2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar,umarim hersey yolunda herkes iyidir.uzun bir tatilden sonra tekrar is basi yaptik tekrar arap topraklarina geldik :) aileme ,ulkeme,annemin guzel yemeklerine tam olarak doyamasamda yinede bu tatil cok iyi geldi.dun ayrintili ultrason vardi.doktor erkege benziyor dedi.aileden cevreden o kadar cok pembe esya alindi ki erkekse napacam esylari die dusunmeye basladim:)ama doktor emin degilim dedi turkiyede ki de kesin kiz dedi.hayirlisi olsun saglikli olsun da ben yine esya alirim bebisime:)gecmisi cok fazla okuyamadim.10-20 ser sayfa atlaya atlaya okudum.masallah bir ayda 700 sayfa yazmissiniz:)

ya kızlar şimdi yazıyorsunuz fikirlerinizi, duyduklarınızı alt açma konusunda şu resimlerini paylaştığım alt açmalar çok tatlı, heves ettim almak istiyorum ama zannetmiyorum ki içinde muşamba vs olsun ama kullanışlı olması açısından alt muşambalı sızdırmaz bişi olması gerekiyor çok haklısınız ama şu ayıcıklı, tavşanlı olanlarda çok tatlı, kaldım ortada alsam mı almasam mı:44:

evet ya her gıttgınde bi öncekınden ne kdar da büyümüş oluyorrr kuzucuklarrrrr sağ salim doğsalardııı

kızlar eşim şimdi aradı
tanıdığı bi diş doktoru varmış
hafta içi eşinide al gel demiş
bi bakalım bişiler yaparz diye
bende eşime gebe olduğumu
söyledinmi dedim evet söyledim bana
son iki ay ve ilk ay birşey yapamazmış ama şimdi
gelsin müdahele edrz demiş
ama yinede korkularm var bişi olmaz inşalla değilmi kızlarr :18::18::18::18:

cnm en iyisi bnce canbebenin bebek bakım örtüsü benim teyzem kullanıyor cok rahat 5 defa kullanıyor atıyor ben onlardan alcam oglusumun teyzeleri tavsiye ederim.

cnm ben park yatak almayi dusunuyorum onlarda alt degistirme uniteside var.ve cikarilabiliyor.birde bebekler icin cantalar var.2 fermuarli kisim oluyor.genis olan kisima bebegin yedeklerini bezini kremini falan koyuyorsun.diger ince kisimda aciliyor musambali genis alt degistirme aparati olarak kullaniliyor.bunada bir bakin derim

cnm sana cevap yazdım ama görmedın sanırım ben gecen hafta kanal tedavıısı yaptırdım korkma ve gıtt doktorumun onayını aldım daha doguma 20 hafta varrr bekleme ve gıtt

cnm sana cevap yazdım ama görmedın sanırım ben gecen hafta kanal tedavıısı yaptırdım korkma ve gıtt doktorumun onayını aldım daha doguma 20 hafta varrr bekleme ve gıtt

görmedm mesajını çook sağol yaaa
valla içime su döktün karı koca
diş ağrısına girmişiz ikimizde kendimiz için gidecez
bakalım kim kime bakack eşiminde dişleri
ağrıyo bu arada cnm uyuştururlar değilmi:26::18:

kızlar evde temizlik yaparken deterjan kullanıyo musunuz domestos cif falan

banyo, lavabo ovulcak ama korkuyorum. çok ağır kokuyo bebeğe zararı olur mu temizlik malzemelerinin

cnm en iyisi bnce canbebenin bebek bakım örtüsü benim teyzem kullanıyor cok rahat 5 defa kullanıyor atıyor ben onlardan alcam oglusumun teyzeleri tavsiye ederim.

ya haklısın biliyorum canbebenin bakım örtüsünü, canbebe bana numune göndermişti baktım çok güzel, aslında ben bebek odasında aksesuar olarak ta olabilir yada ne bilim bebeğin alt açması, minderi vs olarak kullanmak için ayıcıklı olanı alsam, canbebenin örtüsünü de misafirlikte yada bebeğin yoğun günlerinde kullansam nasıl olur sizce?

için rahat olsun cnm ağrıdan uyuyamıyordum yemek yıyemıordum agrı kesıcıler de kar etmıo zatennn uyusturuolarr bebege de bı zararı yok bı an önce hallet ben sımdı cok rahatım cok sukurrr

banyo, lavabo ovulcak ama korkuyorum. çok ağır kokuyo bebeğe zararı olur mu temizlik malzemelerinin

valla ben kullanıyorum ama şöyle, lavaboları her hafta cif döküp fırçayla ovuyorum zaten evim yeni olduğu için hemen temizleniyor çok uğraştırmıyor ve kötü kokmuyor, sadece tuvaleti- yıkarken çamaşır suyu döküyorum ama işimi hemen hallediyorum etkilenmesin diye, kokusuz çamaşır suyu kullanabilirsin.

malesef kendime engel olamıyorum ve kullanıyorum onları kullanmasam içim bir türlü rahat etmiyo ama bugüne kadar kötü olmadım çok şükür

için rahat olsun cnm ağrıdan uyuyamıyordum yemek yıyemıordum agrı kesıcıler de kar etmıo zatennn uyusturuolarr bebege de bı zararı yok bı an önce hallet ben sımdı cok rahatım cok sukurrr

ohhh beee allah razı olsn canım
bak öyle söyledinde kendime geldim
çook tşk ederim canım

valla hepsını kullanıyorum maskemı eldıvenı takıom amelıyata gırer gıbı temızlıom banyoyu tuvaleetııı

cnm içinden ne geciyorsa onu al cnkü cogumuzun ilk bebegi ve herseyi tam olsun istiyoruz heves ediyoruz alıp sonra uygun olup olmadıgını anlarız en azından denemiştim deriz aklımızda kalmaz ikinci bebişlerimize alıp almamaya karar veririz bence istedigini nasıl begendiysen ölesini al ben söle düsünceyle onu kullancam yıkama derdim yok yıkandıgında kuruma zamanı var yada 2-3 tane alcam cnkü kirlencek onlamı ugrascam die düsündüm ama cok güzel alt acmalar var alabilirsin :)))

bir alt açma hakkında ne kadar da alternatif varmış. Şimdi anneme sorsam eskiden alt açma bilmem nesi mi vardı der seriyorduk yere yada minderin üstüne bir bez tamamdır

teşekkür ederim kızlar içim rahatladı. burnumu ağzımı çemberle kapatayımda fazla solumayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…