slm kızlar nasılsınız benim gibi diş ağrısı çeken varmı aranızda mahvoldum yaaa(
slm kızlar nasılsınız benim gibi diş ağrısı çeken varmı aranızda mahvoldum yaaa(
evt cnm aynıyız bide yanlıs hatırlamıyorsam esrayhan bizle aynı bakalım hangimiz önce dogurcaz benimki erkek gec dogururum sanırım seninki ne? :)))
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım benimde doğumum 11 mayıs gibi olacak şimdi kızıma hırka örüyordum sizlerde bişeyler ördünüz yada aldınızmı, ha bide ben 13. cü haftamda haraketlerini hissetmeye başladım şimdi baya baya tekmeliyor bu arada kızlar bebişlerinizin boy ve kiloları nekadar, sizler hamileliğinizin başından beri kaç kilo aldınız
Benim de muhtemel doğum tarihim aynı,cinsiyeti kız.Ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorumBu çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz,sonrasında dr randeum var.
Merhaba canim hosgeldin.Ben 2 kilo aldim simdilik.ben yavas örgü yaptigim icin bide fazla beceremedigim icin benim yerime anneannesi örüyo:)) benim pitircigim da cok hareketli masallah hic durmuyo.
iyi akşamlar kızlar
bugün eşimle koruparka gittik bütün gün sol kasığım battı rahatsız etti beni, ama eve gelince geçti, galiba ayakta durduğumuz için oluyo bu kasık ağrıları
oğluşuma çok güzel ciciler aldık. mothercare ve chicco da indirim vardı bazı ürünlerde, yarın ekerim resimlerini
hee bide benm sıpa iyice hareketlendi.. yavrum benm pıt pıt vuruyo anasına, artık göbeği saklayamıyorum çıktı iyice insanlar yüzüme sonra göbeğime bakıyolar
sağol canım hoşbuldum aslına bakarsan bende kafamdan örgü öremiyorum internetten bakarak yapıyorum biz anneannemiz ve babannemize uzağız onlarda örüyor bişeyler, canım ben 7,5 kilo aldım hamile kalmadan önce 48 kiloydum ama kilom hiç belli olmuyor, maşallah pıtırcıklarımıza Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasib etsin canım bişeyler almaya başladınmı ben bi kaç parça bişeyler aldım bebe sabunuyla yıkadım ütüledim hurca kaldırdım neyapayım kızımın ilk kıyafetlerinin kirli kalması içime sinmedi
Bende 47 kiloyla hamile kaldim suan 49 kilodaym.benim cinsiyeti belli degl ondan henüz birsey almadim ama anneannesi sagolsun simdiden bir sürü sey aldi örüyorda.iyi yapmissin canim tertemiz giydirirsin bebisine.biran önce kavusmak istiyorum yavrumu kucagima alip koklamak istiyorum rabbim o günleri de görmeyi nasip etsin
kızlar almadım daha ama internette gördüğüm anda vuruldum ona...gracco tracco markası...alacaklarım listesinde....:)
sağol tatlım darısı başınıza inşallahhhh!!!!
canım adı üstünde detaylı ultr. ben de detaylı anlatayım
baştan suyunu rahim çevresini rahim kanalını fln inceledi. plasentanın boyu çapı yeri uzunluğu rahim kanalına yakınlığı gibi bilgileri hem anlatıp hem ölçülerini aldı
pipisini -doktor alenen böyle söylüyor- inceledi.
sonra 30 dakika kadar tek tek organların sayısını ve yönünü; damar yapısını ve kalbin odacıklarını, duvarlarını fln inceledi.
organlardan sonra kulaklar, burun kemiği, eller, parmaklar (serçe parmağın orta kemiği önemliymiş), kemik boyları gibi ölçümler yaptı
bizimki baştan çok güzel pozlar veriyor neresi ölçülecekse çeviriyordu ama sonradan karnıma bir sarıldı sırtından başka bir yerini göremedik o yüzden mola verdik çikolata yedim ardarda sağa sola dönerek yattım yürüdüm oturdum fln
doktor tekrar bakmaya başladı pozisyonu da biraz düzelmişti ve kemiklerini de güzelce ölçtü
en ilginci kalbi inceleyişiydi. odacıkların hepsi görünüyor kirli kan temiz kan yenidopğandaki küçük deliğe kadar herşeyi görüyorsun cidden tam anlamıyla mucize
ben tabi heyecandan ve her iyi haberde sevinçten ter içinde kaldım yatağa öyle bir yapışmışım ki parmaklarımın izi çıkmış
karnımda hareketlerini ağırlığının yer değiştirdiğini hissettiğimde ekranda da ne yaptığını görüyorum ya; işte o anki mutluluğu tarif etmek cidden imkansız :106: ben ayy hareket etti derken o ekranda çırpınıp durdu şükretmekten doktora gına getirdim
cvp için teşekkürler.eğer hiç gitmemiş birileri varsa onlardan da cvp bekliyorum. imkanı olmayıp gidenler için iyi bir uygulama ama gitmek istemeyene de bukdar baskı yıpratma çok yanlış geliyor. hebizler gitmeyince sizin alacağınız hizmet kalitesi de artıcaktır diye düşünüyorum.
nasılsınız mayıs anneleri bugün tail pek kimse yok anlaşılan bizimde işler hafifledi kızımla bi hatır soralım dedik yazdıklarınızı okuyoruz hergün ama yazmak zor işyerinde işler az bugün çok şükür ama ben yine grip oldum artık grip olmazsam bi eksiklik hissediyorumocakta işten ayrılacağım çok şükür evimin kadını olmaya karar verdim birde eşimin dırdırından kurtulmak için adam çık çık diye diye başımın etini yedi mesai saatlerim çok uzun sabah 8 akşam 8,30 açıkçaı yoruluyorum artık iş hayatıma son verip evimin kadını çocuğumun anası olucam o zaman bol bol yazarız size tabi çok sıkılacağım biliyorum alışık değilim evde oturmaya ama ne yapalım birde benim erken doğum riskim var miyomum var kocaman onun için en güzeli doğuma kadar bol bol istirahat etmek hayırlısı bakalım
şu ana kadar birkaç arkadaşımız dışında çok şükür hepimizin hamilelği sorunsuz gidiyor inşallah test yaptıracaklar ayrıntılıya girecekler cinsiyet öğrenecekler hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz
Kıslarrrr ya ben geçen haftalarda baya hissediyordum bebeğimi ama bu aralar duruldu sanki..Normal mi acaba??pek hissedemiyorummm
meraba hg
gözün aydın her şeyin yolunda olması çok güzel :)
benimde tetanoz olmam lazımda sağlık ocağından sölediler korktum olmadımdoktoruma sorup öle olmak istiyorum
bizde detaylı ultrasondan sağsalim çıktık teyzeleri çok şükür darısı başınıza ..
slm kızlar günlerdir kafam o kadar dalgın canım çok sıkkın.3 lü tarama testimde down send.yüksek pozitif çıktı ertesi gün amniyosentez yapıldı sonuçlarına 3 hafta var.bekleyemiyorum içimden tekmeledikçe yüreğim sızlıyor.biri bişey yok desin istiyorum.pazartesi ayrıntılı usg için randevu aldım ne olur bana dua edin yavrumu kucağıma almak nasip olsun.
canım sen çok az kilo almışsın göbüşün nasıl çıktımı bebişin kilosu iyi dimi bizim kilomuz geçen salı 400gr boyumuzda 23 cm olmuş Yüce Allahım bebişlerimize sağlık vede sağlıklı doğumlar nasib etsin canım elbet gelecek o günler 4 ayımız kaldı biraz daha sabretmeliyiz herşeyin hayırlısı bebişler doğunca bu günleri hatırlamamıza fırsat bile kalmıycak canım senin meleğin arkasınımı dönmüş göstermiyormu cinsiyetini tam emin değilim ama cinsiyetini göstremeyince kız oluyor diyorlar herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
iyi akşamlar kızlar
bugün eşimle koruparka gittik bütün gün sol kasığım battı rahatsız etti beni, ama eve gelince geçti, galiba ayakta durduğumuz için oluyo bu kasık ağrıları
oğluşuma çok güzel ciciler aldık. mothercare ve chicco da indirim vardı bazı ürünlerde, yarın ekerim resimlerini
hee bide benm sıpa iyice hareketlendi.. yavrum benm pıt pıt vuruyo anasına, artık göbeği saklayamıyorum çıktı iyice insanlar yüzüme sonra göbeğime bakıyolar
Canim ben cok zayiftim karnim sirtima yapisikti :) simdi var göbegim asiri degl ama cikti artik.ben en son 16 haftalikken gtmistim kilosu iyiydi cinsiyeti bellimi dedim doktorda nerdee dedi oyle bi durmuski bas asagi kic yukari ayaklarini havaya dikmis boyle bi durus gormedm dedi:)) oynamis oynamis oyle durmus bizim bicirik
Benim de muhtemel doğum tarihim aynı,cinsiyeti kız.Ben daha hareketlerini hiç hissetmiyorumBu çarşamba ayrıntılı ultrasona gireceğiz,sonrasında dr randeum var.
canım benim neden her ay kontrole gitmiyorsun bizlerin her ay ultrason ve kan tahlilleri vs. yaptırmamız gerekiyor ben her 4 haftalık dilimden sonra gidiyorum canım sağlık ocağına gidip aşını oluyorsun değilmi ben çarşamba günü gidip ikincisini vurulucam, canım bende çok zayıftım boyumda çok uzun çok zayıf görünüyordum şükür şimdi iyim her ay 2-2,5 kilo alıyorum, canım benim yerim ben bebişini o nasıl durmuş öyle şımarıkmı olucak neherhalde bu ay gittiğinde cinsiyetini görebilir dr. eğer ultrasonda hareket etmiyorsa fıstıklı çikolata ye canım ben yemiştim hiç durmuyordu maşallah sende öyle yap
canim ya doktor seker testi icin cagrdi ama o da 24.haftadan snra yapiliyomus ama ben yinede gitcem.saglik ocagida aramadi asi icin yarin kendim gderm insallah.benim kiloma gore boyum iyi uzun deglm 1.60 zayif durmuyom ondan.
Ben bebekken cok yaramazmisim bna cekcek galiba :))
canım bende 24. haftada şeker testi için gidicem herkese bakıyorlar, tabiki yinede git her ay gir ultrasona araştırmalarıma göre ultrasonun bebişlere bi zararı yok, canım benim gittiğim sağlık ocağı aramıyor her ay bi tarih veriyor o tarihte gidip vuruluyorum ilk aşını oldunmu, canım ben 1.75 boyundayım çok zayıftım bende bide troit var o yüzden kilo alamıyordum troidim ilaçlarla kontrol altına alındı çok şükür şimdi biraz normale döndüm, canım bencede ozaman sana çekerbizimde babamız çok yaramazmış herhalde kızım babasına çekicek zaten şimdiden çoooooooooook seviyor babasını öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?