iyi aksamlar kızlar umarım herkes iyidir tabi bebişlerinizde iyidir ben ve kızımda gayet iyiyiz ama daha bebegimi tam anlamıyla hissedemiyorum umarım bian önce kızımda bana kendini hissettirir kızlar cogu arkadasımız tetenoz asısından bahsetmiş ve 20 haftadan sonra falan demişler ben 17+1 ken asımı oldum saglık ocagından cagırdılar ondan aşı günün söylediler 22sinde aşın var diye 20 sindede benim doktor kontrolüm vardı doktoruma sordum saglık ocagından beni cagırdılar aşı için dedim erkenmi yoksa normalmi dedim olmalımıyım dedim tabi dedi zamanında cagırmıslar dedi git ve asını ol dedi ve bende aşımı oldum bugün 3.günüm ve kolum hala agrıyo amacım sizi korkutmak değil ama bana aşı agır gelsi sanırım kolumu kaldıramıyorum elimi dahi vuramıyorum ama cok sükür vuruldum ve kurtuldum ikinci asımda 1 ay sonraymıs onuda ası kartıma yazdılar bakalım hayırlısı tek bebeğim saglıklı iyi olsunda onun için herseye katlanırım ben
slm benim 2 li taramam temizdi 3 lü taramamda problem çıktı.amniyosentezi başkent üniversitesinde yaptırdım.ama 3 haftayı bekleyemedim.ankarada eyüp ekici diye bir dr var ondan randevu aldım.inş. hayırlı sonuç alırım.mesleğim hemşirelik ama bu konuda hiiiç soğuk kanlı değilim.sorumluluğu çoook büyük.meleğim inş sağ salim gelir kucağıma.
Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle bizim seninle SAT larımız hemen hemen aynı beni de aşı için 20. haftada çağırdılar. Ne yapalım artık dediğin giibi ağrısa da bebişlerimiz için katlanacağız hiç önemli değil.iyi aksamlar kızlar umarım herkes iyidir tabi bebişlerinizde iyidir ben ve kızımda gayet iyiyiz ama daha bebegimi tam anlamıyla hissedemiyorum umarım bian önce kızımda bana kendini hissettirir kızlar cogu arkadasımız tetenoz asısından bahsetmiş ve 20 haftadan sonra falan demişler ben 17+1 ken asımı oldum saglık ocagından cagırdılar ondan aşı günün söylediler 22sinde aşın var diye 20 sindede benim doktor kontrolüm vardı doktoruma sordum saglık ocagından beni cagırdılar aşı için dedim erkenmi yoksa normalmi dedim olmalımıyım dedim tabi dedi zamanında cagırmıslar dedi git ve asını ol dedi ve bende aşımı oldum bugün 3.günüm ve kolum hala agrıyo amacım sizi korkutmak değil ama bana aşı agır gelsi sanırım kolumu kaldıramıyorum elimi dahi vuramıyorum ama cok sükür vuruldum ve kurtuldum ikinci asımda 1 ay sonraymıs onuda ası kartıma yazdılar bakalım hayırlısı tek bebeğim saglıklı iyi olsunda onun için herseye katlanırım ben
Hoşgeldin güzelim aramıza kaç haftalık oldun?2012 mays annesiyim inş kzm olcak çok heyecanlym
iyi aksamlar kızlar umarım herkes iyidir tabi bebişlerinizde iyidir ben ve kızımda gayet iyiyiz ama daha bebegimi tam anlamıyla hissedemiyorum umarım bian önce kızımda bana kendini hissettirir kızlar cogu arkadasımız tetenoz asısından bahsetmiş ve 20 haftadan sonra falan demişler ben 17+1 ken asımı oldum saglık ocagından cagırdılar ondan aşı günün söylediler 22sinde aşın var diye 20 sindede benim doktor kontrolüm vardı doktoruma sordum saglık ocagından beni cagırdılar aşı için dedim erkenmi yoksa normalmi dedim olmalımıyım dedim tabi dedi zamanında cagırmıslar dedi git ve asını ol dedi ve bende aşımı oldum bugün 3.günüm ve kolum hala agrıyo amacım sizi korkutmak değil ama bana aşı agır gelsi sanırım kolumu kaldıramıyorum elimi dahi vuramıyorum ama cok sükür vuruldum ve kurtuldum ikinci asımda 1 ay sonraymıs onuda ası kartıma yazdılar bakalım hayırlısı tek bebeğim saglıklı iyi olsunda onun için herseye katlanırım ben
Canim aslinda hissetmen lazim kac haftaliksin ben 16.haftamda icimde ince ince hissediyordum ama gecen haftadan beri disardan belli oluyo tekme atinca oynayinca karnima bakiyorum alt taraflarda med-cezir oluyo:)) boyle kabariyo cok guzel ya rabbim herkese tattirsin
arkadaslar benmi hissizmiyim neyim ya hiçbişey hissetmiyorum siz 16.hafta diyosunuz bide öööööööööffffffffffffff((
Canim aslinda hissetmen lazim kac haftaliksin ben 16.haftamda icimde ince ince hissediyordum ama gecen haftadan beri disardan belli oluyo tekme atinca oynayinca karnima bakiyorum alt taraflarda med-cezir oluyo:)) boyle kabariyo cok guzel ya rabbim herkese tattirsin
arkadaslar benmi hissizmiyim neyim ya hiçbişey hissetmiyorum siz 16.hafta diyosunuz bide öööööööööffffffffffffff((
Bende 16. haftada hissetmeye başladım ama çok fazla değil...Ya bu arada kıslar benim karnım hala pek çıkmış değil..Normaldir değil mi? Bebeğin gelişimi ile ilgili birşey yoktur..Endişe ediyorumda.
Hayir canim oyle düsünme herkes ayni hissetmezki hem ben suan 20.haftamdayim gecen hafta disardan gormeye basladm benden daha once hissedenler de var her hamilelik ve bebek ayni olmazki sen kafana takma ileriki haftalarda mutlaka hissedersin sabirli ol biliyrm biran once hissetmek istiyosun ama cok sükür saglikli ve az kaldi bikac hafta sonra heyecanlar soylersin bize
Bu arada günlerimiz ayni seninde muhtemel dogum tarihin 11 mayisa geliyor sanirim
evt cnm aynıyız bide yanlıs hatırlamıyorsam esrayhan bizle aynı bakalım hangimiz önce dogurcaz benimki erkek gec dogururum sanırım seninki ne? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?