2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar istedinizminasıl geldi bende isitiommmmm

canım ben primanın facebook sayfasından ilk hediyem bölümüne form doldurdum, birkaç gün sonra aradılar adres teyidi için...ve 1 haftaya falan geldi...4,72 kargo ücreti aldılar sadece ama çok güzel bişi... bebişimin ilk hediyeleri...

cnm çok teşekkür ederim bilgilerin için. Kıdem konusunda sorun olmaz onu zaten sana vericektimde dedi kendisi. Ozaman 2 ay daha sigortamı yatırayım, 16 haftalık doğum maaşından yararlanayım. Süre bitince bi 2 gün sonra çıkışım yapılsın, ozamanda işsizlik sigortasına başvurayım olur heralde. Bunlarıda özellikle yazıyorumki benm gibi yapıcak arkadaşlara yol göstermesi açısından belki bi fikir olur diye. Tabi o 16 haftalık süre boyunca sigorta yatrmam gerekmezse?:44: öyle olursa zaten bi anlamı kalmaz dimi:44:
Bu arada bütün siteleri gezdim sizden aldığım bilgiler bambaşka ve en güzeli. çok sağolun çok teşekkür ederim

gaviscon içiyo musunuz annecikler
yanmaya ve yukarı çıkan asitlere iyi geliyor
geçen burda bir arkadaş da kötü oldu içirdik memnun kaldı
bir deneyin bakalım inşallah iyi gelir

16 haftalık raporlu olduğun sürede sana yada işverene herhangi bir maddi külfiyet yok. sadece muhasebecin raporunu sisteme işliycek sende gidip paranı alacaksın.çıkış işlemlerinde işveren çıkışı olarak gösterilecek ve sen işkura başvuru yapıp işsizlik maaşı alacaksın.

sevgili hamiş arkadaşlarım ben mali müşavirim,rapor ve muahsebeyle ilgili herhangi bir sorunuz olursa severek cevaplarım,ancak programlar pc yi kastığı için topiğe eskisi gibi sık ve devamlı giremiyorum.turuncum kızıcak bana ama face takip etmek daha kolay oluyo (ama pc yüzünden kızma bana turuncum olurmu ) bi sorunuz yada kafanıza takılan herhangi bir şeyi bana özelden yazın girince mutlaka cevaplarım. hepinize iyi hafta sonları

ay o kadar ağrıyomu yaa canım kıyamam biz napcaz bakalım, sağmı solmu hangisinden vuruyolar zeynepcim??

dünde benimki gelmiştiiiiii unuttum söylemeyi, en çok içindeki cd yi beğendim, çok faydalı bilgiler içeriyo, birde rehber var oda güzel,,,ama zıbın yok

ewet bende de yok....

nasıl geldi istemişmiydin canım neler göndermilerr

pantene,ariel promosyon ürünleri var yenidoğan için bebek bezi,bebeğim cdsi,birkaç bebek-anne bilgileri içeren rehber...birde ne olduğunu anlamadığım pembe bir yumuşak kutu çıktı sanki ıslak mendil kutusu gibi

kızlar istedinizminasıl geldi bende isitiommmmm

facebooktan doldurdum form 15 gün içinde geldi iki seçenek var istersen mng kargonun şubesinden alıyorsun istersen kapıya getiriyorlar ben kapıya istedim o zamanda 5 tl kargo ücreti ödüyorsun ama çok hoşuma gitti heyecan yaptım açarken

Kızlar bebeğime battaniye başladım. Pembe renkli herkes keşke başka bir renk yapsaydın dedi. Pişman oldum başladığıma ama şimdi devam ediyorum. Düz renk mi olur yoksa araya beyazda koysam mı? Bilemedim

ya ben cok ilaç içiyorumya, ufak tefek şeyler içinde içmiyim hadi diyorum, doktoruma bile sölemedim midemin yanmasını...

kızlar şimdi şu anda prima hediye kutum geldi.....yaşasın....

benide ayın 6'sında aradılar 9'undan sonra gidip kargo şubesinden alabilirsiniz diye. 9 da gittim ama gelen bişey yoktu. Gelecek olanlarıda görebiliyorlarmış onlarda da yok.

Acaba ben mi yanlış anladım die düşünmeye başladım. Acaba kadın 19'u dedide benmi 9'u anladım die.

Ama bi arkadaşa da 9'u demişler onunda gelmedi.

Neler var içinde canım ya. Merak ettim. çok heveslenmiştim gelecek diye ama

ben de az önce şirketin İK'sı ile konuştum.
doğum izni ve raporlu süreler boyunca maaşımızı ödüyorlar sonra SGKnın yatırdığı parayı doğrudan onlara teslim ediyoruz

normalde sgk 40güne kadar rapor almamıza izin veriyor ama bizden 60gün rapor alanlar olmuş şirket sorun çıkarmamaış bizim tercihimiz yani 40tan fazlasında sigortamız yatmayacak sadece

1 yıla kadar günde 1,5 saat süt iznimiz var şirket taksi parasını ödüyormuş ve istediğin zaman gidebiliyorsun ya da akşam erken çıkabiliyorsun

bu yasal izin bittikten sonra 6aya kadar ücretsiz izin alma hakkımız varmış ama tabi maddi anlamda sıkar biraz

canım bendede aynıları var o pembe kutu tupper ın mama kabıymış, ama nasıl bi mama kabı anlamadım banada değişik geldi,,,birde pırlanta broşürü var babalar için

kızlar ben birde milupanın sitesine üye oldum, sözde üye olunca onlarda hediye paketi gönderiyolarmış, bebğime mama vermeyi düşünmüyorum o ayrı da, maksat heyecan olsun,,,birde johansons baby nin kampanyası varmış ama onun süresi bitmiş....

canım bendede aynıları var o pembe kutu tupper ın mama kabıymış, ama nasıl bi mama kabı anlamadım banada değişik geldi,,,birde pırlanta broşürü var babalar için

ciddi mi ya çok utandım şu anda yuh bana yani....ben cam sever ve plastikten hoşlanmayan biri olarak aklıma hiç gelmedi.....ewet eweeet pırlantaları unutmuşum...

pantene,ariel promosyon ürünleri var yenidoğan için bebek bezi,bebeğim cdsi,birkaç bebek-anne bilgileri içeren rehber...birde ne olduğunu anlamadığım pembe bir yumuşak kutu çıktı sanki ıslak mendil kutusu gibi...ki o tupperın mama kabıymış.....birde pırlanta katalogu anne-bebek kreasyonu...babalar için...:)

Sorma canım ya aynıyım ben de,hiç midemden şikayetim olmamıştı şimdiye kadar,soda içince de geçiyor biraz,bu arada soda zararlı mı yaw?
Sağol canım bu ilacı da aldırsam iyi olacak
ay o kadar ağrıyomu yaa canım kıyamam biz napcaz bakalım, sağmı solmu hangisinden vuruyolar zeynepcim??
Canım sağ sol farketmiyor,hangi kolunu daha az kullanıyorsan ona yaptır,ben sola yaptırmıştım,ağrı değilde çürük gibi bir acı oluyor rahat kolunu kaldırıp indermiyorsun.

hamilelikte şeker çıkınca ne oluyo acaba ne gibi önlemler alınıyor ?

Benimki çok ciddi yüksek değildi, yani insülin almadım. Diyetle düşürdük beyaz unlu ve şekerli gıdalardan uzak durdum sıksık yürüyüş yaptım.
Erken doğum, ani bebek ölümleri, bebeğin gereğinden fazla gelişmesi, amniyo sıvısının artması gibi riskleri vardı. Ama dediğim gibi diyetle bunu kontrol altında tutmak mümkün....
Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

ben bilgisayarda çalıştığım için kalem kullanmam şart, çizim yaparken, yani eğer sağ olmak zorundaysa mıçtık dicektim...iyi bare sola yaptırırız...aslında sağa yaptırıp işyerinden rapor almakta güzel olurdu ama neyse

aman canım Allah korusun,,, sende dikkat et yediklerine, şeker pek iyi değil, bende hamile kalmadan önce şeker yüklemesi yaptırmıştım, doktorumun isteği üzerine, sınırda çıkmıştı, banada sana sölediklerini sölemişti doktorum... bide ben glucophane kullanıyorum...
Kızlar bebeğime battaniye başladım. Pembe renkli herkes keşke başka bir renk yapsaydın dedi. Pişman oldum başladığıma ama şimdi devam ediyorum. Düz renk mi olur yoksa araya beyazda koysam mı? Bilemedim

benimde kardeşim beyaz ve griden ördü, şimdi pembeyle çiçekli süslemeler yapacak, bence sende pembenin yanına beyaz ve gri kullanabilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…