hoşgeldinizzz:)))
bugün keyifliyiz inşaallah ocak 10 da ayrıntılımızı güzelce atlatırsak daha da mutlu olucaz:)))
atlatırsın inşallah allahın izniyle bişi çıkmaz...
Bilmiyorum canım.Aklıma tek gelen enfeksiyon.
Dayanamayacak gibi olursam doktora giderim artık.
Hayırlı cumalar kızlar...Nasılsınız ?
Ben üç gündür çok sıkıntılı bir gece geçiriyorum.Sürekli uyanıp sağa sola dönüyorum ama uyanmamdaki en büyük sebeb sağ kasığımda değişik bir ağrımın olması.Gündüz pek farkettirmiyor kendisini(ara ara sızlıyor) ama gece namaza,wc.ye falan kalktığımda dört büklüm yürüyorum lavaboya kadar.İnanın abdest alırken sağ ayağımı kaldırdığım zaman inanılmaz sızlıyor kasığım.Sağ ayağımı kaldırıp kıyafetimi bile giyerken çok canım yanıyor.
İşin garip yanı bu kasık ağrısı komple sağ kalça ve bacağıma vuruyor.Gece ağrısına uyandıkca elimle ovalayıp duruyorum ama nafile.Hafif rahatladıktan sonra tekrar başlıyor.Şuan bile sağ kalçamdan başlayan ve dizimin altına kadar inen bir ağrım var.
Acaba enfeksiyonmu kaptım düşüncesiyle çarşamba doktora gittiğimde kasıklarım çok ağrıyor dedim.Doktor idrara çıkarken yanma var mı dedi,hayır yok diyince pek üzerinde durmadı sıkıntımın.
Bir iki gün daha bekleyeyimde olmazsa pazartesi tekrar doktora gideceğim bakalım.
Ya kıslar bu ağrılar ne olacak affedersiniz benimde genital bölgede sızlama oluyor ara ara nedendir acaba???
Ben de öğrenemedim daha güzelim ben de 20 haftalıkken gideceğim. Benim minnak göstermedi kendini ,bu sefer gösterir inşallah. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş
kızlar dün gece hiç uyuyamadım bugün detaylı ultrasona gideceğiz diye
heyecanlandım resmen eşimle ilk buluşmamdaki gibi =)
giyindim süslendim oğluşa gidiyorum diye
Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah
dün gece sevgi'nin amcasına ve esra'ya spesifik olarak, hepimize de genel olarak dua ettim ama asıl amacım olan dualarımı okuyamadan namazdan sonra sızmışım
kızıyorum kendime film izliyo olsak cin gibi bakarım iş başka şeye gelince sız babam sız :26:
yarım saate kadar çıkacağız cuma saati bize dua edin oğluşumdan güzel haberler alalım
öpüldünüzzzz
sevgili 2012 mayıs anneleri merhabalar. ben yeni üye oldum. epeydir takip ediyordum da üye olmak yeni kısmet oldu.
20+4 deyim. yarın detaylı ultrasına gircem ben de. bebişimi cok merak ediyorum. eskişehirde turgay şener e detaylı ultrasonda giden var mı aranızda acaba. ben de çok heyecanlıyım canım, sanki bebeğim benimle konuşacak ben onu ayrıntılı görünce gibi geliyor.
benim başımdan 13 haftalıkken bir ameliyat geçti. çok kan kaybettim. sonra tüp tüp kan verdiler bana. sonra da demir tedavisi ile durumu düzelttik ama yine de korkuyorum işte bebğimde bişey oldumu diye. detaylı beni rahatlatır umarım biraz.
GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH,,,
bugün bene giyindim yüzüme gözüme kendime çeki düzen verdim, akşam kızıma gideceğim için,akşama detaylı ultrasonumuz var,sabah evden abdestli çıkmıştım buraya gelince biraz okudum hepimiz için Allah kabul etsin ,,Allahım hepimizi hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın...
sağol canım dualrında benide eksik etmedğin için, bende hepimize dua ettim bu sabah, ilk önce sen akşamada ben doktordan hayırlısıyla döneriz inşallah... sabah sabah bide sinir oldumki sorma umarım dualarım kabul olur, bilgisayardan okurken boynumdaki şalımı saçımın yarısına
kadar çektim, yaklaşık 10 dk sürdü sürmedi, hızlıca okudum dikkat çekmesin diye, o ara bütün milletin beni göreceği tuttu, masamda en arkada yani oyle herkesin önünde değilim kabak gibi,,,,neden başını örttün ne var zaten sende bugünlerde bişey var, hamilesin sen herşey üzülmemen lazım, bugüne kadar beni düşünmeyen insanlar,birden beni düşünür oldular,maksat laf almak ağzımdan.ondan sonra herkesten dinle işyerinde, arkadaşının maduriyetini birbirine anlatıp dedikodudan haz alan insanlar var. insanların bu haline akıl sır erdiremiyorum, insan başını neden örter, geçende belimi üşüttüğüm için oturduğum yere belime şal sarmıştım, nine gibi heryerimi kapıyomuşum, ağzı olan konuşuyo diye bi laf varya çok doğru, insan her düşündüğünü her diline geleni söylememeli bence, biraz ince düşünmek lazım, insanları incitmemek kırmamak, zor durumda bırakmamak lazım, artık hiç etrafımda olgun insan kalmadı, herkes robot gibi ezbere konuşuyo boş boş..Allahım affet yarabbim...
canım senin dualarınıda, cümlemizinkinide Allah kabul etsin seninde ayrıntılı varmış hepinizin güzel haberlerle gelin inşallah.
Hayırlı cumalar kızlar...Nasılsınız ?
Ben üç gündür çok sıkıntılı bir gece geçiriyorum.Sürekli uyanıp sağa sola dönüyorum ama uyanmamdaki en büyük sebeb sağ kasığımda değişik bir ağrımın olması.Gündüz pek farkettirmiyor kendisini(ara ara sızlıyor) ama gece namaza,wc.ye falan kalktığımda dört büklüm yürüyorum lavaboya kadar.İnanın abdest alırken sağ ayağımı kaldırdığım zaman inanılmaz sızlıyor kasığım.Sağ ayağımı kaldırıp kıyafetimi bile giyerken çok canım yanıyor.
İşin garip yanı bu kasık ağrısı komple sağ kalça ve bacağıma vuruyor.Gece ağrısına uyandıkca elimle ovalayıp duruyorum ama nafile.Hafif rahatladıktan sonra tekrar başlıyor.Şuan bile sağ kalçamdan başlayan ve dizimin altına kadar inen bir ağrım var.
Acaba enfeksiyonmu kaptım düşüncesiyle çarşamba doktora gittiğimde kasıklarım çok ağrıyor dedim.Doktor idrara çıkarken yanma var mı dedi,hayır yok diyince pek üzerinde durmadı sıkıntımın.
Bir iki gün daha bekleyeyimde olmazsa pazartesi tekrar doktora gideceğim bakalım.
canım geçmiş olsun benimde oluyordu magnezyum kesti,ayrıca uzanınca geçiyo benimki doktorum geçmezse başka ilaçlarda ilave edebiliriz dedi şükür gerek kalmadı geçer inşallah seninkide.
canım senin dualarınıda, cümlemizinkinide Allah kabul etsin seninde ayrıntılı varmış hepinizin güzel haberlerle gelin inşallah.
Ya kıslar bu ağrılar ne olacak affedersiniz benimde genital bölgede sızlama oluyor ara ara nedendir acaba???
çok geçmiş olsun canım inşallah merak etme annesi herşey yollundadırsevgili 2012 mayıs anneleri merhabalar. ben yeni üye oldum. epeydir takip ediyordum da üye olmak yeni kısmet oldu.
20+4 deyim. yarın detaylı ultrasına gircem ben de. bebişimi cok merak ediyorum. eskişehirde turgay şener e detaylı ultrasonda giden var mı aranızda acaba. ben de çok heyecanlıyım canım, sanki bebeğim benimle konuşacak ben onu ayrıntılı görünce gibi geliyor.
benim başımdan 13 haftalıkken bir ameliyat geçti. çok kan kaybettim. sonra tüp tüp kan verdiler bana. sonra da demir tedavisi ile durumu düzelttik ama yine de korkuyorum işte bebğimde bişey oldumu diye. detaylı beni rahatlatır umarım biraz.
canım o ağrıyı ilk hamileliğimde kızımda çok yaşamıştım ayağım uyuşuyodu resmen sol ayağım magnezyum eksikliği çıkmıştı takviye ilaç kullanmıştım birde şimdi artık ya solumuza yada sağımıza yatıyoruz üzün süre onunda etkisi olabiliyo çok geçmiş olsun tatlımHayırlı cumalar kızlar...Nasılsınız ?
bebiş büyüyo annesi:))kocaman olacaklarya ondandır:))Ya kıslar bu ağrılar ne olacak affedersiniz benimde genital bölgede sızlama oluyor ara ara nedendir acaba???
canlarımm ayrıntılı ultrasondan geldımm çok sukurrr bebegımde bı sorun saptanmadıı herseyı normaldı yavrumun sukurler olsunn 298 gr olmus benım mınnak oğlumm...dışcıye gıttım cıkıstada kanal tedavısı yapıldıı bakalım persembe bı daha gıtcem... ama ısın kötüsü amcamın mıde kanserı oldugunu ögrendım ultrasona gırmeden hemde son evre karacıgere yayılmısss zor bı döneme gırıyoruz allahım herkese saglık versın gerısı boşşşş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?