2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah yardımcısı olsun amcanın şifasını versin,

doktor banada arkaya yerleşmiş dedi ama bunlardan bahsetmedi

yürürken zorlanırmısım yanı uzun yuruyemezmısım agrlar olurmuss belkı benımkının yerlestıgı yer arkada ama daha degısık bı yerdedır senınkınden bılmıorum cnm benım

söyledi canım, söyledi biz de şok olduk
sırık oğlum 26cm 460grammış. şöyle göz kararı ölçtük nasıl sığıyor içime yaa diye afalladık
ayakları da yelpaze gibi babasına çekmiş

sagol cnm senınde gözün aydınnn masallah bebıslermızee

yürürken zorlanırmısım yanı uzun yuruyemezmısım agrlar olurmuss belkı benımkının yerlestıgı yer arkada ama daha degısık bı yerdedır senınkınden bılmıorum cnm benım

aşağıda olmadığı sürece soru n yok bildiğim kadarıyla
aşağıda olunca rahim ağzını tıkayıp normal doğumu zorlaştırıyormuş

arkada oluşu bebeğin önde olması anlamına geleceğinden ağırlığın çoğu önce olacak ağırlık merkezin öne kayacak belin ağrıyabilir

sağlıklı olsun da bıdık biz hepsine razıyız di mi ama

o kadar güzel anlatmışsın ki duygulanmamak elde değil...

oğluşuna maşallah canım.. allah nazarlardan korusun yavrularımızı

bende 4lü test için kan verdim ama dr hala aramadı inş bi problem yoktur

öyle cnmm bebıs saglıkla buyusun agrılara katlanırızzz anne olmak kolay degillll

maşallah maşallah kocaman olmuş sıpa sen kaç kilo almıştın canım??

bende 4 kg aldım ama 2 kilosunu nerdeyse bu 15 gün içinde aldım nasıl oldu anlamadım, yeme düzenim hiç değişmedi, meyve sebze ağırlıklı besleniyorum,süt, müsli çok ekmekte yemiyorum... sabah bi kalkıyorum yarım kg almışım, heralde karnım alıyo,anlayamıyorum kendi kıyafetlerimi giyebiliyorum çünkü...sadece göbeğim çıkıyo....

Arkadaşlar merhaba, kilo ile yazılanları okuyunca benim yararlandığım bir site geldi aklıma, sizinle paylaşmak istedim. Bu sitede boyunuzu, kilonuzu, bebekler ikizmi vs. yazarak hafta hafta almanız gereken kiloyu görüyorsunuz. Ben bu siteye göre fazla kilo almış olduğum için(maximumunda üzerinde) biraz canımı sıkıyor ama:)), umarım sizin işinize yarar.

Gebelikte Kilo Alımı - jinekolog jinekoloji tv video kadın sağlığı hastalıkları doğum

aç veya tok tartıldığıma göre çok değişiyo benim hep açkenki değerleri alıyorum
bebişin alıyordur işte ne güzel =)
yarın senin de güzel haberlerini alıcaz inş.

aç veya tok tartıldığıma göre çok değişiyo benim hep açkenki değerleri alıyorum
bebişin alıyordur işte ne güzel =)
yarın senin de güzel haberlerini alıcaz inş.

her sabah aç karna aynı saatte giyinmeden önce tartılıyorum canım doğru sonuç almak için, neyse doktor söyler heralde bu akşam zaten...
inşallah canım herşey yolunda giderde, yarın sabaha girer yazarım....

sağol canım verilere göre hamileliğimi 15 kg ile bitirmem gerekiyo, şuanda 5.5 almam gerekirken 4 kgalmışım heralde normaldir...

ben ağrı sancı çektikçe rahat dönemedikçe annem çok kıymete bindi
eskiden bu kadar üstüne düşmezdim şimdi annem de annem.

-anne olunc anlarsınız- derdi arasıra. cidden anlıyormuş insan.

aynen cnm benim annemde hep aynı şeyi söylerdi. bebeğimi hissettikçe ağrılarım oldukça annemin bizler için çektiği acılar aklıma geliyor..

ah canım annem. keşke yanımda olsa.

arkadaşlar biraz alakasız olucak ama bilen varsa cevaplamasını rica edicem.bu arada herkese merhaba... bikaç gündür sağlık ocağı başıma bela oldu. ikametim annemlerin evdeydi tesadüfen onlarda olduğum bigün hemşire ve doktor geldi yok ikametimi alıcakmışım falan. bende ikametimi aldım ama ikamet ettiğim yerdeki sağlık ocağı oraya kaydımı almasam da olacağını söyledi.bende almadım. annemlerin oradaki sağlık ocağı sürekli arayıp geliceksiniz falan diye baskı yapıyor.ya özelde takibimi yaptırıyorum mecbur muyum diyorum kadın nerdeyse dövücek.ya mecbur muyum sağlık ocağına gitmeye? aşılarda falan sorun olurmu bebek doğduğunda.

merhaba cınaralem...bende sağlıkocağına gidiyorum artık sağlıkocakları anne adaylarını ayrıntılı takip ediyor 20.haftadan itibaren tetanoz aşısı yapıyorlar.benım için iyi oldu bu durum durumum olmadığı için hastaneye bir kez gittim ama sağlıkocağına sık sık gidiyorum zaten arıyorlar gel diye.arada kan alıp değerlere falan bakıyorlar.tavsiye ederim ama zorunlu değildir sanırım benım bursada arkadaşım var hiç gitmedi hep özele gidiyor ama tetanoz aşını ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…