2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

fiyatı nedir canım çok kullanışlı görünüyor

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH,,,
bugün bene giyindim yüzüme gözüme kendime çeki düzen verdim, akşam kızıma gideceğim için,akşama detaylı ultrasonumuz var,sabah evden abdestli çıkmıştım buraya gelince biraz okudum hepimiz için Allah kabul etsin ,,Allahım hepimizi hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın...

geçmiş olsun canım bence iç ilacını ihmal etme, sen zayıf düşersen bebekte sağlıklı beslenemz...
Hanımlar günaydınn...
Grip oldum fenayım valla..Kilo konusu benimde korkulu rüyam...Bu gidişte kaç çıkacağım merak ediyorum doğrusu
sanada geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize yaw,,,üzmeyelim bebişleri...
sağol canım dualrında benide eksik etmedğin için, bende hepimize dua ettim bu sabah, ilk önce sen akşamada ben doktordan hayırlısıyla döneriz inşallah... sabah sabah bide sinir oldumki sorma umarım dualarım kabul olur, bilgisayardan okurken boynumdaki şalımı saçımın yarısına
kadar çektim, yaklaşık 10 dk sürdü sürmedi, hızlıca okudum dikkat çekmesin diye, o ara bütün milletin beni göreceği tuttu, masamda en arkada yani oyle herkesin önünde değilim kabak gibi,,,,neden başını örttün ne var zaten sende bugünlerde bişey var, hamilesin sen herşey üzülmemen lazım, bugüne kadar beni düşünmeyen insanlar,birden beni düşünür oldular,maksat laf almak ağzımdan.ondan sonra herkesten dinle işyerinde, arkadaşının maduriyetini birbirine anlatıp dedikodudan haz alan insanlar var. insanların bu haline akıl sır erdiremiyorum, insan başını neden örter, geçende belimi üşüttüğüm için oturduğum yere belime şal sarmıştım, nine gibi heryerimi kapıyomuşum, ağzı olan konuşuyo diye bi laf varya çok doğru, insan her düşündüğünü her diline geleni söylememeli bence, biraz ince düşünmek lazım, insanları incitmemek kırmamak, zor durumda bırakmamak lazım, artık hiç etrafımda olgun insan kalmadı, herkes robot gibi ezbere konuşuyo boş boş..Allahım affet yarabbim...

canım geçmiş olsun önemli bir durum atlatmışsın, umarım bidaha böle bişi yaşamazsın, bebeğinde sağ salim dünyaya gelir.

çok güzelmiş canım bende beğendim :)güle güle kullanın inşallah

işte buda benim arabam....çok şeker transformers gibi...

Ana Özellikler
urun Turu
Bebek Arabası Seti
Hitap Ettiği Yaş Aralığı
0 Yaş+
Emniyet Kemeri
5 Nokta Emniyet Kemeri
Taşıma Kapasitesi
0 - 15 kg
Tekerlek Sayısı
3 Adet
Teknik Özellikler
Oto Koltuğu Takılabilme Var
Katlanabilme Var
Malzeme Gözü Var
Güvenlik Barı Var
Ek Özellikler
Kalite Belgeleri EN1888:2003
Pozisyonlar 4 Yatış Pozisyonu
Sağladığı Fayda Bebek Arabası - Oto Koltuğu ve Portbebe'den Oluşan Tüm Taşıma Problemleri için Komple Bir Settir
Görünüm
Ürünün Açık Ölçüleri 124 x 75 x 107 cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri 106 x 45 x 57 cm
Garanti
Garanti Süresi 2 Yıl[/QUOTE]

[/QUOTE]

quinny mi modeli?
bir de o fiyat anakucağıyla beraber mi?
güle güle kullanın çok güzel görünüyor

kızlar almadım daha ama internette gördüğüm anda vuruldum ona...gracco tracco markası...alacaklarım listesinde....:)

slm kızlar
detaylılar başlamış biz ayın 12 sinde gittiğimizde doktorum benım başka bir ultrasona göndermişti
bebeğin kafasını karnını uyluk kemiğini şakaklarını ölçttü o doktor normal dedi acaba detaylı mı bu anlamadım
bende 20+4 ün bu gün ve toplamda nerdeyse 7 kilo aldım 68 le kaldım 74,8 oldum boy 1,68 cok aldıgımı düşünmüyorum aslında ben daha cok bekliyordum kendimde 5 haftada 3 kilo almışım normal geliyor bana bundan sonra gelsin kilolar bebişlerimiz saglıklı olsunlarda gerisi çözülür
,

Hayırlı cumalar kızlar...Nasılsınız ?

Ben üç gündür çok sıkıntılı bir gece geçiriyorum.Sürekli uyanıp sağa sola dönüyorum ama uyanmamdaki en büyük sebeb sağ kasığımda değişik bir ağrımın olması.Gündüz pek farkettirmiyor kendisini(ara ara sızlıyor) ama gece namaza,wc.ye falan kalktığımda dört büklüm yürüyorum lavaboya kadar.İnanın abdest alırken sağ ayağımı kaldırdığım zaman inanılmaz sızlıyor kasığım.Sağ ayağımı kaldırıp kıyafetimi bile giyerken çok canım yanıyor.

İşin garip yanı bu kasık ağrısı komple sağ kalça ve bacağıma vuruyor.Gece ağrısına uyandıkca elimle ovalayıp duruyorum ama nafile.Hafif rahatladıktan sonra tekrar başlıyor.Şuan bile sağ kalçamdan başlayan ve dizimin altına kadar inen bir ağrım var.
Acaba enfeksiyonmu kaptım düşüncesiyle çarşamba doktora gittiğimde kasıklarım çok ağrıyor dedim.Doktor idrara çıkarken yanma var mı dedi,hayır yok diyince pek üzerinde durmadı sıkıntımın.

Bir iki gün daha bekleyeyimde olmazsa pazartesi tekrar doktora gideceğim bakalım.

geçmiş olsun canım.eğer bedenin darsa bebek büyüdükçe kasıklarındaki genişleme ağrı yapıyor olabilir

turuncu geçmiş olsun....acaba diyorum siyatik olabilirmi ağrının bacağına vurması aklıma getirdi...bacaklarını dizlerin bükük şekilde karnına doğru çekebiliyorsan değildir...doktor bana bakarken öyle demişti....sende bak bakalım....

merhaba tatalı mayıs annişleri:))

merebaaaaa....

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım.eğer bedenin darsa bebek büyüdükçe kasıklarındaki genişleme ağrı yapıyor olabilir

Teşekkür ederim canım.Canım aslında basenli biriyimdir.Yani bedenimin dar olduğunu zannetmiyorum.İşin ilginç yanı ağrının sadece sağ kasıkta şiddetli olması.Solda hafif sızlama var sadece.

Tatlım yere uzanıp dizlerim bükük bir şekilde karnıma doğru çekebiliyorum ama,çektikce sağ kasığım fena ağrıyor,sol kasığımda ince ince sızlıyor.Bacağımda falan ağrı hissetmiyorum hiç sadece kasığımda hissediyorum ağrıyı.

geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım.

aslında kız sağda oğlan solda ağrı yapar derler ama bu durumda o da tutmuyo sanırım:))belki üstün açık yatıp üşütüyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…