aaaaamin canım Allah razı olsun...
bişi sorcam şimdi normal oda dışında park yatak alıyoruzya hani, bunu ilk aylarda yatak odamızda bebeği yatırmak içinmi kullanıcaz yani ayrı bi beşik yerine oylemi???yaşını geçtikten sonraki amacını anlıyorumda,yeni doğana neden alıyoruz onu çözemedim, heralde beşik yerine...
aaaaamin canım Allah razı olsun...
bişi sorcam şimdi normal oda dışında park yatak alıyoruzya hani, bunu ilk aylarda yatak odamızda bebeği yatırmak içinmi kullanıcaz yani ayrı bi beşik yerine oylemi???yaşını geçtikten sonraki amacını anlıyorumda,yeni doğana neden alıyoruz onu çözemedim, heralde beşik yerine...
bende aynı şeyi düşünüyorum şöyle bi baktımda çoğu kişi alıcak. eğer ilk aylar yanınızda yatırmak için alıyosanız büyük değilmi daha ufak şirin şeyler var
1 yaş sonrası oyun için alınıyo ama ben gerek görmüyorum zaten bebek odası çoğu yeri kaplıyo bide durmaz gibi geliyo onun içinde pekde beğenmiyorum naylon gibi haşur huşur:44:
srdhly bambu beşikte alabilirsin ama onlar pek sağlam olmuyo ama çok şık gelin yatağı gibi ordan oraya sürükler durursun öle bişey alırsan rahat olur
merhaba arkadaşlar bugün tetanoz aşımı oldum.kolumda hafif ağrı var.duş falan yasak mı bilgisi olan var mı?doktora sormayı unuttum da:26:
yatak odama öyle birşey almayı planlıyorum canım. zaten 6 ay kadar yatırıcam sonra odasında yatar paşam
Ay çok güldüm valla inşallah hepimizin doğumu dediğin gibi bir avazda olup çıkıveriraynen öyle canım, sağlıklı sıhhatli doğsunlar da inşallah.
ben biriki tekstik ürünü aldığım halde bu ay bayrağı çektim ne pahalı oluyor bir araya gelince; hepsini birden alırsak herhalde kuru ekmeğe talim ederiz gibi
ocak ayında yılbaşı iznimde annemlerle (iyi pazarlık ederler) tekstil ürünlerini tamamlamaya çalışacağım
haftasonu da birkaç mobilyacı gezeceğiz eşimle. biriki hafta dolanırız diye düşünüyorum. şubat ayında onu alıp taksitlerini ödemeye başlarız doğuncaya taksit kalmasın diye.
park yatak çok zor olmaz herhalde ama nerden baksan 200-300 lira (chicconunki 400ü geçmiş). bu yıl sonu indirimlerine yetişmeyecek nasılsa, annemler alacak bir de
bakım ürünlerini de yine bu ay sonuna yetiştiremeyeceğim ve yılbaşında pahalı olacağını düşündüğüm için martta alırız
nisanda da son posta kalıyor zaten. sonu gibi de azcık sancım gelir azcık bağırır çağırırım gideriz hastaneye bir avazda doğururum çocuğumu onu alır getiririz eve tamaaam
ayy heyecanlandııımmmm
Biz de öpüyoruz güzelim iyi akşamlarbiz çıkıyoruz teyzeleri bugün çok zor geçti zaten işler aşırı yoğun bir yandan kasık ağrıları öte yandan uykusuzluk derken pilim bitti
eve gidip oğlumu dinlicem ona müzik dinletip yazılar yazıcam
hepinizi kocaman öpüyoruz sabaha güzel haberlerle uyanmak dileğiyle iyi akşamlarrr
canım karnın çok sivri durmuyo kıza benziyo gibi sankii , benim ki erkek bildiğin top var :)
Bencedee kız bu kız benim gbüşüme benziyor snein göbüşünde benimki kız :)
cnmm gunaydınn gıremıorum bayadırr baska bi arkdasın yerıne bakıyorum sansıma ınternette sorun vardııı bugun hallettilerrrr bende ösledım herkesii:))) tostıcım senınkı kızz göbüşü bence çünkü ekins de dedıgı gıbı benımkıde erkek ve top gıbı önümde duruooo
belli olmaz tatlım ya benım karnım kızımda resmen basket topuydu onla alakası yok herkesin vucut yapısı farklı.yengemınde öyle yayvandıki doğana kadarda sakladı bebekleri cinsiyetini şimdi iki oğlu var.
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah....
canım çok güzeller bayıldım vallaha, çok hoşuma gittiler, bende böyle rengarenk şeyler almak istiyorum...güle güle giysin kızın inşallah...
canım geçmiş olsun, c vitaminin ihmal etme, ılık ılık bol sıvı al ıhlamur olabilir, ama diğer bitki çaylarına çok yüklenme derim ben...
canım ödem için bol su diyolar, bende bu ayda fil gibi şişeceğimi düşünüyodum, çünkü etrafımdaki tüm arkadaşlarımda 5. aylarında acayip gözle görülür bi şişme olmuştu, her sabah uyandığımda oyle olmaktan korkarak aynaya bakıyordum ama maşallah, olmadım, muhtemelen suyunfaydası diyorum ben 3 lt ye yakın içiyorum...birde tuzu azaltmak önemli tabi...
çok güzel tosticim maşallah, yesinler senin minik bebişini, banada kız gibi geldi ama bilemeyiz tabi, benimki kız ama göbeğim top gibi öne gidiyor, yanlara hiç açılmadım maşallah diyeyimde yine...
tosticim maaşallah diyelim nazar degmesin bnde kıza benzettim ama bilemem belki bebişimiz pipilidir kızmasın bize :)))
teşekkür ederiz kızlar yorumlarınız için bakalım ne olacak bebişin cinsiyeti 9 ocakta randevumuz var
sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız yada erkek farketmez
Evet canım kesinlikle katılıyorum sana önce sağlıklı olmaları. Benim de 7 Ocak'ta randevum bakalım o zaman öğreniriz belki tabi gösterirse:44:teşekkür ederiz kızlar yorumlarınız için bakalım ne olacak bebişin cinsiyeti 9 ocakta randevumuz var
sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız yada erkek farketmez
tostiii gobusmu ekledin kiz gobus topigine baktim goremedim :84:
Evet canım kesinlikle katılıyorum sana önce sağlıklı olmaları. Benim de 7 Ocak'ta randevum bakalım o zaman öğreniriz belki tabi gösterirse:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?