sagol cnm benım.... evet ya üç tane bıletımız var eşimleee:)))))
güle güle giy canım neen yakışmasın, hemde bebişinle birlikteyken çifte şıklık olur
çok iyi fikir bunu eşime söliim bende 3 tane istiyorum....
bende aldım guzel bı elbıseee yarın sık olcammm ama ben dogum gunum ıcın hazırlanıorumm kocıs de calısıoo gunduz umarım erken gelebılırrrrr...
doğru söylüyorsun kimseden fazla birşey beklememek lazım.asıl hediye alırsa süpriz olur :))insan tabiki özeniyorum canım ama ben beklemiyorum çünkü bekleyince kırılıyo insan, en iyisi beklemiceksin ,eğer alırsa sürpriz olmuş olur
saol tatlım bakalım babamız beğenecek migüle güle giy canım neen yakışmasın, hemde bebişinle birlikteyken çifte şıklık olur
bende bugün işyerinde kutlama hediyeleşme falan olacak diye azıcık daha güzel giyineyim dedim, akşam şoklardaydım ne giysem olmuyo, eteklerin pantolonların düğmesi kapanmıyo, elbiselerden göbek fırlıyo, lcw den almıştım birkaçtane ama hepsi günlük...akşam eşimle giyindikçe bi yandan gülüyorum biyandan sinir oluyorum ama napiim eskiden onların içine bir kişi giriyordum şimdi iki kişi normal heralde
bu arada güle güle giy canım sende elbiseni, hamile elbisesimi normalmi???
doğru söylüyorsun kimseden fazla birşey beklememek lazım.asıl hediye alırsa süpriz olur :))
saol tatlım bakalım babamız beğenecek mi
ben bebiş doğmadan ailece fotografçıya gitmek istiyorum göbeğim biraz daha büyüsün öyle gidelim diyorum
bende aldım guzel bı elbıseee yarın sık olcammm ama ben dogum gunum ıcın hazırlanıorumm kocıs de calısıoo gunduz umarım erken gelebılırrrrr...
gelsin sana yarın hediyeler ohhh :))
aynen ben de çok özeniyorum ve bebiş daha göbüşümdeyken bunu adet haline getirip her sene yapmak istiyorum Allah izin verirse bakalım.. öyle çok planlar atraksiyonlar kurarım ben aklımda ama popoşumu kaldırıp yapmam hiçbişi :))hamileyken hiç düşünmedim ama bebek şöyle 9-10 aylık falan olunca stüdyoda çektiriyolarya hem ayrı hem ailecek çok hoşuma gidiyor onlar bende ona özeniyorum...
pekde hedıye gelcegını sanmıom eşim daha alamadı hedıyesını bugun ızınlıı gezıooo ne alcak merak edıommm
aynen ben de çok özeniyorum ve bebiş daha göbüşümdeyken bunu adet haline getirip her sene yapmak istiyorum Allah izin verirse bakalım.. öyle çok planlar atraksiyonlar kurarım ben aklımda ama popoşumu kaldırıp yapmam hiçbişi :))hamileyken hiç düşünmedim ama bebek şöyle 9-10 aylık falan olunca stüdyoda çektiriyolarya hem ayrı hem ailecek çok hoşuma gidiyor onlar bende ona özeniyorum...
pekde hedıye gelcegını sanmıom eşim daha alamadı hedıyesını bugun ızınlıı gezıooo ne alcak merak edıommm
Canım ben böyle büyük şal tarzı bişey aldım.Onu üzerime aldığımda göbiş falan tamamen kapanıyor ve çok rahat oluyor.
Eminim ileriki aylarda daha çok rahat edeceğim.
Benim için yılbaşı gecesinini dünden veya bugünden hiç bir farkı yok.O yüzden kutlamıyoruz biz ailece.
Kutlayanlara saygım var elbet ama ben karşı olduğum için kutlamıyorum.
Hadi yeni bir yıla girildiği için bi kutlama oluyor ama birde eve yılbaşı ağacı koyulmasını çok garipsiyorum gerçekten.
Ben yurtdışında doğdum büyüdüm.Bu çam ağacını hristiyanlar 26 aralıkta noel için evlerine koyar ve altlarına aile bireyleri için aldıkları hediyeleri dizerler.26 aralık noeldir onlar için ve bunu bu şekilde kutlarlar.Ayrıca yeni yıla girene kadarda o ağacı kaldırmazlar.
Fakat bizimkiler bu ağacı yılbaşı ağacı olarak süslüyor ve hristiyan adetini kendi evlerinde sergiliyorlar.
Benim garibime giden ise acaba hristiyanlar neden bizim bayramımızı kutlamıyorlarda bizler koşa koşa böyle bi hristiyan adetini evimizde sergiliyoruz.
Herneyse kızlar dediğim gibi kimseyi kınamak niyetinde değilim.Herkesin düşüncesine karşı son derece saygılıyımdır.
Bu sadece benim kişisel fikrimdir.
Hepinizi çok seviyorum
biz çıkcaz bırazdan herkese ıyı yıllar sımdıden... 2012 herkesee mutluluk huzur sağlık getırsınnn..... hepinizi öpüyoruzzzz bebıslerı okşayınnn bızım için....
kızlar oğluşum ve ben hepinize mutlu seneler diliyoruz!
giremedim bugün de ama arasıra meraktan baktım :) yılbaşını delice eğlenerek alkolle fln kutlamak gibi bir adetimiz hiç olmadı bizim. böyle yapanları kınayamam herkesin kendi tercihi ama inşallah biz daha mütevazı şekilde eşimizle dostumuzla sohbet ederek tombala oynayarak keyifli akşamlar geçirmeye devam edebiliriz. yarın benim misafirlerim olacak küçükler için süslü püslü şapka oyuncak falan aldım kırmızı peçetelerim olacak bir de onun dışında ekstra birşey yok.
doğumgünü olan biri var ama sayfaların arasında kim olduğunu bulamadım. canım yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun meleğinle nice sağlıklı güzel seneler görürsünüz inşallah!!
kıyafet almış biri de, resmini ekledi mi diye aradım onu da bulamadım ekleyin de göreyim ya merak ettim :) ben de elbise almıştım eşim kısa buldu akşam altına tayt aramaya gideceğim :)
dün ve önceki günkü sağlık problemi yüzünden günümüz gecemiz karıştığından bir acayibim bugün. hepinizi öpüyorum kocaman!!
kızlar bunlarda dün kızıma pazardan aldığım ciciler :26::26::26:
Eki Görüntüle 317814 Eki Görüntüle 317816 Eki Görüntüle 317821
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?