görmedm mesajını çook sağol yaaa
valla içime su döktün karı koca
diş ağrısına girmişiz ikimizde kendimiz için gidecez
bakalım kim kime bakack eşiminde dişleri
ağrıyo bu arada cnm uyuştururlar değilmi:26::18:
cnm içinden ne geciyorsa onu al cnkü cogumuzun ilk bebegi ve herseyi tam olsun istiyoruz heves ediyoruz alıp sonra uygun olup olmadıgını anlarız en azından denemiştim deriz aklımızda kalmaz ikinci bebişlerimize alıp almamaya karar veririz bence istedigini nasıl begendiysen ölesini al ben söle düsünceyle onu kullancam yıkama derdim yok yıkandıgında kuruma zamanı var yada 2-3 tane alcam cnkü kirlencek onlamı ugrascam die düsündüm ama cok güzel alt acmalar var alabilirsin :)))
bence yinede doktoruna hatta birkac doktora daha sor.cunku hem bu forumda daha once 6 aylikken disine narkoz uygulandigi icin bebegi zehirlenen ve daha sonra bebegi alinan arkadasimiz vardi.hemde benimde esimin abisi ve esi dis doktoru ikiside daha once boyle bir olayi duyduklarini ve hamileligin hangi evresinde olursa olsun hicbir hamileye hicbirsey uygulamiyorlarmis.sadece dis eti iltihaplanmasi durumda agri kesici ve antibiyotik veriyorlarmis.anestezi herkeste ayni etkiyi gostermiyor ama ben yinede bilgi amacli paylasmak istedim.
herkese merhabalar,umarim hersey yolunda herkes iyidir.uzun bir tatilden sonra tekrar is basi yaptik tekrar arap topraklarina geldik :) aileme ,ulkeme,annemin guzel yemeklerine tam olarak doyamasamda yinede bu tatil cok iyi geldi.dun ayrintili ultrason vardi.doktor erkege benziyor dedi.aileden cevreden o kadar cok pembe esya alindi ki erkekse napacam esylari die dusunmeye basladim:)ama doktor emin degilim dedi turkiyede ki de kesin kiz dedi.hayirlisi olsun saglikli olsun da ben yine esya alirim bebisime:)gecmisi cok fazla okuyamadim.10-20 ser sayfa atlaya atlaya okudum.masallah bir ayda 700 sayfa yazmissiniz:)
adet olunca tam oldu tablo. çıktısını alıcam şimdi :) eline emeğine sağlık. benim şimdilik bebişime aldığım tüm badiler 6 ay ve sonrası için.. yeni doğan grubunu , nevresimelrini hiç almadım daha. astronot tulum diyorlar biliyor musun ? çoooooook tatlı ya onlardan aldım doyamadım öpüp duruyorum :)) beşikleri ,ana kucağını ,oto koltuğunu , mama sandalyesini hallettim. battaniyesini alt açma setini aldım. ama daha alacak çoooooook şey var
bir alt açma hakkında ne kadar da alternatif varmış. Şimdi anneme sorsam eskiden alt açma bilmem nesi mi vardı der seriyorduk yere yada minderin üstüne bir bez tamamdır
maşallah yahu geriye ne kalmış bir tek bebiş eksik...güle güle sağlıklı günlerde kullanman dileği ile
Dediğin gibi ilk bebişler ve heves ediyoruz almak için kullanmasam da alcam valla zaten minder şeklindeymiş ayıcıklı, tavşanlı minderi olur bebişimin, kullanmak için de canbebe bakım örtüsünü alırım mis gibi. hem ben bebiş 1 yaşına girdiği zamanlarda 2. bebek için çalışmalara başlıcam kardeşler arasına zaman koymak istemiyorum ayrıca çalıştığım için zorluklarını beraber çeker bir defada rahatlarım, hem minderimizi bebişimizin kardeşi hatta belki 2. kardeşi de kullanır
Eki Görüntüle 315044
Eki Görüntüle 315046
duramadım ekledim gitti eşime çaktırmayın
göbüşümüz biraz küçükkenki hali, diğeri de sol profilden oğluşum
canım bana tam dört kere narkoz uygulandııı ztn gebelere göre ayarlanıoo o dozlarr bebege de bı zararı yok sadece film cektırmek sakıncalı diş doktorum kesınlıkle fılm cekmeden yapıcaz dedı ben kendım de hemşireyım ve kendılerıne yapmayacakları seyı bana kesınlıkle yapmayacaklarını ıcımın rahat olmasını söyledılerrr....zaten doktorum onay verdiii yınede arkadasın kendı kararııı bes ay agrı cekereım dıosa yaptırmasın
hoşgeldiiinnn canımo halde ne güzel bu tatil tam hamileliğin yarısında iyi gelmiştir. Diğer yarısıda göz açıp kapayıncaya kadar geçer gibi geliyor hepimiz için
hoşgeldin canım dün takip listesinde adını görünce merak etmiştim bende,,napıyor diye ,iyi bari sağ salim dönmüşsün...herkese merhabalar,umarim hersey yolunda herkes iyidir.uzun bir tatilden sonra tekrar is basi yaptik tekrar arap topraklarina geldik :) aileme ,ulkeme,annemin guzel yemeklerine tam olarak doyamasamda yinede bu tatil cok iyi geldi.dun ayrintili ultrason vardi.doktor erkege benziyor dedi.aileden cevreden o kadar cok pembe esya alindi ki erkekse napacam esylari die dusunmeye basladim:)ama doktor emin degilim dedi turkiyede ki de kesin kiz dedi.hayirlisi olsun saglikli olsun da ben yine esya alirim bebisime:)gecmisi cok fazla okuyamadim.10-20 ser sayfa atlaya atlaya okudum.masallah bir ayda 700 sayfa yazmissiniz:)
kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu minder diğer paylaştıklarımdan daha büyük görünüyor. resimde üstte küçük resimler var en solda mavili olan nasııl.
Eki Görüntüle 315180
herkese merhabalar,umarim hersey yolunda herkes iyidir.uzun bir tatilden sonra tekrar is basi yaptik tekrar arap topraklarina geldik :) aileme ,ulkeme,annemin guzel yemeklerine tam olarak doyamasamda yinede bu tatil cok iyi geldi.dun ayrintili ultrason vardi.doktor erkege benziyor dedi.aileden cevreden o kadar cok pembe esya alindi ki erkekse napacam esylari die dusunmeye basladim:)ama doktor emin degilim dedi turkiyede ki de kesin kiz dedi.hayirlisi olsun saglikli olsun da ben yine esya alirim bebisime:)gecmisi cok fazla okuyamadim.10-20 ser sayfa atlaya atlaya okudum.masallah bir ayda 700 sayfa yazmissiniz:)
ya kızlar şimdi yazıyorsunuz fikirlerinizi, duyduklarınızı alt açma konusunda şu resimlerini paylaştığım alt açmalar çok tatlı, heves ettim almak istiyorum ama zannetmiyorum ki içinde muşamba vs olsun ama kullanışlı olması açısından alt muşambalı sızdırmaz bişi olması gerekiyor çok haklısınız ama şu ayıcıklı, tavşanlı olanlarda çok tatlı, kaldım ortada alsam mı almasam mı:44:
kızlar eşim şimdi aradı
tanıdığı bi diş doktoru varmış
hafta içi eşinide al gel demiş
bi bakalım bişiler yaparz diye
bende eşime gebe olduğumu
söyledinmi dedim evet söyledim bana
son iki ay ve ilk ay birşey yapamazmış ama şimdi
gelsin müdahele edrz demiş
ama yinede korkularm var bişi olmaz inşalla değilmi kızlarr :18::18::18::18:
cnm ben park yatak almayi dusunuyorum onlarda alt degistirme uniteside var.ve cikarilabiliyor.birde bebekler icin cantalar var.2 fermuarli kisim oluyor.genis olan kisima bebegin yedeklerini bezini kremini falan koyuyorsun.diger ince kisimda aciliyor musambali genis alt degistirme aparati olarak kullaniliyor.bunada bir bakin derim
kızlar evde temizlik yaparken deterjan kullanıyo musunuz domestos cif falan
banyo, lavabo ovulcak ama korkuyorum. çok ağır kokuyo bebeğe zararı olur mu temizlik malzemelerinin
kızlarr istediğim bebek odası 3000 tl den 4300 tl ye çıkmış şimdi sitesinde gördüm oof ya( çok canım sıkıldı
kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu minder diğer paylaştıklarımdan daha büyük görünüyor. resimde üstte küçük resimler var en solda mavili olan nasııl.
Eki Görüntüle 315180
Eki Görüntüle 315180
hangi markada canım linkini paylaşsana
hangi markada canım linkini paylaşsana
canım e-bebek sitesinden baktım şimdi bende yeni gördüm. prima bana e bebekten mycey ürünlerinde %20 indirim verdi onun ürünlerine bakarken buldum, turuncuda çok hoş ama oda içinde çok fazla renk cümbüşüne girmek istemiyorum o yüzden en soldaki favorimbence turuncu olan super.o kadar begendim ki burda oyle birsey bulursam bende alicam ya bayildim :)
Canım tabiki istediğin,heves ettiğin şeyi al bebeğine ama bu ayıcıklı tavşanlı alt açmaların içerisinde kabarık durmaları için bi miktar elyaf falan koyuyorlar diye biliyorum.Bunlardan bazılarını ise makinaya attığında maalesef içinde topaklanıyor ve düzelmiyormuş.
O yüzden şahsi fikrimi yazmıştım ben.Ama senin çok hoşuna gittiyse ve almak istiyorsan al tabi.Sonuçta heves ediyoruz
canım haklısınız yazdıklarınızda şimdi almak için heves ediyorum belki alınca senin dediğin gibi pişman olurum sonra bilmiyorum artık bazı şeyleri bizde deneyip görecez.
çok tatlı ve rahat gözüküyor hemde büyük çok hoşuma gitti bu benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?