2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benimkide aynı canım yaaa oysaki o benden daha çok istedi bebiş olmasını ama konuş bebeğimizle dediğimde napıyon lan diyo çocuğa :)

aaa ben geldim herkes gitmis topigimiz garip kalmis ,neyse bizde bebisimle diger topiclere goz atalim bi yandanda hayat devam ediyora bakalim

gunaydin kizlar.herkesin yeni yili mutlu saglikli olsunnnn:)ben bugunde calisiyorum eminim sevsena da calisiyordur.ctesi genelde ikimiz calisiyoruz.

BEHIYECIM CNM KOLAY GELSIN.BENDE BI HAFTA ONCE ISKENDERUNDAYDIM.YERIME DONER YE :):)

BENDE ALIRIM DIE HICBIR YERE GITMIYORUM.BEKLIYORUM BIRKAC AY GECSIN HEPSINI BIR ALICAM.

HAMILELIGIN 3.AYINDA BENIMDE AYAGIMIN ALTINDA SIGIL CIKMISTI.DOKTOR ILERLEYEN AYLARDA KILON ARTICAK YURUMEN ZORLASIR VE COK AGRI YAPAR DEDI.O ZAMAN BILE COK AGRI YAPIYORDU.SONRA CILT DOKTORUNA GITTIM.NITROJEN GAZIYLA SIGILI YAKTI AMA BUNU 4 SEANS YAPTI.TEDAVIYI YAPARKEN ACIDI AMA SONRA COK RAHATLADIM.

evet canım çalışıyorum bende malesef kaçta çıkıcam belli değil yılsonu devirlerini yapıyoruz
32. haftayı iple çekiyorum bende o zaman yapıcam alışverişlerimi sonrada evde olmanın keyfini çıkarıcam inşallah

güzel anneler hepinize huzurlu sağlıklı bebişlerinizle birlikte mutlu bir yıl diliyorum

Tüm mayıs annelerinin yeni yılı kutlu olsun.2012 yılında bebeklerimizi sağlıklı ve sıhatli bir şekilde kucağımıza almak dileğiyle...mutlu yıllar...

MERHABALAR :) BENDE NİSAN ANNESİ OLACAĞIM. KIZLAR BU ALIŞVERİŞ KONUSU HEM ÇOK ZEVKLİ HEM DE O KADAR ÇEŞİT VAR Kİ HANGİSİ İYİ HANGİSİ KULLANIŞLI KARAR VERMEK OLDUKÇA GÜÇ ARANIZDA Summer Infant Katlanabilir Banyo Küveti ALAN YADA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA? BİR DE Mamaroo Yeni Nesil Uyku KoltuĞUNU ÇOK BEĞENDİM. FAKAT KULLANIŞLI MIDIR ACABA ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…