sağol canım inşallah öyle olur
ne kadarmış fiyatı
bende ozele gıdıyorum 22 lıra muayene ucretı ılk dogumumu yaptıran doktora gıdıyorum cok da ılgılı oluyolar hakkaten ılk dogumumu da o hastanede yapmıstım 147 lıra ucret odedım 2,5 gun kalmama ragmen doktorum kendıne para almadı baazı hastanede doktorlar kendılerı de para alıyolarmıs ama cok sukur boyle bısey yapmadı kendınede sormustum ucret alcakmısınız dıye hayır boyle bısey olamaz sız hastaneye odeme yapacaksınız dedı...ıyı de oldu elhamdulıllah memnun kaldıgım ıcın ve doktorumunda benım bunyemı bıldıgı ıcın yıne ona devam edıyorum Allah'ım sag salım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın...
park yatagamı alacaksın canım yoksa normal besıgemı park yataga alacaksan kullanıslı olmuyor benımkı olede annem almıs bılememıs kullandım ama bebege yatacak cok az bı yer kalıyodu artı kenar korumalar falan baglanmıyo
canım aynı şeyler bendede var doktor normal bebek büyüyor rahim genişliyor anne oluyorsun artık onun belirtisi dedi
amaaan takma kafana erkeler hep böyle oldum olası rahatlar onların rahatlığı bizi yıpratıyor sinir olma canım bebişinde üzülmesin
canım sorun yoksa şikayetinde yoksa bişey olmaz bende en son 17, haftada gittim 22, hafta sonunda çağırdı benide şeker yüklemesinide sağlık ocağında hemşiremiz yapacak merak etme bişey olmaz
sağol canım artık daha sık katılırım aranıza senin neden erken doğum riskin var
bebisimi gormek istiyorm bide ben daha cinsiyetide ogrenemedm bi ay daha nasil beklicem meraktan catliyorum
bende ozele gıdıyorum 22 lıra muayene ucretı ılk dogumumu yaptıran doktora gıdıyorum cok da ılgılı oluyolar hakkaten ılk dogumumu da o hastanede yapmıstım 147 lıra ucret odedım 2,5 gun kalmama ragmen doktorum kendıne para almadı baazı hastanede doktorlar kendılerı de para alıyolarmıs ama cok sukur boyle bısey yapmadı kendınede sormustum ucret alcakmısınız dıye hayır boyle bısey olamaz sız hastaneye odeme yapacaksınız dedı...ıyı de oldu elhamdulıllah memnun kaldıgım ıcın ve doktorumunda benım bunyemı bıldıgı ıcın yıne ona devam edıyorum Allah'ım sag salım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın...
Ben bebeğimin cinsiyetini 11.haftada öğrenmiştimm ..Erkek hemen belli ediyormuş..Seninki bu zamana kadar belli olmadıysa kız olma ihtimali yüksek diyorum..Hadi hayırlısı :)
yine grip oldum ya tam atlattım diorum hopp yine başlıyo, bi bırakmadı yakamı
benmde kasık ağrım oluyo özellikle sol kasığım bide geceleri oluyo genelde
bursada kar başladı, ayy şöyle heryer bembeyaz olsada camdan izlesek, eee oynayamayacağımıza göre bakmakla yetincez artık
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
EDAN, siyahlale25, tosti, srdrhly, beykoz, pembefidan
herkese selamlarr nasılsınızz
Selam canim..
a.s bitanem
yine grip oldum ya tam atlattım diorum hopp yine başlıyo, bi bırakmadı yakamı
benmde kasık ağrım oluyo özellikle sol kasığım bide geceleri oluyo genelde
bursada kar başladı, ayy şöyle heryer bembeyaz olsada camdan izlesek, eee oynayamayacağımıza göre bakmakla yetincez artık
Kıslarrrr ya ben geçen haftalarda baya hissediyordum bebeğimi ama bu aralar duruldu sanki..Normal mi acaba??pek hissedemiyorummm
çarşamba günü biz kontrole giittik
doktor iyi olduğumuzu söyledi kızımız 400 gram olmuş dedi
bi dahaki aya geldiğinizde kan şeker testi yapacaz aç karına
gel 3 kez sendn kan alacaz dedi :18::18::18::18::18:
ultrasyonda kızımın gözlerini ağzını gördüm çook şekerr yaaaa
hatta ayy gözlerine bak hele dedim eşim benle dalga geçer gibi ne gözü
gözmü görülür şimdi diye dalgasını geçti ama baktım doktor eşime evet eşin haklı gözleri
ve göz bebekleri dudak ve burnu diye gösterdi aman allahım ama çokkk güzell bi duygugdu
şimdiden onu özledim
maşallah maşallah inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..amiiiiiiin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?