2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

of bunlarda çok güzel ama dediğiniz gibi 4bin civarıdır belki daha fazla bile olabilir

elimiz mahkum mecbur alıcaz zaten 1 kere olcak olmuşken iyisi olsun. çileğin o zürafalı takımını gördüm bende ama beğenmedim fazla pek sevmiyorum sticer tarzı desenleri

eşimle şöyle bi alıncakları hesapladık mobilyaya 4 verdik bebek arabasına 1.500 gitse oluyo 5.500. ee giysisi, testil ürünleri, vb giderler için 3 bin gitse ki fazla bile gidebilir

şöyle bi 10 bin gözden çıkarıcaz artık

hee bide pembe mavide doğum ücretleri ne kadar acaba

eşim artık 11 den önce gelmiyo işten adama hak veriyorum çok para lazım

bende aynı şeyi düşünüyorum şöyle bi baktımda çoğu kişi alıcak. eğer ilk aylar yanınızda yatırmak için alıyosanız büyük değilmi daha ufak şirin şeyler var

1 yaş sonrası oyun için alınıyo ama ben gerek görmüyorum zaten bebek odası çoğu yeri kaplıyo bide durmaz gibi geliyo onun içinde pekde beğenmiyorum naylon gibi haşur huşur:44:

canım biz çok gezdiğimiz için oralara götürmesi kolay olur diye alıyorum ben. ya da iş gezisine fln gideceğimiz zaman anneannesine bırakmak için.

bir de eğer komple bebek odaları pahalı gelir de almazsam park yatağın yanına bi şifonyer bi dolap alıp öyle takım yaparım. zaten hep kreme uygun çok renkli olmayan park yataklardan bakıyorum.

ama sen kesin oda alacaksan park yatağa gerek kalmayabilir. sonuçta büyük birşey. ilk aylar yanındayatması için daha küçük pratik şeyler var.
ikeada geçen senelerde değişik birşey vardı. nasıl tarif etsemmm.. diktörtgen bir kafes gibi ama yatak tarafında parmaklık yok. bir aparatı var yatağın altına sokuyorsun 10kiloya kadar taşıyabiliyor. dur çizip eklicem

srdhly bambu beşikte alabilirsin ama onlar pek sağlam olmuyo ama çok şık gelin yatağı gibi ordan oraya sürükler durursun öle bişey alırsan rahat olur

merhaba arkadaşlar bugün tetanoz aşımı oldum.kolumda hafif ağrı var.duş falan yasak mı bilgisi olan var mı?doktora sormayı unuttum da:26:

srdhly bambu beşikte alabilirsin ama onlar pek sağlam olmuyo ama çok şık gelin yatağı gibi ordan oraya sürükler durursun öle bişey alırsan rahat olur

yatak odama öyle birşey almayı planlıyorum canım. zaten 6 ay kadar yatırıcam sonra odasında yatar paşam

işte böyle birşey annecikler. valla biz çok beğenmiştik görünce ama o zaman böyle durumlar yoktu şimdi nerden bulunur bilmiyorum. bebek mobilyasıyla ilgili şu alternatifler geliyor aklıma:

oda takımı (yanına beşik ya da park yatak alınmazsa anne bebeğin odasında yatmak zorunda kalır ya da yatak odası geniş ise bebeğin yatağı da bir süre orda durur)
park yatak + şifonyer + dolap
oda takımı + yeni doğan beşiği/park yatak (ihtiyaca göre. park yatak cidden büyük ama gezentilerin işine yarar. beşik 3 aydan sonra kullanılmıyor)
karyola/park yatak/beşik + var olan dolap ve mobilyalar (şirketteki bir yöneticimiz bebeğe sadeceyatak aldı. odasında kocaman 2. bir gardırop varmış beyaz. onu kullanacakmış. biz pimpirikleniyoruz özeniyoruz ama adam para basıyor almadı yine de:))

Ay çok güldüm valla inşallah hepimizin doğumu dediğin gibi bir avazda olup çıkıverir

biz çıkıyoruz teyzeleri bugün çok zor geçti zaten işler aşırı yoğun bir yandan kasık ağrıları öte yandan uykusuzluk derken pilim bitti

eve gidip oğlumu dinlicem ona müzik dinletip yazılar yazıcam

hepinizi kocaman öpüyoruz sabaha güzel haberlerle uyanmak dileğiyle iyi akşamlarrr

arkadaşlar selamlar hamileliğimin 19.haftasındayım ve hala kasık ağrısı çekiyorum.uykudan uyandırıyor yani o derece.hamile yastıkları uyku pozisyonunu düzeltitiği için anne çok rahat ediyormuş ve bir nebzede olsa bu ağrıları dindiriyormuş.aranızda kullanan var mı,markası şekli önemli mi.tavsiyede bulunursanız sevinirim :)

Biz de öpüyoruz güzelim iyi akşamlar

canım karnın çok sivri durmuyo kıza benziyo gibi sankii , benim ki erkek bildiğin top var :)

Bencedee kız bu kız benim gbüşüme benziyor snein göbüşünde benimki kız :)

belli olmaz tatlım ya benım karnım kızımda resmen basket topuydu onla alakası yok herkesin vucut yapısı farklı.yengemınde öyle yayvandıki doğana kadarda sakladı bebekleri cinsiyetini şimdi iki oğlu var.

tosticim maaşallah diyelim nazar degmesin bnde kıza benzettim ama bilemem belki bebişimiz pipilidir kızmasın bize :)))

teşekkür ederiz kızlar yorumlarınız için bakalım ne olacak bebişin cinsiyeti 9 ocakta randevumuz var
sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız yada erkek farketmez

teşekkür ederiz kızlar yorumlarınız için bakalım ne olacak bebişin cinsiyeti 9 ocakta randevumuz var
sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız yada erkek farketmez
Evet canım kesinlikle katılıyorum sana önce sağlıklı olmaları. Benim de 7 Ocak'ta randevum bakalım o zaman öğreniriz belki tabi gösterirse:44:

Evet canım kesinlikle katılıyorum sana önce sağlıklı olmaları. Benim de 7 Ocak'ta randevum bakalım o zaman öğreniriz belki tabi gösterirse:44:

inş. gösterir canım ama dediğim gibi 9 ay göstermese ne olacak ki sanki ben son aya kadar bişey almayı düşünmüyorum zaten alırsamda cinsiyeti göstermezse ortak renkler alırım zaten ilk sıralar için cok bişey almıycam saglıklı sıhhatli olsunda hayırlısıla dogsunda dogumdan sonra alıcam büyük eşyalarını arabasını pusetini falan onun için bir miktar para koyucaz kenara dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…