2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cvp için teşekkürler.eğer hiç gitmemiş birileri varsa onlardan da cvp bekliyorum. imkanı olmayıp gidenler için iyi bir uygulama ama gitmek istemeyene de bukdar baskı yıpratma çok yanlış geliyor. hebizler gitmeyince sizin alacağınız hizmet kalitesi de artıcaktır diye düşünüyorum.

canım ben kayıt yaptır derim çünkü tetenoz aşısını devlet eczanelere vermiyo o yüzden hastanede vurulamıyosun sadece sağlık ocaklarına veriyolar

ee bide bebeğinin aşıları olucak doğunca hepsini sağlık ocağı yapıyo eltim yeni doğum yaptı eve kadar geldiler takip için

Concord Neo Pushchair -Kiddicare - YouTube

concord neonun tanıtımını izledim de, üzerinde kumaşlı kabin kısmı varken katlanmıyor mu acaba :s

evet canım puset yada anakucağı varken kapanmıyo.. ama çok rahat kapanıp açılıyo pratik bi araba.. bide kabin varken kapansa daha geniş olur..ee zaten bebeği rahatsız etmemek için kabini direk çıkarıp öyle çıkarırız eve yada arabaya

Son düzenleme:
ooo turuncu ( demır bas ) nasılsın arkadasım . uzun zamandır gelemıyorum varmı bı aksılıkya da guzellık ne bılım

Sevgicim bebeğinin güzel haberine çok sevindim...Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip eylesin.

Öte yandanda amcana çok üzüldüm..Hayat ne kadar garip değil mi...Bir yanda mutlu oluyorsun,diğer yanda üzülüyorsun.
Dünya gerçektende bizler için büyük bir imtihan alanı.Rabbim hakkıyla sınavlarımızı verebilmeyi nasip eylesin inşaallah.
Amcana rabbimden acil şifalar diliyorum.

Zeynep cim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım.Minik mucizelerimiz onlar bizim.

Çok teşekkür ederim canım.Bende ağrının sebebini enfeksiyona bağlamıştım ama sende çıkmamış.
Sadece sağ kalcama ve bacağıma kadar vuran bir kasık ağrısı var.Geceleri sağ tarafıma uzun süre yatınca artıyor şikayetim ve yataktan kalktığımda dört büklüm yürüyorum.Tam dik duramıyorum yani.
Bugün gün içerisindede ara ara hissettirdi ağrı kendisini.Bakalım böyle devam ederse bi idrar testide ben yaptırayım.

Canım bende toplamda 3 kilo aldım son 5 hafta içerisinde.Öncesinde hiç kilo almamışken birden almak şaşırttı beni gerçekten.
Herhalde bebeğin kilosudur diye düşündüm ben.Malum amniyo sıvısıydı,kan hacminin artışıydı vs vs...

ooo turuncu ( demır bas ) nasılsın arkadasım . uzun zamandır gelemıyorum varmı bı aksılıkya da guzellık ne bılım

Merhaba canım.
Çok şükür iyim ,sen nasılsın görüşmeyeli ?

Topikimizde bebişlerle ilgili herşey yolunda canım,ayrıntılı ultrasonlar başladı ve çok şükür güzel haberler geliyor birer birer.
Ufak tefek ağrı sıkıntılarımız oluyor ama onada meleklerimiz için katlanıyoruz işte.

Mutlu sabahlar guzel anneler ve melekleri,
herkese muhtesem bir haftasonu diliyoruz.
Havalar cok soguk ama fazla disari ciklmadan evde eglenelim:)
usumesin bebelerimiz:)

Günaydın herkese..
Bende gribim gözlerim de akıyo bu soğukta işe geldim nasıl akşam olacakk acaba??????????????
Nefret etmeye başladım valla yaa bir taraftan çalışmak istiyorum diğer taraftan da evde oturmak

Günaydınlarr...

Herkese hayırlı ve güzelll bir hafta sonu diliyorum.
Bu hafta pek dışarıda gezilecek hava yok gibi.
En güzeli sıcacık evde oturup kocişle ve oğluşla film izlemek.

Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun ya.Hasta hasta işe gitmek ayrı bir eziyet olsa gerek.
Eve gidince ılık bir duş alıp battaniyenin altına gir.Bi bardakta sıcak ıhlamur demle kendine.
İnşaallah çabuk toparlanırsın canım.

Tşk ederim canım...İnş. yarında iş olabilirmiş yıl sonu ya bakalım diğer şbdeki satış ekibine bilgi vermişler ama bize henüz haber gelmedi gelsede çalışamayacağımı söyleyeceğim bune yaa valla.

Gunaydin anneler ve melekleri, biz de kizimla uyandik, selam verelim dedik. Bizim grip daha iyiye gidiyo cok sukur, burun tikanikligi kaldi bitek. Ama 2 gun evde dinlenmesem kendime gelemezdim her halde.

gü nay dınnnnn herkese yeni uyandım
kurt gibi açım ama haftasonu koçişimi bekliycem kahvaltı için o hala uyuyor
kızlar kahvaltıya yapabilecegim pratik güzel bir tarifi olan yazsın lütfen haftasonları özel bişeyler yapmak istiyorum

canım günaydınnnn... bende şimdi kahvaltıdan kalktım. krep yaptık.. arasına beyaz peynir , yada reçel fila sürdüm güzel oluyor.. tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…