2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kıslarrrr ya ben geçen haftalarda baya hissediyordum bebeğimi ama bu aralar duruldu sanki..Normal mi acaba??pek hissedemiyorummm

canım bende hissetmediğimi düşündüğüm an tv.yi falan kapatıyorum sessizce kanepeye sırtüstü yatıyorum elim karnımda bi süre sonra pıt pıt vuruyo bebişim bazen iş güçten o kadar farkedilmiyo sende benim gibi yap eğer yine hissetmezsen sağlık ocağında falan kalp atışlarını dinlemeye gidebilirsin için rahat eder.ama zaten bu haftalarda bebek hareketleri tutarsız oluyormuş.

evet canım katılıyorum sana
sırt üstü uzanıldığında çok hafif hissediyorum bende

Bi de doktorlar oyle zamanlarda cikolata gbi tatli biseyler yiyin etkili olcaktir diyolar.gercektende oyle ben yiyince bebis kuduruyo :)) enerji veriyomus bebege

Ya ben artık tekmelerini hissetmek istiyorummmmmmm

Canim aslinda hissetmen lazim kac haftaliksin ben 16.haftamda icimde ince ince hissediyordum ama gecen haftadan beri disardan belli oluyo tekme atinca oynayinca karnima bakiyorum alt taraflarda med-cezir oluyo:)) boyle kabariyo cok guzel ya rabbim herkese tattirsin

bende 1 haftadır hissediyorum bebişimin pıtpıtlarını, sırtüstü yattığım zaman daha net anlaşılıyo

geçen bi arkadaş mısır patlıyo diye tarif etmiş aynen öyle

iyi haftasonlari kizlar,ben 12 de uyanmama ragmen gozumu acamiyorum bebisimde icimde kipir kipir durmuyo masallah ne zaman karnim yuzustu gelse sanki ustumden cekil der gibi pit pit yapiyo,ben gidiyorum 1 saat daha kestireyim

iyi haftasonlari kizlar,ben 12 de uyanmama ragmen gozumu acamiyorum bebisimde icimde kipir kipir durmuyo masallah ne zaman karnim yuzustu gelse sanki ustumden cekil der gibi pit pit yapiyo,ben gidiyorum 1 saat daha kestireyim

aynen bende öyleyim canım 1de uyandım gözüm hep yatakta.. ocakta yemeyim olmasa bende kestircem

bende 1 haftadır hissediyorum bebişimin pıtpıtlarını, sırtüstü yattığım zaman daha net anlaşılıyo

geçen bi arkadaş mısır patlıyo diye tarif etmiş aynen öyle
evet bende bu yoruma katılıyorum mısır patlıyomuş gibi, bunları hissettiren rabbime şükürler olsun.... canım sana ne dicem,,eğer gribi atlatamıyosan bağışıklığın düşmüş olabilir, vitaminin varmıydı, varsa bile bol meyve sebze ye, hem bebeği hem seni ayakta tutacak en önemli yiyecekler meyveler bence, bu arada calsüyuma baktım beninki calici-net d3 müş, ama etkileri aynıdır muhtemelen, sen sütüne yoğurduna yoğunlaş, onu içmemeye çalış....

Ben f ogrenemedim daha annem kiz diyo esim kardeslerm falanda erkek bkalim hangsi tutcak ama banada erkek gbi geliyo severken hep oglum diye seviyorum ama hayirlisi

sağlıklı olması daha önemli ama benimki totosunu döndü bana göstermedi :)

herkes kesin kızdır dio bakalım hayırlısı ayın 5 de kontrlum var bu sefer göestercekmi :):)

bende tavşanım diye seviyom =D

merhaba arkadaşlar dün akşam detaylımızı yaptık çok şükür sonuçlar güzel...
canım kızım 310 gr olmuş boyuda 21-22 cm dedi doktorumuz ee sütün faydaları
elleriyle sürekli yüzünü kapadı yaramazım doğrudüzgün göstermedi bi türlü,,, herzamanki gibi bacak bacak üstüne atmıştı,,narin narin kıpırdanıyodu,,bide esned, dedi doktor ben anlamadım ama,,,daha sonrada hep ağzını açıp kapatmaya başladı, bütün organları ve geliişmeleri güzel dedi doktorumuz,,,yılbaşından sonra bende tetanozumu olucam kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…