- 15 Aralık 2011
- 332
- 8
- 96
merhaba arkadaşlar dün akşam detaylımızı yaptık çok şükür sonuçlar güzel...
canım kızım 310 gr olmuş boyuda 21-22 cm dedi doktorumuz ee sütün faydaları
elleriyle sürekli yüzünü kapadı yaramazım doğrudüzgün göstermedi bi türlü,,, herzamanki gibi bacak bacak üstüne atmıştı,,narin narin kıpırdanıyodu,,bide esned, dedi doktor ben anlamadım ama,,,daha sonrada hep ağzını açıp kapatmaya başladı, bütün organları ve geliişmeleri güzel dedi doktorumuz,,,yılbaşından sonra bende tetanozumu olucam kısmetse...
sağlıklı olması daha önemli ama benimki totosunu döndü bana göstermedi :)
herkes kesin kızdır dio bakalım hayırlısı ayın 5 de kontrlum var bu sefer göestercekmi :):)
bende tavşanım diye seviyom =D
elleriyle sürekli yüzünü kapadı yaramazım doğrudüzgün göstermedi bi türlü,,, herzamanki gibi bacak bacak üstüne atmıştı,,narin narin kıpırdanıyodu,,bide esned, dedi doktor ben anlamadım ama,,,daha sonrada hep ağzını açıp kapatmaya başladı, bütün organları ve geliişmeleri güzel dedi doktorumuz,,,yılbaşından sonra bende tetanozumu olucam kısmetse...
evet bende bu yoruma katılıyorum mısır patlıyomuş gibi, bunları hissettiren rabbime şükürler olsun.... canım sana ne dicem,,eğer gribi atlatamıyosan bağışıklığın düşmüş olabilir, vitaminin varmıydı, varsa bile bol meyve sebze ye, hem bebeği hem seni ayakta tutacak en önemli yiyecekler meyveler bence, bu arada calsüyuma baktım beninki calici-net d3 müş, ama etkileri aynıdır muhtemelen, sen sütüne yoğurduna yoğunlaş, onu içmemeye çalış....
meraba hg
gözün aydın her şeyin yolunda olması çok güzel :)
benimde tetanoz olmam lazımda sağlık ocağından sölediler korktum olmadımdoktoruma sorup öle olmak istiyorum
Belli cizelgende tavsanli :))
vitaminim var canım alıyorum meyvede tüketiyorum aslında ama eşimden geçiyo herseferinde oda bi türlü atlatamadı
calsiyumu kullanmıyorum içime kurt düştü canım. süt yoğurt yemeye çalışıyorum.
prensese maşallah kocaman olmuşsenn adına çok sevindim canım hep böyle güzel haberler alırız inşallah
Ya herkesi aramislar saglik ocagindan ama beni arayan olmadi
4lü testi 3lüden sonra mi yapiyolar? Nasil yapiliyor 4lü test neye ckiyolar?
bizde detaylı ultrasondan sağsalim çıktık teyzeleri çok şükür darısı başınıza ..
slm kızlar günlerdir kafam o kadar dalgın canım çok sıkkın.3 lü tarama testimde down send.yüksek pozitif çıktı ertesi gün amniyosentez yapıldı sonuçlarına 3 hafta var.bekleyemiyorum içimden tekmeledikçe yüreğim sızlıyor.biri bişey yok desin istiyorum.pazartesi ayrıntılı usg için randevu aldım ne olur bana dua edin yavrumu kucağıma almak nasip olsun.
slm kızlar günlerdir kafam o kadar dalgın canım çok sıkkın.3 lü tarama testimde down send.yüksek pozitif çıktı ertesi gün amniyosentez yapıldı sonuçlarına 3 hafta var.bekleyemiyorum içimden tekmeledikçe yüreğim sızlıyor.biri bişey yok desin istiyorum.pazartesi ayrıntılı usg için randevu aldım ne olur bana dua edin yavrumu kucağıma almak nasip olsun.
4lü testi 3lüden sonra mi yapiyolar? Nasil yapiliyor 4lü testte neye bakiliyor?
bizde detaylı ultrasondan sağsalim çıktık teyzeleri çok şükür darısı başınıza ..
4lü testi 3lüden sonra mi yapiyolar? Nasil yapiliyor 4lü testte neye bakiliyor?
hayır cnm 4lü 3lü den farkı sadece bir hormona fazladan bakılmasıdır ikisindede aynı şeylere bakılır. dedigim gibi 4lüde bir fazla hormona daha bakılıyor yaptırmısken 4 lü yaptır
Canım hiç canını sıkma bu üçlü testin güvenilirliği yüksek değil, eminim güzel haberlerle geleceksin. Burada bi arkadaşın da 3 lü testi riskli çıkmıştı ve ayrıntılı ultrasonda çok şükür bebeğinin iyi olduğunu öğrendi. Senin de öyle olacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle. Dualarımız seninle canım.slm kızlar günlerdir kafam o kadar dalgın canım çok sıkkın.3 lü tarama testimde down send.yüksek pozitif çıktı ertesi gün amniyosentez yapıldı sonuçlarına 3 hafta var.bekleyemiyorum içimden tekmeledikçe yüreğim sızlıyor.biri bişey yok desin istiyorum.pazartesi ayrıntılı usg için randevu aldım ne olur bana dua edin yavrumu kucağıma almak nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?