2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meraba hg
gözün aydın her şeyin yolunda olması çok güzel :)

benimde tetanoz olmam lazımda sağlık ocağından sölediler korktum olmadım doktoruma sorup öle olmak istiyorum

Masallah biciriga..detayli dedigin nasil oluyor hani bütün heryerine bakiyo o mu bas cevresini ayri bacaklar gopude ayri falan o mu oluyo?

vitaminim var canım alıyorum meyvede tüketiyorum aslında ama eşimden geçiyo herseferinde oda bi türlü atlatamadı
calsiyumu kullanmıyorum içime kurt düştü canım. süt yoğurt yemeye çalışıyorum.

prensese maşallah kocaman olmuş senn adına çok sevindim canım hep böyle güzel haberler alırız inşallah

ohh şükür doktorum aradı 4lü test sonuçlarım normal sınırlarda çıkmış 10 gün sonra gel dedi niye çağırdı acaba :44:

Belli cizelgende tavsanli :))

efet o benim tavşanım :):)

hg geçmiş olsun dikkat et kendine bende aatlattım 2 hafta önce allah hamileyken düşmanımın başına vermesin

Ya herkesi aramislar saglik ocagindan ama beni arayan olmadi

kayıtlıysan kesin ararlar baktın aramıyolar sen git çekinme :)

4lü testi 3lüden sonra mi yapiyolar? Nasil yapiliyor 4lü testte neye bakiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar günlerdir kafam o kadar dalgın canım çok sıkkın.3 lü tarama testimde down send.yüksek pozitif çıktı ertesi gün amniyosentez yapıldı sonuçlarına 3 hafta var.bekleyemiyorum içimden tekmeledikçe yüreğim sızlıyor.biri bişey yok desin istiyorum.pazartesi ayrıntılı usg için randevu aldım ne olur bana dua edin yavrumu kucağıma almak nasip olsun.

Son düzenleme:
4lü testi 3lüden sonra mi yapiyolar? Nasil yapiliyor 4lü test neye ckiyolar?

valla bende orasını tam olarak bilmiyorum doktorum 3 lü test yaptı daha 4 istemedi bilgisi olan varsabnede merak ediyorum:)

bizde detaylı ultrasondan sağsalim çıktık teyzeleri çok şükür darısı başınıza ..

gözün aydın :)

amin amin :)

Canim benim sen moralini yüksek tut hic üzülme bebeginde hisseder.rabbim saglikli bi sekilde kucaina almayi nasip etsin dua edicem sen de et insallah temiz cikar üzülme dua et bitanem

sıkma canını :)bebişini düşün iyi olcak işlaa amniyosentez sonuçların güzel çıkacak allahın izniyle :)
iyi haberlerini bekliyoruz ferah tut içini:):)

canım iyi düşün iyi olsun bütün dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz.

hayır cnm 4lü 3lü den farkı sadece bir hormona fazladan bakılmasıdır ikisindede aynı şeylere bakılır. dedigim gibi 4lüde bir fazla hormona daha bakılıyor yaptırmısken 4 lü yaptır

Üclüyü yaptirmistim doktor dörtlü icin bisey demedi bakalim isterse eger yaptirirm bende

canım benım çok geçmiş olsun.aynı duruma yakın bende atlattım.benım ikili taramam çok yüksek çıktı.4 lü taranma iyi çıkınca bide ayrıntılı ultr.özel bir hoca ya gittim.bişey yok dedi.çok şükür şimdilik gayet iyiyiz.b en haftalarca çok sıkıntı çektim.sakın üzülme.aslında amnyo.yapılınca bir rapor var 3 gün içinde çıkıyor.ama ben özelde yaptıracakrım.bir sor bakalım.devlette sanmam ama özel de olunca fiyat pahalı oluyordu.
lütfen üzülme kendı moral,ni bozma ALLAH tan hayırlısı ve mutlu ol sıkma canını o ufacıcık bi sıpa .lütfen üzme.inan bana ben 5.6 haftalıkken bir konuya çok üzülmüştüm .işle ilgili sıkınım var dı.sana yemın ederım ertesi gün kanamam oldu.o kadar çok korkmustum kii.acildeyken inana kımıldayamadım bile.lütfen üzülme geçeçekkk

Canım hiç canını sıkma bu üçlü testin güvenilirliği yüksek değil, eminim güzel haberlerle geleceksin. Burada bi arkadaşın da 3 lü testi riskli çıkmıştı ve ayrıntılı ultrasonda çok şükür bebeğinin iyi olduğunu öğrendi. Senin de öyle olacağını düşünüyorum Allah'ın izniyle. Dualarımız seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…