2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Dünde bir adam alışveriş merkezinden çıkarken poşetleri arabaya kadar taşıdı bi garip oldum :)))

şirin anne senı bende cok sevıyorum hamılelerde tac bandana tarzı seylerıı... bak ıyı fıkır bende aldım lcwdan kottt paçası normal kotlar gıbı dar degıl bende daralıtıyım valla bıde lcwnın ınternet sıtesınde kot tulum varrr ya sevıom onu ama nasıl olur magazada yok görmedım hıccc denemeden dırek sıparıs versem kendı bedenımı sorun olur mu kıı ???

canım hamıle taytını ıs yerınden bırı satıoduu ondan almıstım kalın kıslık bısıı magazalarda nerde var hıc bılmıoyormm cnmm

canım kot tulum ben denedim. bende çok özeniyordum ama göbek şiş olunca popo bi garip durdu beğenemedim. o yüzden bende siparişle alma mutlaka dene.

ben gri istiyorum canım kahverengi de çok güzel ama elbiselerim hep gri bordo veya siyah.

Kesinlikle daraltt çok daha güzel duruyoo :)
canım bence denemeden alma zaten hamile kıyafetleri bi garip oluyo :)) üzerinde duruşu önemli yanii ama bende hiç denk gelmedim lcw de öyle bi tuluma bi keresinde tulum tarzı elbise görmüştüm ama güzel değildi

evet kışın paltolo olunca kimse anlamıyo :)) yolun çok mu uzun sürüyo canım ?

günaydın kızlar, benimde göbeğim hala çıkmadı. ve çok rahat eski kıyafetlerimi giyiyorum. gerçi benim ilk doğumdan kalan bi göbeğim vardı,herhalde bebişin yeri hala dar değil:))) birkaç saat sonra üçlü tarama için gideceğim. ikili taramam iyi çıktı inşallah bundadad sorun olmaz. herhalde cinsiyeti bu kez kesin belli olur. en son kontrolde pozisyondan net değil ama kız gibi dedi. niye yalan söyleyeyim en başından beri bende kız hissediyorum. belkide kızıma kızkardeş daha yakın olur,daha iyi anlaşırlar diye düşünüyorum. tabi herşeyin hayırlısı artık:))

Ben de aldım canım LCW den ama paçaları dar olan modelden,gerçekten çok rahatlar,1 haftadır üstümden çıkaramıyorum,göbişte çıktı iyice zaten

Ben de aldım canım LCW den ama paçaları dar olan modelden,gerçekten çok rahatlar,1 haftadır üstümden çıkaramıyorum,göbişte çıktı iyice zaten

benımde öyle hafta içi üstümden cıkarmadıgım bı kumass pantolonum varrrr üniforma gıbı olduuu vallaaa üstümden kazıyacaklar artık hehe

günaydın kızlar
pentinin çorabından bende istiyorum, normal kilotlu çorap çok sıkıyo artık...bu arada hamile taytı arayanlar için lcw de görmüştüm, ama ayrıntılı bakmadım nasıl bişi diye...

günaydın arkadaşlar...
bendede son zamanlarda göbek çıkmaya başladı.genelde kot giyiyorum düşük belli olduklarından şimdilik oluyolar ama yakın zamanda hamile pantolonumu giymem gerekecek.benım geçen seneden vardı onla idare ederim artık.şansıma 2 hamileliğimde kışa geldi şöyle yazın göbeğimi sala sala yürümek nasip olmadı

benımde öyle hafta içi üstümden cıkarmadıgım bı kumass pantolonum varrrr üniforma gıbı olduuu vallaaa üstümden kazıyacaklar artık hehe

aynen benimde siyah kumaş pantolanum var çok rahat, eşofman gibi,hemen hemen çoğu gün onu giyiyorum. üstüne değişik şeyler giymeye çalışıyorum,
Çalışınca hamile olarak giyinmekte zor olacağa benziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…