2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayatbayramolsa tatilinin iyi geçmesine sevindim :) cinsiyetide öğrenmişsiniz hayırlısı olsun.

çok beğendiysen alıp altına kendin dikebilirsin çok görüyorum ben öyle
hatta kumaşını alıp herşeyini kendileri yapıyorlar

haklısın canım ama ağrısı çook şiddetli oluyo
hani bi iki günlük ols idare ederim ama
gün geçtikçe ağrısı daha şiddetlio luyo
ağrı kesici falan hiç fayda etmiyo bile
ne yapim bende anlamadm canım ama
denildiği kadar son ay ve ilk aylar bişi yapılmazmış tehlike için
ne yapim kendi doktoruma gitsem acaba olumlu yada
olumsuz bişi drermi acaba bana

kızlar evde temizlik yaparken deterjan kullanıyo musunuz domestos cif falan

banyo, lavabo ovulcak ama korkuyorum. çok ağır kokuyo bebeğe zararı olur mu temizlik malzemelerinin

ben LOC marka deterjan aldım
ablamda alerji var diye kullanıyordu o, çok titizdir ve çok memnun kalmıştı
bizim işyerindeki temizlikçi abla satıyormuş genel amaçlı ve duş için olanını aldım

cif marka yağ çözücü var ya onu fln hiç kullanamıyorum ben nefesim daralıyor hemen
ille kullanacaksam da camı kapıyı açıyorum
ama LOC gelince onu kullanacağım

Loc u bende kullanıyorum amwayın ürünü çokta memnunum pimapemleri kapıları filan da onunla siliyorum mis gibi yapıyo..ama banyo lawabo için cif in çamaşır suyu katkılısını kullanıyorum

LOC ile tanıştıktan sonra genel temizlik ürünü olarak ne var ne yok hepsini çıkardım evimden.
Sadece cif-domestos kullanıyorum banyoda falan o kadar.Onun haricinde her türlü temizlik için LOC kullanıyorum ve o kadar memnunum ki anlatamam.Mis gibi oluyor her yer.
Bizim buralar çok isleniyor.Mesela 1 hafta yer silmedin diyelim.LOC lu suyu hazırlıyorsun ve paspası yaparken dikkat et yeri sildikce simsiyah çıkar ya hani is lekesi,sonra o bezi kovaya atıyorsun,birazcık ovalıyorsun ve elbezi tertemizz.Hele temizlik sonunda kovada olan o siyah renkli suyu görünce ağzınız açık kalacak.O kadar derinlemesine temizliyor yani.

bi bakayım marketlere canım.bende ocağı falan silmek için sıkıyorum yağ sökücü bayılcak gibi oluyorum
boğazımı acayip yakıyo o yüzden korkuyorum domestos falan kullanmaya

evet evet LOC benımde vazgecılmezım ama tuvalet ıcın domestos cif olmadan olmazzzzzzzz:)))

kızlar fikirlerinizi bekliyorum bu minder diğer paylaştıklarımdan daha büyük görünüyor. resimde üstte küçük resimler var en solda mavili olan nasııl.
Eki Görüntüle 315180

uyy nasıl da sıcacık bulut gibi yatar üstünde :) hareketlenince düşebilir ama çok yüksekse, alırken bir bakın derim

bi bakayım marketlere canım.bende ocağı falan silmek için sıkıyorum yağ sökücü bayılcak gibi oluyorum

markette satılmaz canım
AMWAY ürünleri satan birini bulman lazım ya da AMWAYin sitesinden alabilirsin

Amway (tr) - Ev Bakım

fiyatlar değişir mi internette bilmiyorum. ben çok amaçlı genel temizleyiciyi 16liraya aldım ordan kıyaslayabilirsin
duş temizleyici de 11lira

meltem mobilya - kral bebek odası canım biz bi tek onun dolabını camlı düşünmüştük sadece
canımm çok güzelmiş hatırlarsan bende düz beyaz düşünüyorum demiştim, o yüzden merak ettim, zevklerimiz yakın ben çok beğendim yatağı büyüttüğünde başı ve ayakucu kısımlarının kenarlıkları çok güzel oymalı, ama fiyatı çokmuş gerçekten...

merhaba mayıs anneleri ve melek bebişleri :)

bende kllanamıom bi arkaaşım bim de satılan bi ürün tavsye etti onu aldı hem kkusu güzel hede yağ çöü hmçamaşır leklerine heme mobilyalara ıkıyorm test ettim tvsiye ederim

Son düzenleme:

sitesinde krem rengi olanı ben mağazalarında düz beyazını ve dolap kapaklarının üst kısmının cam şeklinde olanını gördüm ve vuruldum zaten ama fiyatı çok arttırmışlar o zaman sorduğumuzda tam 3000 di.napıcaz bilmiyorum fiyat aşıyo yanii

çok beğendim canım bende düz beyaz almaya karar verdim ama fiyat acayip pahalı ben kendi yatak odamı 4 bine aldım bune böyle
belki düşer yılbaşından sonra..almaya karar verdiğimizde kim ne modeller buluruz. kesinlikle düz beyaz alıcam bende artık aksesuarlarla renklendiririz

canım biz 2500 filanda bulduk ama kalite sıfır e almışken bi kere alınıyo diye düşünüyoruz ama iki arada kaldık fena şekilde bakalım nasıl çıkıcaz işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…