Kızlar az önce haber geldi,yarın eşimin iş arkadaşlarının eşleri tanışmaya geleceklermiş bana.
Yeni taşındığımız için daha tanışamamıştık.
İlk defa gelecekleri için bi çay saati menüsü hazırlamak gerekiyor şimdi.
Buzlukta tarçınlı cevizli kurabiyem var,su böreği var birde pişirilmeyi bekleyen bal kabağı var.
İlk defa eve gelecek misafirler için su böreği,kabak tatlısı(cevizli),tarçınlı kurabiye ve kısır veya mercimek köftesi yapsam nasıl olur ?
Aslında daha detaylı ve güzel şeyler yapabilirim ama hiiiç canım istemiyor.Zaten misafirler gelince yeterince yorulacağım.
En azından menüde kolaya kaçayım diyorum
mutluyumcumm ve meryacım çok teşekkürler bu bilgiler benim için çok faydalı oldu benim ssk şimdi baktım 837 den görünüyor ücreti nasıl olur?
Canım sigortada görünen brüt maaşın 3/2 si oluyo dimi ??yanlış anlamadım yani..Bizim şirket baya yüksekten yatırıyo sigortamı..
Kızlar az önce haber geldi,yarın eşimin iş arkadaşlarının eşleri tanışmaya geleceklermiş bana.
Buzlukta tarçınlı cevizli kurabiyem var,su böreği var birde pişirilmeyi bekleyen bal kabağı var.
İlk defa eve gelecek misafirler için su böreği,kabak tatlısı(cevizli),tarçınlı kurabiye ve kısır veya mercimek köftesi yapsam nasıl olur ?
Aslında daha detaylı ve güzel şeyler yapabilirim ama hiiiç canım istemiyor.Zaten misafirler gelince yeterince yorulacağım.
2200 TL alacaksın canım o zaman toplam,ne yazıkki çoğu işyeri hatta her yer gibi sigortamızı çok düşük yatırıyorlar,maaşımız atıyorum 3000 tl,yatan 837 tl,
yüksek yatırmış olsalar ne güzel devlet ödüyor aslında,hiç zorlanmazdık doğum izninde tıkır tıkır maaşımız gelirdi.Ben şey düşünüyorum iş yerimle konuştum gibi,maaşımı tam vercekler büyük ihtimal normal ücretten 3 ay,ama ben devletten alacağım parayı onlara vereceğim.Öyle yapmayı düşünüyorum işyerininde bişey diyeceğini sanmıyorum.Evden yürütmeye çalışırım zaten işlerimi.
ya çok güzel bende istiyorum bende banane yaaaaaaaa ....Ben geldim kızlaaarr..
Dün gece biraz geç uyudum,sabahta 5.30dan sonra bi türlü uyku tutmadı.Öyle olunca kocişi işe gönderdikten sonra vurdum kafayı yattım.Bi uyandım ki saat 12 olmuş
Bu arada benim oğlan baya hareketlendi artık.Dün yarım saat kitap okuyamadım.
Öyle güzel bi duyguymuş ki...
O pıtladıkca ben okuduğum cümleyi anlayamadığım için baştan almak zorunda kaldım.En sonunda kapattım artık kitabı
evet cok sevimli, benimki füme rengi penguenler siyah birden gri puldan papyonları var....aaa bende de var ondan ablam hedıye almıstııı cok tatlıı cok sevıyorum onu:)))))))
menü süper bence yorma kendini yap gitsin sonucta gelenler senin durumunu biliyolardır....Kızlar az önce haber geldi,yarın eşimin iş arkadaşlarının eşleri tanışmaya geleceklermiş bana.
ya kızlar 2200 tl nedir? çünkü iyi para yani benim kafam karıştı para alcaz mııı
canım 4 aylık izninin sonunda bu parayı alıcaksın , şirketinin sana o süre zarfındada maaş verip vermeyeceği onun insayatifine kalmış görünüyor :)
BU arada bi hesaplama yaptım eger 36. haftama kadar çalışırsam iznimin sonu ramazan bayramıyla birleşiyo :)))
Ay ne güzel yaa sen böyle yazınca çok özeniyorum ben( at şu tekmeleriii artık oğlummm yaaa
ya kızlar 2200 tl nedir? çünkü iyi para yani benim kafam karıştı para alcaz mııı
bayramla bırlestıgıne emın mısın cnm ıznın sonunun ben kendımınkını hesaplayamadım daha erken bıtıoo benım hesabıma göre izinn?? sonrada süt ıznı var 3 saat erken cıkcazzz ehh daha ne olsunn:)
şöyle hesapladım canım 36.haftamda izne çıkarsam eğer 16 ağustosta işbaşı yapıyorum e 18 ağustos arefe zaten :)
neeee tatanoozz aşısımı :18::18::18::18::18:
ne zaman yapılıyo kızlarr ben çoook tırsıyoruuumm amaa:18::18::18:
2200 TL alacaksın canım o zaman toplam,ne yazıkki çoğu işyeri hatta her yer gibi sigortamızı çok düşük yatırıyorlar,maaşımız atıyorum 3000 tl,yatan 837 tl,
yüksek yatırmış olsalar ne güzel devlet ödüyor aslında,hiç zorlanmazdık doğum izninde tıkır tıkır maaşımız gelirdi.Ben şey düşünüyorum iş yerimle konuştum gibi,maaşımı tam vercekler büyük ihtimal normal ücretten 3 ay,ama ben devletten alacağım parayı onlara vereceğim.Öyle yapmayı düşünüyorum işyerininde bişey diyeceğini sanmıyorum.Evden yürütmeye çalışırım zaten işlerimi.
Kızlar benim midem çok yanıyor bu ara ya,hiç böyle olmazdı.Ne yesem yanıyor sanki çözemedim.Benim gibi olan var mı?
Soda içiyorum sürekli.
Kızlar benim midem çok yanıyor bu ara ya,hiç böyle olmazdı.Ne yesem yanıyor sanki çözemedim.Benim gibi olan var mı?
Soda içiyorum sürekli.
canım soğuk süt iç keser
canım soğuk süt iç keser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?