canlarımm ayrıntılı ultrasondan geldımm çok sukurrr bebegımde bı sorun saptanmadıı herseyı normaldı yavrumun sukurler olsunn 298 gr olmus benım mınnak oğlumm...dışcıye gıttım cıkıstada kanal tedavısı yapıldıı bakalım persembe bı daha gıtcem... ama ısın kötüsü amcamın mıde kanserı oldugunu ögrendım ultrasona gırmeden hemde son evre karacıgere yayılmısss zor bı döneme gırıyoruz allahım herkese saglık versın gerısı boşşşş....
canlarımm ayrıntılı ultrasondan geldımm çok sukurrr bebegımde bı sorun saptanmadıı herseyı normaldı yavrumun sukurler olsunn 298 gr olmus benım mınnak oğlumm...dışcıye gıttım cıkıstada kanal tedavısı yapıldıı bakalım persembe bı daha gıtcem... ama ısın kötüsü amcamın mıde kanserı oldugunu ögrendım ultrasona gırmeden hemde son evre karacıgere yayılmısss zor bı döneme gırıyoruz allahım herkese saglık versın gerısı boşşşş....
mrb kızlar, detaylı ultrasona girecek olan arkadaşlara bol şanslar, dualarım sizinle inş güzel heberlerle dönersiniz.
bende akşam bebek arabası araştırmasına girdim 3 model var çok beğendim
1.Eki Görüntüle 312585 concord neo travel system
2.Eki Görüntüle 312600 quinny buzz 3
3.Eki Görüntüle 312604 graco trekko
1puset ve anakucağını çıkartıp takabiliyosun
2 katlanabilir
3 hafif
4 konforlu benm için başlıca özellikler
Cnm seninle hemen hemen aynı ürünlere bakmışız.
Biz Buzz ve Neo Concord arasında kalmıştık. İkisininde güzel avantaşları var ama Neo Concord öne çıktı.
Fikir vermesi açısından bizim nedenlerimiz şu şekildeydi;
- Ön tekerleklerin ayrı olması denge açısından daha sağlıklı,
- Çocuğun oturma pozisyonu normalden daha yüksek,
- Tutma kısmının ayarlanabilir olması,
- Alt taşıma sepetinin çok daha büyük olması,
- Katlanmasının Buzz'a göre daha kolay olması (Buzz'da oturma ünitesini çıkarmadan tam kapamak için baya uğraşmak gerekiyor ve oturma kısmı deforme oluyor)
- İkisinede Maxi-Cosi uyuyor.
turuncucum ben de abdestte solu kaldıramıyorum sol kasığımda sağdakinden fazla ağrı oluyor özellikle geceleri yani aynı senin gibiHayırlı cumalar kızlar...Nasılsınız ?
Ben üç gündür çok sıkıntılı bir gece geçiriyorum.Sürekli uyanıp sağa sola dönüyorum ama uyanmamdaki en büyük sebeb sağ kasığımda değişik bir ağrımın olması.Gündüz pek farkettirmiyor kendisini(ara ara sızlıyor) ama gece namaza,wc.ye falan kalktığımda dört büklüm yürüyorum lavaboya kadar.İnanın abdest alırken sağ ayağımı kaldırdığım zaman inanılmaz sızlıyor kasığım.Sağ ayağımı kaldırıp kıyafetimi bile giyerken çok canım yanıyor.
Gözün aydın canım bebişinin sağlılı olmasına çok sevindim sonuna kadar her şey iyi olur inşallahcanlarımm ayrıntılı ultrasondan geldımm çok sukurrr bebegımde bı sorun saptanmadıı herseyı normaldı yavrumun sukurler olsunn 298 gr olmus benım mınnak oğlumm...dışcıye gıttım cıkıstada kanal tedavısı yapıldıı bakalım persembe bı daha gıtcem... ama ısın kötüsü amcamın mıde kanserı oldugunu ögrendım ultrasona gırmeden hemde son evre karacıgere yayılmısss zor bı döneme gırıyoruz allahım herkese saglık versın gerısı boşşşş....
mrb kızlar, detaylı ultrasona girecek olan arkadaşlara bol şanslar, dualarım sizinle inş güzel heberlerle dönersiniz.
bende akşam bebek arabası araştırmasına girdim 3 model var çok beğendim
1.Eki Görüntüle 312585 concord neo travel system
2.Eki Görüntüle 312600 quinny buzz 3
3.Eki Görüntüle 312604 graco trekko
1puset ve anakucağını çıkartıp takabiliyosun
2 katlanabilir
3 hafif
4 konforlu benm için başlıca özellikler
teyzeleriiimm biz geldiiik 1 saat boyunca anneme babama bi öyle döndüm bi böyle döndüm heryerimi gösterdim tabi bir de doktor amcaya =)
ay kızlar nasıl mutluyum tarif edemem yüzüm acıdı gülmekten Rabbim sana sonsuz şükürler olsun sonsuzz
teyzeleriiimm biz geldiiik 1 saat boyunca anneme babama bi öyle döndüm bi böyle döndüm heryerimi gösterdim tabi bir de doktor amcaya =)
ay kızlar nasıl mutluyum tarif edemem yüzüm acıdı gülmekten rabbim sana sonsuz şükürler olsun sonsuzz
resmen benim top5 listemdeki 3 modeli yazmışsın =) diğer 2si bebeconfort.
dün asmerkezdeki nar bebeye gittik graconun tüm modelleri var nerden baksanız 20tane falan ama renklerini sevmediğimden ve sadece o renkler ellerinde kaldığından karar veremedik. bir de maxicosi ve concordun yanında biraz fazla plastik duruyordu ve katlanınca çok küçülmüyordu
ama özellik olarak cidden çok kuvvetliler
quinny buzzun tekerlekleri çıkıyor ve quinny zappa göre daha dengeli bir araba (quinny zapp da güzel ama tutma yerlerine biraz bastırın hemen dengesi bozuluyor eşya fln takmak zatenmümkün değil). tekerlekleri de ayrıca taşımak gerektiğinden karar veremiyoruz. bi de buzz'u bizzat katlayıp sürüş denemesi yapmadık
concord neo ile ilgili şunu muhakkak belirtmeliyim üstümde kalmasın: concordun araç koltuğu -intense modeli- araç çarpışma testlerinde ön camdan fırlıyor. denenen 6 araba arasında en kötüsü oydu okuduğum makalede. arabasına diyecek yok, corcord neo araba alırsanız -ben de düşünüyorum- intense araç koltuğunu bir daha düşünün. maxicosi araç koltuğu da bu arabaya uyumlu, üç beş fazla verip onu tercih edelim derim ben
ayy heyecanlandım arabasını almak istiyoru martık paşamın
nerde kaldın zeynepcim öldüm meraktan sorun olmadığına çok sevindim, hep böle gitsin inşallah...
anlatsana biraz neler yapıyolar detaylıda ne kadar sürdü??? ne kadar olmuş bebeğin gramı boyu falan???
evet tatlım bu kadar detaylı olacağını tahmin etmemiştim açıkcası daha bütünsel bakacağını sanmıştımayy maşallah size bende çok mutlu oldum senin adına duaların kabul olmuş demek :) çok net gördün dimi?
ay kızlar nasıl mutluyum tarif edemem yüzüm acıdı gülmekten Rabbim sana sonsuz şükürler olsun sonsuzz
bende yakından hiç görmedim canım nette araştırmalarım sonucu neo concord içime sindi gibi ama güvenli olması en başta geliyo
en iyisi gidip tek tek test etmek galiba
intense araç koltuğu dediğin nedir anlamadım, araç koltuğunu arabaya takıp çıkarabiliyo musun:44:
fazla uzun sürmedı devlet hastanesıne gıdıyorum belkı ondandırr...
15-20 dakıka fln... gözlerıne burnunaa ağzina kolları parmakları ayaklarıı kalbı böbregııı mıdesııı amnıon sıvısının mıktarııı plesantanın yerlesımı ıste bebekle ılgılı herseye bakılıo a dan z ye cok güzeldiiii bı ay sonra böbreklerıne bakcaz bı tek böbreklerle ılgılı sorunlar ılerkı haftalarda netlesırmıs çünküü bıde benım bebegımın eşi arkaya yerlesmiş bebege sıkıntı vermez ama sen cok zorlanırsın bebegı tasırken dedı ılerıkı aylarda yuruyemezmısım yatamazmısım fazlaa öyleee.. boyu kılosu baş cevresı herseye bakılıo cnmm ınsallah herkes sorunsuz atlatırr
sağol tatlım darısı başınıza inşallahhhh!!!!
canım adı üstünde detaylı ultr. ben de detaylı anlatayım
baştan suyunu rahim çevresini rahim kanalını fln inceledi. plasentanın boyu çapı yeri uzunluğu rahim kanalına yakınlığı gibi bilgileri hem anlatıp hem ölçülerini aldı
pipisini -doktor alenen böyle söylüyor- inceledi.
sonra 30 dakika kadar tek tek organların sayısını ve yönünü; damar yapısını ve kalbin odacıklarını, duvarlarını fln inceledi.
organlardan sonra kulaklar, burun kemiği, eller, parmaklar (serçe parmağın orta kemiği önemliymiş), kemik boyları gibi ölçümler yaptı
bizimki baştan çok güzel pozlar veriyor neresi ölçülecekse çeviriyordu ama sonradan karnıma bir sarıldı sırtından başka bir yerini göremedik o yüzden mola verdik çikolata yedim ardarda sağa sola dönerek yattım yürüdüm oturdum fln
doktor tekrar bakmaya başladı pozisyonu da biraz düzelmişti ve kemiklerini de güzelce ölçtü
en ilginci kalbi inceleyişiydi. odacıkların hepsi görünüyor kirli kan temiz kan yenidopğandaki küçük deliğe kadar herşeyi görüyorsun cidden tam anlamıyla mucize
ben tabi heyecandan ve her iyi haberde sevinçten ter içinde kaldım yatağa öyle bir yapışmışım ki parmaklarımın izi çıkmış
karnımda hareketlerini ağırlığının yer değiştirdiğini hissettiğimde ekranda da ne yaptığını görüyorum ya; işte o anki mutluluğu tarif etmek cidden imkansız :106: ben ayy hareket etti derken o ekranda çırpınıp durdu şükretmekten doktora gına getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?