maşallah büyümüş ya ben kilolarını anlayabilmek için evdeki mesela 300 gr denk gelen bi ürün alıyorum mesela 300 gr kaşar peynir
ben de bu hafta sonu 18+2 olarak ayrıntılı ultrasona girecem bakalım neler görcez
ya kızlar şimdi yazıyorsunuz fikirlerinizi, duyduklarınızı alt açma konusunda şu resimlerini paylaştığım alt açmalar çok tatlı, heves ettim almak istiyorum ama zannetmiyorum ki içinde muşamba vs olsun ama kullanışlı olması açısından alt muşambalı sızdırmaz bişi olması gerekiyor çok haklısınız ama şu ayıcıklı, tavşanlı olanlarda çok tatlı, kaldım ortada alsam mı almasam mı:44:
ya kızlar şimdi yazıyorsunuz fikirlerinizi, duyduklarınızı alt açma konusunda şu resimlerini paylaştığım alt açmalar çok tatlı, heves ettim almak istiyorum ama zannetmiyorum ki içinde muşamba vs olsun ama kullanışlı olması açısından alt muşambalı sızdırmaz bişi olması gerekiyor çok haklısınız ama şu ayıcıklı, tavşanlı olanlarda çok tatlı, kaldım ortada alsam mı almasam mı:44:
kızlar eşim şimdi aradı
tanıdığı bi diş doktoru varmış
hafta içi eşinide al gel demiş
bi bakalım bişiler yaparz diye
bende eşime gebe olduğumu
söyledinmi dedim evet söyledim bana
son iki ay ve ilk ay birşey yapamazmış ama şimdi
gelsin müdahele edrz demiş
ama yinede korkularm var bişi olmaz inşalla değilmi kızlarr :18::18::18::18:
cnm sana cevap yazdım ama görmedın sanırım ben gecen hafta kanal tedavıısı yaptırdım korkma ve gıtt doktorumun onayını aldım daha doguma 20 hafta varrr bekleme ve gıtt
cnm en iyisi bnce canbebenin bebek bakım örtüsü benim teyzem kullanıyor cok rahat 5 defa kullanıyor atıyor ben onlardan alcam oglusumun teyzeleri tavsiye ederim.
görmedm mesajını çook sağol yaaa
valla içime su döktün karı koca
diş ağrısına girmişiz ikimizde kendimiz için gidecez
bakalım kim kime bakack eşiminde dişleri
ağrıyo bu arada cnm uyuştururlar değilmi:26::18:
kızlar evde temizlik yaparken deterjan kullanıyo musunuz domestos cif falan
banyo, lavabo ovulcak ama korkuyorum. çok ağır kokuyo bebeğe zararı olur mu temizlik malzemelerinin
banyo, lavabo ovulcak ama korkuyorum. çok ağır kokuyo bebeğe zararı olur mu temizlik malzemelerinin
ya haklısın biliyorum canbebenin bakım örtüsünü, canbebe bana numune göndermişti baktım çok güzel, aslında ben bebek odasında aksesuar olarak ta olabilir yada ne bilim bebeğin alt açması, minderi vs olarak kullanmak için ayıcıklı olanı alsam, canbebenin örtüsünü de misafirlikte yada bebeğin yoğun günlerinde kullansam nasıl olur sizce?
cnm ben park yatak almayi dusunuyorum onlarda alt degistirme uniteside var.ve cikarilabiliyor.birde bebekler icin cantalar var.2 fermuarli kisim oluyor.genis olan kisima bebegin yedeklerini bezini kremini falan koyuyorsun.diger ince kisimda aciliyor musambali genis alt degistirme aparati olarak kullaniliyor.bunada bir bakin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?