merhaba cınaralem...bende sağlıkocağına gidiyorum artık sağlıkocakları anne adaylarını ayrıntılı takip ediyor 20.haftadan itibaren tetanoz aşısı yapıyorlar.benım için iyi oldu bu durum durumum olmadığı için hastaneye bir kez gittim ama sağlıkocağına sık sık gidiyorum zaten arıyorlar gel diye.arada kan alıp değerlere falan bakıyorlar.tavsiye ederim ama zorunlu değildir sanırım benım bursada arkadaşım var hiç gitmedi hep özele gidiyor ama tetanoz aşını ol derim.
arkadaşlar biraz alakasız olucak ama bilen varsa cevaplamasını rica edicem.bu arada herkese merhaba... bikaç gündür sağlık ocağı başıma bela oldu. ikametim annemlerin evdeydi tesadüfen onlarda olduğum bigün hemşire ve doktor geldi yok ikametimi alıcakmışım falan. bende ikametimi aldım ama ikamet ettiğim yerdeki sağlık ocağı oraya kaydımı almasam da olacağını söyledi.bende almadım. annemlerin oradaki sağlık ocağı sürekli arayıp geliceksiniz falan diye baskı yapıyor.ya özelde takibimi yaptırıyorum mecbur muyum diyorum kadın nerdeyse dövücek.ya mecbur muyum sağlık ocağına gitmeye? aşılarda falan sorun olurmu bebek doğduğunda.
Concord Neo Pushchair -Kiddicare - YouTube
concord neonun tanıtımını izledim de, üzerinde kumaşlı kabin kısmı varken katlanmıyor mu acaba :s
canlarımm ayrıntılı ultrasondan geldımm çok sukurrr bebegımde bı sorun saptanmadıı herseyı normaldı yavrumun sukurler olsunn 298 gr olmus benım mınnak oğlumm...dışcıye gıttım cıkıstada kanal tedavısı yapıldıı bakalım persembe bı daha gıtcem... ama ısın kötüsü amcamın mıde kanserı oldugunu ögrendım ultrasona gırmeden hemde son evre karacıgere yayılmısss zor bı döneme gırıyoruz allahım herkese saglık versın gerısı boşşşş....
teyzeleriiimm biz geldiiik 1 saat boyunca anneme babama bi öyle döndüm bi böyle döndüm heryerimi gösterdim tabi bir de doktor amcaya =)
ay kızlar nasıl mutluyum tarif edemem yüzüm acıdı gülmekten Rabbim sana sonsuz şükürler olsun sonsuzz
turuncucum ben de abdestte solu kaldıramıyorum sol kasığımda sağdakinden fazla ağrı oluyor özellikle geceleri yani aynı senin gibi
idrar ve kan rtahlili yapıldıyor 2 haftadır birşey çıkmadı
ayaklarını üşütme yorulma ve stres yapma dedi doktorum sadece
patikle geziyorum çorapsız yatmıyorum
bi de ılık duş alıyorum damarların rahatlaması için sıcak sudan uzak durmamız lazım
geçmiş olsun tatlım
bende 4 kg aldım ama 2 kilosunu nerdeyse bu 15 gün içinde aldım nasıl oldu anlamadım, yeme düzenim hiç değişmedi, meyve sebze ağırlıklı besleniyorum,süt, müsli çok ekmekte yemiyorum... sabah bi kalkıyorum yarım kg almışım, heralde karnım alıyo,anlayamıyorum kendi kıyafetlerimi giyebiliyorum çünkü...sadece göbeğim çıkıyo....
ooo turuncu ( demır bas )nasılsın arkadasım . uzun zamandır gelemıyorum varmı bı aksılıkya da guzellık ne bılım
izmitteki anneler grip olmus hep(null)
Günaydın herkese..
Bende gribim gözlerim de akıyobu soğukta işe geldim nasıl akşam olacakk acaba??????????????
Nefret etmeye başladım valla yaa bir taraftan çalışmak istiyorum diğer taraftan da evde oturmak
Günaydın canım.
Çok geçmiş olsun ya.Hasta hasta işe gitmek ayrı bir eziyet olsa gerek.
Eve gidince ılık bir duş alıp battaniyenin altına gir.Bi bardakta sıcak ıhlamur demle kendine.
İnşaallah çabuk toparlanırsın canım.
gü nay dınnnnn herkese yeni uyandım
kurt gibi açım ama haftasonu koçişimi bekliycem kahvaltı için o hala uyuyor
kızlar kahvaltıya yapabilecegim pratik güzel bir tarifi olan yazsın lütfen haftasonları özel bişeyler yapmak istiyorum
inşaallah canım.hem cinsiyetimizde %99 değil %100 ebelli olmuş olur.bakalım gerçekten emir bey mi geliyo:))) bi de kız derse çok şaşırırım
Ya kıslar bu ağrılar ne olacak affedersiniz benimde genital bölgede sızlama oluyor ara ara nedendir acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?