2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sevgi anlat bi hele oğluşlar ne durumdaymış... Nelere baktı doktor? Bizim senle satlar aynı ya ben görmeyeli 3 hafta oldu. Büyümüşler mi??? kaç gr çıktı? lütfen anlaatt...

canım oğlum tam 300gr cıktııııııı böbrek kalpp eller ayaklarrr omurgasııı gözler burun kulak herseye baktıkkk superrrrr bısey herseyı sapasaglamdı oğlumunnnn ınsan rahatlıoo ayrıntılı ultrasondan yüzüm gülerek cıktım cok sukurrr... plesantaya amnıon sıvısının mıktarına herseye bakılıoo tatlımmm

canım tablona bayıldım ancak emin olmak için soruyorum yazdığın maddelerin yanına koyduğun rakamlar ayları mı belirtiyor. bazıları bana fazla ya da küçük ibi geldi ondan soruyorum. ama tamamen bilgisizlikten ve deneyimsizlikten olduğunu düşünüyorum zira elimi neye atsam abna küçük gibi geliyro. bu gidişle bebeğim doğduğunda giyecfek birşeyi olmayacak :))

Allahım esirgesin bebeğin çookk tatlı.. oyy ben de kendi bebişimi görmeyi özledim daha 2 hafta var doktora gitmeye

sağol cnm insan özlüyor di mi ya biz de 2 hafta sonra kontrole gidicez Allahtan bu aralar rüyama giriyor da hasret gideriyorum
o fotoğrafta üçgen bi karartı var o bebeğin herhangi bir yeri değil kardeşim görünce şok olmuştu o yüzden açıklıyorum =)
üst dudağıyla acayip hareketler yapıyordu paşam

inş. 2 hafta çabucak geçer sağlıklı olduğunu görürsün

ohhh canım allaha şükür. o kadar olmuş mı sıpalar yaa... Nerdeyse yarım kilo... Ben hep kıymayla ölçüyorum çok mu ayıp ediyorum ((( bugün bakalım bende güleyim Allahım noluurr.. Bebişin ve senin adına çok çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberler alırsın hepimiz alırız...

ben hiç rüyamda göremiyordum ne zaman alışverişlerini yapmaya başladım bebeğimi her gece görüyorum rüyamda :) iydiriyorum uyutuyorum oyun oynuyorum aşık oldum resmen

2 hafta sonra gittiğimde 3 boyutlu ultrasonla bakılacak ben de eklerim fotosunu. bizimki en son gittiğimizde göbek kordonunu tutmuş çekiştiriyordu ben korktum ama 1 dk sonra bıraktı uyumaya başladı :) sonra doktor uyansın diye dürtünce el kol sallamaya başladı :)) Allahım hepimizin bebekelri sağlıklı nur topu gibi doğsun inşallah

.. bu arada tablon hakkında cewap bekliyrm tatlım yazdım yukarda

Evet canım,zaten ilk aylarda sadece emip uyuyacak,ilerde hareketlendiğinde ayrılması daha zor gelir.O yüzden şimdiden gitsin diyorum bende.Hayırlısı artık.

Canım bak ben 1 yaşından sonrasını hiç düşünmemiştim.Banada şimdi 1 yaşından sonra biraz zor sığar gibi geldi ona.
Yumuşak yumuşak yatırırım bebeği diye tercih etmiştim ama galiba senin dediğin gibi altı muşamba üstü kumaş gibi olanı almak daha mantıklı olacak.
Akıl akıldan üstündür işte bak

Bu arada göbişine maaşallah.Çok tatlı olmuşun.Benimkide aynı seninki gibi.Top gibi duruyor önümde

Kızlar haftasonu KANZ da tüm ürünlerde %50 indirim vardı. muhakkak gidin çok uygun fiyatlar.tüm tekstil ürünleri %100 pamuk. ayrıca beşik olarak kullanılan oyun pankları , bebek arabaları hepsi indirimde ve çok kaliteli. oğluşuma biraz alışveriş yaptık.. siz de kaçırmayın derim. ana baba günüydü resmen millet akın etmiş :)

tok cnm onlar adet
bana da yenidoğan kıyafeti diye gösterdikleri şeyler hep küçük geliyor =)
o bu kadar küçük olacaksa ben nasıl dayanırım ona sıkı sıkı sarmak isterim diye düşünüyorum =)

terler kusar bi de ilk bebeğim olduğu için 5er tane fln bulunsun istiyorum elimde. anane ve teyzelerden de gelir tamaam. zaten eve hapsolmak yok inşallah. yetmezse çıkar alırız oğluşumla :)

adet olunca tam oldu tablo. çıktısını alıcam şimdi :) eline emeğine sağlık. benim şimdilik bebişime aldığım tüm badiler 6 ay ve sonrası için.. yeni doğan grubunu , nevresimelrini hiç almadım daha. astronot tulum diyorlar biliyor musun ? çoooooook tatlı ya onlardan aldım doyamadım öpüp duruyorum :)) beşikleri ,ana kucağını ,oto koltuğunu , mama sandalyesini hallettim. battaniyesini alt açma setini aldım. ama daha alacak çoooooook şey var

:) aynen biz de yolu yarıladık bebişimle nasıl hızlı geçiyor zaman değil mi.. doğum sancılarını konuşacağımız günler de gelecek

ooovvv sen en okkalılarını halletmişsin zaten tatlım!!

neler aldın nerelerden aldın anlatsana biraz. ben beşik araba oto koltuğu vb konularda hala araştırmalara devam ediyorum kararsızım

astronot tulum arabanın içinde üşümesin diye giydiği değil mi? off küçük astronotum benim yaaa özendimm

kızlar hepinizin bebişleri çok şanslı, çok cici kıyafetler almışsınız,Allahım iyi günlerde giymeyi giydirmeyi nasip etsin....
sağol teyzesi tşk ederiz

hepside çook şirin canım maşallah

zeyneppp nasıl güzel bi liste yapmışsın öyle ya yemekten şimdi geldim yeni okuyabildim , muhakkak dikkate alıcam bu arada bebişde gönişde çok tatlı çıkmış maşallah o tişörtten bendede var :)) annem almıştı gecende teyzem almış bi tane :)

dilaradg sen önemlileri atlatmışsınn canım ne güzelll bizde eşimle haftasonu mobilya baktık , bebek arabalarını filan inceledik herşey çok pahalı , bizde ananelerden babanelerden destek görücez Allahtan :) bizden daha meraklılar almak için :)

Ya ben neden resim yükleyemiyorum ya (

maşallah büyümüş ya ben kilolarını anlayabilmek için evdeki mesela 300 gr denk gelen bi ürün alıyorum mesela 300 gr kaşar peynir
ben de bu hafta sonu 18+2 olarak ayrıntılı ultrasona girecem bakalım neler görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…