günaydın kızlarrr....
Göbişler çıkmış bakıyorum, benim de baya çıktı, artık gören hamile olduğumu bilir yani.
Ama paltoyu giyince çok belli olmuyor. Diyorum ki biraz daha çabuk büyüsede otobüste, minibüste görenler yer verse...:112::112:
Otobüste ayakta gidiyorum çoğu zaman sinir oluyorum,çok ayakta kalınca belim ağrıyor..
aynennn bende ellerinden öpüyorummm walla o kadar rahat kii dünya varmış diyosun yani resmen :))
Bizde cuma günleri giyim daha sebes olunca bugun hamille kotumu giyindim ama ben lcw dekilerin paçalarını beğenmiyorum aldığım pantolonların paçalarını daralttım şimdi süper oldu bugun bide mavi gömlek mavi bndana takdımm herkes tam hamile modunda olmuşsun dedi :)
şirin anne senı bende cok sevıyorum hamılelerde tac bandana tarzı seylerıı... bak ıyı fıkır bende aldım lcwdan kottt paçası normal kotlar gıbı dar degıl bende daralıtıyım valla bıde lcwnın ınternet sıtesınde kot tulum varrr ya sevıom onu ama nasıl olur magazada yok görmedım hıccc denemeden dırek sıparıs versem kendı bedenımı sorun olur mu kıı ???
canım hamıle taytını ıs yerınden bırı satıoduu ondan almıstım kalın kıslık bısıı magazalarda nerde var hıc bılmıoyormm cnmm
Canım ben çorabımı pentiden almıştım laciverti vardı bide snaırım kahverengisi yanlış hatırlamıyosam , hatta haftasonu gidip o acı kahveden alıcam bi tanede çizmelerime uysun diye :) ama orda hamile taytı yokmuşş maleseff başka penti mağazasında varmıdır ki ?
şirin anne senı bende cok sevıyorum hamılelerde tac bandana tarzı seylerıı... bak ıyı fıkır bende aldım lcwdan kottt paçası normal kotlar gıbı dar degıl bende daralıtıyım valla bıde lcwnın ınternet sıtesınde kot tulum varrr ya sevıom onu ama nasıl olur magazada yok görmedım hıccc denemeden dırek sıparıs versem kendı bedenımı sorun olur mu kıı ???
canım hamıle taytını ıs yerınden bırı satıoduu ondan almıstım kalın kıslık bısıı magazalarda nerde var hıc bılmıoyormm cnmm
neden hiç kimse benimle konuşmuyorrr....
ben gri istiyorum canım kahverengi de çok güzel ama elbiselerim hep gri bordo veya siyah.
canım kot tulum ben denedim. bende çok özeniyordum ama göbek şiş olunca popo bi garip durdu beğenemedim. o yüzden bende siparişle alma mutlaka dene.
Penti - ÇORAP - Fonksiyonel - Virüs Hamile
Canım sitesinden bi bak istersen renkelri var gibi :)
günaydın kızlarrr....
Göbişler çıkmış bakıyorum, benim de baya çıktı, artık gören hamile olduğumu bilir yani.
Ama paltoyu giyince çok belli olmuyor. Diyorum ki biraz daha çabuk büyüsede otobüste, minibüste görenler yer verse...:112::112:
Otobüste ayakta gidiyorum çoğu zaman sinir oluyorum,çok ayakta kalınca belim ağrıyor..
aynennn bende ellerinden öpüyorummm walla o kadar rahat kii dünya varmış diyosun yani resmen :))
Bizde cuma günleri giyim daha sebes olunca bugun hamille kotumu giyindim ama ben lcw dekilerin paçalarını beğenmiyorum aldığım pantolonların paçalarını daralttım şimdi süper oldu bugun bide mavi gömlek mavi bndana takdımm herkes tam hamile modunda olmuşsun dedi :)
evet kışın paltolo olunca kimse anlamıyo :)) yolun çok mu uzun sürüyo canım ?
Ben de aldım canım LCW den ama paçaları dar olan modelden,gerçekten çok rahatlar,1 haftadır üstümden çıkaramıyorum,göbişte çıktı iyice zaten
benımde öyle hafta içi üstümden cıkarmadıgım bı kumass pantolonum varrrr üniforma gıbı olduuu vallaaa üstümden kazıyacaklar artık hehe
neden hiç kimse benimle konuşmuyorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?