tam olarak nerde hıssedıosunuz bebıslerın hareketını?
he ya benımkıde tam odun hıc duygularını bellı edemezzz dıom hareket edıoo bebısss hadı yaa NE GUZEL Dıo okadar yanııı gel hıssetmeye calıs dıom hıc oralı olmuooo kucagına alınca anlarrrr artıkkkk gercı ondan bıle supheliyimmmm
benimkide aynı canım yaaa oysaki o benden daha çok istedi bebiş olmasını ama konuş bebeğimizle dediğimde napıyon lan diyo çocuğa :)
slm bende mayıs annesi olcam kısmetse
slm ii aksamlar kac haftalıksın .
cnm babalar bişey hissetmedikleri için dogana kadar anlamıcaklar bu kesin cvbı komikmiş eşinin güldürdünüz beni:)))
BEYKOZ seninle aynı gidiyoruz 133 günümüz kalmış bakalım kim önce doğuracak.
bende mayıs annesıyım 8 aylık bebegım var hepımıze saglık huzur mutluluk para getırsın ınsallah
arkadaşlar YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN sağlık mutluluk getirsin :)
20+1 sen kaç haftalıksın
kızlarr mrbacıklarr nasılsınız sizleri çok özledim bennn takip edemiyorum ben inşallah haftaya ederim artık ev taşıcam annem gelcek memleketten sonra bende iskenderuna gitcemm kızıma ordan cicişler alcam:))
artık bebişini çok rahat hisseden var mı benimki maşallah hiç durmuyor kıpır kıpır eşim bile hissediyor tekmelerini:))
kızlar bebettodan geliyorum yine dayanamadım birşeyler ben şimdiden dünya şey aldım
Eki Görüntüle 317030 Eki Görüntüle 317031 Eki Görüntüle 317032 Eki Görüntüle 317033 Eki Görüntüle 317034 Eki Görüntüle 317035 Eki Görüntüle 317036 Eki Görüntüle 317037
kızlar benim 2 gündür sol bacağım ağrıyor sanki kasığımdan aşağısı tutulmuş gibi zor adım atıyorum bazen. benzer durum yaşayan var mı?
sağ ayağımın altında da siğil çıkmıştı, bir türlü geçmek bilmedi o da sızlamaya başladı bu aralar, 2 bacağımda da sorun yaşıyourm bu aralar, inş. tez zamanda geçer...
Bu arada ben daha bebeğime hiçbişey almamıştım. bikaç ay sonr atoplu olarak her eksiğini almayı planlıyordum. Anneciğim sürpriz yaptı bana dün.
Bir sürü şey örmüş..Çok güzel bir battaniye, 2 tane hırka, 3 tane yelek... görünce çok sevindim, benden gizli örmüş hep sürpriz yapmak için, çok duygulandımm
gunaydin kizlar.herkesin yeni yili mutlu saglikli olsunnnn:)ben bugunde calisiyorumeminim sevsena da calisiyordur.ctesi genelde ikimiz calisiyoruz.
BEHIYECIM CNM KOLAY GELSIN.BENDE BI HAFTA ONCE ISKENDERUNDAYDIM.YERIME DONER YE :):)
BENDE ALIRIM DIE HICBIR YERE GITMIYORUM.BEKLIYORUM BIRKAC AY GECSIN HEPSINI BIR ALICAM.
HAMILELIGIN 3.AYINDA BENIMDE AYAGIMIN ALTINDA SIGIL CIKMISTI.DOKTOR ILERLEYEN AYLARDA KILON ARTICAK YURUMEN ZORLASIR VE COK AGRI YAPAR DEDI.O ZAMAN BILE COK AGRI YAPIYORDU.SONRA CILT DOKTORUNA GITTIM.NITROJEN GAZIYLA SIGILI YAKTI AMA BUNU 4 SEANS YAPTI.TEDAVIYI YAPARKEN ACIDI AMA SONRA COK RAHATLADIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?