ya kızlar şimdi yazıyorsunuz fikirlerinizi, duyduklarınızı alt açma konusunda şu resimlerini paylaştığım alt açmalar çok tatlı, heves ettim almak istiyorum ama zannetmiyorum ki içinde muşamba vs olsun ama kullanışlı olması açısından alt muşambalı sızdırmaz bişi olması gerekiyor çok haklısınız ama şu ayıcıklı, tavşanlı olanlarda çok tatlı, kaldım ortada alsam mı almasam mı:44:
bence yinede doktoruna hatta birkac doktora daha sor.cunku hem bu forumda daha once 6 aylikken disine narkoz uygulandigi icin bebegi zehirlenen ve daha sonra bebegi alinan arkadasimiz vardi.hemde benimde esimin abisi ve esi dis doktoru ikiside daha once boyle bir olayi duyduklarini ve hamileligin hangi evresinde olursa olsun hicbir hamileye hicbirsey uygulamiyorlarmis.sadece dis eti iltihaplanmasi durumda agri kesici ve antibiyotik veriyorlarmis.anestezi herkeste ayni etkiyi gostermiyor ama ben yinede bilgi amacli paylasmak istedim.
hayatbayramolsa tatilinin iyi geçmesine sevindim :) cinsiyetide öğrenmişsiniz hayırlısı olsun.
ayy cok tesekkur ederim teyzoslar ya cok mutlu oluyorum kizim (yada oglum mu bilemedim dun ki doktor kafami karistirdi)tekmeliyor:)teyzelere merhaba diyor sanirim :)
kızlar evde temizlik yaparken deterjan kullanıyo musunuz domestos cif falan
banyo, lavabo ovulcak ama korkuyorum. çok ağır kokuyo bebeğe zararı olur mu temizlik malzemelerinin
ben LOC marka deterjan aldım
ablamda alerji var diye kullanıyordu o, çok titizdir ve çok memnun kalmıştı
bizim işyerindeki temizlikçi abla satıyormuş genel amaçlı ve duş için olanını aldım
cif marka yağ çözücü var ya onu fln hiç kullanamıyorum ben nefesim daralıyor hemen
ille kullanacaksam da camı kapıyı açıyorum
ama LOC gelince onu kullanacağım
bizim işyerindeki temizlikçi abla satıyormuş genel amaçlı ve duş için olanını aldım
cif marka yağ çözücü var ya onu fln hiç kullanamıyorum ben nefesim daralıyor hemen
LOC ile tanıştıktan sonra genel temizlik ürünü olarak ne var ne yok hepsini çıkardım evimden.
Sadece cif-domestos kullanıyorum banyoda falan o kadar.Onun haricinde her türlü temizlik için LOC kullanıyorum ve o kadar memnunum ki anlatamam.Mis gibi oluyor her yer.
Bizim buralar çok isleniyor.Mesela 1 hafta yer silmedin diyelim.LOC lu suyu hazırlıyorsun ve paspası yaparken dikkat et yeri sildikce simsiyah çıkar ya hani is lekesi,sonra o bezi kovaya atıyorsun,birazcık ovalıyorsun ve elbezi tertemizz.Hele temizlik sonunda kovada olan o siyah renkli suyu görünce ağzınız açık kalacak.O kadar derinlemesine temizliyor yani.
kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu minder diğer paylaştıklarımdan daha büyük görünüyor. resimde üstte küçük resimler var en solda mavili olan nasııl.
Eki Görüntüle 315180
kızlarr istediğim bebek odası 3000 tl den 4300 tl ye çıkmış şimdi sitesinde gördüm oof ya( çok canım sıkıldı
bi bakayım marketlere canım.bende ocağı falan silmek için sıkıyorum yağ sökücü bayılcak gibi oluyorum
boğazımı acayip yakıyo o yüzden korkuyorum domestos falan kullanmaya
canımm çok güzelmiş hatırlarsan bende düz beyaz düşünüyorum demiştim, o yüzden merak ettim, zevklerimiz yakın ben çok beğendim yatağı büyüttüğünde başı ve ayakucu kısımlarının kenarlıkları çok güzel oymalı, ama fiyatı çokmuş gerçekten...meltem mobilya - kral bebek odası canım biz bi tek onun dolabını camlı düşünmüştük sadece
bi bakayım marketlere canım.bende ocağı falan silmek için sıkıyorum yağ sökücü bayılcak gibi oluyorum
boğazımı acayip yakıyo o yüzden korkuyorum domestos falan kullanmaya
nerde bakmıştın? yılsonu fiyatların yükselmemesi lazım neden öyle olmuş ki?
canımm çok güzelmiş hatırlarsan bende düz beyaz düşünüyorum demiştim, o yüzden merak ettim, zevklerimiz yakın ben çok beğendim yatağı büyüttüğünde başı ve ayakucu kısımlarının kenarlıkları çok güzel oymalı, ama fiyatı çokmuş gerçekten...
sitesinde krem rengi olanı ben mağazalarında düz beyazını ve dolap kapaklarının üst kısmının cam şeklinde olanını gördüm ve vuruldum zaten ama fiyatı çok arttırmışlar o zaman sorduğumuzda tam 3000 di.napıcaz bilmiyorum fiyat aşıyo yanii
çok beğendim canım bende düz beyaz almaya karar verdim ama fiyat acayip pahalı ben kendi yatak odamı 4 bine aldım bune böyle
belki düşer yılbaşından sonra..almaya karar verdiğimizde kim ne modeller buluruz. kesinlikle düz beyaz alıcam bende artık aksesuarlarla renklendiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?