Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
oyyy ne kadar tatlı şeyler bunlar ya içi dolu olsun inşallaherkek demek ne güzel ilk defa 2012 de bi erkek bebek bekleyen bir anniş görüyorum ne güzel ben hep 2012 kız heral de diyordum kime sorsam kız diyordu hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah...
canım bir arkadaşım gidiyordu oraya.. orada fuat bey diye bir doktor var.. çok iyiymiş...
kızlar bu arada test sonuçlarımız da iyi çıktı çok şükür...
şimdi sıra detaylı usg de bakalım hayırlısı ile
kızlarrr bebeğine klasik müzik dinleten var mı? internette okudum 19.haftadan itibaren artık dışardaki sesleri net alıyormuş.klasik müzik dinletip daha sonra aynı müziği dinlettiğinde çocuk eğer huysuzlanıyorsa rahatlıyormuş..eğer klasik müzik önerisi olan varsA lütfen paylaşsın.çünkü normalde hiç sevmem klasik müzüiği:))
one canım yaaa????kızlar illuminati geri sayımın bitmesine 50 dakika kalmış çok merak ettim nasıl bir olay gerçekleşicek:18::18::18:
çok güzel bir isim oğlum olsaydı yağız koyacaktım, ama kızçem olacakcnm senın cınsıyet bellı oldu mu??? benim oğlumun adı daYAĞIZ olcakkk
Eki Görüntüle 302292 Eki Görüntüle 302301 Eki Görüntüle 302300 Eki Görüntüle 302298 Eki Görüntüle 302297 Eki Görüntüle 302296 Eki Görüntüle 302295 Eki Görüntüle 302294 Eki Görüntüle 302293 Eki Görüntüle 302302
kızlar bebegim için yaptıklarım umarım begenirsiniz cinsiyeti belli olmadıgı için hem kız için hem erkek için bişeyler ördüm bakalım bebegim hangilerini giycek
kızlar illuminati geri sayımın bitmesine 50 dakika kalmış çok merak ettim nasıl bir olay gerçekleşicek:18::18::18:
Kizlar size bir sey söylemek istiyorum hani hep bu catlak kremlerinden bahsediyosunuz ya zaten tam kullanma zamanida geldi tabi ben size vazelini öneriyorum pembe olanindan degil ama seffaf olanindan ben ilk hamileligimde bir sure kullanmistim sezaryan dogum yaptim ve hic bir sekilde catlak olmadi ama ben söyle birseyde duymustum bu catlaklar genetikte olabiliyormus yani benim gorumcem hic kullanmamis 4 cocugundada hic bir sekilde olmamis catlak herkes farkli bir sey söyluyor insanin kafasida karismiyor degil bende bir arkadasimdan duymustum oda kullanmis ve catlamamis yani denemeye deger bence hemde uygun karar sizin tabi ben tavsiye ederim size
Eki Görüntüle 303020 Eki Görüntüle 303021 Eki Görüntüle 303022 Eki Görüntüle 303023 Eki Görüntüle 303024 Eki Görüntüle 303025
ben bunları ördürücem sitede hanzadem var örüyo kargoyla yolluyo
cnm senın cınsıyet bellı oldu mu??? benim oğlumun adı daYAĞIZ olcakkk
esrayhannasil yani ne demek bu anlamadim:44::44:
ama ama bunlar superrr bayıldımmmya bu kadar çok örgüye gerek varmıı bızımkıler yaz bebısı olcakk
canım ben okumuştum senin yazını, çünkü vazelinden başka bahseden olmadı burda ve ben ilk duyduğumda bana çok mantıklı geldi,denicem inşallah sen eczanedenmi almıştın
esrayhan
kızlar bu isimde dünyaca ünlü bir tarikatları var bir kaç ay önce kendi sayfalarında geri sayım başlatmışlar geri sayımın bittiği gün bugün 7 aralık 15:00 geri sayım bitti tüm dünyanın gözü orda sonundaki yazı şu, 'THİS İS NOT OUR DESTİNY' Yani illuminati diyor ki 'Kader diyemezsin sen kendin ettin' dünyayla dalga geçtiler
Hayir canim eczaneden degilde ya bir buyuk marketten yada parfumeriden almistim tam olarak hatirlamiyorum
canım şu ikinci çiçekli takımı yaptırıcam zaten ama şirineyede bayıldım şuan onuda istiyorum banane, ananeyle teyzenin ne işi var örsünler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?