2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla kızlar çok teşekkür ediyorum hepimizin bebekleri sağlıkla sıhhatle doğar inşallah....

evet kızlarımız çoğalmış valla .. bende isim düşünmeye başladım.şöyle eşimle benim
isimlerden ortak bi isim bulalım dedik olmadı eşimin adı nurettin bende kızımıza nur koyalım dedim bakalım doğuma
kadar fikir değiştirmessek artık

canım kızın hayırlı olsun Allahım sağlıklı bi şekilde yüzünüde görmeyi nasip etsin...
kızlar yılbaşı programınız ne ???

ben ilk defa 12 ye evde giricem ondan önce ya annemlerde ya kayınvalidemde giriyorduk....bu sefer saat 10a kadar onları halledip 10da eve gelicez birkaç iyi anlaştığımız arkadaşımız var onlar gelcek bizde oturucaz...

amın beykozcumm... ya kızlar kabanlarınız oluoomuu benımkının önü kapanıo sımdılık ama bı aya olmaz yenı kabanda almak ıstemıorum bı kac ay ıcın napcam bılemedım :26:

Canım ben böyle büyük şal tarzı bişey aldım.Onu üzerime aldığımda göbiş falan tamamen kapanıyor ve çok rahat oluyor.
Eminim ileriki aylarda daha çok rahat edeceğim.

kızlar yılbaşı programınız ne ???

Benim için yılbaşı gecesinini dünden veya bugünden hiç bir farkı yok.O yüzden kutlamıyoruz biz ailece.
Kutlayanlara saygım var elbet ama ben karşı olduğum için kutlamıyorum.

Hadi yeni bir yıla girildiği için bi kutlama oluyor ama birde eve yılbaşı ağacı koyulmasını çok garipsiyorum gerçekten.
Ben yurtdışında doğdum büyüdüm.Bu çam ağacını hristiyanlar 26 aralıkta noel için evlerine koyar ve altlarına aile bireyleri için aldıkları hediyeleri dizerler.26 aralık noeldir onlar için ve bunu bu şekilde kutlarlar.Ayrıca yeni yıla girene kadarda o ağacı kaldırmazlar.

Fakat bizimkiler bu ağacı yılbaşı ağacı olarak süslüyor ve hristiyan adetini kendi evlerinde sergiliyorlar.
Benim garibime giden ise acaba hristiyanlar neden bizim bayramımızı kutlamıyorlarda bizler koşa koşa böyle bi hristiyan adetini evimizde sergiliyoruz.

Herneyse kızlar dediğim gibi kimseyi kınamak niyetinde değilim.Herkesin düşüncesine karşı son derece saygılıyımdır.
Bu sadece benim kişisel fikrimdir.
Hepinizi çok seviyorum

Bu arada bugün işyerinde yılbaşı kutlandı, hediye çekilişi falan yapmıştık, bi arkadaşım bana bebek kıyafetleri almış çok şirin, pembişli beyazlı....
hediye almak çok güzel,,, geçen akşamda kardeşim ve nişanlısı bi tulum almıştı oda çok şirindi, bi ara çekip hepsini eklicem...

amaçç noeli kutlamak degılkı hrıstıyanların kutladıgı gıbı sadece yenı bı yılın baslamasıında sevdıklerınle bır arada olmak ne bılım ben sevıyorum yenı yılııııı:))))

evet bebegımle ılgılı hedıye gelınce bende cok mutlu oluyorummmm

Tabiki amaç noeli kutlamak değil ama benim demek istediğim yılbaşı ağacı noelde hristiyanların süslediği ağaçtır.Fakat bizde ne hikmetse yılbaşında sergileniyor.Yani noeli yılbaşında kutlamak gibi bişey oluyor.

Ben de çok seviyorum aile bireyleri ile bir araya gelmeyi,hediyeleşmeyi vs...Ama bunların hiç birisini yeni yıl kutlaması olarak adlandırmıyoruz.Biz ailece o günü evimizde normal bir günmüş gibi geçirmeyi tercih ediyoruz.

Dediğim gibi şahsi fikrimdir.Herkesin fikrine görüşüne saygım vardır

annemlere gıtcezz ablamlar flnda gelcek dogum günümü yarın kutlucazzzz
aa doğum günün mü şimdiden kutlarım cnm nice yaşlara ailenle sağlıklı, mutlu, huzurlu şekilde gir inşallah..

için ne doluymuş fıstık :)) kim nasıl mutlu oluyorsa öyle yapıyor işte..biraz özentilik ,biraz da temiz duygularla heycan var bence.. benim yeni yıl için yaptığım tek şey şık bi bluz almak oldu. bu göbüşle nasıl şık olunursa :))

herşey niyetle alakalı arkadaşlar, bizim niyetimiz yeni yılı kutlamak, turuncucum sana çam ağacı konusunda katılıyorum, o akşam onların yaptığı şeyleri yapmak, alkol almak bunların hepsine karşıyım, ama sevdiklerinle bi evde toplanıp beraber vakit geçirmenin tombala oynamanın meyve çerez, tvde şarkılar programlar bunların keyifli olduğunu düşünüyorum....
milli piyangoyu unutmuşum oda ayrı bi heyecan: maksat eğlenmek

Son düzenleme:

aynı şekilde kutlayanlara saygım sonsuz çevremde bir çok örneği var ama benim düşüncelerimde seninle aynı yarın gece içinde bir farkı yok muhtemelen uyuyor olacağım o saatlerde :)

haklısın canım o agaca noel baba kıyafetlerıne fln bende karsıyımmm

ayy ne güzell hediye vermeye de almaya da bayılırım ben..

kayınvalidem sağolsun tüm bayramlarda özel günlerde bir fırsatını bulur yanımızda olmaz. şehir dışına gider akrabalarının yanına. burda kalsa ne hediyelere boğardı beni kim bilir

ne yapsın duramıyor özel günlerde buralarda kaçı kaçı veriyor :)) alıştım ben artık hiçbirşey yapmamasına almamasına.. ama farkettim ki içimden bi yerlerden istiyorum

insan tabiki özeniyorum canım ama ben beklemiyorum çünkü bekleyince kırılıyo insan, en iyisi beklemiceksin ,eğer alırsa sürpriz olmuş olur

sagol cnm benım.... evet ya üç tane bıletımız var eşimleee:)))))

güle güle giy canım neen yakışmasın, hemde bebişinle birlikteyken çifte şıklık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…