2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde doğumum 11 mayıs gibi olacak şimdi kızıma hırka örüyordum sizlerde bişeyler ördünüz yada aldınızmı, ha bide ben 13. cü haftamda haraketlerini hissetmeye başladım şimdi baya baya tekmeliyor bu arada kızlar bebişlerinizin boy ve kiloları nekadar, sizler hamileliğinizin başından beri kaç kilo aldınız

evt cnm aynıyız bide yanlıs hatırlamıyorsam esrayhan bizle aynı bakalım hangimiz önce dogurcaz benimki erkek gec dogururum sanırım seninki ne? :)))

Benim de muhtemel doğum tarihim aynı,cinsiyeti kız.Ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum Bu çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz,sonrasında dr randeum var.

Merhaba canim hosgeldin.Ben 2 kilo aldim simdilik.ben yavas örgü yaptigim icin bide fazla beceremedigim icin benim yerime anneannesi örüyo:)) benim pitircigim da cok hareketli masallah hic durmuyo.

Benim de muhtemel doğum tarihim aynı,cinsiyeti kız.Ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorum Bu çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz,sonrasında dr randeum var.

Hissedersin canim bazen 24.haftaya kadar bile hissedilmiyomus merak etme.kizina isim düsündün mü.ben evlenmeden cok onceleri kiz ve erkek ismi bulmustum cocugum olursa koyarim diye ama daha cinsiyeti belli degl

iyi akşamlar kızlar

bugün eşimle koruparka gittik bütün gün sol kasığım battı rahatsız etti beni, ama eve gelince geçti, galiba ayakta durduğumuz için oluyo bu kasık ağrıları

oğluşuma çok güzel ciciler aldık. mothercare ve chicco da indirim vardı bazı ürünlerde, yarın ekerim resimlerini

hee bide benm sıpa iyice hareketlendi.. yavrum benm pıt pıt vuruyo anasına, artık göbeği saklayamıyorum çıktı iyice insanlar yüzüme sonra göbeğime bakıyolar

Merhaba canim hosgeldin.Ben 2 kilo aldim simdilik.ben yavas örgü yaptigim icin bide fazla beceremedigim icin benim yerime anneannesi örüyo:)) benim pitircigim da cok hareketli masallah hic durmuyo.

sağol canım hoşbuldum aslına bakarsan bende kafamdan örgü öremiyorum internetten bakarak yapıyorum biz anneannemiz ve babannemize uzağız onlarda örüyor bişeyler, canım ben 7,5 kilo aldım hamile kalmadan önce 48 kiloydum ama kilom hiç belli olmuyor, maşallah pıtırcıklarımıza Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasib etsin canım bişeyler almaya başladınmı ben bi kaç parça bişeyler aldım bebe sabunuyla yıkadım ütüledim hurca kaldırdım neyapayım kızımın ilk kıyafetlerinin kirli kalması içime sinmedi

Iyi aksamlar canim.ayy yesinler onuda cicilerinide :)) evet canim ayakta durmaktan agrimis olabilir diklat et kendini fazla yorma

Bende 47 kiloyla hamile kaldim suan 49 kilodaym.benim cinsiyeti belli degl ondan henüz birsey almadim ama anneannesi sagolsun simdiden bir sürü sey aldi örüyorda.iyi yapmissin canim tertemiz giydirirsin bebisine.biran önce kavusmak istiyorum yavrumu kucagima alip koklamak istiyorum rabbim o günleri de görmeyi nasip etsin

canım sen çok az kilo almışsın göbüşün nasıl çıktımı bebişin kilosu iyi dimi bizim kilomuz geçen salı 400gr boyumuzda 23 cm olmuş Yüce Allahım bebişlerimize sağlık vede sağlıklı doğumlar nasib etsin canım elbet gelecek o günler 4 ayımız kaldı biraz daha sabretmeliyiz herşeyin hayırlısı bebişler doğunca bu günleri hatırlamamıza fırsat bile kalmıycak canım senin meleğin arkasınımı dönmüş göstermiyormu cinsiyetini tam emin değilim ama cinsiyetini göstremeyince kız oluyor diyorlar herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

kızlar almadım daha ama internette gördüğüm anda vuruldum ona...gracco tracco markası...alacaklarım listesinde....:)

tatlım gidip bir gör dene. ben 15e yakın modelini birebir denedim cidden çok fonksiyonel olanları var bazıları katlanınca büyük oluyor bi kısmı da çok ağır bunu denedim mi emin değilim ama çok ağır değilse ve küçülüyorsa şekli şemali çok hoş görünüyor[/QUOTE]

ewet ewet mutlaka almadan önce deneyeceğim....

canım o kadar heyecanlandım ki yazdıklarını okurken umarım herşey hepimiz için yolunda gider....

muhtemelen sağlık bakanlığının zorunlu bir prosedürüdür canım....

ben ettim sen etme bence çok özlüyorum topuklu ayakkabılarımı ve takım elbiselerimi....bence doğur ve dön işinin başına sonra çok vurursun kafanı bak...çalışan insan için ev kadınlığı çin işkencesi....

Kıslarrrr ya ben geçen haftalarda baya hissediyordum bebeğimi ama bu aralar duruldu sanki..Normal mi acaba??pek hissedemiyorummm

canım doktorum bu haftalar hareketler için çok zayıf çok erken sürekli hareketlere takıp ay etti etmedi yapıp strese sokma bebeği dedi.....

meraba hg
gözün aydın her şeyin yolunda olması çok güzel :)

benimde tetanoz olmam lazımda sağlık ocağından sölediler korktum olmadım doktoruma sorup öle olmak istiyorum

bende doktorum 'bu çağda ne tetanozu canım yok yaptırma' der diye çok ümitlendim ama mutlaka yaptır dedi...üzgünüm bu hafta gideceğim yaptırmak için....

bizde detaylı ultrasondan sağsalim çıktık teyzeleri çok şükür darısı başınıza ..

amin canım çok saol....

canım bütün bu testler kötü çıksa bile sapasağlam çocuk doğma yüzdesi çok fazla neticede hepsi olasılık yüzdesi veriyor içini temiz tut derim ben....biliyorum söylemesi kolay geliyordur sana ama bebeğini üzüp strese sokma....öpüyorum seni geçmiş olsun...

Canim ben cok zayiftim karnim sirtima yapisikti :) simdi var göbegim asiri degl ama cikti artik.ben en son 16 haftalikken gtmistim kilosu iyiydi cinsiyeti bellimi dedim doktorda nerdee dedi oyle bi durmuski bas asagi kic yukari ayaklarini havaya dikmis boyle bi durus gormedm dedi:)) oynamis oynamis oyle durmus bizim bicirik

canım çok fazla ayakta kalınca benime karnımda ağrılar oluyor artık ağırlaşmaya başlıyoruz karın ve bel ağrıları olması çok normal meraketme bide meleklerimiz acıkıncada bişeyler hissettiriyorlar annelerine canım meleğinin cicileri hayırlı olsun sağlıkla giydir inşallah bide sanada bebişinede maşallah tekmeleri hissetmek çok güzel dimi ben sürekli vursun istiyorum valla vurduğu zaman sağlıklı olduğunu hissediyorum sanki anne bak ben burdayım ona göre davran der gibi yerim ben meleklerin tekmelerini

canım benim neden her ay kontrole gitmiyorsun bizlerin her ay ultrason ve kan tahlilleri vs. yaptırmamız gerekiyor ben her 4 haftalık dilimden sonra gidiyorum canım sağlık ocağına gidip aşını oluyorsun değilmi ben çarşamba günü gidip ikincisini vurulucam, canım bende çok zayıftım boyumda çok uzun çok zayıf görünüyordum şükür şimdi iyim her ay 2-2,5 kilo alıyorum, canım benim yerim ben bebişini o nasıl durmuş öyle şımarıkmı olucak ne herhalde bu ay gittiğinde cinsiyetini görebilir dr. eğer ultrasonda hareket etmiyorsa fıstıklı çikolata ye canım ben yemiştim hiç durmuyordu maşallah sende öyle yap

cnm bnde hissetmiyorum kızlar erken dogarlar die duymustum ama yanlıs olabilir bende 11 ocakta gitcem Allahımın izniyle cnm hepimiz için hayırlısı olsun inş hepimiz mutlu haberlerle döneriz :)))

canim ya doktor seker testi icin cagrdi ama o da 24.haftadan snra yapiliyomus ama ben yinede gitcem.saglik ocagida aramadi asi icin yarin kendim gderm insallah.benim kiloma gore boyum iyi uzun deglm 1.60 zayif durmuyom ondan.
Ben bebekken cok yaramazmisim bna cekcek galiba :))

canım bende 24. haftada şeker testi için gidicem herkese bakıyorlar, tabiki yinede git her ay gir ultrasona araştırmalarıma göre ultrasonun bebişlere bi zararı yok, canım benim gittiğim sağlık ocağı aramıyor her ay bi tarih veriyor o tarihte gidip vuruluyorum ilk aşını oldunmu, canım ben 1.75 boyundayım çok zayıftım bende bide troit var o yüzden kilo alamıyordum troidim ilaçlarla kontrol altına alındı çok şükür şimdi biraz normale döndüm, canım bencede ozaman sana çeker bizimde babamız çok yaramazmış herhalde kızım babasına çekicek zaten şimdiden çoooooooooook seviyor babasını öyle hissediyorum

cnm sen kolaymı yoksa zormu hamile kaldın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…