2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi aksamlar kızlar umarım herkes iyidir tabi bebişlerinizde iyidir ben ve kızımda gayet iyiyiz ama daha bebegimi tam anlamıyla hissedemiyorum umarım bian önce kızımda bana kendini hissettirir kızlar cogu arkadasımız tetenoz asısından bahsetmiş ve 20 haftadan sonra falan demişler ben 17+1 ken asımı oldum saglık ocagından cagırdılar ondan aşı günün söylediler 22sinde aşın var diye 20 sindede benim doktor kontrolüm vardı doktoruma sordum saglık ocagından beni cagırdılar aşı için dedim erkenmi yoksa normalmi dedim olmalımıyım dedim tabi dedi zamanında cagırmıslar dedi git ve asını ol dedi ve bende aşımı oldum bugün 3.günüm ve kolum hala agrıyo amacım sizi korkutmak değil ama bana aşı agır gelsi sanırım kolumu kaldıramıyorum elimi dahi vuramıyorum ama cok sükür vuruldum ve kurtuldum ikinci asımda 1 ay sonraymıs onuda ası kartıma yazdılar bakalım hayırlısı tek bebeğim saglıklı iyi olsunda onun için herseye katlanırım ben

Gecmis olsun canim ben hic korkmuyorum ama daha cagrmadilar p.tesi ben kendim soylicem artk

Hepinize iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum kendinize ve bebislerinize iyi ckin Allah a emanet olun bebisimle sizleri öpüyoruz

slm benim 2 li taramam temizdi 3 lü taramamda problem çıktı.amniyosentezi başkent üniversitesinde yaptırdım.ama 3 haftayı bekleyemedim.ankarada eyüp ekici diye bir dr var ondan randevu aldım.inş. hayırlı sonuç alırım.mesleğim hemşirelik ama bu konuda hiiiç soğuk kanlı değilim.sorumluluğu çoook büyük.meleğim inş sağ salim gelir kucağıma.

merhaba bende eyüp ekiciye gitim geçen hafta.İKİLİ YÜKSEK ÇIKTI.4 LÜ DE GAYET İYİYİDİ.BİDE ONUN GÖRMESİNİ İSTEDİ DR.insallah bir sıkıntı çıkmaz.bende bisey yok dedi.bakması 10 dk bile almadı.

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle bizim seninle SAT larımız hemen hemen aynı beni de aşı için 20. haftada çağırdılar. Ne yapalım artık dediğin giibi ağrısa da bebişlerimiz için katlanacağız hiç önemli değil.

merhaba canim ben 2011 ekim annesiyim.bebegin hareketlerini hissetmiyorum tam anlamiyla demisin,benim ikinci bebegim olmasina ragmen yani tecrubeli olan anneler hisseder diyorya doktorlar,ben tam anlamiyla 21.haftada hissetmeye baslamistim.16 haftada cinsiyet icin ultrasyona gitmistik doktor bana hareketlerini hissediyormusun diye sordugunda hicbirsey hissetmiyorum dedim,doktor karnin degisik biryerine,adini tam hatirlamiyorum oraya yerlestigi icin hisetmiyormusum ki bebek ultrasyonda gordum nasil hareketliydi.korkmana gerek yok canim, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hepinize cok guzel bir duygu

arkadaslar benmi hissizmiyim neyim ya hiçbişey hissetmiyorum siz 16.hafta diyosunuz bide öööööööööffffffffffffff ((

arkadaslar benmi hissizmiyim neyim ya hiçbişey hissetmiyorum siz 16.hafta diyosunuz bide öööööööööffffffffffffff ((

Hayir canim oyle düsünme herkes ayni hissetmezki hem ben suan 20.haftamdayim gecen hafta disardan gormeye basladm benden daha once hissedenler de var her hamilelik ve bebek ayni olmazki sen kafana takma ileriki haftalarda mutlaka hissedersin sabirli ol biliyrm biran once hissetmek istiyosun ama cok sükür saglikli ve az kaldi bikac hafta sonra heyecanlar soylersin bize

Bende 16. haftada hissetmeye başladım ama çok fazla değil...Ya bu arada kıslar benim karnım hala pek çıkmış değil..Normaldir değil mi? Bebeğin gelişimi ile ilgili birşey yoktur..Endişe ediyorumda.

Bende 16. haftada hissetmeye başladım ama çok fazla değil...Ya bu arada kıslar benim karnım hala pek çıkmış değil..Normaldir değil mi? Bebeğin gelişimi ile ilgili birşey yoktur..Endişe ediyorumda.

Normaldir tabi bebekle hic alakasi yok karin büyümesinin canini sikma benimde fazla cikmadi herkes ic kaarnin büyük o zaman diyolar.zaten 7.ayda falan cok cikiyomus

içim rahatladı cnm saol :)))

evt cnm aynıyız bide yanlıs hatırlamıyorsam esrayhan bizle aynı bakalım hangimiz önce dogurcaz benimki erkek gec dogururum sanırım seninki ne? :)))

Rica ederim tatlim :) daha ögrenemedim cinsiyeti cok merak ediyorum hayirlisi.bakalim kiminki sabirsiz cikacak.

slm kızlar nasılsınız benim gibi diş ağrısı çeken varmı aranızda mahvoldum yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…