canım Allah yardımcısı olsun amcanın şifasını versin,
doktor banada arkaya yerleşmiş dedi ama bunlardan bahsetmedi
canım ya okudukça ne kadar mutlu oldum anlatamam ve çok heyecanlandırm, zeynep umarıım benimkide sorunsuz geçer Allahın izniyle çok dua ettim...
gerçekten çok büyük bi mucize aslında nasıl bi sistem demi kusursuz, inanılmaz,,ey büyük Allahım sen ne güzellikler yaratıyosun ve yaşatıyosun rabbim...
oğluna ve sana kocaman maşallah diyorum
boyunu gramını sölemedi mi canım??
sevgicim gözümüz aydın cnm sen de girip çıkmışsın şimdi farkettim inşiallah hep böyle güzel sonuçlar alırız
bazı organlardaki olası problemler ancak ilerde belli olacağı için 3 hafta sonra biz de tekrar gidicez
yürürken zorlanırmısım yanı uzun yuruyemezmısım agrlar olurmuss belkı benımkının yerlestıgı yer arkada ama daha degısık bı yerdedır senınkınden bılmıorum cnm benım
evet tatlım bu kadar detaylı olacağını tahmin etmemiştim açıkcası daha bütünsel bakacağını sanmıştım
bizimki yüzünü çok göstermedi doktor uğraştı güzel bir poz yakalamak için ama ellerini kapattı doktor başka yerlerine bakarken açıyor tam yüzünün resmini çekeek kapatıyor =)
sizlerde inşallah güzel sonuçlar alırsınız allah hepimize sonuna kadar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin inanılmaz büyük bir nimetmiş doktor inceledikçe emin oldum...
sağol tatlım darısı başınıza inşallahhhh!!!!
Canım adı üstünde detaylı ultr. Ben de detaylı anlatayım
Baştan suyunu rahim çevresini rahim kanalını fln inceledi. Plasentanın boyu çapı yeri uzunluğu rahim kanalına yakınlığı gibi bilgileri hem anlatıp hem ölçülerini aldı
pipisini -doktor alenen böyle söylüyor- inceledi.
Sonra 30 dakika kadar tek tek organların sayısını ve yönünü; damar yapısını ve kalbin odacıklarını, duvarlarını fln inceledi.
Organlardan sonra kulaklar, burun kemiği, eller, parmaklar (serçe parmağın orta kemiği önemliymiş), kemik boyları gibi ölçümler yaptı
bizimki baştan çok güzel pozlar veriyor neresi ölçülecekse çeviriyordu ama sonradan karnıma bir sarıldı sırtından başka bir yerini göremedik o yüzden mola verdik çikolata yedim ardarda sağa sola dönerek yattım yürüdüm oturdum fln
doktor tekrar bakmaya başladı pozisyonu da biraz düzelmişti ve kemiklerini de güzelce ölçtü
en ilginci kalbi inceleyişiydi. Odacıkların hepsi görünüyor kirli kan temiz kan yenidopğandaki küçük deliğe kadar herşeyi görüyorsun cidden tam anlamıyla mucize
ben tabi heyecandan ve her iyi haberde sevinçten ter içinde kaldım yatağa öyle bir yapışmışım ki parmaklarımın izi çıkmış
Karnımda hareketlerini ağırlığının yer değiştirdiğini hissettiğimde ekranda da ne yaptığını görüyorum ya; işte o anki mutluluğu tarif etmek cidden imkansız :106: Ben ayy hareket etti derken o ekranda çırpınıp durdu şükretmekten doktora gına getirdim
söyledi canım, söyledi biz de şok olduk
sırık oğlum 26cm 460grammış.şöyle göz kararı ölçtük nasıl sığıyor içime yaa diye afalladık
ayakları da yelpaze gibi babasına çekmiş
aşağıda olmadığı sürece soru n yok bildiğim kadarıyla
aşağıda olunca rahim ağzını tıkayıp normal doğumu zorlaştırıyormuş
arkada oluşu bebeğin önde olması anlamına geleceğinden ağırlığın çoğu önce olacak ağırlık merkezin öne kayacak belin ağrıyabilir
sağlıklı olsun da bıdık biz hepsine razıyız di mi ama
söyledi canım, söyledi biz de şok olduk
sırık oğlum 26cm 460grammış.şöyle göz kararı ölçtük nasıl sığıyor içime yaa diye afalladık
ayakları da yelpaze gibi babasına çekmiş
oğluşuna maşallah canım.. allah nazarlardan korusun yavrularımızı
bende 4lü test için kan verdim ama dr hala aramadı inş bi problem yoktur
maşallah maşallahkocaman olmuş sıpa sen kaç kilo almıştın canım??
öyle cnmm bebıs saglıkla buyusun agrılara katlanırızzz anne olmak kolay degillll
cenm ben 60la başladım 3.ay sonunda 57,5a düştüm bugün 63 çıktım tartıda
totalde 5,5 hamilelik başlangıcına göre 3kilo almış oluyorum
bu aralar iştahım baya açıldı daha fazla alırım sanırım
bende 4 kg aldım ama 2 kilosunu nerdeyse bu 15 gün içinde aldım nasıl oldu anlamadım, yeme düzenim hiç değişmedi, meyve sebze ağırlıklı besleniyorum,süt, müsli çok ekmekte yemiyorum... sabah bi kalkıyorum yarım kg almışım, heralde karnım alıyo,anlayamıyorum kendi kıyafetlerimi giyebiliyorum çünkü...sadece göbeğim çıkıyo....
aç veya tok tartıldığıma göre çok değişiyo benim hep açkenki değerleri alıyorum
bebişin alıyordur işte ne güzel =)
yarın senin de güzel haberlerini alıcaz inş.
Arkadaşlar merhaba, kilo ile yazılanları okuyunca benim yararlandığım bir site geldi aklıma, sizinle paylaşmak istedim. Bu sitede boyunuzu, kilonuzu, bebekler ikizmi vs. yazarak hafta hafta almanız gereken kiloyu görüyorsunuz. Ben bu siteye göre fazla kilo almış olduğum için(maximumunda üzerinde) biraz canımı sıkıyor ama:)), umarım sizin işinize yarar.
Gebelikte Kilo Alımı - jinekolog jinekoloji tv video kadın sağlığı hastalıkları doğum
ben ağrı sancı çektikçe rahat dönemedikçe annem çok kıymete bindi
eskiden bu kadar üstüne düşmezdim şimdi annem de annem.
-anne olunc anlarsınız- derdi arasıra. cidden anlıyormuş insan.
sağol canım verilere göre hamileliğimi 15 kg ile bitirmem gerekiyo, şuanda 5.5 almam gerekirken 4 kgalmışım heralde normaldir...
arkadaşlar biraz alakasız olucak ama bilen varsa cevaplamasını rica edicem.bu arada herkese merhaba... bikaç gündür sağlık ocağı başıma bela oldu. ikametim annemlerin evdeydi tesadüfen onlarda olduğum bigün hemşire ve doktor geldi yok ikametimi alıcakmışım falan. bende ikametimi aldım ama ikamet ettiğim yerdeki sağlık ocağı oraya kaydımı almasam da olacağını söyledi.bende almadım. annemlerin oradaki sağlık ocağı sürekli arayıp geliceksiniz falan diye baskı yapıyor.ya özelde takibimi yaptırıyorum mecbur muyum diyorum kadın nerdeyse dövücek.ya mecbur muyum sağlık ocağına gitmeye? aşılarda falan sorun olurmu bebek doğduğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?