aa görmedım lcw de hamıle esofmanı bende alayım bı taneee:)))))
anne bölümünde koyu lacivert pamuklu ben aldığımda 24.90 dı. belki indirime girmiştir şimdi. rahat bi 2-3 hafta oldu
. senin dediğin gibi bi beden büyük aldım iyice şişince de olsun diye
kızlar yılbaşı programınız ne ???
canım kızın hayırlı olsun Allahım sağlıklı bi şekilde yüzünüde görmeyi nasip etsin...valla kızlar çok teşekkür ediyorum hepimizin bebekleri sağlıkla sıhhatle doğar inşallah....
evet kızlarımız çoğalmış valla .. bende isim düşünmeye başladım.şöyle eşimle benim
isimlerden ortak bi isim bulalım dedik olmadıeşimin adı nurettin bende kızımıza nur koyalım dedim bakalım doğuma
kadar fikir değiştirmessek artık
amın beykozcumm... ya kızlar kabanlarınız oluoomuu benımkının önü kapanıo sımdılık ama bı aya olmaz yenı kabanda almak ıstemıorum bı kac ay ıcın napcam bılemedım :26:
Canım ben böyle büyük şal tarzı bişey aldım.Onu üzerime aldığımda göbiş falan tamamen kapanıyor ve çok rahat oluyor.
Eminim ileriki aylarda daha çok rahat edeceğim.
Benim için yılbaşı gecesinini dünden veya bugünden hiç bir farkı yok.O yüzden kutlamıyoruz biz ailece.
Kutlayanlara saygım var elbet ama ben karşı olduğum için kutlamıyorum.
Hadi yeni bir yıla girildiği için bi kutlama oluyor ama birde eve yılbaşı ağacı koyulmasını çok garipsiyorum gerçekten.
Ben yurtdışında doğdum büyüdüm.Bu çam ağacını hristiyanlar 26 aralıkta noel için evlerine koyar ve altlarına aile bireyleri için aldıkları hediyeleri dizerler.26 aralık noeldir onlar için ve bunu bu şekilde kutlarlar.Ayrıca yeni yıla girene kadarda o ağacı kaldırmazlar.
Fakat bizimkiler bu ağacı yılbaşı ağacı olarak süslüyor ve hristiyan adetini kendi evlerinde sergiliyorlar.
Benim garibime giden ise acaba hristiyanlar neden bizim bayramımızı kutlamıyorlarda bizler koşa koşa böyle bi hristiyan adetini evimizde sergiliyoruz.
Herneyse kızlar dediğim gibi kimseyi kınamak niyetinde değilim.Herkesin düşüncesine karşı son derece saygılıyımdır.
Bu sadece benim kişisel fikrimdir.
Hepinizi çok seviyorum
Bu arada bugün işyerinde yılbaşı kutlandı, hediye çekilişi falan yapmıştık, bi arkadaşım bana bebek kıyafetleri almış çok şirin, pembişli beyazlı....
hediye almak çok güzel,,, geçen akşamda kardeşim ve nişanlısı bi tulum almıştı oda çok şirindi, bi ara çekip hepsini eklicem...
amaçç noeli kutlamak degılkı hrıstıyanların kutladıgı gıbı sadece yenı bı yılın baslamasıında sevdıklerınle bır arada olmak ne bılım ben sevıyorum yenı yılııııı:))))
aa doğum günün mü şimdiden kutlarım cnm nice yaşlara ailenle sağlıklı, mutlu, huzurlu şekilde gir inşallah..annemlere gıtcezz ablamlar flnda gelcek dogum günümü yarın kutlucazzzz
Canım ben böyle büyük şal tarzı bişey aldım.Onu üzerime aldığımda göbiş falan tamamen kapanıyor ve çok rahat oluyor.
Benim için yılbaşı gecesinini dünden veya bugünden hiç bir farkı yok.O yüzden kutlamıyoruz biz ailece.
Hadi yeni bir yıla girildiği için bi kutlama oluyor ama birde eve yılbaşı ağacı koyulmasını çok garipsiyorum gerçekten.
Ben yurtdışında doğdum büyüdüm.Bu çam ağacını hristiyanlar 26 aralıkta noel için evlerine koyar ve altlarına aile bireyleri için aldıkları hediyeleri dizerler.26 aralık noeldir onlar için ve bunu bu şekilde kutlarlar.Ayrıca yeni yıla girene kadarda o ağacı kaldırmazlar.
Fakat bizimkiler bu ağacı yılbaşı ağacı olarak süslüyor ve hristiyan adetini kendi evlerinde sergiliyorlar.
Benim garibime giden ise acaba hristiyanlar neden bizim bayramımızı kutlamıyorlarda bizler koşa koşa böyle bi hristiyan adetini evimizde sergiliyoruz.
Herneyse kızlar dediğim gibi kimseyi kınamak niyetinde değilim.Herkesin düşüncesine karşı son derece saygılıyımdır.
Hepinizi çok seviyorum
amaçç noeli kutlamak degılkı hrıstıyanların kutladıgı gıbı sadece yenı bı yılın baslamasıında sevdıklerınle bır arada olmak ne bılım ben sevıyorum yenı yılııııı:))))
Hepinizi çok seviyorum
Tabiki amaç noeli kutlamak değil ama benim demek istediğim yılbaşı ağacı noelde hristiyanların süslediği ağaçtır.Fakat bizde ne hikmetse yılbaşında sergileniyor.Yani noeli yılbaşında kutlamak gibi bişey oluyor.
Ben de çok seviyorum aile bireyleri ile bir araya gelmeyi,hediyeleşmeyi vs...Ama bunların hiç birisini yeni yıl kutlaması olarak adlandırmıyoruz.Biz ailece o günü evimizde normal bir günmüş gibi geçirmeyi tercih ediyoruz.
Dediğim gibi şahsi fikrimdir.Herkesin fikrine görüşüne saygım vardır
ayy ne güzell hediye vermeye de almaya da bayılırım ben..Bu arada bugün işyerinde yılbaşı kutlandı, hediye çekilişi falan yapmıştık, bi arkadaşım bana bebek kıyafetleri almış çok şirin, pembişli beyazlı....
hediye almak çok güzel,,, geçen akşamda kardeşim ve nişanlısı bi tulum almıştı oda çok şirindi, bi ara çekip hepsini eklicem...
ayy ne güzell hediye vermeye de almaya da bayılırım ben..
kayınvalidem sağolsun tüm bayramlarda özel günlerde bir fırsatını bulur yanımızda olmaz. şehir dışına gider akrabalarının yanına. burda kalsa ne hediyelere boğardı beni kim bilir
ne yapsın duramıyor özel günlerde buralarda kaçı kaçı veriyor :)) alıştım ben artık hiçbirşey yapmamasına almamasına.. ama farkettim ki içimden bi yerlerden istiyorum
herşey niyetle alakalı arkadaşlar, bizim niyetimiz yeni yılı kutlamak, turuncucum sana çam ağacı konusunda katılıyorum, o akşam onların yaptığı şeyleri yapmak, alkol almak bunların hepsine karşıyım, ama sevdiklerinle bi evde toplanıp beraber vakit geçirmenin tombala oynamanın meyve çerez, tvde şarkılar programlar bunların keyifli olduğunu düşünüyorum....
milli piyangoyu unutmuşum oda ayrı bi heyecan: maksat eğlenmek
aa doğum günün mü şimdiden kutlarım cnm nice yaşlara ailenle sağlıklı, mutlu, huzurlu şekilde gir inşallah..
için ne doluymuş fıstık :)) kim nasıl mutlu oluyorsa öyle yapıyor işte..biraz özentilik ,biraz da temiz duygularla heycan var bence.. benim yeni yıl için yaptığım tek şey şık bi bluz almak oldu. bu göbüşle nasıl şık olunursa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?