2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım... sen kendine iyi bak

paşaya kocaman maşallah çok sevindim iyi sağlıklı olmasına canım, anlatsana biraz nelere bakılıyo, ne kadar sürüyo.

amcana çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

fazla uzun sürmedı devlet hastanesıne gıdıyorum belkı ondandırr...
15-20 dakıka fln... gözlerıne burnunaa ağzina kolları parmakları ayaklarıı kalbı böbregııı mıdesııı amnıon sıvısının mıktarııı plesantanın yerlesımı ıste bebekle ılgılı herseye bakılıo a dan z ye cok güzeldiiii bı ay sonra böbreklerıne bakcaz bı tek böbreklerle ılgılı sorunlar ılerkı haftalarda netlesırmıs çünküü bıde benım bebegımın eşi arkaya yerlesmiş bebege sıkıntı vermez ama sen cok zorlanırsın bebegı tasırken dedı ılerıkı aylarda yuruyemezmısım yatamazmısım fazlaa öyleee.. boyu kılosu baş cevresı herseye bakılıo cnmm ınsallah herkes sorunsuz atlatırr

Son düzenleme:

Cnm seninle hemen hemen aynı ürünlere bakmışız.

Biz Buzz ve Neo Concord arasında kalmıştık. İkisininde güzel avantaşları var ama Neo Concord öne çıktı.

Fikir vermesi açısından bizim nedenlerimiz şu şekildeydi;
- Ön tekerleklerin ayrı olması denge açısından daha sağlıklı,
- Çocuğun oturma pozisyonu normalden daha yüksek,
- Tutma kısmının ayarlanabilir olması,
- Alt taşıma sepetinin çok daha büyük olması,
- Katlanmasının Buzz'a göre daha kolay olması (Buzz'da oturma ünitesini çıkarmadan tam kapamak için baya uğraşmak gerekiyor ve oturma kısmı deforme oluyor)
- İkisinede Maxi-Cosi uyuyor.

aslında benimde içime en çok sinen concord neo oldu
açması kapaması tek tuşla oluyo
dediğin gibi ön tekerlekleri dengeyi sağlıyo çok kullanışlı gözüküyo ama yakından görmek lazım

maxsi cosi de güzel ama çok ağır bi araba bide tekerlekleri çok büyük

teyzeleriiimm biz geldiiik 1 saat boyunca anneme babama bi öyle döndüm bi böyle döndüm heryerimi gösterdim tabi bir de doktor amcaya =)

ay kızlar nasıl mutluyum tarif edemem yüzüm acıdı gülmekten Rabbim sana sonsuz şükürler olsun sonsuzz

turuncucum ben de abdestte solu kaldıramıyorum sol kasığımda sağdakinden fazla ağrı oluyor özellikle geceleri yani aynı senin gibi
idrar ve kan rtahlili yapıldıyor 2 haftadır birşey çıkmadı
ayaklarını üşütme yorulma ve stres yapma dedi doktorum sadece
patikle geziyorum çorapsız yatmıyorum
bi de ılık duş alıyorum damarların rahatlaması için sıcak sudan uzak durmamız lazım
geçmiş olsun tatlım

Gözün aydın canım bebişinin sağlılı olmasına çok sevindim sonuna kadar her şey iyi olur inşallah
Amcan için de Allah'tan acil şifalar diliyorum güzelim. İnşallah eski sağlğına kavuşur.

resmen benim top5 listemdeki 3 modeli yazmışsın =) diğer 2si bebeconfort.
dün asmerkezdeki nar bebeye gittik graconun tüm modelleri var nerden baksanız 20tane falan ama renklerini sevmediğimden ve sadece o renkler ellerinde kaldığından karar veremedik. bir de maxicosi ve concordun yanında biraz fazla plastik duruyordu ve katlanınca çok küçülmüyordu
ama özellik olarak cidden çok kuvvetliler

quinny buzzun tekerlekleri çıkıyor ve quinny zappa göre daha dengeli bir araba (quinny zapp da güzel ama tutma yerlerine biraz bastırın hemen dengesi bozuluyor eşya fln takmak zatenmümkün değil). tekerlekleri de ayrıca taşımak gerektiğinden karar veremiyoruz. bi de buzz'u bizzat katlayıp sürüş denemesi yapmadık

concord neo ile ilgili şunu muhakkak belirtmeliyim üstümde kalmasın: concordun araç koltuğu -intense modeli- araç çarpışma testlerinde ön camdan fırlıyor. denenen 6 araba arasında en kötüsü oydu okuduğum makalede. arabasına diyecek yok, corcord neo araba alırsanız -ben de düşünüyorum- intense araç koltuğunu bir daha düşünün. maxicosi araç koltuğu da bu arabaya uyumlu, üç beş fazla verip onu tercih edelim derim ben

ayy heyecanlandım arabasını almak istiyoru martık paşamın

kızlar almadım daha ama internette gördüğüm anda vuruldum ona...gracco tracco markası...alacaklarım listesinde....:)[/QUOTE]

tatlım gidip bir gör dene. ben 15e yakın modelini birebir denedim cidden çok fonksiyonel olanları var bazıları katlanınca büyük oluyor bi kısmı da çok ağır bunu denedim mi emin değilim ama çok ağır değilse ve küçülüyorsa şekli şemali çok hoş görünüyor

nerde kaldın zeynepcim öldüm meraktan sorun olmadığına çok sevindim, hep böle gitsin inşallah...
anlatsana biraz neler yapıyolar detaylıda ne kadar sürdü??? ne kadar olmuş bebeğin gramı boyu falan???

ayy maşallah size bende çok mutlu oldum senin adına duaların kabul olmuş demek :) çok net gördün dimi?

bende yakından hiç görmedim canım nette araştırmalarım sonucu neo concord içime sindi gibi ama güvenli olması en başta geliyo
en iyisi gidip tek tek test etmek galiba

intense araç koltuğu dediğin nedir anlamadım, araç koltuğunu arabaya takıp çıkarabiliyo musun:44:

nerde kaldın zeynepcim öldüm meraktan sorun olmadığına çok sevindim, hep böle gitsin inşallah...
anlatsana biraz neler yapıyolar detaylıda ne kadar sürdü??? ne kadar olmuş bebeğin gramı boyu falan???

sağol tatlım darısı başınıza inşallahhhh!!!!

canım adı üstünde detaylı ultr. ben de detaylı anlatayım

baştan suyunu rahim çevresini rahim kanalını fln inceledi. plasentanın boyu çapı yeri uzunluğu rahim kanalına yakınlığı gibi bilgileri hem anlatıp hem ölçülerini aldı
pipisini -doktor alenen böyle söylüyor - inceledi.
sonra 30 dakika kadar tek tek organların sayısını ve yönünü; damar yapısını ve kalbin odacıklarını, duvarlarını fln inceledi.
organlardan sonra kulaklar, burun kemiği, eller, parmaklar (serçe parmağın orta kemiği önemliymiş), kemik boyları gibi ölçümler yaptı

bizimki baştan çok güzel pozlar veriyor neresi ölçülecekse çeviriyordu ama sonradan karnıma bir sarıldı sırtından başka bir yerini göremedik o yüzden mola verdik çikolata yedim ardarda sağa sola dönerek yattım yürüdüm oturdum fln

doktor tekrar bakmaya başladı pozisyonu da biraz düzelmişti ve kemiklerini de güzelce ölçtü

en ilginci kalbi inceleyişiydi. odacıkların hepsi görünüyor kirli kan temiz kan yenidopğandaki küçük deliğe kadar herşeyi görüyorsun cidden tam anlamıyla mucize

ben tabi heyecandan ve her iyi haberde sevinçten ter içinde kaldım yatağa öyle bir yapışmışım ki parmaklarımın izi çıkmış

karnımda hareketlerini ağırlığının yer değiştirdiğini hissettiğimde ekranda da ne yaptığını görüyorum ya; işte o anki mutluluğu tarif etmek cidden imkansız :106: ben ayy hareket etti derken o ekranda çırpınıp durdu şükretmekten doktora gına getirdim

ayy maşallah size bende çok mutlu oldum senin adına duaların kabul olmuş demek :) çok net gördün dimi?
evet tatlım bu kadar detaylı olacağını tahmin etmemiştim açıkcası daha bütünsel bakacağını sanmıştım
bizimki yüzünü çok göstermedi doktor uğraştı güzel bir poz yakalamak için ama ellerini kapattı doktor başka yerlerine bakarken açıyor tam yüzünün resmini çekeek kapatıyor =)
sizlerde inşallah güzel sonuçlar alırsınız Allah hepimize sonuna kadar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin inanılmaz büyük bir nimetmiş doktor inceledikçe emin oldum...

kızlar gözünüz aydın sağlıkla gelsinler inşallah.

araç koltuğu aynı zamanda ana kucağı aynı zamanda bebek arabasına monte edilerek kullanılabiliyor tatlım. hemen hepsi öyle tabi arabanın da uyumlu olması lazım

hatta maxicosinin tutma sapı arkaya dönüp koltuğu sabitliyor evde yerde sabit durabiliyor, kolunu kaldırınca da salıncak gibi sallanıyor
maxicoside tek acayip bulduğum güneşliği incecik bir kumaş ama güvenli olduktan sonrasını çok takmıyorum

intense concordun araç koltuğu modelinin adı. concord neonun yanında onu veriyorlar. isofix bağlantısı var ve güvenli diye düşünüyordum ama yazıyı okuyunca üzüldüm. siz de bir bakın isterseniz etkilemiş olmayayım

motor und sport dergisinde. googledan bulursam eklerim bana pdf olarak geldi

canım Allah yardımcısı olsun amcanın şifasını versin,

doktor banada arkaya yerleşmiş dedi ama bunlardan bahsetmedi

canım ya okudukça ne kadar mutlu oldum anlatamam ve çok heyecanlandırm, zeynep umarıım benimkide sorunsuz geçer Allahın izniyle çok dua ettim...
gerçekten çok büyük bi mucize aslında nasıl bi sistem demi kusursuz, inanılmaz,,ey büyük Allahım sen ne güzellikler yaratıyosun ve yaşatıyosun rabbim...
oğluna ve sana kocaman maşallah diyorum
boyunu gramını sölemedi mi canım??

sevgicim gözümüz aydın cnm sen de girip çıkmışsın şimdi farkettim inşiallah hep böyle güzel sonuçlar alırız

bazı organlardaki olası problemler ancak ilerde belli olacağı için 3 hafta sonra biz de tekrar gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…