2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar nasılsınız?? 2-3 gündür iş yerinde inanılmaz yoğundum yemek yemeye bile zamanım yoktu valla...Hayırlısıyla herşey sorunsuz biter inş....2012 hepimize sağlık mutluluk getirsin inş..Yavrumlarımızı bize kavuştursun...

Son düzenleme:
cnm bide aynı gün dogururmusuz bnm bebek tembel sen kesin önce dogurursun:)))

kısmet bakalım..ama benim ki fırlamaya benziyo çok kuduruk belki dayanamaz erkenden gelir :) ayy Allah korusun öyle dedim de korktum şimdi:)) akıllı ol tamam mı bebişim zamanında gel :)))

Yasemincim Allah gonlüne göre versin hayirlisi olsun.
Kizlar ben cikiyorum hepinize iyi aksamlar bebislerinizi öpüyorum

Amin sagol yuce mevlam hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin;gecen uclu tarama icin hastaneye gittigimde ilk once ultrasona girdim ultrasona bakan bayana doktorumun bebegin cinsiyetini kiz bebege benzettigini ve bebegimin cinsiyetini merak ettigimi soyledim bayanda kiz dedi:))Kuzenimin ilk bebegine de bebek dogana kadar kiz demislerdi bebek dogdugunda erkek bebekti umarim benim kuzucugum da bizi yaniltmaz.

evet canım bana da doktor kıza benziyo dedi ama bebişim net bi görüntü vermediği için emin değilmiş.inşallah tam anlamıyla görünür de rahatlarız

2012 hepimiz için hayırlara vesile olsun inş.
sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşmayı sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirmeyi diliyorum...

2012 hepimiz için hayırlara vesile olsun inş.
sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşmayı sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirmeyi diliyorum...

amin canım. Ben de herkesin yeni yılını kutluyorum.Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,mutlu,huzurlu bir yıl ve sevdiklerimizle bebişlerimizle uzuun,hayırlı ömürler versin.

selam kizlar ,benim iki gundur acayip kasik agrim var ,sanki sanci gibi boyle gunde 5 kez falan bi giriyo kimildayamiyorum ,kasiklarimda acayip dolgunluk hissediyorum,acaba enfeksiyon falanmi oldum ki:18:,bi hastaneye gidicem sanirim

selam kizlar ,benim iki gundur acayip kasik agrim var ,sanki sanci gibi boyle gunde 5 kez falan bi giriyo kimildayamiyorum ,kasiklarimda acayip dolgunluk hissediyorum,acaba enfeksiyon falanmi oldum ki:18:,bi hastaneye gidicem sanirim

ayaklarını sıcak tut canım havalar çok soğudu ben pantolon altından bile çorap,tayt kat kat giyiyorum alttan soğuk alınca da oluyo.ama bugün bana da çok şiddetli bi ağrı gidi 3-5 saniye sonra düzeldi.bazen ani hareket edince,bacağımı çok kaldırınca falan oluyo bende.

bende yatarken bile coraplarimi cikarmiyorum artik ama sanki boyle usutme agrisi degilde adet sancisi gibi giriyor hastaneyede gitmedim ,hareket ederken falan zorlaniyorum canim hayirlisiyla sorunsuz bi sekilde gecirmeyi nasip etsin hamileligi allahim

Amin canim.anliyorum benimde oyle bazen durduk yere bile birdenbire sanci giriyo bazen kanepeden kalkmaya calisiyorum aniden giriyo. Ama sen doktora git bi kontrol etsin canim benim hamilelik bu en ufak biseyde bile temkinli olmalyz.bisey olmasa da icimiz rahatlar

Bebişlerimizin senesinin ilk gününden herkese koskocaman bir GÜNAYDIN :)

Günaydın kızlar bebişlerinizle mutlu sağlıklı ve güzel yıllar sizin olsun 2012 hepimize uğur getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…