2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm sanki LOC satıs elemanı gibi konustun güldüm okurken :)))

ekins oda takımı cidden çok güzel ama srdrhly'nın dediği gibi cidden çok pahalı. çocuklarımızla ilgili aşırı hassas oluşumuzdan faydalanmalarına deli oluyorum

mdf ve boyandıktan sonra özel bir sistemle boya kokusunu azaltıyorlar anladığım kadarıyla ama yine de bu kadar etmez bence ya çok fazla

benim yatak odam da mdf. türlü türlü özellikleri var 2 sene oluyor 3bin verdik bu ne böyle canım sıkıldı şimdi hıhhh

Bebek Mobilyası Katalog | Kervan Bebe Genç Mobilya KIZLAR BİRDE BU LİNKE BAKIN MDF MALLARI SÜPER BEN ALIRSAM BURDAN ALICAM

benimde canım sıkıldı ( neyse başka yerlerede bakıcaz artık bakalım nasılmış genel olarak fiyat durumları...yani bize bi arkadaş normal yatak odası fiyatlarından bi farkı yok demişti doğruymuş

Bebek Mobilyası Katalog | Kervan Bebe Genç Mobilya KIZLAR BİRDE BU LİNKE BAKIN MDF MALLARI SÜPER BEN ALIRSAM BURDAN ALICAM

aa çok değişik modeller var cidden ne güzeller yaa!! ama istanbuldan alıp getirtemeyiz ki biz:S

bursada pek alternatif yok ya da biz bilmiyoruz çilek, meltem bebe, ayşen bebe (sadece beşik gördüm) var sadece :S

aa bi dakka bi dakka. işe giderken ismo mobilya diye biryer gördüm vitrininde bebek karyoları vardı aklınızda olsun

resumcum senin bebişin de bu güzelim mobilyaların içinde güle güle uyusun inşallah. 2 ay fln önce alıp kokusunu atmalıyız unutma hele lake ise daha da önce

kızlar ben o linki açamadım yaaaa

Merhaba Kızlar umarım herkes iyidir.Şöyle hızlıca geçmişi okuyuverdim de bir sorun yok gibi çok şükür.
Aldığınız ciciler çok şeker. Güle güle kullansın minikleriniz. Ben erken almama konusunda kararlıyım. Cinsiyetimiz de belli değil zaten. Bir taraftan da bu kadar şeyi bir anda alırsam iflas ederim herhalde diyorum. Gerçi ben oda yapmayı düşünmüyorum tayinci insanlarız. O yüzden son aylar da hallederim diye düşünüyorum. Allah'ım hepimizin bebişlerini sağlıklı, ayıpsız özürsüz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

geçenlerde İkea.ya gidince eşimle şöyle düşünmüştük
orda sade cicili bicili olmayan modeller vardı
bizim eve birkaç eşya aldığımız mobilyacı bile yapar bunları diye konuşurken, "e ben çizeyim ona yaptıralım" diye bir fikir oluştu
bilmiyorum ne kadar güvenilir olur istediğimiz gibi olur mu ama sadece bir fikir

açıkcası bunların alayından daha güzel tasarlarım heheh
ofisten bir arkadaş da İkea'dan masif beşik alıp şifonyer ve dolabını mobilyacıya yaptıracakmış.

bikaç mobilyacı gezicez bakalım biz bu haftasonu. park yatak kesin alıcam da mobilyacılara da bakıp fikir edinmek istiyorum içimizde kalmasın sonra.

çilek mobilyada aslanlı bir oda gördük yoldan geçerken ona bakıcax. meltem, ismo ve ayşene de bakıcaz haber veririm size

o çilekteki modeli yakından gördüm aslanlı zürafalı bi modeldi dimi bende beğenmedim çok renkli geldi bende düz beyaz yada krem taraftarıyım şu fantasiabebe dekilerin fiyatları nasıl acaba

aynen öyle canım, sağlıklı sıhhatli doğsunlar da inşallah.
ben biriki tekstik ürünü aldığım halde bu ay bayrağı çektim ne pahalı oluyor bir araya gelince; hepsini birden alırsak herhalde kuru ekmeğe talim ederiz gibi

ocak ayında yılbaşı iznimde annemlerle (iyi pazarlık ederler) tekstil ürünlerini tamamlamaya çalışacağım

haftasonu da birkaç mobilyacı gezeceğiz eşimle. biriki hafta dolanırız diye düşünüyorum. şubat ayında onu alıp taksitlerini ödemeye başlarız doğuncaya taksit kalmasın diye.

park yatak çok zor olmaz herhalde ama nerden baksan 200-300 lira (chicconunki 400ü geçmiş). bu yıl sonu indirimlerine yetişmeyecek nasılsa, annemler alacak bir de

bakım ürünlerini de yine bu ay sonuna yetiştiremeyeceğim ve yılbaşında pahalı olacağını düşündüğüm için martta alırız

nisanda da son posta kalıyor zaten. sonu gibi de azcık sancım gelir azcık bağırır çağırırım gideriz hastaneye bir avazda doğururum çocuğumu onu alır getiririz eve tamaaam

ayy heyecanlandııımmmm

hahahaha güldürdün beni yaa bi avazda he :)) ayy o günler gelicek mi acaba yaa bak bende heyecanlandımmmmmmmmmm

canım bende istanbuldayım az çok mobilyadan da anlıyoruz e kaliteli birşeyde isteyince bütçe epey zorlıcak bizi mdf 3-4 binden az değil ama olursa beyaz olsun ayrıntılar mavi olsun duvar kağıdı mavi olsun çok hoş oluyo yaaaa

aaaaamin canım Allah razı olsun...

bişi sorcam şimdi normal oda dışında park yatak alıyoruzya hani, bunu ilk aylarda yatak odamızda bebeği yatırmak içinmi kullanıcaz yani ayrı bi beşik yerine oylemi???yaşını geçtikten sonraki amacını anlıyorumda,yeni doğana neden alıyoruz onu çözemedim, heralde beşik yerine...

ayyy canım ya bende heyecanlandım bak, o günleri görebilecekmiyiz acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…