2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Turuncu canım çok geçmiş olsun.. Zaten doktorlara göre herşey normal hamile olunca..
benimde rahimde böle değişik bi sızlama bi acıma var neden acaba?

geçmiş olsun canım. geçen benimde buna benzer ağrım oldı dr. sordum böyle şeyler olabilir dedi. 1-2 gün sürmüştü benim ağrım sonra geçti merdiven çıkarkan bile ağrı olyodu sağımdan soluma dönerken.

Ben de öğrenemedim daha güzelim ben de 20 haftalıkken gideceğim. Benim minnak göstermedi kendini ,bu sefer gösterir inşallah. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş

aslında bellidir cinsiyeti bebeğimin 18 haftalık oldum.ben bir defa gittim dr'a oda devlet hastanesine iyi değilmiş şansıma ultrasonları sadece tahmin yaptı erkek gibi 16.haftamda.ben güvenmedim pek bana kesin deseydi inanırdım.özele gitcem 20.haftamda özel daha iyi inceliyor.öğreneyimki ona göre hırka,yelek yapıcam bebişime.bide kızım var onada yapıcam aynı örnekten.

canım hayrlı haberlerle gel inşallah.Allah kabul etsin.

hoşgeldin, geçmiş olsun canım Allah korusun iyi düşün iyi olsun.

hayirli cumalar annisler ,ne guzel bugun ayrintili ultrasyonu olanlar var ,benimki ayin 20 sinde ama normal kontrolume 2 hafta var,turuncugecmis olsun canim ,agrin magnezyum eksikliginden olabilir,benimde kuyruk sokumumda siddetli agri var ,yaslilar gibi oturup kalkamiyorum,doguma kadar ne hale gelicez kimbilir

Kızlar çok teşekkür ederim.
Şuan kasığımdaki ağrı baya hafifledi,sağ kalçamdan bacağıma doğru inen ince bir sızlama var sadece.
Zaten gün içerisinde böyle hafif ağrım oluyor da geceleri artıyor.Magnezyuma dün başlamıştım.Biraz kullanayım bakalım belki faydasını görürüm.

Eskiden bi hamile kadın görseydim çok hoşuma giderdi.
" aaaa ne tatlıııı"derdim.
Şimdilerde ise o tatlı olan şeyin böyle ağrıları çekmek gibi bir bedelinin olduğunu çok daha iyi anlıyorum.

Rabbim bütün anneleri cennetine koysun.Bir kez daha annemin değerini anlıyorum.

çok geçmiş olsun canım inşallah merak etme annesi herşey yollundadır

canım o ağrıyı ilk hamileliğimde kızımda çok yaşamıştım ayağım uyuşuyodu resmen sol ayağım magnezyum eksikliği çıkmıştı takviye ilaç kullanmıştım birde şimdi artık ya solumuza yada sağımıza yatıyoruz üzün süre onunda etkisi olabiliyo çok geçmiş olsun tatlım

Ya kıslar bu ağrılar ne olacak affedersiniz benimde genital bölgede sızlama oluyor ara ara nedendir acaba???
bebiş büyüyo annesi:))kocaman olacaklarya ondandır:))

canlarımm ayrıntılı ultrasondan geldımm çok sukurrr bebegımde bı sorun saptanmadıı herseyı normaldı yavrumun sukurler olsunn 298 gr olmus benım mınnak oğlumm...dışcıye gıttım cıkıstada kanal tedavısı yapıldıı bakalım persembe bı daha gıtcem... ama ısın kötüsü amcamın mıde kanserı oldugunu ögrendım ultrasona gırmeden hemde son evre karacıgere yayılmısss zor bı döneme gırıyoruz allahım herkese saglık versın gerısı boşşşş....

canım senin adına çok sevindim ama amcana Allahtan acil şifalar diliyorum, çok zor bi durum, kanser artık çok yayıldı günümüzde, dün diğer amcanıda oyle kaybettiğinizi sölemiştin, Allah yardımcınız olsun canım....
ayrıntılı ultrasonu anlatsana biraz bende akşama giricem, nekadar sürdü mesela boyu gramı nereler bakılıyo????

mrb kızlar, detaylı ultrasona girecek olan arkadaşlara bol şanslar, dualarım sizinle inş güzel heberlerle dönersiniz.

bende akşam bebek arabası araştırmasına girdim 3 model var çok beğendim

1. concord neo travel system

2. quinny buzz 3

3. graco trekko

1puset ve anakucağını çıkartıp takabiliyosun
2 katlanabilir
3 hafif
4 konforlu benm için başlıca özellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…