2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya valla inan akşam o kadar yoruluyorum ve halsiz düşüyorum ki yağlanmak bile zor geliyor bazen zaten bitmek bilmez hamile kaldığımdan beri ağrılarım var, dediğin çok mantıklı tabi yapabilirsem:18: teşekkür ederim.

inşallah canım.. benimde etrafımda stresden sütü kesilenler oldu..walla mecbur alttan alacaklar lohusa olucaz stresli bi dönem zaten

bak bi de daha önce de yazmıştım ama tekrar yazayım duştan sonra şoklama yöntemi süt üretimine faydalıymış
damarlar genişleyip daralınca süt bezeleri falan mı harekete geçiyor tam detayını bilmiyorum ama birkaç yerde okumuştum

bi de göğüs çevreme masaj yapıyorum bazen eşime yaptırıyorum iyice alıştım yapmayonca sanki meme değil odun taşıyo gibi oluyorum semsert ve çatlıcak gibi alev alev yanıyor masajla baya rahatlıyorum

bunları sabiha pktuna keskin'in kitabında okumuştum o gece boyunca rüyamda hep oğlumu emzirdim sayıklamışım bile dur bekle emzireyim geliyorum diye :)

off oğlumu öz le dimmmm

ayy sendee bendensinn,doruk,aras,demir,arda,batu eşim hiçbirini beğenmedi(

kanz dan ve jokerden aldığım zıbınlar çok pahalı miniicik şeyler bi zıbın 17 lira kanzda

kızlar indirim olan mağazaları haber verelim birbirimize ben pek takip edemiyorum

bizim aile ilmihalinde okudum mahşer günü isimlerimizle çağırılacakmışız çocuklarımıza güzel anlamlı isimler koymak onlara karşı ilk sorumluluğumuzmuş bizim üstümüzde hakları varmış vs..
birkaç da menkıbe okudum peygamber efendimiz ismi güzel olmayana devesini sağdırmamış yakın çevresinde ismi kötü anlamlı olanların isimlerini dğeiştirmiş cemreyi cemile yapmış mesela
ben cemreyi çok severdim ateş ve şeytan taşlama anlamlarına geliyormuş

bir de Kur'an'da geçmesi şart değilmiş bir çok evliyanın adı Kur'an'da geçmiyormuş sırf Kur'an'da geçiyor diye her ismi koymamak lazımmış yine anlamına bakmalıymış

mışmışmış ne çirkin yamzışım

şoklamayı bende duydum canım ama bebeği üşütceksin diyo eşim :):) çok pimpirikli çokk
bende çok gördüm rüyamda emzirirken bebeğimi
en çok yapmak istediğim şey oyy yavrum benm sağlıklı bi şekilde olsunda bol bol emzircem

ayy sendee bendensinn,doruk,aras,demir,arda,batu eşim hiçbirini beğenmedi(

bende bunların hepsini söyledim hatta liste yaptım 15 tane isim buldum ama hiçbirini beğenmedi sonra egemeni buldu eşim benmde hoşuma gitti
şimdi erkek olucak ya illa kendi beğendikleri olsun istiyolar

Son düzenleme:

pahalıysa bile çok güzelmiş aldıkların iyi günlerde giysin minik
şu an ceylanda indirim var diye biliyorum ben ilk cicilerini ordan aldım badilere 14 falan verdim diye hatırlıyorum %100 pamuk olmasına dikkat ettim 9liraya fln da vardı ama naylon vardı kumaşında

benim migrenim var cnm herseyi içiyorum bas agrını anlayabiliyorum ve inş gecer kendini okut bir hoca yada yaslı birine :)

bulduğum isimler

öktem, eymen, göktuğ, kayra, aras, çağan, rüzgar, doruk, kuzey, çınar, toprak, bartın, aren, aktan, batur, kutalp, yağız, görkem,meriç

sağol canım ceylana baktım ama koca mağzada erkek reyonu ufacık biyer hep kız eşyaları var

dediğin gibi % 100 pamuk olunca fiyatlar bu civarda

cnm civilde 3.5 tl yada 4.5tl cok güzeller bunlarda güzel ama onlar rengarenk ama sitesine degil gidip yerinden alcaksın sitede az seyler var ben hep sölüyorum civil cok uygun 17 tl veremem fazla 4 tane almıcazki en az 15 tane almalıyız cnm

civilin sitesine baktım canım onlarda güzel hemde uygun ama yıkayınca falan çekermi rengi çıkarmı tereddüt ettim biraz

ya aslında egemen ismini eşim kabul ediyo ama doruk kadar içime sinmiyo benim ( şimdi nette SIRAÇ diye bi isim buldum sizce nasıl ama bana genede DORUK en güzeli geliyo ya off soyadımız uzun olduğu içinde tek isim düşünüyoruz

ooo ne güzel yaa 2012 mayıs modeller hep burda haa hayırlısıyla bende mayıs annesi olucam

civilin sitesine baktım canım onlarda güzel hemde uygun ama yıkayınca falan çekermi rengi çıkarmı tereddüt ettim biraz

benim pimpirikli teyzem var o aldı ordan bayıldım 23 günlük bebegi var giyio hergün yıkanıyor bişey olmadı zaten büyüdükce yenilenecek kıyafetler millet getiricek oyuzden ben uygun ve güzel olandan cok alıcam :)))

çok güzelmiş canım aldıkların güle güle giyinsin oğluşun :)
outletlerinden almak gerekiyo geçen ay kanz dan bi zıbın aldık 20 den 11 e düşmüş kar kardır :))

ahh o isim anlaşmazlıkları sadece bizde var sanırdım ben demekki genelmiş.. valla tatlım seçmiş olduğunuz isimler birbirinden güzel bana göre tabbiki anlamları da çok önemli egemen ve doruk benimde çok beğendiğim isimlerden ama doruk çok daha kulağa hoş geliyor bana göre hayırlısı olsun inşallah

canım geçmiş olsun bu hafta haricinde bendede oluyordu,valla ben eski usül başımı tülbentle sıktırıp bağladım yoksa geçmiyoki

oyyy ne kadar tatlı şeyler bunlar ya içi dolu olsun inşallah erkek demek ne güzel ilk defa 2012 de bi erkek bebek bekleyen bir anniş görüyorum ne güzel ben hep 2012 kız heral de diyordum kime sorsam kız diyordu hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…