruk ismini kabul ettiremiyorum ya deli olucam herkes süper diyo bi o beğenmiyo ooff(((((
canım o konuda pek bi bilgim yok ama bi haftadan bişey olmayacaksa ocağı bekle bence canım nye durduk yere para veresin ki dimi ama ...Bu arada baş ağrısını en iyi ben bilirim dün işe gelemedim ama geçiricek bişi bulamadım bende ..patatesleri tekerlek tekerlek doğrayıp başına yapıştır sonrada bi bezle sar başını iyi geliyomuş ama ben hiç denemedim
Mrb kızlar, birşey sorucam. şimdi ben bebe yağı aldım sürüyorum karnıma, göğüslerime, kalçalarıma ve kalçadan dize kadar baldırlarıma. Bebe yaği duş sonrası ıslak vücuda sürülür dediler öyle sürmeye çalışıyorum ama kurumuyor öyle kolay kolay mecburen çok beklemeden giyiniyorum, havluyla şöyle bir vücudumdaki suyu alsamda öyle sürsem olur mu bu birinci soru, ikinciye gelince hergün duş alamadığım oluyor duş almadan nasıl sürmem gerekir yardımcı olur musunuz.
Bu arada babystar a numune talebinde bulunmuştum 2 adet yenidoğan bebek bezi geldi bana
primadan aranan olmuş niye aradılar sizi merak ettim :44:
parol iç cnm((
canım dün ben yazmıştım şiddetli ağrım oldu nefesimi kesti diye.. 5 dk sürdü benm ama ölüyorum sandım hiç öylebi ağrım olmamıştı inş bi sorun yoktur
bu arada bende doruk ismini çok beğeniyorum ama eşimi ikna edemedim ne o öyle moruk der gibi dedi.. bizde egemene karar verdik
canım ben ılk hamılelıgımde 22 haftalıkken cekınmıstım detaylı usg her doktor farklı dıyor olabılır eger bı sorun olmayacaksa bıde baska doktorlara danıs bu detaylı usg dedıgın dort boyulu ultrason demı ?
ben geçen akşam denedim yeni afyon patatesi almıştık bi güzel sardım kafama halka halka uyuya kalmışım suları akmış leş gibi olmuşum
sanki uzun süre ısınmadığı için işe yaradı gibiydi şimdi şurda bi patates bulsam ofisteyim demem sararım kafama
ayakkabılarımı da çıkardım terlik giydim zaten 50 kişilik ofiste
mrb kızlar akşam oğlumu gördüm rüyamda
erken doğum yapmışım emzirmeye çalışıyorum süt yerine su geliyo ağlıyorum çok
her saat bebeğimin nefesini kontrol ediyorum gerçek gibiydi çok küçüktü ama
ben çok takıyorum kafama sütüm olucak mı diye :18::18:
ayy şaka gibi yaa bizimkide egemen olsun diyo :))) şuan kopmuş durumdayım bu kadar tesaduf olur , eşimde çocukla cindoruk diye dalga geçerler diyo :))))
ayy şaka gibi yaa bizimkide egemen olsun diyo :))) şuan kopmuş durumdayım bu kadar tesaduf olur , eşimde çocukla cindoruk diye dalga geçerler diyo :))))
Mrb kızlar, birşey sorucam. şimdi ben bebe yağı aldım sürüyorum karnıma, göğüslerime, kalçalarıma ve kalçadan dize kadar baldırlarıma. Bebe yaği duş sonrası ıslak vücuda sürülür dediler öyle sürmeye çalışıyorum ama kurumuyor öyle kolay kolay mecburen çok beklemeden giyiniyorum, havluyla şöyle bir vücudumdaki suyu alsamda öyle sürsem olur mu bu birinci soru, ikinciye gelince hergün duş alamadığım oluyor duş almadan nasıl sürmem gerekir yardımcı olur musunuz.
Bu arada babystar a numune talebinde bulunmuştum 2 adet yenidoğan bebek bezi geldi bana
primadan aranan olmuş niye aradılar sizi merak ettim :44:
olcak olcak hem de oluk gibi inşallahhh!!
benim kuzenimin eşinin ailesiyle bebeğe isim koyma problemi yüzünden 2,gün sütü kesildi sonra da hep çok az geldi.
eşime anlattım bebeğin ne kadar emmeyi sevdiğini ama sütün az olduğunu yine de annesini kırmamak için yapar gibi memeden ayrılmadığını o dönemde olur ya stres içinde olup onu kırsam bile beni alttan almasını vs vs
aile konusunda da tembihledim ilk hafta sadece kendi ailemi istiyorum benden habersiz gelen olursa gözünün yaşına bakmam çünkü bizimkiler insanı hasta eder bebeğe bal falan vermeye kalkar o dönemde onlara kafamı takıp hiçbir şeyi riske atamam
sonra gelsinler başımın üstünde yerleri var
afyon patatesimii :)))))) güldürdün beni ya akşam akşam bende karar verdim yanıma babet getirip ofiste bırakıcam çünkü acayipp sıcak bi ofisimiz var hep kısa kolluylayız yani hatta arada cam bile açıyoruz düşün işte babetlerle daha rahat ederim gibi çizmelerden iyidir yani
canım bende bebek yağı kullanıyorum nıvea nın badem yağlı olanını
duştan çıkınca kurulanıyorum hafif nemli kalsa yeterli çok ıslak olursan emmez zaten yağı
illa duş almanı bekleme sabah kalkınca sür 10 dk bekle öyle giyin ben öyle yapıorum
bende göğüslerime kalçalarıma karnıma dizlerime baldırlarıma bide kollarıma sürüyorum. benm diz arkalarımda çatlak var kızlığımdada vardı başka yerimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?