- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
kızlar ben bebeyağı kullanırken kendime beyaz büyük tülbent ayarlamıştım bir tane
duştan sonra ya da duş yapmadıysam bile yatarken pamukla güzelce sürüp o tülbente sarıyordum kendimi hem belim sıcak duruyordu hem de yağ kolay emiliyordu tavsiye ederim
inşallah canım.. benimde etrafımda stresden sütü kesilenler oldu..walla mecbur alttan alacaklar lohusa olucaz stresli bi dönem zaten
canım dün ben yazmıştım şiddetli ağrım oldu nefesimi kesti diye.. 5 dk sürdü benm ama ölüyorum sandım hiç öylebi ağrım olmamıştı inş bi sorun yoktur
bu arada bende doruk ismini çok beğeniyorum ama eşimi ikna edemedim ne o öyle moruk der gibi dedi.. bizde egemene karar verdik
ayy sendee bendensinn,doruk,aras,demir,arda,batu eşim hiçbirini beğenmedi(
bak bi de daha önce de yazmıştım ama tekrar yazayım duştan sonra şoklama yöntemi süt üretimine faydalıymış
damarlar genişleyip daralınca süt bezeleri falan mı harekete geçiyor tam detayını bilmiyorum ama birkaç yerde okumuştum
bi de göğüs çevreme masaj yapıyorum bazen eşime yaptırıyorum iyice alıştım yapmayonca sanki meme değil odun taşıyo gibi oluyorum semsert ve çatlıcak gibi alev alev yanıyor masajla baya rahatlıyorum
bunları sabiha pktuna keskin'in kitabında okumuştum o gece boyunca rüyamda hep oğlumu emzirdim sayıklamışım bile dur bekle emzireyim geliyorum diye :)
off oğlumu öz le dimmmm
ayy sendee bendensinn,doruk,aras,demir,arda,batu eşim hiçbirini beğenmedi(
Eki Görüntüle 302985 Eki Görüntüle 302986 Eki Görüntüle 302987 Eki Görüntüle 302988 Eki Görüntüle 302990
kanz dan ve jokerden aldığım zıbınlar çok pahalı miniicik şeyler bi zıbın 17 lira kanzda
kızlar indirim olan mağazaları haber verelim birbirimize ben pek takip edemiyorum
tatlım ya 20 haftadır 1 kere içtim doktor birşey olmaz diyor ama zaten temelli geçirmiyor sadece hafifletiyor diye takıntı yaptım içemiyorum
geçen akşam içecektim eşim şok oldu hap içtiğine göre baya kötüsün diye saatlerce masaj yaptı içmedim ben de ama parole doğru gidiyorum :S
pahalıysa bile çok güzelmiş aldıkların iyi günlerde giysin minik
şu an ceylanda indirim var diye biliyorum ben ilk cicilerini ordan aldım badilere 14 falan verdim diye hatırlıyorum %100 pamuk olmasına dikkat ettim 9liraya fln da vardı ama naylon vardı kumaşında
Eki Görüntüle 302985 Eki Görüntüle 302986 Eki Görüntüle 302987 Eki Görüntüle 302988 Eki Görüntüle 302990
kanz dan ve jokerden aldığım zıbınlar çok pahalı miniicik şeyler bi zıbın 17 lira kanzda
kızlar indirim olan mağazaları haber verelim birbirimize ben pek takip edemiyorum
cnm civilde 3.5 tl yada 4.5tl cok güzeller bunlarda güzel ama onlar rengarenk ama sitesine degil gidip yerinden alcaksın sitede az seyler var ben hep sölüyorum civil cok uygun 17 tl veremem fazla 4 tane almıcazki en az 15 tane almalıyız cnm
civilin sitesine baktım canım onlarda güzel hemde uygun ama yıkayınca falan çekermi rengi çıkarmı tereddüt ettim biraz
ya aslında egemen ismini eşim kabul ediyo ama doruk kadar içime sinmiyo benim( şimdi nette SIRAÇ diye bi isim buldum sizce nasıl ama bana genede DORUK en güzeli geliyo ya off soyadımız uzun olduğu içinde tek isim düşünüyoruz
pahalıysa bile çok güzelmiş aldıkların iyi günlerde giysin minik
şu an ceylanda indirim var diye biliyorum ben ilk cicilerini ordan aldım badilere 14 falan verdim diye hatırlıyorum %100 pamuk olmasına dikkat ettim 9liraya fln da vardı ama naylon vardı kumaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?