Günaydın kızlar bebişlerinizle mutlu sağlıklı ve güzel yıllar sizin olsun2012 hepimize uğur getirsin inşallah
iyi pazarlar kizlar ,ocak ayina girdik nihayet bundan sonrasi aksin gecsin ins.,bi kac gundur siddetli kasik agrisi cekiyordum tuvalette yanma oluyordu dun hastaneye gittik meger agrinin sebebi idrar enfeksiyonuymus,artarak devam ediyor agri kasiklarimda acayip bi baski var ,antibiyotik verdi anne ve bebek icin gecmezse cok tehlikeleli olabilir dedi bende hamilelikte antibiyotik kullanilirmi kararsizim ,korkuyorum ama kullanmazsan daha kotu olur gecmez dedi :18:,ben suyu cok az iciyodum ondan olabilirmis aman kizlar bol bol su icin
günaydın sevgili mayıs annecikleri. yarın ayrıntılı ultrasonum.. çok heyecanlıyım.. dua edin benim için
bende yarın detaylı ultrasona giricem
canım Allah yardımcımız olsun.. benim 10:30 da sabah.. işte izin alıcam..
bende yarın detaylı ultrasona giricem
canım Allah yardımcımız olsun.. benim 10:30 da sabah.. işte izin alıcam..
kızlar biz eşimle oğlumuzun ismine karar verdik gibi. Birde sizin düşüncelerinizi alayım. Ben alp çok istedim ama babası metehan istiyor bende onu kırmayacağım...
günaydın güzel annelerrr ıkı gun aradan sonra iş başı yaptık yenı yılllll hepımıze saglık huzurrr mutluluk getırsınnnn hadı topık çok bos kalmısss gelınnn artık
Kızlar biz eşimle oğlumuzun ismine karar verdik gibi. Birde sizin düşüncelerinizi alayım. Ben Alp çok istedim ama babası Metehan istiyor bende onu kırmayacağım...
benimde 13:30 da. kaç haftalıksınız
günaydın sevgili mayıs annecikleri. yarın ayrıntılı ultrasonum.. çok heyecanlıyım.. dua edin benim için
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.. Benimde cumartesi günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?