dünde benimki gelmiştiiiiii unuttum söylemeyi, en çok içindeki cd yi beğendim, çok faydalı bilgiler içeriyo, birde rehber var oda güzel,,,ama zıbın yok
kızlar istedinizminasıl geldi bende isitiommmmm
sgk dan aldığımız doğum parası diye tabir ettiğimiz analık hali işgörmezlik ödeneğini alabilmen için işyeri çıkışını raporun bittikten sonra yaptırmalısın.yani senin anlattıklarına göre yorum yapıyım sana,ocak ayında işten ayrılman durumunda ssk çıkışın yapılmayacak halen çalışır görüneceksin ve sigorta masraflarını kendin karşılıycaksın.doğum izni dediğimiz 8 haftalık süren başladığından itibaren işyerinde seni raporlu gösterecek raporun böylece analık hali işgöremezlik ödeneği alabileceksin.ssk çıkışınıda işveren iş başı tarihinde yada bir iki gün sonra yapabilir. Ancak 4 aylık rapor döneminden bahsediyoruz bu geçen süreyle evlenmeden dolayı hak kazandığın kıdem tazminatını alamayabilirsin bunu ayrıca muhasebecinizle ve işverininle konuş derim. Ocak ayından itibaren çalışmadığın dönemlerde de ara ara doktorundan 10 günlük rapor alarak sgk dan iş görmezlik ödenekleride alabilirsin o miktarda kendi ödeyeceğin ssk masraflarında sana destek olur
canım benimde yanıyo çok kötü bişey, benim 3. ayımda çok olmuştu, bide bu ara bazen gelip gidiyo işte...ve yiyeceklerden olmadığı belli, çünkü benim normalde bu kadar yanmazdı...2-3 gün oluyo sonra geciyo kendi kendine, ama geldiği zaman yukarı oyle bi asit çıkıyoki,yediğim içtiğim su bile, boğazımdan aşağıya inmiyo....ben sütte içiyorum ama geçmiyo...
cnm çok teşekkür ederim bilgilerin için. Kıdem konusunda sorun olmaz onu zaten sana vericektimde dedi kendisi. Ozaman 2 ay daha sigortamı yatırayım, 16 haftalık doğum maaşından yararlanayım. Süre bitince bi 2 gün sonra çıkışım yapılsın, ozamanda işsizlik sigortasına başvurayım olur heralde. Bunlarıda özellikle yazıyorumki benm gibi yapıcak arkadaşlara yol göstermesi açısından belki bi fikir olur diye. Tabi o 16 haftalık süre boyunca sigorta yatrmam gerekmezse?:44: öyle olursa zaten bi anlamı kalmaz dimi:44:
Bu arada bütün siteleri gezdim sizden aldığım bilgiler bambaşka ve en güzeli. çok sağolun çok teşekkür ederim
kızlar selam tetanoz aşısından beri kolumun ağrısından aptala döndüm 2gündür foruma da giremedim
bugün kolum daha çok ağrıyor ama alıştım sanırım bu ağrıya
bu kadarını beklememiştim şart değilse keşke olmasaydım diyorum
bi yandan işler çok yoğun öte yandan kolumun zonklaması keyfim çok kaçık
dünde benimki gelmiştiiiiii unuttum söylemeyi, en çok içindeki cd yi beğendim, çok faydalı bilgiler içeriyo, birde rehber var oda güzel,,,ama zıbın yok
nasıl geldi istemişmiydin canım neler göndermilerr
kızlar istedinizminasıl geldi bende isitiommmmm
gaviscon içiyo musunuz annecikler
yanmaya ve yukarı çıkan asitlere iyi geliyor
geçen burda bir arkadaş da kötü oldu içirdik memnun kaldı
bir deneyin bakalım inşallah iyi gelir
kızlar şimdi şu anda prima hediye kutum geldi.....yaşasın....
cnm çok teşekkür ederim bilgilerin için. Kıdem konusunda sorun olmaz onu zaten sana vericektimde dedi kendisi. Ozaman 2 ay daha sigortamı yatırayım, 16 haftalık doğum maaşından yararlanayım. Süre bitince bi 2 gün sonra çıkışım yapılsın, ozamanda işsizlik sigortasına başvurayım olur heralde. Bunlarıda özellikle yazıyorumki benm gibi yapıcak arkadaşlara yol göstermesi açısından belki bi fikir olur diye. Tabi o 16 haftalık süre boyunca sigorta yatrmam gerekmezse?:44:
ya ben cok ilaç içiyorumya, ufak tefek şeyler içinde içmiyim hadi diyorum, doktoruma bile sölemedim midemin yanmasını...
ewet bende de yok....
pantene,ariel promosyon ürünleri var yenidoğan için bebek bezi,bebeğim cdsi,birkaç bebek-anne bilgileri içeren rehber...birde ne olduğunu anlamadığım pembe bir yumuşak kutu çıktı sanki ıslak mendil kutusu gibi
facebooktan doldurdum form 15 gün içinde geldi iki seçenek var istersen mng kargonun şubesinden alıyorsun istersen kapıya getiriyorlar ben kapıya istedim o zamanda 5 tl kargo ücreti ödüyorsun ama çok hoşuma gitti heyecan yaptım açarken
canım bendede aynıları var o pembe kutu tupper ın mama kabıymış, ama nasıl bi mama kabı anlamadım banada değişik geldi,,,birde pırlanta broşürü var babalar için
benide ayın 6'sında aradılar 9'undan sonra gidip kargo şubesinden alabilirsiniz diye. 9 da gittim ama gelen bişey yoktu. Gelecek olanlarıda görebiliyorlarmış onlarda da yok.
Acaba ben mi yanlış anladım die düşünmeye başladım. Acaba kadın 19'u dedide benmi 9'u anladım die.
Ama bi arkadaşa da 9'u demişler onunda gelmedi.
Neler var içinde canım ya. Merak ettim. çok heveslenmiştim gelecek diye ama
Sorma canım ya aynıyım ben de,hiç midemden şikayetim olmamıştı şimdiye kadar,soda içince de geçiyor biraz,bu arada soda zararlı mı yaw?canım benimde yanıyo çok kötü bişey, benim 3. ayımda çok olmuştu, bide bu ara bazen gelip gidiyo işte...ve yiyeceklerden olmadığı belli, çünkü benim normalde bu kadar yanmazdı...2-3 gün oluyo sonra geciyo kendi kendine, ama geldiği zaman yukarı oyle bi asit çıkıyoki,yediğim içtiğim su bile, boğazımdan aşağıya inmiyo....ben sütte içiyorum ama geçmiyo...
Sağol canım bu ilacı da aldırsam iyi olacakgaviscon içiyo musunuz annecikler
yanmaya ve yukarı çıkan asitlere iyi geliyor
geçen burda bir arkadaş da kötü oldu içirdik memnun kaldı
bir deneyin bakalım inşallah iyi gelir
Canım sağ sol farketmiyor,hangi kolunu daha az kullanıyorsan ona yaptır,ben sola yaptırmıştım,ağrı değilde çürük gibi bir acı oluyor rahat kolunu kaldırıp indermiyorsun.ay o kadar ağrıyomu yaa canım kıyamam biz napcaz bakalım, sağmı solmu hangisinden vuruyolar zeynepcim??
hamilelikte şeker çıkınca ne oluyo acaba ne gibi önlemler alınıyor ?
Sorma canım ya aynıyım ben de,hiç midemden şikayetim olmamıştı şimdiye kadar,soda içince de geçiyor biraz,bu arada soda zararlı mı yaw?
Sağol canım bu ilacı da aldırsam iyi olacak
Canım sağ sol farketmiyor,hangi kolunu daha az kullanıyorsan ona yaptır,ben sola yaptırmıştım,ağrı değilde çürük gibi bir acı oluyor rahat kolunu kaldırıp indermiyorsun.
Sorma canım ya aynıyım ben de,hiç midemden şikayetim olmamıştı şimdiye kadar,soda içince de geçiyor biraz,bu arada soda zararlı mı yaw?
soda karbondioksitli su o zararlı..ama eğer içtiğin maden suyuysa onun faydası bile var...
aman canım Allah korusun,,, sende dikkat et yediklerine, şeker pek iyi değil, bende hamile kalmadan önce şeker yüklemesi yaptırmıştım, doktorumun isteği üzerine, sınırda çıkmıştı, banada sana sölediklerini sölemişti doktorum... bide ben glucophane kullanıyorum...Benimki çok ciddi yüksek değildi, yani insülin almadım. Diyetle düşürdük beyaz unlu ve şekerli gıdalardan uzak durdum sıksık yürüyüş yaptım.
Erken doğum, ani bebek ölümleri, bebeğin gereğinden fazla gelişmesi, amniyo sıvısının artması gibi riskleri vardı. Ama dediğim gibi diyetle bunu kontrol altında tutmak mümkün....
Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Kızlar bebeğime battaniye başladım. Pembe renkli herkes keşke başka bir renk yapsaydın dedi. Pişman oldum başladığıma ama şimdi devam ediyorum. Düz renk mi olur yoksa araya beyazda koysam mı? Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?