2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim amin

Büyüyebilen beşik alacağım canım olur mu acaba??

bazı değerlerim yüksek çıktı tahlillerde o yüzden..bide tansiyonumun yükselmemesi gerkiyo muş ..gerçi mümkün değil benim ev ortamında ama neyse...

TUcanım sorun yoksa şikayetinde yoksa bişey olmaz bende en son 17, haftada gittim 22, hafta sonunda çağırdı benide şeker yüklemesinide sağlık ocağında hemşiremiz yapacak merak etme

Cok sükür sorun yok ta biseyleri atlamiym dedi doktorda bisey demedi ama ozledim bebisimi gormek istiyorm bide ben daha cinsiyetide ogrenemedm bi ay daha nasil beklicem meraktan catliyorum

Canim sen hangi sehirdesin eger istanbuldaysan gittigin hastaneyi ogrenebilir miyim?

Ben bebeğimin cinsiyetini 11.haftada öğrenmiştimm ..Erkek hemen belli ediyormuş..Seninki bu zamana kadar belli olmadıysa kız olma ihtimali yüksek diyorum..Hadi hayırlısı :)

Ay hayirlisi canim ama devlet hastanesinde soylemiyolarki zaten 16.haftamda gittim bas asagi durmustu zaten asistan bakiyo orda. kiyafet aliyorum ama pembe mavi falan degl belli olmadgi icin yesil sari o renkler bakalm hayirlisi

yine grip oldum ya tam atlattım diorum hopp yine başlıyo, bi bırakmadı yakamı

benmde kasık ağrım oluyo özellikle sol kasığım bide geceleri oluyo genelde
bursada kar başladı, ayy şöyle heryer bembeyaz olsada camdan izlesek, eee oynayamayacağımıza göre bakmakla yetincez artık

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

EDAN, siyahlale25, tosti, srdrhly, beykoz, pembefidan

herkese selamlarr nasılsınızz

geçmiş olsn canm dikkat et kendine

4lü test için kan verdim 4 gün oldu ya hala aramadılar sonuçlar için, sabah aradım dr muayenedeymiş, hala dönüş yapmadılar
içime kurt düştü walla ya insanı merakta bırakıyolar

çarşamba günü biz kontrole giittik
doktor iyi olduğumuzu söyledi kızımız 400 gram olmuş dedi
bi dahaki aya geldiğinizde kan şeker testi yapacaz aç karına
gel 3 kez sendn kan alacaz dedi :18::18::18::18::18:
ultrasyonda kızımın gözlerini ağzını gördüm çook şekerr yaaaa
hatta ayy gözlerine bak hele dedim eşim benle dalga geçer gibi ne gözü
gözmü görülür şimdi diye dalgasını geçti ama baktım doktor eşime evet eşin haklı gözleri
ve göz bebekleri dudak ve burnu diye gösterdi aman allahım ama çokkk güzell bi duygugdu
şimdiden onu özledim

d
Gecmis olsun canim ben de meyveyle atlattim bol bol portakal greyfurt mandalina ye dikkat et bebisine de kendinede

Kıslarrrr ya ben geçen haftalarda baya hissediyordum bebeğimi ama bu aralar duruldu sanki..Normal mi acaba??pek hissedemiyorummm

Son düzenleme:
Kıslarrrr ya ben geçen haftalarda baya hissediyordum bebeğimi ama bu aralar duruldu sanki..Normal mi acaba??pek hissedemiyorummm

canım bence çok normal bende en son
iki üç gün önce duymuştum ama kaç gündür tık
yok sadece arada bi çok hafif elim üstündeyken
hissediyom o kdar demek daha şiddetli vurmaları için zaman var :26::26::26:

maşallah maşallah inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..amiiiiiiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…