2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi pazarlar kizlar ,ocak ayina girdik nihayet bundan sonrasi aksin gecsin ins.,bi kac gundur siddetli kasik agrisi cekiyordum tuvalette yanma oluyordu dun hastaneye gittik meger agrinin sebebi idrar enfeksiyonuymus ,artarak devam ediyor agri kasiklarimda acayip bi baski var ,antibiyotik verdi anne ve bebek icin gecmezse cok tehlikeleli olabilir dedi bende hamilelikte antibiyotik kullanilirmi kararsizim ,korkuyorum ama kullanmazsan daha kotu olur gecmez dedi :18:,ben suyu cok az iciyodum ondan olabilirmis aman kizlar bol bol su icin

çok geçmiş olsun canım kıyamam dikkat et kendine doktor kullan diosa kullan ama bol su içmeye çalış bende iiçemiyorum ama can taşıoz içmemiz lazım küçük pet (500ml) şişelere koyarak içmeyi dene ben öle yapıyorum işe yarıyor:)

Selam kıslar nasılsınız?? Topiğimize pek uğrayan yok..Bende gerçi uğrayamıyorumm işte yoğunluk evde aynı şekilde...

iyi geceler kızlar muhtemelen çoğunuz uyumuşsunuzdur.bebişlerinize ve size iyi uykular diliyorum. bir saati geçkindir geçmiş sayfaları okuyacağım diye boğuşup duruyorum.bundan önce yazdığım mesajı aradım bulamadım.cepten yazmıştım belki de becerememişimdir.tekrar yazayım. 18+6 da ayrıntılı ultrason yaptırdım.herşey yolunda görünüyor çok şükür. oğluşum 277gr boyunu söylemedi.gelişimi haftasına uygun dedi.böyle giderse 22 mayısta doğum görünüyor dedi. bunları duyduğuma sevindim ama benim ağır abi oğluşum hiç kımıldamadı neredeyse. ayrıca utangaç mıdr nedir elleriyle yüzünü kapatmıştı.insanın hergün ultrason yaptırası geliyo. özlüyorum ben oğluşumu yaw. yavaş yavaş kıpraşmalarını da hissetmeye başladım.

yarın iş var artık yatsam iyi olacak. hepinize tatlı rüyalar...Allah bebişlerimize ve bize sağlık versin....yeni yılda eşimiz ve bebişerimizle (benim bir de kedim kontes var onu da katıyorum aileye:) güzel,sağlıklı,mutlu ve heyecanlı günler geçirmek dileğiyle....

günaydın sevgili mayıs annecikleri. yarın ayrıntılı ultrasonum.. çok heyecanlıyım.. dua edin benim için

günaydın güzel annelerrr ıkı gun aradan sonra iş başı yaptık yenı yılllll hepımıze saglık huzurrr mutluluk getırsınnnn hadı topık çok bos kalmısss gelınnn artık

günaydınn...hepimizin bebişlerimizi çok net hissedebileceğimiz hayırlı sağlıklı güzel bir hafta diliyorumm...

Kızlar biz eşimle oğlumuzun ismine karar verdik gibi. Birde sizin düşüncelerinizi alayım. Ben Alp çok istedim ama babası Metehan istiyor bende onu kırmayacağım...

günaydın güzel annelerrr ıkı gun aradan sonra iş başı yaptık yenı yılllll hepımıze saglık huzurrr mutluluk getırsınnnn hadı topık çok bos kalmısss gelınnn artık

günaydın canım güzel dileklerin için amin diyorum inşallah herşey hepimiz için güzel olur gönlümüzce olur

pokahantas ve azmhcm, meyra _26 ; iyi haberlerle dönmeniz dileği ile kızlar benimde cuma günü randevum var çok sabırsızım bir an önce gelsin cuma

resum1453; inşallah bende hissetmek istiyorum bir an önce

meyra bu arada metehan ismi çok güzel beğendim

herkese iyi haftalar diliyorum

günaydın güzel mayıs anneleri,,,,
herkese iyi yıllar diliyorum, bu yıl bizim yılımız, Allahın izniyle hepimiz mucizelerimize kavuşucaz bu yıl...umarım bu yılda herkes sağlığa, mutluluğa, huzura, berekete kavuşur...bol bebişli yıllar

Kızlar biz eşimle oğlumuzun ismine karar verdik gibi. Birde sizin düşüncelerinizi alayım. Ben Alp çok istedim ama babası Metehan istiyor bende onu kırmayacağım...

benimde 13:30 da. kaç haftalıksınız

günaydın sevgili mayıs annecikleri. yarın ayrıntılı ultrasonum.. çok heyecanlıyım.. dua edin benim için

kızlar umarım hayırlı sonuçlarla dönersiniz detaylı ultrason çok güzel uzun bi süre bebişi izleme fırsatınız oluyo....merya cım isimlerin ikiside çok güzel özellikle metehan ismi, adıyla doğar büyür inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…