2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim bunlar süper olmus ya ellerine saglik diyelim valla görunce kiskandim benimde bir cinsiyeti belli olsada cuma gunu bende birseylere baslasam valla hepsi süper gule gule giysin bebisin ins..

sağol canım teşekkür ederim Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın

bizim topikte erkek fazla gibi sanki

canım gözünaydın...

ya bende istiyorum dinletmeyi ama bunları yapmam için evde olmam lazım,, neyse az kaldı ocak 12 de özgürüm

kızlar illuminati geri sayımın bitmesine 50 dakika kalmış çok merak ettim nasıl bir olay gerçekleşicek:18::18::18:
one canım yaaa????

cnm senın cınsıyet bellı oldu mu??? benim oğlumun adı da YAĞIZ olcakkk
çok güzel bir isim oğlum olsaydı yağız koyacaktım, ama kızçem olacakhala değişik güzel bi isim bulamadım...

Canim bunlar süper olmus ya ellerine saglik diyelim valla görunce kiskandim benimde bir cinsiyeti belli olsada cuma gunu bende birseylere baslasam valla hepsi süper gule gule giysin bebisin ins..

Kizlar size bir sey söylemek istiyorum hani hep bu catlak kremlerinden bahsediyosunuz ya zaten tam kullanma zamanida geldi tabi ben size vazelini öneriyorum pembe olanindan degil ama seffaf olanindan ben ilk hamileligimde bir sure kullanmistim sezaryan dogum yaptim ve hic bir sekilde catlak olmadi ama ben söyle birseyde duymustum bu catlaklar genetikte olabiliyormus yani benim gorumcem hic kullanmamis 4 cocugundada hic bir sekilde olmamis catlak herkes farkli bir sey söyluyor insanin kafasida karismiyor degil bende bir arkadasimdan duymustum oda kullanmis ve catlamamis yani denemeye deger bence hemde uygun karar sizin tabi ben tavsiye ederim size

canım ben okumuştum senin yazını, çünkü vazelinden başka bahseden olmadı burda ve ben ilk duyduğumda bana çok mantıklı geldi,denicem inşallah sen eczanedenmi almıştın

nasil yani ne demek bu anlamadim:44::44:
esrayhan

kızlar bu isimde dünyaca ünlü bir tarikatları var bir kaç ay önce kendi sayfalarında geri sayım başlatmışlar geri sayımın bittiği gün bugün 7 aralık 15:00 geri sayım bitti tüm dünyanın gözü orda sonundaki yazı şu, 'THİS İS NOT OUR DESTİNY' Yani illuminati diyor ki 'Kader diyemezsin sen kendin ettin' dünyayla dalga geçtiler

canım ben okumuştum senin yazını, çünkü vazelinden başka bahseden olmadı burda ve ben ilk duyduğumda bana çok mantıklı geldi,denicem inşallah sen eczanedenmi almıştın

Hayir canim eczaneden degilde ya bir buyuk marketten yada parfumeriden almistim tam olarak hatirlamiyorum

Son düzenleme:

evet bende duymuştum bunu televizyon programında...ne olacak elbetteki hiç birşey bu tarz şeyler sadece insanları huzursuz etmek adına yapılıyor...o illumünati örgütü denilen örgüt zaten saçma sapan dünyayı yönettiklerini herşeye kendilerinin vesile olduğunu yaptıklarını yaptırdıklarını zanneden saçmalıkdan başka birşey değil.. seneler önce yine bu tarz saçmalıklar farklı şeylerle yine olmuştu yine geri sayımlar vs..ler başlatılmıştı..

Hayir canim eczaneden degilde ya bir buyuk marketten yada parfumeriden almistim tam olarak hatirlamiyorum

ben markalı kremlerden almayı düşünmüyorum şuan bebeyağı ile idare ediyorum ama vazelin ve aktardan karışık yağda alıcam bademyağı kakao falan, hepsini sürücem bakalım nolcak

canım şu ikinci çiçekli takımı yaptırıcam zaten ama şirineyede bayıldım şuan onuda istiyorum banane, ananeyle teyzenin ne işi var örsünler.

ne güzel ailen biliyo örgü benm annem bilmez kayınvalidem de örnek olmadan yapamaz mecbur parayla ördürcem bende çok beğendim ilk takımı yılbaşı akşamı falan giydirebilrsin
7 8 aylık olcaklar o zaman tam mıncıklamalık

iyi akşamlar sevgili mayıs anneleri uzun bi aradan sonra tekrar burda olmak güzel bilmem bizi hatırlayan varmı bebişim ve ben sizleri çok özledik herkes iyidir umarım bebişler nasıl cinsiyetler belli oldumu geçmişe bakmadım uzun zamandır giremediğim için geçmişi oku oku bir haftada bitmez yazdıkça anlıcaz bakalım nasılsınız biz kuzucumla sıkıntılı günler geçirdik dedmiz ameliyat oldu ona bakıyorduk ardından babannnemiz dşmüş onuda getirdik yemek bulaşık çamaşır derken kendimize vakit kalmıyordu ardından annanemi kaybettim herşey üstüste geldi çok şükür biz dimdik ayaktayız tabi arada geçirdiğim ağır gripleri saymıyorum bile ama şimdi herşey yolunda veee bizimde kızımız olacak bugün öğrendik çok sevindik eşimle gerçi biz sormadık cinsiyetini teyzemiz merak edip sordu bize kalsa farketmezdi kız erkek doktorda anne merak etmiyor dedi gülüştük sonunda kızımız olacağını söyledi bide dil çıkardı terbiyesiz kızım benimçok tatlıydı ya daha ultrasonu açar açmaz dil çıkardı çok muhteşem bişey ikili testimizde sorun yok üçlü istemedi doktor bütün organlarına baktı hepsi sağlıklı normal sorun yok dedi doğumda olabilecek anomalilerin yüzde 60 böylece ortadan kalkmış oldu dedi rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah sizler nasılsınız ee yeni hamişlerde gelmiştir herhalde aslında şöle yavaş yavaş ucundanda olsa geçmişe baksam iyi olcak sanırım tekrar aranızda olmaktan mutluyuz kızımla birlikte bu arada eşimle isim savaşı başladı o inci olacak diyor ben zeynep sizce hangisi güzel tek anlaştığımız konu tek isim konusu iki isim düşünmüyoruz ya zeynep ya inci olacak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…