merhaba kızlar bugün alıngan ve sinirli anne günümdeyim.herşey batıyooooo
hayırdır canım bişi mi oldu..ben hergün sinirli ve alınganım..huzur dolu bi gün geçiremedim daha..
seminere gidecektim 3 haftadır boş günüm yok.evde lojman olduğundan küçücük ve tüm eşyalar kolilerde istifli.eşime 3 haftadır rica ediyorum şunu bul kolilerden die bulmamış.bişeyi 100 kere dersin anca olur bende dellendim
günaydın kızlar nasılız bakalımm:)) yaa sabah sabah kafam takıldı şimdi anakucağı maxi cosi araba da concord neo markalarında hemfikir miyiz bütün yorumları okudum ama daha fazla araştırsammı nerdesiniz?
merhaba canım benim eşimde sigortalı ben özel hastaneye gidiyorum bu 2ci gebeligim ilk dogumumuda özelde yaptım veee daha çok ilgileniyorlar dogum sırasında ve sonrasındaa odan ayrı biz sülalece kaldık odada:))) 20ytl veriyorum muayne ücreti dogumda 300milyon bütçeyi zorlamıyor bence en güzeli özel hastane
nasılsınız mayıs anneleri bugün tail pek kimse yok anlaşılan bizimde işler hafifledi kızımla bi hatır soralım dedik yazdıklarınızı okuyoruz hergün ama yazmak zor işyerinde işler az bugün çok şükür ama ben yine grip oldum artık grip olmazsam bi eksiklik hissediyorumocakta işten ayrılacağım çok şükür evimin kadını olmaya karar verdim birde eşimin dırdırından kurtulmak için adam çık çık diye diye başımın etini yedi mesai saatlerim çok uzun sabah 8 akşam 8,30 açıkçaı yoruluyorum artık iş hayatıma son verip evimin kadını çocuğumun anası olucam o zaman bol bol yazarız size tabi çok sıkılacağım biliyorum alışık değilim evde oturmaya ama ne yapalım birde benim erken doğum riskim var miyomum var kocaman onun için en güzeli doğuma kadar bol bol istirahat etmek hayırlısı bakalım
şu ana kadar birkaç arkadaşımız dışında çok şükür hepimizin hamilelği sorunsuz gidiyor inşallah test yaptıracaklar ayrıntılıya girecekler cinsiyet öğrenecekler hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz
sağol canım inşallah öyle olurbencede o zaman ayrılman en mantıklısı olur canım yorma kendını ınsallah dogumundan sonra devam edersın,bıraz canın sıkılabılır bu yogun tempodan sonra ama kolay atlatırsın zaman cabuk gecıyor
ne kadarmış fiyatıAyyy kıslar yaa bebek uyku seti beğendimm çok hoşuma gitti hemen gidip almak istiyorummm
resmi ekleyemedim
Days Colourse Garden Uyku Seti
Yorgan : 95x145 cm
Yorgan Koruması : 100x170 cm
Çarşaf : 110x160 cm
Volanlı Yastık Kılıfı : 35x45 cm (1 Adet)
Yastık Kılıfı : 35x45 (1 Adet)
Yatak Başı Koruyucusu : 40x60 cm
Yan Kenar Koruyucusu : 40x140 cm
nasılsınız mayıs anneleri bugün tail pek kimse yok anlaşılan bizimde işler hafifledi kızımla bi hatır soralım dedik yazdıklarınızı okuyoruz hergün ama yazmak zor işyerinde işler az bugün çok şükür ama ben yine grip oldum artık grip olmazsam bi eksiklik hissediyorumocakta işten ayrılacağım çok şükür evimin kadını olmaya karar verdim birde eşimin dırdırından kurtulmak için adam çık çık diye diye başımın etini yedi mesai saatlerim çok uzun sabah 8 akşam 8,30 açıkçaı yoruluyorum artık iş hayatıma son verip evimin kadını çocuğumun anası olucam o zaman bol bol yazarız size tabi çok sıkılacağım biliyorum alışık değilim evde oturmaya ama ne yapalım birde benim erken doğum riskim var miyomum var kocaman onun için en güzeli doğuma kadar bol bol istirahat etmek hayırlısı bakalım
şu ana kadar birkaç arkadaşımız dışında çok şükür hepimizin hamilelği sorunsuz gidiyor inşallah test yaptıracaklar ayrıntılıya girecekler cinsiyet öğrenecekler hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz
Ayyy kıslar yaa bebek uyku seti beğendimm çok hoşuma gitti hemen gidip almak istiyorummm
resmi ekleyemedim
canım aynı şeyler bendede var doktor normal bebek büyüyor rahim genişliyor anne oluyorsun artık onun belirtisi dediaynı dert bende de var şekerim yaaa...sızlama neden ki acaba...
amaaan takma kafana erkeler hep böyle oldum olası rahatlar onların rahatlığı bizi yıpratıyor sinir olma canım bebişinde üzülmesinseminere gidecektim 3 haftadır boş günüm yok.evde lojman olduğundan küçücük ve tüm eşyalar kolilerde istifli.eşime 3 haftadır rica ediyorum şunu bul kolilerden die bulmamış.bişeyi 100 kere dersin anca olur bende dellendim
canım sorun yoksa şikayetinde yoksa bişey olmaz bende en son 17, haftada gittim 22, hafta sonunda çağırdı benide şeker yüklemesinide sağlık ocağında hemşiremiz yapacak merak etme bişey olmazKizlar doktor beni seker taramasi icin cagirdi ama 24.haftada yapiliyomus ama ben doktora en son 16 haftalikken gttim simdi 20.haftamdayim e 5.ay kontrolüm yapilmamis olcak o zaman
sağol canım artık daha sık katılırım aranıza senin neden erken doğum riskin varalışır gidersin canım ya evde sıkılırsın belki ama biz seni yalnız bırakmayız...benimde erken doğum riskim var...çok korkuyorum ben..
Ayyy kıslar yaa bebek uyku seti beğendimm çok hoşuma gitti hemen gidip almak istiyorummm
resmi ekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?